Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΙSIL: «Ήδη περάσαμε στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 μαχητές μας κρυμμένους - «ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ»!

"4.000 τζιχαντιστές έχουν περάσει στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες!"

  • Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης ανάμεσα σε πρόσφυγες, σύμφωνα με τζιχαντιστή που έδωσε συνέντευξη στο BuzzFeed.
«Απλά περιμένετε» δήλωσε ο... ίδιος χαμογελώντας καθώς είπε ότι περιμένουν εντολές για να «ενεργοποιηθούν»!

Οι τζιχαντιστές σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν περάσει μαζί με τους πρόσφυγες

στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενοι «τη γενναιοδωρία της Ευρώπης απέναντι στους πρόσφυγες».

«Είναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο» είπε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν στη Σουηδία και τη Γερμανία.

http://greece-salonika.blogspot.com/2015/09/4000.html






ΙSIL: «Ήδη περάσαμε στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 μαχητές μας κρυμμένους





«ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ»! 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες. 

Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη. 

«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας 

«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος» 

Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες. 

Το Ισλαμικό Κράτος μεταφέρει τους θανάσιμους πράκτορές του διαμέσου της τουρκικής συνοριογραμμής των 565 μιλίων στις πλούσιες δυτικές χώρες. Φυσικά πρώτη στο πέρασμά τους είναι η Ελλάδα, την οποία χρησιμοποιούν ως γέφυρα. 

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν πετύχει να «φυτέψουν» στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 θανάσιμους ισλαμιστές, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει πυρήνες εν υπνώσει περιμένοντας τις εντολές τους για να ενεργοποιηθούν και να προχωρήσουν σε χτυπήματα εσωτερικής αποσταθεροποίησης. 

Σύμφωνα με το στέλεχος του ISIL η μυστική διείσδυση είναι η απαρχή ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την πραγματοποίηση επιθέσεων αντιποίνων στην Δύση για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από τον συνασπισμό χωρών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. 

«Μας επιτίθενται και με βεβαιότητα θα τους επιτεθούμε και εμείς» 

«Χρησιμοποιούμε προς ώφελός μας την γενναιοδωρία των αναπτυγμένων χωρών ως προς τους πρόσφυγες για να διεισδύσουμε στην Ευρώπη» είπε με κυνική ειλικρίνεια. 

Οι ένοπλοι του ISIL χρησιμοποιούν ντόπιους δουλέμπορους για να αναμειχθούν μέσα στα τεράστια «κύματα» προσφύγων που πλημμυρίζουν την Ευρώπη. 

Περίσσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν καταφύγει μόνο στην Τουρκία προσπαθώντας απελπισμένα να αποφύγουν την αιματοχυσία στην Συρία. 

«Από τα λιμάνια της Σμύρνης και της Μερσίνας, χιλιάδες πρόσφυγες διασχίζουν την Μεσόγειο με στόχο να φτάσουν στην Ιταλία. Μετά η πλειοψηφία πηγαίνει σε πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, όπουπαραδίνονται στις αρχές και αιτούνται ασύλου. Οι δικοί μας προσέρχονται ως πρόσφυγες.» πρόσθεσε. 

Δύο Τούρκοι δουλέμποροι υποστήριξαν τα λεγόμενα του στελέχους του ISIL. O ένας παραδέχθηκε ότι βοήθησε περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους μαχητές να διεισδύσουν στην Ευρώπη με τον «μανδύα» του αιτούντα ασύλου. 

Ο ίδιος είπε» «Μερικούς τους στέλνω να βρουν τις οικογένειές τους, άλλους γιατί πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι»! 

Το στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους μίλησε και για κάποια συνάντηση που είχε με έναν ανώτερό του αποκαλούμενο ως «ο εμίρης» 

«Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα πω, αλλά πιστέυω ότι οι μελλοντικές επιθέσεις θα γίνονται κατά δυτικών κυβερνητικών στόχων και όχι κατά πολιτών, αν και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες». 

Η αποκάλυη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά που εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους στην Δύση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Ο Abu Mohammed al-Adnani εκθείασε μάλιστα τις πρόσφατες επιθέσεις σε Αυστραλία,Βέλγιο και Γαλλία. 

«Επαναλαμβάνουμε το κάλεσμά μας στους μουσουλμάνους της Ευρώπης, στην άπιστη Δύση και παντού να χτυπήσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και οπουδήποτε βρεθούν» 

«Θα είμαστε εχθρόι, ενώπιον του Θεού με όποιον μουσουλμάνο μπορεί να χύσει το αίμα ενός Σταυροφόρου και δεν το κάνει αυτό με μια βόμβα,σφαίρα,μαχαίρι,αυτοκίνητο,πέτρα, ή ακόμα με μια γροθιά ή κλωτσιά» 

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ ο οποίος είπε «αφού οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν πολλούς πρόσφυγες έχουν αυξηθεί τα αιτήμα για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Ο ποιος αποτελεσματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα θα ήταν μια άμεση δράση από την Διεθνή Κοινότητα ώστε να λυθεί το συριακό πρόβλημα» 

Δηλαδή ακόμα και το προσφυγικό πρόβλημα στου οποίου την δημιουργία η Τουρκία, οι χώρες του Κόλπου αλλά και οι ΗΠΑ έπαιξαν μείζονα ρόλο, επιτρέποντας ή και βοηθώντας στην δημιουργία του ISIL με στόχο την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ, η Άγκυρα θέλει να το χρησιμοποιήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό: Να ανατραπεί ο Σύρος πρόεδρος. 

Πολύ βολικά η Ευρώπη αρχίζει να αποκτά ένα άλυτο πρόβλημα και το συριακό έγινε πλέον ζήτημα επιβίωσης ακόμα και για την ίδια την Ευρώπη. Ειδικά η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και όλα αυτά για κάποιων τα σχέδια που εδράζουν σε τόπους πολύ μακρινούς από εδώ για να ανησυχούν για τα αποτελέσματα των πράξεών τους. 

pronews.gr  - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/isil-4000-mahites-perasan-anamesa-stoys-prosfyges-tha-xtyphsoyn-molis-dothei-entoli.html#sthash.UKGGo0Kb.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...