Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο αδίστακτος υποκριτής, συνωμότης, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΚ,του ΛΑΜΕ της ΛΑΣΕ της 17Ν, του ΕΛΑ και όλου του τρομοκρατικού παζλ στην Ελλάδα

Το βιβλίο αυτό του Κυρ.Ζαφειρίου είναι ο Β τόμος απο την μεγάλη σειρά με γενικό τίτλο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Μία πολύ σοβαρή και επίπονη δουλειά επικίνδυνη σαφώς αλλά και άκρως ωφέλιμη.Μυστική έκθεση για τους εγκεφάλους της 17Νοέμβρη...

Οι αναλυτές κάνουν στην αρχή της πολυσέλιδης εκθέσεως μικρή αναδρομή στο παρελθόν της τρομοκρατίας στην Δυτική Ευρώπη,επισημαίνοντας ότι όπως όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις έτσι και η 17Ν εμφανίζει ξεχωριστό στυλ και ταυτότητα, δείχνοντας ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την την ιδιοσυγκρασία της και επανειλημμένα χρησιμοποιεί το ίδιο φονικό όπλο,την ίδια γραφομηχανή κ.λ.π
Μεταξύ άλλων στην ανάλυση επισημαίνονται τα εξής:

Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '70 οι ηγέτες της 17Ν αντιμετώπισαν ένα

πρόβλημα που ήταν το κοινό για πολλούς πολιτικά φιλόδοξους εξόριστους που
επέστρεφαν στην πατρίδα,δηλ,πώς να νομιμοποιήσουν την απαίτηση τους για έναν ηγετικό ρόλο σε ανθρώπους και σε ομάδες πού είχαν υποφέρει κάτω από προηγούμενο καθεστώς. Η 17Ν παραμένει ευάλωτη στην κριτική πάνω στο θέμα αυτό.....Σε άλλο σημείο της αναλύσεως αναφέρεται ότι: »Ενώ η Ελλάδα,όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές τα τελευταία 20 χρόνια, η 17Ν όμως παραμένει παγωμένη στο χρόνο, προσκολλημένη στις αναμνήσεις των διαπλαστικών της εμπειριών και παγιδευμένη σε έναν ατέρμονα κύκλο βίας και αυτοδικαιώσεων...».

Το προφίλ ενός διαφθορέα ονόματι Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου κρίνετε και συγκρίνετε ,δόλιος κι εμπαίχτης ο κακόβουλος ανθέλληνας τρομοκράτης,ο ιερόσυλος και ιχνεύμων ειρηνιστής...

Ο αδίστακτος και υποκριτής! Ο συνωμότης ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΚ,του ΛΑΜΕ της ΛΑΣΕ της 17Ν, του ΕΛΑ και όλου του τρομοκρατικού πάζλ στην Ελλάδα.

Ο πράκτορας του Διεθνούς Σιωνοιμπεριαλισμού με το απατηλό και νόθο προσωπείο του Σοσιαλισμού.

Ο διαβρωτής ο πολιτικός επαίτης αλλά και ευσχήμως ειρηνιστής σε στιγμές εξαλλωσύνης και παρανοϊκού παροξυσμού,διακυρύσσει αυτά και όσα δεν πρόκειται ποτέ να τηρήσει...

Στυγνός,νηστικός,ο Διεθνής ψωμοζήτης, ήρθε να χορτάσει με το αίμα κα τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και να γυαλίσει υπονομεύοντας την Εθνική μας ταυτότητα και την υπαρξιακή μας δομή! Ενώ οι πνευματικά ανάπηροι και μωροί τον χειροκροτούσαν...

Καμαρώστε τον... Η Ελλάδα του 2013 παραπαίει εξαιτίας του... Η εμφάνιση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα δημιούργημα του...


Σκοποί και Οργάνωση του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (Π.Α.Κ.)
(Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα ιδρύθηκε για να αποτελέσει το κέντρο της δημοκρατικής αντιστάσεως στην Ελλάδα. Καθήκον του είναι ο συντονισμός της αντιστάσεως στην Ελλάδα και σκοπός του η ανατροπή της χούντας και η εγκαθίδρυση γνήσιων δημοκρατικών διαδικασιών που θα εγγυώνται την πλήρη και άνευ όρων λαϊκή κυριαρχία θεμελιώμενη σε μια μόνιμη και στερεή βάση. Κατά συνέπειαν αποκλείει απολύτως κάθε αντιδημοκρατική λύση και κάθε είδος κατευθυνόμενης δημοκρατίας του κατεστημένου.

Δηλώνει επίσημα ότι θα εργασθεί για μια Ελλάδα δημοκρατική, προοδευτική και εθνικά ελεύθερη - και δεν θα δεχθεί κανένα συμβιβασμό σε καμία φάση της πάλης. Θα αγωνισθεί για την πλήρη δημοκρατική νίκη.
Στοκχόλμη, Νοέμβριος 1968).

Πράσινα άλογα σε σοσιαλιστικό  φόντο...............................................

Ο συγγραφέας του βιβλίου Κυριάκος Ζαφειρίου φυλακίστηκε και πέθανε πριν από 11 ακριβώς χρόνια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες...

Μέχρι το λιώσιμο των πάγων οι οποίοι συντηρούσαν τον ψυχρό-λεγόμενο πόλεμο, η βία ήταν επίσημα εκπεφρασμένη αφού όλοι οι αρχηγοί των κρατών και οι καπετάνιοι των ημισφαιρίων μόλις άνοιγαν το στόμα τους, αλλά και σε όλη την πορεία των περιοδειών ή των όποιων επίσημων ανακοινώσεων ή και των διακοινώσεων τους, πάγωναν τους λαούς με τους ευαγγελισμούς της βίας και της τρομοκρατίας.

Τακτικές και μεθοδεύσεις πού έχουν κιόλας ξεχασθεί.

Έλα όμως που το δίκιο του ισχυρότερου δεν σηκώνει αντιρρήσεις; Στήν άλλη όμως φάση,πέρα από την στρατιωτική ισχύ και επιβολή της βίας διά των όπλων,έχουμε και την επιβολή της ιθύνουσας,που σημαίνει τραστ,κάπιταλ,και συμφέροντα διαπλεκόμενα. Καί εδώ ακριβώς βρίσκεται ο κόμπος αφού τα συνδικάτα των διαφόρων Ροκφέλλερ, Χάμερ, Ανιόλι και απείρων άλλων σε ανατολή και δύση είναι οι κουμανταδόροι και οι ρυθμιστές των ψυχών στο πλανήτη.

Γιατί αυτοί είναι οι έμποροι των ψυχών και αυτοί είναι εκείνοι που παράγουν πυραύλους-τανκς, ρουκέτες και αεροσκάφη.

Αυτοί ανεβοκατεβάζουν και σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα κυβερνήσεις,είτε χαράζουν σύνορα.Αυτοί είναι οι έμποροι ναρκωτικών,της πορνείας και της παιδεραστίας κατ’επέκταση όλων των δεινών της πλανητικής κατρακύλας. Πρωτίστως η εφαρμογή της στρατηγικής αυτής τελείωνε ή θα έπρεπε να τελειώσει στη δεύτερη 25ετία μετά τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου.Δηλαδή γύρω στο 1975.Αυτό ήταν ορόσημο.

Ο περίπου προσδιορισμένος χρόνος διότι από το οροσημικό εκείνο στάδιο θα άρχιζε μια νέα τάξη πραγμάτων κατά την οποία θα έπρεπε να αλλάξουν σοβαρά, για να μην πούμε ριζικά οι μεθοδεύσεις στις οποίες απαιτούντο άλλες μορφές πάλης και επιβολής.

Γι’ αυτό είδαμε στην δεκαετία του ’70 τόσες μεγάλες και ραγδαίες ανακατατάξεις αλλά και απροσδόκητες αλλαγές στο πλανήτη,οι οποίες ακολουθώντας το μεταβατικό στάδιο στη δεκαετία του ’80 μπήκαν στην τελική ευθεία και την πλήρη εφαρμογή της υλοποιήσεως τους στην δεκαετία του ’90,με τις τόσες εκπλήξεις και κύριος οίδε που θα σταματήσει.

Βέβαια το τέρμα είναι ήδη γνωστό,αφού μας είναι ήδη επίσης πολύ γνωστό και το επόμενο χρονοδιάγραμμα,το εκπονημένο τούτη την φορά από τον Θεό. Και βέβαια το χρονοδιάγραμμα αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από αντίδραση.

Έτσι κατόπιν όλων αυτών και αφού μπήκαμε στην πρώτη μεταπολεμική 25ετία τέθηκε σε εφαρμογή το καινούριο πλάνο των παγκόσμιων εκβιαστών,το οποίο είχε χαρακτηριστεί και του είχε δοθεί η κωδική επωνυμία «Στρατηγική της εντάσεως».

Ένα παγκόσμιο,τρομοκρατικό πλάνο,το οποίο στήθηκε από τα υψηλά επιτελεία της NSA και το οποίο εφαρμόσθηκε από τους ανά τον κόσμο πράκτορες τους,με βάση φυσικά των ιδιαιτεροτήτων που παρουσίαζε η κάθε χώρα εφαρμογής.

Εδώ θα μπορούσε κανείς να καταγράψει πολλά περιστατικά μα δεν είναι του παρόντος.Φυσικά πάντοτε όλοι αυτοί κέρδιζαν ρίχνοντας λάδι στην φωτιά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές όπου οι συνεργάτες τους τα αντικλείδια τους φυγάδευαν τους πραγματικούς ενόχους,αυτά τα αντικλείδια τους ήταν οι μυστικές υπηρεσίες κάθε χώρας ειδικά εκείνων στις οποίες οργίαζαν εκτελώντας τις μυστικές ειδικές αποστολές τους. Γιατί αυτή ήταν και θα έπρεπε να είναι η προστασία που πρόσφερε από τους ντόπιους φασίστες και την μαύρη διεθνή , η οποία κατευθυνόταν και συνοδευόταν από την CIA.

Φυσικά για την επιτυχία όλων αυτών ο σκοπός ήταν ένας....

Δηλαδή να δυσφημιστούν οι αριστερές δημοκρατικές δυνάμεις στην πρώτη φάση,και να προωθηθούν οι αυταρχικές,οι αναρχικές και οι αντιδραστικές ομάδες που ήταν ενάντιες στην αδικία,την εξουθένωση και την καταπίεση.

Για να το αιτιολογήσω αυτό, θα δανειστώ μια φράση του Ζαμοΐσκι...

«Αναμφισβήτητα,η τρομοκρατία στη σημερινή Δύση,στην Ευρώπη.έχει την δική της λογική,τρέφεται από μία σειρά κοινωνικών παραγόντων όπως είναι η απελπισία μεγάλων ομάδων της νεολαίας,από τις οποίες έχει εξαλειφθεί η ελπίδα για το μέλλον, για την αξιοποίηση των δυνάμεων και των γνώσεων τους, η καταστροφή των μεσαίων στρωμάτων,η μαζική ανεργία».


Διάφοροι άλλοι λόγοι όπως είναι τα ιδεολογικά ρεύματα και οι προβαλλόμενες κουλτούρες όπως η προκλητική έκρηξη του Μάη του 68,τον οποίο οι ίδιοι υποδαύλιζαν παρ’ολίγο δε να τους ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια και να έχουμε ένα παγκόσμιο κοινωνικό κραχ.

Αυτή λοιπόν είναι η στρατηγική της εντάσεως ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά και με κάμποσο αίμα σε σε εκείνη τη δραματική παρουσία με τις αλυσιδωτές εκρήξεις στο Μιλάνο και την δολοφονία του Αλντο Μόρο.

Η παγκόσμια τροχαλία της τρομοκρατίας είναι αμείλικτη και τρομερή την έχει θέσει σε κίνηση ο ιμπεριαλισμός με τα διευθυντήρια του και τις διάφορες σφηκοφωλιές του,τις πολυπρόσωπες στοές.

Όπως η Π2 (προπαγάνδα 20,Αχαρνών Αθηνών και ο Φίλιππος στην Θεσσαλονίκη. Έχω την γνώμη πώς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία εδώ να σας δηλώσω πώς οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για τους προαναφερόμενους λόγους είχαν συντάξει και ένα εγχειρίδιο το οποίο σε κάποια παράγραφο του ανέφερε τα εξής:

«Oι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες,πρώτα από όλα πρέπει να πείσουν την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη ότι υπάρχει κίνδυνος που επιβάλλεται επιτακτικά να απομακρυνθεί.

Για τον σκοπό αυτό, οι μυστικές υπηρεσίες πρέπει να εξασφαλίσουν την διείσδυση ειδικών πρακτόρων οι οποίοι θα συγκροτήσουν ομάδες κρούσεως από τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία της εξεγέρσεως.

Οι ομάδες αυτές,υπό τον έλεγχο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών,αρχίζουν βίαιες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιούν ακροαριστερές οργανώσεις.

Τότε τίνων άλλων τήν χρείαν έχομεν,γιά την λύση του Γόρδιου δεσμού,της ασυλλήπτου τρομοκρατίας ή της «17Ν»!!!


Αφετηρία λοιπόν όλης της τρομοκρατίας στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την δυτική Ευρώπη ήταν και είναι οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες με οιονδήποτε τρόπο θέλουν να κρατήσουν ανθρώπους στην εξουσία των χωρών πού ελέγχουν ή να τους επιβάλλουν ,όταν βρίσκονται εκτός. Αυτό συνέβη και στην πατρίδα μας,με τους πράκτορες αλλά και με τους κυβερνήτες μας,μέσω των οποίων έπαιξαν,παίζουν,και θα εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι τους έως ότου επέλθει το πλήρωμα του χρόνου και όλων των αποζημιώσεων τους...


Κρίνετε και συγκρίνετε!!!

Ο δόλιος κι εμπαίχτης,ο κακόβουλος κι ανθέλληνας τρομοκράτης Α.Παπανδρέου,ο ιερόσυλος ο ιχνεύμων ειρηνιστής !

Ο αδίστακτος υποκριτής ο συνωμότης πρόεδρος του Πασόκ και αρχηγός του Πάκ, του Λάμε της Λάσε της 17ης Νοέμβρη,του ΕΛΑ και όλου του τρομοκρατικού παζλ στην Ελλάδα !

Ο πράκτορας του διεθνούς Σιωνοιμπεριαλισμού με το απατηλό και νόθο προσωπείο του Σοσιαλιστή.

Ο διαβρωτής και πολιτικός επαίτης αλλά και ευσχήμως ειρηνιστής σε στιγμές εξαλλωσύνης και παρανοϊκού παροξυσμού διακήρυττε αυτά τα οποία τελικά δεν τήρησε.

Στυγνός νηστικός ο Διεθνής ψωμοζήτης ήρθε να χορτάσει με το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και να σταθεί στο πολιτικό προσκήνιο υπονομεύοντας την Εθνική μας ταυτότητα και την υπαρξιακή μας Δομή!

Ενώ οι μωροί και διανοητικά ανάπηροι τον χειροκροτούσαν.

ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ-ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ

Ξεκινώντας θα δούμε πρώτα τη ηθική και τις αρχές από τις οποίες διέπονται τα πρόσωπα μέσω των οποίων λειτούργησαν και καθιέρωσαν σαν προσωπικότητες στο πολιτικοκοινωνικό και οικονομικό στίβο.

Χώροι ή χώρος μέσα στον οποίο εφυτεύθηκαν έντεχνα ύστερα από αυστηρή,φυσικά επιλογή. Δίοτι τον ρόλο που επιφορτίζοντο ή που εκλητεύθησαν να παίξουν από κάποιους για κάποιους σκοπούς και την ολοκλήρωση των πλάνων τους θά έπρεπε είναι συγκεκριμένοι και σαφείς!!!

Ήταν και είναι ακόμη καταδικασμένοι να επιτύχουν,άσχετε εάν διέθεταν τα απαραίτητα εφόδια ή τα αναλογούντα προσόντα.Αυτά δεν πολυχρειάζονταν, αφού θα είχαν την απόλυτη αρωγή,αρκεί να μπορούσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Άλλωστε το πλάνο πάνω στο οποίο θα δούλευαν,ήταν έτοιμο και δοθέν εκ των άνωθεν ευδικών επονημένο.

Αυτοί εχρειάζοντο μόνο να το πλασάρουν ώς έργο ειδικής εμπνεύσεως. Μέ αυτόν τον τρόπο και η δουλειά (εντολή) θα ολοκληρώνετο και θα εκτιμούσαν το όργανο-εκτελεστή.

Με αυτό τον τρόπο και αυτές τις μεθοδεύσεις επελέγησαν και επιλέγονται οι διάφοροι πράκτορες,οι οποίοι υπ όψιν θα πρέπει απαραίτητα να είναι διαβλητοί.

Άλλωστε αυτό το καταμαρτυρούν και μας το υπενθυμίζουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών τα οποία αναφέρουν (οι πράκτορες μας πρέπει να διαβλητά στοιχεία).

Ένας από αυτούς και μάλιστα λίαν επικίνδυνος είναι ο εκ των Δολιανών δόλιος, ενεργών και πράττων στο πρόσωπο του οποίου οι εχθροί του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας βρήκαν τον ενδεδειγμένον και των δια παντοίων τρόπων προσφερόμενον να παίξει τα χαρτιά των πατέρων του νέου Γκαίμπελς!!!

 

Έμπειροι του είδους επιστρατευταί διά τις επί μέρους επιστρατεύσεις διά τις ολοκληρώσεις των πλάνων της περαιτέρω και βαθύτερης προδοσίας,γιατί όλα τα άλλα πλάνα απεδείχθησαν πώς ήταν ελλειπή, ή βαθιά πλάνα προδοσίας, αναιρέσεως, διαβρώσεως και ανθελληνισμού,τα οποία τα παρουσίασαν συνωμοτικά και έμπειρα και αυτοί ήταν οι αρχιπράκτορες της NSA Ανδρέας Παπανδρέου ο εσαεί χαφιές και οι βοηθοί του Χαραλαμπόπουλος,Λιβάνης,Λαλιώτης κ.ά.

Μαίρη Λαγανά

ΠΗΓΗ: http://mlagananews.blogspot.com/2013/02/blog-post_9988.html


http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/11/17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...