Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δ. ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

ΟΙ  ΜΕΓΑΛΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΤΗΣ  ΓΕΝΙΑΣ  ΤΟΥ   ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Είναι  συνωμοσιολογία  το  παρακάτω  κείμενο  που  κυκλοφορεί  χρόνια στο    διαδίκτυο  και  αποδίδεται  στον  ερευνητή  Στριγά;
ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΔΙΑΨΕΥΘΗΚΕ.
ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ«ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΤΟ 1973
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Την νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη, του γιατρού Αλασδράκη.  Από εκεί έστειλε μήνυμα στον
Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε . Όλα είναι έτοιμα».
Την επομένη 15 Νοεμβρίου , το γιώτ «Απόλλων» , ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤ
C, η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA έφθασε στον Πειραιά . Το γιώτ πριν την μετατροπή του,  ήταν μονάδα του βρετανικού πολεμικού ναυτικού.  Ήταν εξοπλισμένο με πανίσχυρα ηλεκτρονικά μέσα και τέλεια δίκτυα επικοινωνιών. Είκοσι κομάντος συμπλήρωναν το ειδικό πλήρωμα του σκάφους.  Από τον Πειραιά έπλευσε προς τα ανοιχτά του Σουνίου,   όπου και περίμενε ανενόχλητο.
        Στο μεταξύ «Έλληνες πολίτες» έκαναν τις ανάλογες επαφές τους με το στρατηγό Νταγιάν, ο οποίος συντόνιζε μαζί με τον Ιωαννίδη και τον εκδότη – δημοσιογράφο Λαμπράκη την «λαϊκή» εξέγερση στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.  Η κύρια επαφή Νταγιάν,  εκτός από τον Ιωαννίδη – Αραπάκη – Μπονάνο,  ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου ,ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την Ελλάδα.  Είχε αναλάβει το πολιτικό σκέλος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ των επί κεφαλής των «φοιτητών»,  του Στρατηγού Νταγιάν και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


"Λέγεται  ότι  ο «έλληνας»  Χαραλαμπόπουλος και ο ιουδαίος Νταγιάν ήταν στενοί φίλοι από το 1943, όταν υπηρετούσαν μαζί στην Μέση Ανατολή, στα βρεττανικά στρατεύματα. Ο Νταγιάν προξένεψε στον Χαραλαμπόπουλο την εβραία που παντρεύτηκε μετά. Η κύρια επαφή Νταγιάν , εκτός από τον Ιωαννίδη – Αραπάκη – Μπονάνο , ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου ,ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την Ελλάδα. Είχε αναλάβει το πολιτικό σκέλος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ των επί κεφαλής των «φοιτητών» , του Στρατηγού Νταγιάν και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ".
      Ο Πεσματζόγλου είχε άμεση επαφή , κυρίως με τρία πρόσωπα , από τους οργανωτές της εξέγερσης:   Η μία ήταν η Δαμανάκη, (η κόρη του Νταγιάν λέγεται, ότι ήταν πολύ φίλη με την Δαμανάκη – βλέπε και την δημόσια δήλωση της Δαμανάκη: Eίμαι Εβραία),   ο άλλος, ο γνωστής  καταγωγής  Έβερτ και ο τρίτος ο Χαραλαμπόπουλος, του οποίου ο γιός και η θυγατέρα, από την πρώτη του εβραία γυναίκα ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ.   Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Νταγιάν ήταν στενοί φίλοι από το 1943, όταν υπηρετούσαν μαζί στην Μέση Ανατολή, στα βρεττανικά στρατεύματα.   Λέγεται ότι  ο  Νταγιάν προξένεψε στον Χαραλαμπόπουλο την εβραία που παντρεύτηκε μετά.
          Τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου , έφθασαν 200 αμερικανοί κομάντος από τις Βρυξέλλες , με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου.
 ο φύλλο των φοιτητών του Κ.Κ.Ε. "Πανσπουδαστική", στο τεύχος του Νο 8, κάνει λόγο, για 350 πράκτορες της ΚΥΠ, που κατέλαβαν το Πολυτεχνείο, στις 14/11/1973, με σκοπό να εκτρέψουν, σε άλλη κατεύθυνση, τον αγώνα, που γινόταν εκείνη την εποχή. Το κείμενο αυτό, που αναφέρεται στους φοιτητές της Νομικής Σχολής, που διέκοψαν την δική τους συνέλευση και από την Σόλωνος, πήγαν στο Πολυτεχνείο, ουδέποτε, μέχρι τώρα, το έχει ανακαλέσει, επισήμως, το Κ.Κ.Ε. Έγραφε επί  λέξει  ότι:  «το Πολυτεχνείο ήταν έργο 350 πρακτόρων του Ρουφογάλη» τότε αρχηγού της ΚΥΠ).
     Όλοι μεταφέρθηκαν από τη βάση του ελληνικού στη γεωγραφική υπηρεσία Στρατού, στο πεδίο του Άρεως . Τους μοιράστηκαν Ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές στολές και περίμεναν διαταγή να επέμβουν. Εκτός από όπλα , είχαν στην κατοχή τους ασύρματο , συγχρονισμένο με εκείνον του γιωτ «Απόλλων» , απ΄ όπου και περίμεναν την διαταγή για επέμβαση. Ο στρατιωτικός που είχε αναλάβει την εποπτεία όλων των ανδρών , ήταν ο υποστράτηγος Χουήζερ του ΝΑΤΟ, αλλά και έμπιστος της τριμερούς Επιτροπής .
       Την νύχτα της 16ης Νοεμβρίου , οι κομάντος του ΝΑΤΟ διατάχθηκαν από τον υποστράτηγο Χουήβερ , να ακροβολιστούν στο Πεδίο του Άρεως και να περιμένουν διαταγές . Οι είκοσι κομάντος που περίμεναν στο γιωτ, διατάχθηκαν να πάνε με λέμβους στη στεριά , να καταλάβουν το σπίτι του Γεωργίου Παπαδόπουλου, να κόψουν τα τηλεφωνά του και να του απαγορεύσουν κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. Να συνεννοηθούν μετά με τους Έλληνες «συναδέλφους» τους και να περιμένουν διαταγή για να αποχωρίσουν. Όταν νύχτωσε οι κομάντος έφθασαν στην ακτή και από εκεί με στρατιωτικά τζιπ κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του Παπαδόπουλου. Οι άλλοι έφυγαν «κατά ομάδες» από τη Γεωγραφική Υπηρεσία  ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΚΑΝ στο πεδίο του Άρεως .
        Αργότερα , όταν το τανκ έσπασε την πόρτα του πολυτεχνείου , πολλοί κομάντος με πολιτικά βρίσκονταν ήδη μέσα. Στις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν , οι Νατοϊκοί κομάντος δημιούργησαν τεταμένη ατμόσφαιρα στο πολυτεχνείο και στους δρόμους της Αθήνας, σαν ελεύθεροι σκοπευτές, όπου πυροβολούσαν κατά το δοκούν. Όταν πια ο «εχθρός» είχε νικηθεί ένα στρατιωτικό σφύριγμα του επικεφαλής τους επανέφερε στην τάξη. Ανασυντάχθηκαν, και όπως είχαν έρθει , έφυγαν αθόρυβα. Σε μια ώρα απογειώνονταν από τη βάση του Ελληνικού , με προορισμό τις Βρυξέλλες.  Χίλια δολάρια μπόνους πήρε ο καθένας , για εκείνη τη βραδιά. Το ίδιο έγινε και με τους είκοσι. Διατάχθηκαν να επιστρέψουν στο γιωτ . Ξημερώματα στις 18 Νοεμβρίου 1973 , το γιωτ «Απόλλων» έπλεε ανοιχτά , με προορισμό τη Βαρκελώνη ..
     Ο Στρατηγός Νταγιάν αφού ενέκρινε τον κατάλογο των νέων Υπουργών της «Ελληνικής κυβερνήσεως» πού του παρουσίασε ο Ιωαννίδης, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΣΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, τακτοποίησε και άλλες μικρές λεπτομέρειες , και αναχώρησε αθόρυβα την 27/11/1973 για το Ισραήλ…
ΠΗΓΕΣ
• Σταύρος Ψυχάρης, Τα παρασκήνια της αλλαγής, Αθήνα 1975.
• Αθανάσιος Στριγάς, Οι τυμπανιστές του Πενταγώνου, Αθήνα 1988.
• Κωσταντίνος Μπάρμπης, Κ. Καραμανλής – Εθνάρχης ή εθνικός εφιάλτης, Αθήνα 1997, σελ. 194.
• «Το Πολυτεχνείο, η χούντα και ο Κίσινγκερ – επιστολή του Αντ.
Κοραντή», εφημ. Το Βήμα φ.3 Ιουλίου 2011 σελ.Α50/66.

Η αποκάλυψη στηρίζεται σε έγγραφο, το οποίο αναφέρει πως τρεις ημέρες πριν το πραξικόπημα έγινε συνάντηση γι αυτόν τον σκοπό στο εξοχικό του Χρήστου Λαμπράκη στον Πόρο, παρουσία και του δικτάτορα Ιωαννίδη. Ο κύπριος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας πιθανολογεί πως το έγγραφο το συνέταξε η ΚΥΠ, και πως το έδωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στον ίδιο τον Μακάριο. Το έγγραφο κατατέθηκε στην κυπριακή βουλή από τον στενό συνεργάτη του Μακαρίου Ανδρέα Βωβίδη και είναι δημόσια προσβάσιμο.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ  ΠΟΥ  ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ  ΤΟΥ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ». 

Α.  ΣΤΡΙΓΑΣ:  Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια.
Ο  πρωτεργάτης των σύγχρονων ελληνικών συνωμοτικών θεωριών είναι ο συγγραφέας  Αθανάσιος  Στριγάς.  Ο ίδιος αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Εθνος» και εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια ως «ειδικός αναλυτής». Τα περισσότερα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ.  Ο τρόπος που γράφει ο Στριγάς είναι η κλασική μέθοδος των «μετρ» της συνωμοτικής αντίληψης της ιστορίας.
Πολυγραφότατος και πολυπράγμων, ο κ. Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού: υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος (ή πράκτορας) του ΝΑΤΟ. Μ' άλλα λόγια, ο κ. Στριγάς εμφανίζεται να τα ξέρει όλα «απ' τα μέσα». 

Ενα δεύτερο στοιχείο που βοήθησε την εμπορική επιτυχία των βιβλίων του είναι ότι ο κ. Στριγάς είχε την τύχη να βρει ισχυρό υποστηρικτή στο πρόσωπο του Βασίλη Ραφαηλίδη, ο οποίος προκάλεσε το ενδιαφέρον του αριστερού αντιαμερικανικού κοινού.

Το ερμηνευτικό σχήμα του κ. Στριγά είναι πολύ απλό: υπάρχουν δύο παγκόσμιες συνωμοτικές οργανώσεις, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, από τις οποίες εκπηγάζουν τα πάντα: αυτές καθορίζουν τον πόλεμο και την ειρήνη, αυτές διορίζουν τους πρωθυπουργούς και τους δικτάτορες, αυτές μοιράζουν και την οικονομική εξουσία των καρτέλ του πετρελαίου.

Και για τους πιο απαιτητικούς, ο κ. Στριγάς «αποκαλύπτει» την ύπαρξη ενός παγκόσμιου «Συμβουλίου κατασκευής πολιτικών» με πρόεδρο τον Ντ. Ροκφέλερ και μέλη τούς Κίσιγκερ, Αλεξάντερ Χέιγκ, Τόσιο Νακαμούρα (της Μιτσουμπίσι), Ρότσιλντ (τραπεζίτη), Ανιέλι (της Φίατ), Ντάνκαν (της Κόκα-Κόλα), κ.λπ.
Από  την  άλλη  πλευρά  οι  παραφουσκωμένες συνωμοσιολογικές  θεωρίες  μπορεί  να  είναι  ένα  ακόμη όργανο  του  συστήματος.  Γνωρίζοντας  ότι  ο  λαός  τρέφεται με  κάτι  τέτοια,  του  σερβίρουμε  άφθονη  τροφή,  μισές αλήθειες  και  ολόκληρα  ψέματα,  έτσι  ώστε  να  μην  μπορεί να  βρει  τα  αληθινά  ψήγματα  αλήθειας  στον  πελώριο  ντόρο που  του  δίνουμε.  Παράβαλε  τον  Νίτσε:  «Θέλετε  να απαλλαγείτε  από  την  αλήθεια;  Πνίξτε  την  με  λέξεις». 



ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ  ΣΤΡΙΓΑ:



























B.  Κυριάκος Διακογιάννης



Ο Κυριάκος Διακογιάννης (28 Αυγούστου 1927) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην αθλητής.
Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1927 στην Πλάκα της Αθήνας, όπου και μεγάλωσε. Νονός του ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η καταγωγή του είναι από τη Μάνη και την Πάτμο. Διακρίθηκε στα νεανικά του χρόνια ως αθλητής και υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου και πρωταθλητής Ελλάδος στο πένταθλο το 1947 και στο δέκαθλο το 1948.
Ο πατέρας του, Ιωάννης Διακογιάννης, ήταν αξιωματικός της Χωροφυλακής που την περίοδο της Κατοχής υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις στην περιβόητη Ειδική Ασφάλεια Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο Κυριάκος Διακογιάννης είχε αριστερά πολιτικά φρονήματα και από το 1949 ως το 1951 εξορίστηκε στη Μακρόνησο.
Μετά την απόλυσή του από τη Μακρόνησο, μετανάστευσε στο Λονδίνο, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στο περιοδικό που εξέδιδε ο Έλληνας εφοπλιστής Γιάννης Χατζηπατέρας, μετέπειτα κουμπάρος του.  Αργότερα εγκαταστάθηκε στοΠαρίσι, όπου παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή της Σορβόννης και εξέδωσε την εφημερίδα «Πατρίς», που έγινε σημείο αναφοράς για την εκεί ελληνική ομογένεια. Η γαλλική κυβέρνηση του απένειμε το μετάλλιο «Τεχνών, Επιστημών και Γραμμάτων» το 1961 και δύο χρόνια αργότερα το μετάλλιο «Κοινωνικής Αγωγής».
Έγινε κυρίως γνωστός στα χρόνια της χούντας των συνταγματαρχών, αρχικά ανάμεσα στους Έλληνες του εξωτερικού αλλά αργότερα και μέσα στην Ελλάδα, με το βιβλίοΣτην Κόλαση της ΚΥΠ, όπου εξιστορεί τη δράση της ομάδας των ακροδεξιών χουντικών αξιωματικών του Παπαδόπουλου και πως προσπάθησαν να εκβιάσουν και να στρατολογήσουν τον ίδιο με σκοπό την σπίλωση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Με την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας ο Κυριάκος Διακογιάννης εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, όπου εξέδωσε το βιβλίο «Σκυλάνθρωποι», που επίσης σημείωσε μεγάλη εκδοτική επιτυχία. Για 17 χρόνια, από το 1980 ως το 1997, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αρθρογράφους της εφημερίδας «Αυριανή». Η καθημερινή στήλη του στην εφημερίδα, με τίτλο «Καθαρά και Ξάστερα», φανατικά υπέρ του Ανδρέα Παπανδρέου και απαξιωτική για τους Κ. ΚαραμανλήΚ. Μητσοτάκη αλλά και Χ. Φλωράκη και Λ. Κύρκο, ήταν πολλές φορές αυτή που έδινε την «γραμμή» της «Αυριανής» και συνδέθηκε με την χρυσή εποχή της, όταν πολλές φορές ξεπερνούσε τα 250.000 φύλλα την ημέρα κατά τη δεκαετία του 1980.
Η αντιπαράθεση του Διακογιάννη με τους Κύρκο και Φλωράκη έφτασε στο απόγειό της την περίοδο του λεγόμενου «βρώμικου '89». Οι Φλωράκης και Κύρκος κατονόμασαν τον Διακογιάννη ως «ηγέτη του αυριανισμού» και «επιτελικό νου του νεοφασισμού στην Ελλάδα», ενώ ο Διακογιάννης ανταπάντησε με πολύ σκληρές εκφράσεις (όπως «άνανδροι» και «θρασύδειλοι»). Διαστάσεις πήρε και η κόντρα του Διακογιάννη και ευρύτερα της «Αυριανής» με τον Μάνο Χατζιδάκι, που ξεκίνησε όταν η Αυριανήδημοσίευσε σε συνέχειες λίστα με τους αριστερούς που είχαν φυλακίσει και εξορίσει οι κυβερνήσεις της πρώτης καραμανλικής οκταετίας.  Τελικά  το  σπουδαιότερο  βιβλίο του  είναι  οι  «Σαρκοφάγοι  του  Ελληνισμού».  Εκεί  ο  Διακογιάννης  ανακαλύπτει για  πρώτη  φορά  τα  «Πρωτόκολλα  των  Σοφών  της  Σιών»  και  ομολογεί  ότι ανακαλύπτοντας  αυτά,   επαναξιολογεί  όλη  την  ζωή  του.








Γ.     Κωνσταντίνος Μπαρμπής



Ο Κώστας Ν. Μπαρμπής δίδαξε ελληνική ιστορία εις Παράρτημα Αθηνών Πανεπιστημίου της αλλοδαπής, ενώ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, μέλος Επιτροπών Υποτροφιών ξένων χορηγών, Γενικός Γραμματεύς της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας «Ο Βυζαντινός Πολιτισμός», Γενικός Διευθυντής Εφημερίδος και μέλος εννέα διοικήσεων κορυφαίου αθλητικού συλλόγου της χώρας.
Είναι πρόεδρος του Εθνικού Μορφωτικού Ομίλου και της Π.Ε. Φ.Ο., έχει πραγματοποιήσει 121 διαλέξεις (και ανακοινώσεις εις διεθνή βυζαντινά συνέδρια), εις την Ελλάδα και την αλλοδαπήν, μετέφρασε δε από την αγγλικήν, γαλλικήν και ιταλικήν 91 ιστορικά, λογοτεχνικά, φιλοσοφικά και αθλητικά βιβλία, ενώ το συγγραφικόν του έργον περιλαμβάνει 36, κυρίως ιστορικού περιεχομένου, βιβλία.
Ο συγγραφεύς ετιμήθη με τρεις ηθικάς κρατικάς αμοιβάς, με δύο χρυσά παράσημα της Ακαδημίας της Μεσογείου (έδρα: Ρώμη) και με 71 κύπελλα και πλακέττας διά την κοινωνικήν, μορφωτικήν και ανθρωπιστικήν δραστηριότητά του επίσης, ανεκηρύχθη (1991) κορυφαίος φίλαθλος της χώρας.
Πλέον πρόσφατα βιβλία του είναι τα: Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος – Δραγάσης Γεώργιος Β’ Κ. Καραμανλής: «Εθνάρχης» ή εθνικός εφιάλτης; Κωνσταντίνος και 13η Δεκεμβρίου 1967, Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται, Ιστορία και βλέψεις του σιωνισμού, Ελληνικές και ξένες υποτροφίες. 

ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ  ΜΠΑΡΜΠΗ




ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ  ΜΠΑΡΜΠΗ





















ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.  ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΗ.


Συμπληρώνονται σήμερα 6 χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Χριστόδουλου, του «Αρχιεπισκόπου Κεραυνού», όπως τον λέμε εμείς εδώ στον «Στόχο». Αξίζει να υπενθυμίζουμε πέραν όλων όσων γράφτηκαν και θα γραφούν σήμερα για τον Κεραυνό την κατάθεση ενός από τους κορυφαίους ιστορικούς και βασιλόφρονος, του Κώστα Μπαρμπή που αποκάλυψε ζωντάνα πριν λίγα χρόνια μιά πτυχή που δείχνει περίτρανα πόσο πολύ Ελληνόψυχος ήταν ο Αρχιεπίσκοπος όλων των Ελλήνων... Μεταφέρουμε επί λέξει τα λόγια του… 


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΗΣ: « Όταν έμαθε ο Χριστόδουλος ότι ετοιμάζω βιβλίο για την αναμφισβήτητη Ελληνική Καταγωγή του Ιησού Χριστού, μού λέει: «Αν, κύριε Μπαρμπή, κατορθώσεις να αποδείξεις ότι η Παρθένος Μαρία ήταν Ελληνικής Καταγωγής, κατά συνέπεια – από την ανθρώπινη πλευρά του – και ο Χριστός μας Έλλην, αυτό θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά σου στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία»!..»-
       
          

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...