Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ"

Σας ενημερώνουμε ότι στο δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 2015 στην ιστοσελίδα μας με URL http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2015/10/blog-post_5.html /  και με τίτλο   “'Ερχεται η Κρητική ασπιρίνη με ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά της Κρήτης”, η απεικόνιση του κυτίου της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ με το πράσινο χρώμα καθώς και η ένδειξη “ΑΣΠΙΡΙΝΗ / ASPIRIN ”, που αναφερόταν στον τίτλους και στο περιεχόμενο του κειμένων, αποτελεί καταχωρημένο σήμα της BAYER AG. Η χρήση της ενδείξεως αυτής καθώς και του κυτίου της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ με το πράσινο χρώμα έγινε εκ παραδρομής και χωρίς πρόθεση προσβολής των δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας αυτής. Το δημοσίευμα βασίστηκε σε αναδημοσίευση του άρθρου από άλλη ιστοσελίδα.
Προς αποφυγή παραπλάνησης των αναγνωστών και αποκατάσταση της παραπάνω προσβολής αποσύρεται το παραπάνω δημοσίευμα όπως και τα προηγούμενα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στο παρελθόν από την
ιστοσελίδα μας.


Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει επίσημα την σχετική ανάρτηση μας Παράνομη η χρήση της ονομασίας "Κρητική Ασπιρίνη" κατόπιν επικοινωνίας με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της BAYER AG.

Εκ μέρους της Ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας  ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...