Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ‏

ΟΙ  ΔΙΑΤΑΓΕΣ  ΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ  ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
Ο  ΠΥΡΓΟΣ   ΤΩΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ





ΟΙ  ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ   ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ  
ΤΙΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  (17-2-2009), ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΙΣ 26-6-2009.  

ΤI ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ:
  
     «Στις  αρχές  του  1924, έλαβα  ένα  τηλεφώνημα  από  τον  Baron Louis de Rothschild και  τον  φίλο  του,  Max Warburg  από το Αμβούργο,  είχαν  
διαβάσει  το  βιβλίο  μου.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg αυθόρμητα μου πρόσφερε  60.000 
 ΧΡΥΣΑ μάρκα,  για  βοήθεια…»
Αυτό το  μανιφέστο του διεθνούς σιωνισμού,  ο  οποίος  ελέγχει  την παγκόσμια  
οικονομική  δύναμη,  όλο  το  χρηματιστηριακό    και  τραπεζίτικο κεφάλαιο, το παρέλαβαν  με  σεβασμό,  ΦΙΛΩΝΤΑΣ,  ΜΕ  ΤΡΟΜΟ  ΚΑΙ  ΔΕΟΣ, ΤΟ ΧΕΡΙ  
ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ίσως και άλλα όργανά του),  όλες οι  «ελληνικές» κυβερνήσεις 
και  όλα τα «ελληνικά» κόμματα  και  υποσχέθηκαν  την  πλήρη εφαρμογή  του.


«ΝΑΙ, ΛΟΡΔΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΑΣ  ΦΙΛΟΥΜΕ ΤΟ  ΧΕΡΙ ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΙΑΤΑΞΤΕ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ».



«ΝΑΙ, ΛΟΡΔΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΑΣ  ΦΙΛΟΥΜΕ ΤΟ  ΧΕΡΙ ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΙΑΤΑΞΤΕ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ».


«ΝΑΙ, ΛΟΡΔΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΑΣ  ΦΙΛΟΥΜΕ ΤΟ  ΧΕΡΙ ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΙΑΤΑΞΤΕ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ».


«ΝΑΙ, ΛΟΡΔΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΑΣ  ΦΙΛΟΥΜΕ ΤΟ  ΧΕΡΙ ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΙΑΤΑΞΤΕ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ».


«ΑΛΕΞΗ,  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΣΤΕΝΑ,  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ  ΛΑΩΝ.  HEIL  KALERGI».
«AΓΚΕΛΛΑ,  Η  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ  ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ. HEIL  KALERGI». 

Παρακάτω  αναφέρονται  μερικά από τα κυριότερα σημεία  των «συστάσεων»: Αναμέτρηση με τον Αντισημιτισμό

    « 1.    Οι Βουλευτές θα καταδεικνύουν δημόσια, θα προκαλούν και θα απομονώνουν πολιτικούς παράγοντες που εμπλέκονται στο μίσος εναντίον των Εβραίων και στοχεύουν κατά του Κράτους του Ισραήλ ως Εβραϊκή συλλογικότητα. 


«Οι Βουλευτές θα πρέπει να επανέλθουν στο νομοθετικό έργο τους, των Κοινοβουλίων ή Συνελεύσεων, και να θεσπίσουν ομάδες διερεύνησης που καθήκον θα έχουν τον καθορισμό της υπάρχουσας φύσης και του καθεστώτος του αντισημιτισμού στις χώρες τους».

     2.     Οι Βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν θέση κατά του αντισημιτισμού και της κάθε φυλετικής διάκρισης που στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε μειονότητας, και να είναι σε επιφυλακή εναντίον κάθε υπεκφυγής, δισταγμού και δικαιολόγησης των εκφράσεων μίσους. 

«Οι Κυβερνήσεις πρέπει να  καταγγέλλουν  κάθε πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή ευτελίζει το Ολοκαύτωμα».
     3.     Οι Κυβερνήσεις πρέπει να  καταγγέλλουν  κάθε πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή ευτελίζει το Ολοκαύτωμα και πρέπει να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών να επαγρυπνεί και ανοικτά να καταδικάζει αυτό το φαινόμενο. 

      4.     Οι Βουλευτές πρέπει να προτρέψουν τις Κυβερνήσεις τους να υποστηρίξουν τις διεθνείς δεσμεύσεις για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού- συμπεριλαμβανομένης της Διακήρυξης του Βερολίνου του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, OSCE) και των οκτώ κύριων αρχών της. 

      5.     Οι  Κυβερνήσεις  όλου  του  κόσμου  και ο ΟΗΕ πρέπει να αποφασίσουν ότι ποτέ ξανά οι θεσμοί της διεθνούς κοινωνίας και ο διάλογος των εθνικών κρατών δεν θα χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά στην προσπάθεια νομιμοποίησης του αντισημιτισμού, συμπεριλαμβανομένης και της απομόνωσης του Ισραήλ για πολιτικές διακρίσεων στη διεθνή σκηνή και ότι ποτέ δεν θα γίνουμε μάρτυρες ή συμμέτοχοι σε άλλη συνάντηση όπως εκείνη του Ντέρμπαν του 2001
    Απαγορεύσεις

      1.    Οι Βουλευτές θα πρέπει να θεσμοθετήσουν αποτελεσματική νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους αναγνωρίζοντας το μίσος ως επιβαρυντικό στοιχείο και, όπου είναι σύμφωνο με τα τοπικά νομικά δεδομένα, να συμπεριλάβουν ΤΟ  ΑΔΙΚΗΜΑ της «υποκίνησης μίσους» και να επιτρέψουν στους φορείς επιβολής του νόμου να καταδικάζουν. 
     2.     Οι Κυβερνήσεις που έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο για το Λόγο Μίσους της «Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο», του Συμβουλίου της Ευρώπης (και το «Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο, σχετικά με την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης που διαπράττονται μέσω συστημάτων Η/Υ») θα πρέπει να θεσπίσουν σχετική εσωτερική νομοθεσία εφαρμογής. 

      Αναγνωρίζοντας την απειλή  που  συνιστά  ο 
Αντισημιτισμός,  όλες  οι  κυβερνήσεις,  τα νομοθετικά  
σώματα  και  η  δικαστική  εξουσία οφείλουν: 

     1.   Οι Βουλευτές θα πρέπει να επανέλθουν στο νομοθετικό έργο τους, των Κοινοβουλίων ή Συνελεύσεων, και να θεσπίσουν ομάδες διερεύνησης που καθήκον θα έχουν τον καθορισμό της υπάρχουσας φύσης και του καθεστώτος του αντισημιτισμού στις χώρες τους και την εκπόνηση συστάσεων προς τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών ώστε να δράσουν κατάλληλα.

 «Οι Βουλευτές θα πρέπει να επανέλθουν στο νομοθετικό έργο τους, των Κοινοβουλίων ή Συνελεύσεων, και να θεσπίσουν ομάδες διερεύνησης που καθήκον θα έχουν τον καθορισμό της υπάρχουσας φύσης και του καθεστώτος του αντισημιτισμού στις χώρες τους και την εκπόνηση συστάσεων προς τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών ώστε να δράσουν κατάλληλα».

    2.    Οι Κυβερνήσεις πρέπει να επεκτείνουν τη χρήση του «βασικού ορισμού» του αντισημιτισμού του EUMC προς ενημέρωση της πολιτικής των εθνικών και διεθνών οργανισμών και ως βάση εκπαιδευτικού υλικού για χρήση από τις υπηρεσίες απονομής ποινικής Δικαιοσύνης.

     Παιδεία, ενημέρωση και εκπαίδευση:

     1.   Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει ΝΑ  ΚΑΤΑΡΤΙΣΟΥΝ 
ΕΚΤΕΝΩΣ τους αστυνομικούς, τους εισαγγελείς και τους δικαστές. Η κατάρτιση είναι ουσιώδης προκειμένου οι δράστες αντισημιτικών εγκλημάτων μίσους να ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ επιτυχώς, να διωχθούν δικαστικά, να καταδικαστούν και να τους επιβληθούν ποινές.


ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ:
  «ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ  ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ  ΓΡΗΓΟΡΑ»
«Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει ΝΑ  ΚΑΤΑΡΤΙΣΟΥΝ  ΕΚΤΕΝΩΣ τους αστυνομικούς, τους εισαγγελείς και τους δικαστές. Η κατάρτιση είναι ουσιώδης προκειμένου οι δράστες αντισημιτικών εγκλημάτων μίσους να ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ επιτυχώς, να διωχθούν δικαστικά, να καταδικαστούν και να τους επιβληθούν ποινές».
«ΟΙ  ΓΗΓΕΝΕΙΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.  ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ  ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ».

 Το Πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP του ΟΑΣΕ είναι μία πρότυπη πρωτοβουλία που συνίσταται από ένα διεθνές κλιμάκιο ειδικευμένων αξιωματικών της αστυνομίας, οι οποίοι εκπαιδεύουν άλλους αστυνομικούς σε αρκετές χώρες. 
     2.   Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ στα θέματα του 
Ολοκαυτώματος, του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των 
φυλετικών διακρίσεων, τα οποία εντάσσονται στο εθνικό σχολικό πρόγραμμα. 
Όλο το εκπαιδευτικό υλικό οφείλει να είναι βασισμένο στις αξίες της κατανόησης, της ένταξης, της αποδοχής και του σεβασμού και πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τους μαθητές στην αναγνώριση και αντιμετώπιση του αντισημιτισμού και όλων των μορφών μίσους.


« Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ  στα θέματα τουΟλοκαυτώματος.  Όλο το εκπαιδευτικό υλικό οφείλει  να 
είναι σχεδιασμένο, ώστε να βοηθά τους μαθητές στην αναγνώριση και αντιμετώπιση του αντισημιτισμού».

    3.   Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να περιλάβουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης στο ΣΥΣΤΗΜΑ  ΠΟΙΝΙΚΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το  πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP».



«Η  νεγροειδής φυλή του μέλλοντος θα αντικαταστήσει την ποικιλία των σημερινών  λαών της Ευρώπης.  Επικεφαλής  αυτής  της  Ευρώπης  θα  είναι  η  ευγενέστερη  φυλή  του  κόσμου,  οι  Ιουδαίοι». 
«Αναγνωρίζοντας την απειλή  που  συνιστά  ο 
Αντισημιτισμός,  όλες  οι  κυβερνήσεις,  τα νομοθετικά  σώματα  και  η  δικαστική  εξουσία ΟΦΕΙΛΟΥΝ»…

Φαντάζεστε  το  Παγκόσμιο  Ελληνικό  Συμβούλιο,  το  Παγκόσμιο  Γερμανικό 
Συμβούλιο,  το  Παγκόσμιο  Γιαπωνέζικο  Συμβούλιο  κλπ  αναγνωρίζοντας, την  
ιδιαίτερη  για  το  καθένα,  απειλή,  που  συνιστά  ο  Ανθελληνισμός,  ο Αντιγερμανισμός,  ο  Αντιιαπωνισμός  κλπ,  να  διέταζαν  όλες  τις κυβερνήσεις  του  
κόσμου,  να  εφαρμόσουν  συγκεκριμένα  μέτρα, εναντίον  των  πολιτών  τους  και  τι  θα  είχε γίνει;  

Τα  τελευταία  χρόνια  τα  ΜΜΕ  της  Γερμανίας,  (που  όλοι  ξέρουν  ότι  
δεν  είναι  σε γερμανικά  χέρια),  ξέρασαν  χιλιάδες  τόνους  κακίας  και  ανθελληνισμού  στην  Γερμανία. Το ίδιο συνέβη στην  Αγγλία,  στις  ΗΠΑ,  στο  Ισραήλ,  στην  Τουρκία.  Τον  ελληνικό  λαό, διεφθαρμένο  τον  
ανεβάζουν  και  διεφθαρμένο  τον  κατεβάζουν.  Τα  διεθνή  ιουδαϊκά  
ΜΜΕ δημιούργησαν  ένα  ιδιότυπο  ανθελληνικό  ρατσισμό  σε  όλο  τον  κόσμο,  κατασκευάζοντας το ρατσιστικό πρότυπο  ενός  έλληνα  πονηρού,  ανίκανου  και τεμπέλη,  που  αξίζει  τον χλευασμό  και  την  αιώνια  
τιμωρία.  

Τα  τελευταία  χρόνια  τα  ΜΜΕ  της  Γερμανίας,  (που  όλοι  ξέρουν  ότι  δεν 
είναι  σε  γερμανικά  χέρια),  ξέρασαν  χιλιάδες  τόνους  κακίας  και ανθελληνισμού  στην  Γερμανία.  Το  ίδιο  συνέβη  στην  Αγγλία,  στις  ΗΠΑ, στο  Ισραήλ,  στην  Τουρκία.  Τον  ελληνικό  λαό,  διεφθαρμένο  τον ανεβάζουν  και  διεφθαρμένο  τον  κατεβάζουν.  Τα  διεθνή  ιουδαϊκά  ΜΜΕ δημιούργησαν  ένα  ιδιότυπο  ανθελληνικό  ρατσισμό  σε  όλο  τον  κόσμο, κατασκευάζοντας  το  ρατσιστικό  
πρότυπο  ενός  έλληνα  πονηρού, ανίκανου  και τεμπέλη,  που  αξίζει  τον  
χλευασμό  και  την  αιώνια  τιμωρία.  Πόσα και ποια  επίσημα  Ελληνικά όργανα,  
ποιοί   φορείς,  ΠΟΙΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,    διαμαρτυρήθηκαν  και  
ζήτησαν  από  τις  κυβερνήσεις των  λαών  αυτών:  «Αναγνωρίζοντας την απειλή  που  συνιστά  ο Ανθελληνισμός,  όλες  οι  κυβερνήσεις,  τα  νομοθετικά  σώματα  και  η δικαστική  εξουσία  ΟΦΕΙΛΟΥΝ»…κλπ;


«TO  ΟΡΑΜΑ  MOY  EINAI  O  COUDENHOVE – KALERGI.  HEIL».
Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της», στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν  
Kazmierczak. 
Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, είναι μάλλον προφανείς. Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας.


Μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.
 «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο». Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099, κάτι το οποίο σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι: 

1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας. 

2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099! 

3. Όλα τα αποθέματα χρυσού θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED!
 Σε μια πολιτική εκδήλωση στη Στουτγάρδη, απαντώντας σε ερώτηση επί του θέματος, η κ. Μέρκελ είπε χαρακτηριστικά πως «μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών από τον Σνόουντεν διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν ακόμη ορισμένες ειδικές συμφωνίες με τους συμμάχους του 
Β’ ΠΠ, με βάση τις οποίες δεν παρέχεται πλήρης ανεξαρτησία στις μυστικές μας υπηρεσίες.  
Ξεκινήσαμε όμως “προφορικές” συζητήσεις για να αποκατασταθεί πλήρως η εθνική μας κυριαρχία».
    
Από  την  άλλη  μεριά,  εδώ  και  χρόνια,  πολλοί  ευφυείς  έλληνες δημοσιογράφοι,  ξεσήκωσαν  μία  (ψεύτικη  και  χαζή)  αντιγερμανική καμπάνια,  για  την  πολιτική  της  Εβραιοπολωνέζας  Μέρκελ,  εναντίον  της χώρας  μας.  Κάνουν  πως  δεν  καταλαβαίνουν  ότι  ο  Γερμανικός  λαός, μετά  την  ήττα  του  το  1945,  δεν  είναι  ελεύθερος,  δεν  ορίζει  ο  ίδιος  την μοίρα  του  και  η  διορισμένη  Εβραιοπολωνέζα   Μέρκελ,  είναι  στην  θέση της  Καγκελαρίου  για  δύο  λόγους: 
         α.  για  να  υπερασπίζεται  την  σταθερότητα  του χρηματιστηριακού  και  οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου,  και 
         β.  για  να  συνεχίσει  και  να  επιταχύνει      την  καταστροφή  της 
γενετικής  κληρονομιάς  του  γερμανικού  λαού  μέσω  της  ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
        Για  ανάλογους  λόγους  οι  διεθνείς  δυνάστες  επέβαλαν   και  τον 
Τσίπρα  πρωθυπουργό  στην  Ελλάδα.  Είναι  κατάδηλη  η  αγάπη  και  η «ΕΙΔΙΚΗ»  κατανόηση  που  αναπτύχθηκε  ανάμεσα  στην  Μέρκελ  και 
στον  Τσίπρα.  Μπορεί  να  κάνουν  πως  διαφωνούν  σε  μερικότερα οικονομικά θέματα, αλλά τους ενώνει  γερά  ο  κύριος  στόχος:  η γενοκτονία  των  ευρωπαϊκών  λαών  με  την  υπογεννητικότητα  και την 
λαθρομετανάστευση  (ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ).  Γι  αυτό  -  και  μόνο  γι  αυτό - άλλωστε  ο  Τσίπρας    έβγαλε  πρόεδρο  της  Ροτσιλδικής  δημοκρατίας 
μας  τον…καραμανλικό  Παυλόπουλο  του  «ευχαριστούμε  τους λαθρομετανάστες  που  διάλεξαν  να  βρωμίζουν  την  χώρα  μας».   

Είναι  κατάδηλη η αγάπη και η «ΕΙΔΙΚΗ»  κατανόηση  που αναπτύχθηκε  ανάμεσα  στην  Μέρκελ  και  στον  Τσίπρα.  Μπορεί  να κάνουν  πως  διαφωνούν  σε  μερικότερα  οικονομικά  θέματα,  αλλά τους  ενώνει  γερά  
ο  κύριος  στόχος:  η  γενοκτονία  των  ευρωπαϊκών λαών  με  την  υπογεννητικότητα  και την  λαθρομετανάστευση (ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ). 


«Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες  που  διάλεξαν  να  βρωμίζουν την  χώρα  μας.  Ζήτω  ο  Καλλέργης».
  «κ.  Πρόεδρε,  σαςεγγυώμαι,  εγώ  και η  Μέρκελ  μας ενώνει  γερά  ο 
κύριος  στόχος:  η  γενοκτονία  των  ευρωπαϊκών  λαών  μέσω    της 
υπογεννητικότητας και της λαθρομετανάστευσης.  Ζήτω ο Καλλέργης».     
Άλλωστε  από  τους  8  μεταπολεμικούς  Γερμανούς  καγκελάριους (Αντενάουερ,  Έρχαρντ,  Κίζινγκερ,   Μπραντ,  Σμιτ,  Σρέντερ,  Κολ,  Μέρκελ, που  διόρισαν  οι  κατακτητές  εβραιοαμερικανοί  στην  Γερμανία, τουλάχιστον  οι  τρεις  ήταν  
εβραίοι. 
Ο  εβραίος καγκελάριος της Γερμανίας  Βίλλυ  Μπραντ  (πραγματικό  όνομα Ελίας  Φαραάμ)  μπήκε  το  1945  στην Γερμανία (στην  δήθεν  πατρίδα  του) με  την  στολή  του  αμερικανού  αξιωματικού του  στρατού  κατοχής,  των αμερικανών  
κατακτητών της Γερμανίας, σφάζοντας, λεηλατώντας  και βιάζοντας γερμανίδες.  Μετά 20 περίπου χρόνια  οι Αμερικανοί  τον διόρισαν  καγκελάριο  (Γκαουλάιτερ)  της  Γερμανίας. 


Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΒΙΛΛΥ  ΜΠΡΑΝΤ  (ΕΛΙΑΣ  ΦΑΡΑΑΜ). Μπήκε  στην  πατρίδα  του  με  στολή  ξένου  κατακτητή.  
Ανάλογη  κατάσταση στην  Ελλάδα  το  1941 - οι  δοσίλογοι  προδότες  
πρωθυπουργοί  της  εποχής εκείνης.  Οι  εβραιοκομμουνιστές  κατηγορούσαν  το  1944  τον  Γεώργιο Παπανδρέου  ότι  τον  τοποθέτησαν  σαν  
πρωθυπουργό  οι  Άγγλοι  και  είχαν βέβαια  δίκαιο.
Αφού είδαν το γενεαλογικό  δένδρο του  Σμιτ οι  εβραιοαμερικανοί κατακτητές,  
τον  επέβαλαν  σαν  καγκελάριο  της  δυτικής  Γερμανίας. 


Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΧΕΛΜΟΥΤ  ΣΜΙΤ: «Όποιος  έχει  (άλλο) όραμα,  να  πάει  σε  ψυχίατρο».  Ένα είναι  το  όραμά  μας:  ο Coudenhove  Kalergi.  Heil.  
Μετά  από  όλα  αυτά  μπορούμε  να  ζητωκραυγάσουμε  όλοι :  Ζήτω  η ελευθερία  και  η  (Ροτσιλδική)  Δημοκρατία  που  επικρατεί  στην  
Ελλάδα  και στην  Ευρώπη,  Ζήτω  οι  αδιάβλητες  και  ανεπηρέαστες  εκλογές,  Ζήτω  και οι  βουλευτές  και  οι  πολιτικοί  που  εμείς,  και  μόνο  εμείς, 
αναδεικνύουμε.-    


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...