Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Το μυστήριο της γιγάντιας μεγαλιθικής κατασκευής στην Ρωσία.(Εικόνες + Βίντεο)

Μια απίστευτη ανακάλυψη που έγινε πρόσφατα στη Ρωσία απειλεί να καταρρίψει όλες τις συμβατικές θεωρίες για την ιστορία του πλανήτη.
Στο όρος Shoria στη νότιο Σιβηρία, ερευνητές ανακάλυψαν ένα τεράστιο τείχος αποτελούμενος από μεγάλες πέτρες γρανίτη, χτισμένο με τα πρότυπα των κυκλώπειων τειχών. Μόνο που αυτοί οι ογκόλιθοι «προκαλούν» με τις διαστάσεις τους. Μερικές από αυτές τις γιγαντιαίες πέτρες γρανίτη έχουν υπολογιστεί ότι ζυγίζουν περισσότερο από 3.000 τόνους! Υπερδιπλάσιο δηλαδή και του επισήμως μεγαλυτέρου καταγεγραμμένου μεγάλιθου που βρίσκεται στον ναό του Ηλίου(Μπάαλμπεκ) στο Λίβανο. Πολύ κάνουν λόγω για έναν πανάρχαιο πολιτισμό, ο οποίος κατασκεύασε το τείχος πριν από 25.000 έτη!



  


  





  

  

 

  

   



Οι επιστήμονες από την μεριά τους υποστηρίζουν ότι είναι απλά γεωλογικοί σχηματισμοί που πήραν το σχήμα τους από τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Δείτε παρακάτω το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.






Ηλίας Σιατούνης

hellas-now.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...