Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ...


Η Ελλάδα δεν είναι μόνο θεοί, επικλήσεις, μυθιστορία και αρχαιότητα ούτε ορθοδοξία και... άγιοι πατέρες. Η Ελλάδα έχει και άλλες ένδοξες στιγμές στην ιστορία της.
Η Πατρίδα βιώνει σήμερα τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορία της σε έναν άνισο πόλεμο με εχθρούς ορατούς και αόρατος και προσπαθεί να επιβιώσει ως Έθνος και όχι να επικρατήσει όπως στο παρελθόν.
Έχουμε δεχθεί μία ανελέητη εισβολή από διάφορα μέτωπα, οι εχθροί έχουν πάρει θέσεις μάχης, οι στρατηγικές τους έχουν κερδίσει αρκετό έδαφος όταν εκ των έσω έχουν φροντίσει να μας αφοπλίσουν εντελώς, κυριολεκτικά, οικονομικά, ηθικά, συνειδησιακά, εθνικά.
Ας ανασυνταχθούμε πρώτα ως οντότητες εστιάζοντας στα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ας επικεντρωθούμε παρατηρώντας τα γεγονότα εστιάζοντας στις προθέσεις όσων βάλλουν κατά της προσωπικής ελευθερίας μας, της Πατρίδος μας και γενικά της ανθρωπότητας, ας μην παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως.
Είναι γνωστό πλέον ότι μας περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες, ας αφήσουμε λοιπόν τους θεούς κατά μέρους ως θεούσοι μοιρολάτρες, ας επικεντρωθούμε στην πραγματικότητα με ρεαλισμό και ας τους αφήσουμε, έτσι όπως καταντήσαμε, να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι για εμάς.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ (Αισχύλος)


Ιφιγένεια

5 σχόλια :

  1. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ: "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" . ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ '''ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΣΧΙΛΙΕΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΜΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΑΧΘΗΤΕ ΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ-Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε να αυτοαποκαλείστε κομπάζοντας Ελλήνων Συνέλευση και έχετε τα κότσια, να πάτε να κάνετε ενημέρωση στην Θράκη μας, στο Καστελόριζο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και σε όλες στις πιο πάσχουσες περιοχές της Πατρίδος μας αντί να κάνετε τουρισμό μετά των γραφικών επικλήσεων σας, ζητιανεύοντας ψήφους και τάζοντας χιλιάρικα στον κοσμάκη. Και πείτε στον Σώρρα, ο οποίος βρήκε μία πονηρή και όχι έξυπνη δικαιολογία για να αρνηθεί την βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αργοπεθαίνουν και στα παιδάκια μας το μέλλον του τόπου μας που δεν έχουν γάλα να πιούν, με τα τρισεκατομμύρια του να κτίσει νοσοκομεία για τους ανέργους και τους πολύτεκνους, να δημιουργήσει επιχειρήσεις να απασχολήσει ανέργους και πολύτεκνους και στα γραφεία σας αντί να κάθεστε όλη μέρα, να φέρετε δασκάλους να μάθουν δωρεάν στα παιδιά μας την γλώσσα μας σωστά, ιστορία και φιλοσοφία. Αφήστε λοιπόν τις γραφικότητες με τις γελοίες επικλήσεις στον Απόλλωνα και ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον τόπο μας σε ένα σοβαρό σκοπό .-

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...