Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ο τραγικός θάνατος μιας Ελληνίδας με υπέρτατο αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς

Τραγικός θάνατος νοσηλεύτριας στο «Αμαλία Φλέμινγκ»




Στον θρήνο βυθίστηκε  το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», καθώς τραγικό  θάνατο βρήκε 35χρονη νoσηλεύτρια, η οποία την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έπεσε στο κενό, κατά την προσπάθεια της να εισέλθει από το παράθυρο στο χώρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας – καθώς η πόρτα είχε κλειδώσει!
Κάτω από άγνωστες συνθήκες – η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και έχει διαταχθεί ΕΔΕ – η άτυχη γυναίκα κλειδώθηκε έξω από τη Μονάδα, της οποίας η πόρτα κλείνει αυτόματα.
Στη Μονάδα δεν υπήρχε αντικαταστάτης για να της ανοίξει την πόρτα και σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη δεν ήθελε να χρονοτριβήσει, ψάχνοντας αντίγραφα των κλειδιών στο γραφείο, καθώς οι ασθενείς θα έμεναν χωρίς φροντίδα.
Έτσι, επιχείρησε να μπει στην Μονάδα από το παράθυρο που βλέπει σε φωταγωγό, βρίσκοντας τραγική κατάληξη.

Η χαμογελαστή και αγαπητή σε όλους Χρύσα Ρόβα γεννήθηκε στην Καληράχη και αποφοίτησε από το Β΄ Λύκειο Γρεβενών. Τελείωσε τη νοσηλευτική σχολή και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ της Αθήνας.
Η κοινότητα Καληράχης, οι συμμαθητές, οι φίλοι και οι συγγενείς θρηνούν από το βράδυ της Κυριακής το χαμογελαστό κορίτσι της Καληράχης.
Η κηδεία της Χρύσας έγινε την Τετάρτη στα Γρεβενά.




Ας αναπαυθεί η ψυχή της στον όμορφο κόσμο των αγγέλων....



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...