Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΜΑΡΤΙΟΣ : Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Ν.Κριεζιώτης 1821 . Πίνακας του Ιωάννη Νίκου.

Τον Μήνα Μάρτιο έχουν συμβεί σημαντικά γεγονότα . Το σπουδαιότερο όλων για τους 'Ελληνες είναι η Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για την πολυπόθητη ελευθεριά το 1821.
Ένας αγώνας άνισος που τελικά  χάρη στην γενναιότητα και την αυτοθυσία των Προγόνων μας έγινε πραγματικότητα αυτό που ονειρεύονταν : την Ελευθεριά από τον Τουρκικό ζυγό.
Ελευθερία που βέβαια δεν έχουμε σήμερα και αν θέλουμε να την κερδίσουμε θα πρέπει να έχουμε την Ελληνική Επανάσταση ως οδηγό , να διδαχθούμε από τον ηρωισμό αλλά και από τα λάθη των Προγόνων μας.
 Άλλωστε Ελευθερία χωρίς αγώνες δεν κερδίζεται!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ

4 σχόλια :

  1. Καλη Ελευθερια απο τον τουρκοχριστιανισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ 50 ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ...ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΥΟΘΕΤΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ''ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ'' ΟΝΟΜΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ''ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ....
    ΕΕΕ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα στους αναγνώστες! Καλό μήνα Διόνυσε!
    Η Επανάσταση έχει κάτι από την Άνοιξη και η Άνοιξη κάτι από Επανάσταση ωσάν να ανθίζει μία νέα στάση και ο τόπος μας όσο ποτέ πρωτύτερα έχει περισσότερη ανάγκη από τέτοια Επανάσταση στους σκοτεινούς χρόνους που ζούμε. Ας ελπίζουμε να μη δούμε την Ισλαμική άνοιξη που βρίσκεται προ των πυλών μιας και πασχίζουμε από πολεμιστές σε αριθμό.
    Η Καλή Λευτεριά μοιάζει πλέον σαν μια έννοια ουτοπική όταν έχει εκλείψει η έννοια της Ανδρείας, όταν οι ανδρείοι λιγοστεύουν και την θέση τους παίρνουν οι ουδέτεροι απροσδιορίστου όχι μόνον φίλου... Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση σκοντάφτω πάντα πάνω στην προπαγάνδα υπέρ των ομοφιλοφίλων και των βασανισμένων μεταναστών και εχθές άνοιξα την τηλεόραση και άκουσα το εξής από μία ανεγκέφαλη παρουσιάστρια. " Ο Απόστολος Γλέτσος απέδειξε λέει για άλλη μία φορά πόσο βαρβάτος άνδρας είναι αφού παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει πάει με άνδρα. Δεν ήξερα άν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω με το οξύμωρον της μωρίας... έκλεισα με θλίψη την τηλεόραση και σκέφτηκα: ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΡΑΚΌΣΙΟΙ ΠΑΛΑΒΟΊ ΠΆΛΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΏΣΟΥΝ!
    Καλή δύναμη Έλληνες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Μηνα Ιφιγένεια κάλο μηνα σε όλους. Δυστυχώς η προπαγάνδα που ξεκινάει από τα σχολεία και κορυφώνεται στα ΜΜΕ
      εχει αποπροσανατολισει τον Ελληνικό λαό που είναι ευκολόπιστος και παθητικά δέχεται ότι του φορτώνουν στην Πλάτη. Η Πλάτη όμως κάποια στιγμή δεν αντέχει άλλο από το συνεχές φόρτωμα και δυο ενδεχόμενα μπορεί να συμβούν: η να τινάξει από πάνω της τα βάρη η να τσακιστεί από αυτά. Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε να συμβεί το πρώτο.

      ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...