Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΡΑ!!!!

Τρεις εικόνες όλο το νόημα. Πρώτον το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος όπως σας το έχω δείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Το ισλαμικό κράτος της ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ιδρύθηκε ήδη με 70.000 κατοίκους, στην αρχή σε σκηνές και παραπήγματα, μετά σε μόνιμες κατοικίες.
Εκεί αργότερα θα επέμβουν τα ΤΑΝΚΣ όχι για να βγουν οι πρόσφυγες έξω, αλλά για να
κατέβουν τα σύνορα των Μωαμεθανών γειτόνων μας μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Ότι λέει ο χάρτης έχει ήδη δρομολογηθεί και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά ένας πεινασμένος λαός και «εγκλωβισμένος», θα επιτεθεί σ΄αυτούς που έχουν. Αυτό είναι νόμος. Αργά ή γρήγορα και αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση στον καθένα.


Αυτό είναι και το «νόημα». Να επιτεθούν, νά γίνουν έκτροπα, που τάχα οι Έλληνες δεν μπορούν να ελέγξουν για να μπορούν να έλέγξουν «οι άλλοι». Όπως με το Αιγαίο, που τάχα δεν μπορούσε το πολεμικό μας ναυτικό και ήρθε το ΝΑΤΟ και η FRONTEX να το «φροντίσει». Τελευταία φορά που επιχειρήσαμε, μας έριξαν το δεύτερο ελικόπτερο, απειλώντας μας ευθέως κι εμείς, «μόκο» και στα τέσσερα.
Στην τρίτη εικόνα σας δείχνω τους εαυτούς σας.

1. Το Ισλαμικό Κράτος της Ειδομένης και του Ισλαμικού – Μωαμεθανικού τόξου, είναι στα σύνορα, 80 κλμ από τη Θεσσαλονίκη, μη το ψάχνετε στην άμμο σαν τις στρουθοκαμήλους.
2. Η στάση αυτή που πήρατε είναι εκεί που μας θέλανε.Χωρίς μάτια, χωρίς στόμα, χωρίς αυτιά,με τα οπίσθια έτοιμα και προτεταμένα. Το παντελόνι, αφήστε θα μας το κατεβάσουν αυτοί.
Μη στρουθοκαμηλίζετε Έλληνες.
Ανοίξετε τους φυσικούς και πνευματικούς σας οφθαλμούς
και εγερθείτε Έλληνες!!!
ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΡΑ!!!
Βάλτε σε εφαρμογή το σχέδιο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ τώρα!
Το γνωρίζετε!
Είναι όλα εδώ μπροστά σας!!!!
Δημήτριος Μαντές
2/03/2016
http://www.diadrastika.com/2016/03/egerthito-to-ethnos-tora.html

7 σχόλια :

  1. ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε να αυτοαποκαλείστε κομπάζοντας Ελλήνων Συνέλευση και έχετε τα κότσια, να πάτε να κάνετε ενημέρωση στην Θράκη μας, στο Καστελόριζο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και σε όλες στις πιο πάσχουσες περιοχές της Πατρίδος μας αντί να κάνετε τουρισμό μετά των γραφικών επικλήσεων σας, ζητιανεύοντας ψήφους και τάζοντας χιλιάρικα στον κοσμάκη. Και πείτε στον Σώρρα, ο οποίος βρήκε μία πονηρή και όχι έξυπνη δικαιολογία για να αρνηθεί την βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αργοπεθαίνουν και στα παιδάκια μας το μέλλον του τόπου μας που δεν έχουν γάλα να πιούν, με τα τρισεκατομμύρια του να κτίσει νοσοκομεία για τους ανέργους και τους πολύτεκνους, να δημιουργήσει επιχειρήσεις να απασχολήσει ανέργους και πολύτεκνους και στα γραφεία σας αντί να κάθεστε όλη μέρα, να φέρετε δασκάλους να μάθουν δωρεάν στα παιδιά μας την γλώσσα μας σωστά, ιστορία και φιλοσοφία. Αφήστε λοιπόν τις γραφικότητες με τις γελοίες επικλήσεις στον Απόλλωνα και ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον τόπο μας σε ένα σοβαρό σκοπό .-

      Διαγραφή
  2. Πες τα φωναχτά Ιφιγένειά μου! Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς! Και δεν μιλάμε για αδικημένους από τη Φύση ανθρώπους με μειωμένο πνευματικό επίπεδο και δείκτη νοημοσύνης. Αυτοί είναι ένα μικρό και αμελητέο ποσοστό, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Εδώ μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους, για μορφωμένους, για καταξιωμένους, γνωρίζεις, για πρόσωπα που μέχρι χτες ήταν οι καλύτεροι φίλοι της σελίδας και αρθρογράφοι ενίοτε με αξιόλογες γραφές μάλιστα. Παρ΄όλες τις νουθεσίες μου, τις προσεγγίσεις, τις επεξηγήσεις, τάχτηκαν με τον απατεώνα τον Ψώρρα (Ψωριάρης κοπρίτης και απένταρος), τον εκμαυλιστή κάθε ελληνικού και ελληνοπρεπούς αξιώματος και εθίμου. Τόση απελπισία; Τόση κατάντια;Σημάδια των καιρών; Τι να πω; Ο Ελληνισμός στην πλέον σκοτεινή σελίδα της Ιστορίας του να πολεμείται πανταχόθεν, από εχθρούς και φίλους, από εξωτερικούς και εσωτερικούς και ντόπιους Εφιάλτες που αρέσκονται να λαμβάνουν και αρχαιοπρεπή ονόματα.Συνέχισε παρακαλώ το Έργον σου! Κατακεραύνωσε ανθρώπους, βλαβερές και αρρωστημένες νοοτροπίες και πρακτικές μέχρι να αφαιρεθεί κάθε καρκίνωμα από το Υγιές Ελληνικό Σώμα και Αίμα, όσων έχουμε απομείνει να φυλάμε Θερμοπύλες,χωρίς να τις παραδίδουμε στον πρώτο τυχάρπαστο ψευτοεκατομμυριούχο που δεν έχει λεφτά ούτε για τυρόπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" αγαπητέ Δημήτριε!
      και τα άτομα τα οποία κάποτε φιλοξενήσαμε στις σελίδες του ιστολογίου μας στα οποία αναφέρεσαι, επειδή διάβασαν μερικά βιβλία δεν καθίστανται ανώτερου πνευματικού επιπέδου. Το ανώτερο πνευματικό επίπεδο ενός ανθρώπου διαφαίνεται εκτός από το εύρος των γνώσεων του και από την ανιδιοτελή προσφορά του, την ανωτερότητα του, την ειλικρίνεια, τον αυτοσεβασμό του, την αγάπη προς τον σκοπό του. Χαρακτηρίζοντας αυτά τα άτομα σοβαρά και ανώτερου πνευματικού επιπέδου, προσβάλουμε τους ανθρώπους που είναι πραγματικά ανώτεατου πνευματικού επιπέδου και άξιοι σεβασμού! Κοσμούν τις σελίδες μας με την ευφυΐα τους...
      Δυστυχώς στον τόπο μας λίγες είναι αυτές οι ψυχές. Είναι οι λίγοι οι πραγματικοί Πολεμιστές που φυλάττουν Θερμοπύλες με την ψυχή τους, έτοιμοι να δώσουν σώμα και αίμα και δεν περιορίζονται σε... φθηνές φιλοσοφίες και υπέρμετρη διαφήμιση του εαυτού τους.
      Επέτρεψε μου λοιπόν να διαφωνήσω με αυτήν την άποψη σου ως γυναίκα με περισσότερη διαίσθηση...

      ΥΓ: Σε ευχαριστώ που τελικά ανάρτησες το άρθρο που σου ζήτησα. Θα δημοσιευτεί όταν θα επιστρέψω στα διαδικτυακά καθήκοντα μου.

      Διαγραφή
  3. Μακάρι να ήταν απατεώνας αλλά δεν είναι. Είναι κάτι πολύ χειρότερο
    Μια παλια σας φίλη,Δημήτρη και Ιφιγένεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...