Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΑ «ΚΑΡΦΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.‏

O ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ (ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ  ΕΠΙΘΕΣΗ  ΣΤΟΝ  ΗΘΟΠΟΙΟ  ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ  ΒΑΝ  ΝΤΑΜ,  (με  το  ίδιο  κείμενο).
TA  ΔΙΕΘΝΗ  ΜΜΕ  (ΚΑΙ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ)  ΣΗΜΕΡΑ  4  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2016,  ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ  ΣΤΟΝ  ΗΘΟΠΟΙΟ  ΒΑΝ  ΝΤΑΜ  (ΠΟΙΟΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ  ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ;)
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΝ ΝΤΑΜ
«Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ «τύφλα» στο μεθύσι σε καταγώγια με κλαρίνα -

Η Ελληνίδα σύντροφός του».





Μπορεί να τον είχαμε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης που καθήλωναν, αλλά τα τελευταία χρόνια, όπως φαίνεται, ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ δεν πρωταγωνιστεί πουθενά αλλού παρά σε ρουμάνικα καταγώγια όπου πίνει μπύρες, διασκεδάζει με κλαρίνα και ψάχνει για πληρωμένο σεξ.   Ο γόης ηθοποιός που έκανε θραύση τη δεκαετία του '90, τα τελευταία χρόνια γυρνάει στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στην Ρουμανία όπου οι πληροφορίες τον θέλουν να χάνεται σε επαρχιακά καταγώγια, ακούγοντας κλαρίνα από Ρομά και πίνοντας μέχρι τελικής πτώσης. 
Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που τον έχουν εντοπίσει να ψάχνει για πληρωμένο σεξ, αλλά και να τριγυρνά σε γάμους τσιγγάνων.  
    Φήμες τον θέλουν, πάντως, το τελευταίο διάστημα να είναι ζευγάρι με εκρηκτική νεαρή ελληνικής καταγωγής (Ελληνα  πατέρα, Ρουμάνα μητέρα), ονόματι Μανταλένα. Η νεαρή, που δουλεύει ως μοντέλο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό (!) Ιάσιο της Ρουμανίας, πατρίδα της μητέρας της.     Πάντως, βλέποντας κανείς τις σημερινές φωτογραφίες του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ δεν μπορεί να μην παρατηρήσει τις αλλαγές στην εμφάνισή τους, πιθανότατα από επεμβάσεις που έχουν αλλάξει εντελώς την όψη του.
ΑΣ  ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ  ΤΙ  ΕΙΠΕ Ο ΒΑΝ ΝΤΑΜ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ΣΤΗΝ  
ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. 

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Ο  ΔΙΑΣΗΜΟΣ  ΗΘΟΠΟΙΟΣ  ΒΑΝ  ΝΤΑΜ  
ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ 
ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ  ΡΟΚΦΕΛΕΡ
 «Ο Ρότσιλντ και ο Ροκφέλερ πίσω  από  τις  εκλογές  
στις ΗΠΑ»
Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στη γαλλική τηλεόραση και μίλησε ανοικτά για την παρασκηνιακή δράση των περιβόητων οικογενειών των Ρότσιλντ και των  Ροκφέλερ.
Συγκεκριμένα ο Jean-Claude Van Damme είχε προσκληθεί στη γαλλική εκπομπή Le Grand Journal για να μιλήσει σχετικά με τις εκλογές στις ΗΠΑ, τον Donald Trump,  τον Τend Cruz  και τον Vladimir Putin
Όμως δεν έμεινε εκεί και γρήγορα,  πριν  προλάβουν  να  τον 
διακόψουν  σε  ζωντανή εκπομπή  οι πουλημένοι δημοσιογράφοι,  μίλησε για το πώς οι οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ελέγχουν τους πολιτικούς και κινούν τα νήματα πίσω από το παρασκήνιο, φέρνοντας τους προσκεκλημένους και τους δημοσιογράφους σε "άβολη" θέση.
Στην  παρέμβασή  του  στο  δημοφιλές  γαλλικό  πολιτικό  σόου,  ο  γνωστός  ηθοποιός του Χόλυγουντ    Ζαν - Κλωντ  Βαν  Νταμμ  (Jean-Claude Van Damme)   εμφανίστηκε  οπαδός  του  υποψήφιου προέδρου  της Αμερικής  
Ντόναλντ  Τραμπ  (Donald Trump),  αλλά  δήλωσε  ότι  οι  οικογένειες  Ροκφέλερ  και  Ρότσιλντ  δεν  θα  τον αφήσουν να κερδίσει την προεδρία, επειδή  είναι  ενάντια  στην  παγκοσμιοποίηση,  την  οποία  προωθούν  αυτοί  οι  Ιουδαίοι.
O  Βέλγο- Αμερικανός  ηθοποιός  υποστήριξε  ότι: 
 "γνωρίζει  ποιοι   πραγματικά  διαμορφώνουν  τον αγώνα  των  προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ".
 Εννοώντας  φυσικά  τις  δύο  εβραϊκές  οικογένειες.

Μιλώντας  για  τον  Ντόναλντ  Τραμπ,   ο  Βαν  Νταμμ  είπε: 
"Λοιπόν, δεν πρόκειται να κερδίσει".

Συγκεκριμένα ανέφερε:
 " Ακόμα  δεν  το  έχετε  καταλάβει  ότι  άνθρωποι  σαν  τους  Ροκφέλερ  και  τους  Ρότσιλντ κυριαρχούν σε  όλες  τις Ηπείρους;  Αυτές  οι  οικογένειες  αυξάνονται  από  το  1827,  κάνοντας  πέντε  γιούς  η  κάθε  μία,  που  επεκτείνονται  και  αυτοί  με  την  σειρά  τους".

Ύστερα  έκανε  την διάκριση μεταξύ των πολιτικών που χρηματοδοτούνται άπο τα λόμπυ και των πολιτικών, όπως ο  Ντόναλντ  Τραμπ,  ο  οποίος  είναι  αυτοχρηματοδοτούμενος.

Κλείνοντας δήλωσε ότι:  "πρέπει να βγούμε απο την παγκοσμιοποίηση και να αφήσουμε τον κόσμο να ζήσει μόνος του", προκαλώντας την έκπληξη κάποιων θεατών  από το στούντιο που δεν πίστευαν στα αυτιά τους ότι ο γνωστός ηθοποιός τόλμησε  να  μιλήσει  ανοιχτά  για  αυτά  τα  θέματα.-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...