Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ: «ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ;» ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;

O  Βρετανός  πιλότος  Alex Henshaw  (1912-2007),  σε αναγνώριση των υπηρεσιών του  κατά  την  διάρκεια  του  Β΄ παγκοσμίου  πολέμου,  έγινε  μέλος  του  τάγματος  της  Βρετανικής  Αυτοκρατορίας  (MBE).  Πρόσφατα,  βλέποντας  τα  χάλια  της  πατρίδας  του  με  τους λαθρομετανάστες, διερωτήθηκε  μήπως:  «πολέμησε  για  λάθος  σκοπούς».



Alex Henshaw with Winston Churchill, Castle Bromwich 1941 

Ο  Άγγλος  πιλότος  Alex Henshaw, που  ήταν  ο  επικεφαλής πιλότος της Vickers Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, βλέποντας σήμερα  να 
αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία,  
πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:

«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν».  

ΣΤΗ  ΒΡΕΤΑΝΙΑ  ΤΟ  2066  ΟΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  της  Βρετανίας  δείχνουν ότι οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα.

Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει  
πραγματικότητα  στην  Αγγλία  σε λιγότερο  από  40  χρόνια  από σήμερα.


ΟΠΩΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΘΕΛΟΥΝ:  ΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΤΕΜΜΑ  ΣΕ  ΕΒΡΑΪΚΑ  ΧΕΡΙΑ  ΚΑΙ  Ο  ΛΑΟΣ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ



Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΝΥΦΗ  ΤΩΝ  ΒΡΕΤΑΝΩΝ.
ΟΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ:  «ΜΗΠΩΣ  ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ  ΓΙΑ  ΛΑΘΟΣ  ΣΚΟΠΟΥΣ.  ΜΗΠΩΣ  ΤΕΛΙΚΑ  Ο  ΧΙΤΛΕΡ  ΕΙΧΕ  ΔΙΚΑΙΟ»;




ΔΑΛΑΪ  ΛΑΜΑ:  "ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ  ΧΩΡΑ". 

1/6/2016   Ο  Δαλάι Λάμα έδωσε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung από την πόλη Νταραμσάλα, στην βόρεια Ινδία, όπου βρίσκεται η εξόριστη κυβέρνηση του Θιβέτ.
Η  "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ"  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΧΤΙΖΕΙ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΣΠΙΤΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ". 
ΤΙ  ΔΕΝ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;


Η  «ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ»  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ 

Η  γερμανική  κυβέρνηση  ανακοίνωσε  χθες  ότι  θα  κτίσει  νέα  σπίτια  για  τους  μουσουλμάνους  πρόσφυγες,  όπου  μπορούν  να  μείνουν  δωρεάν  για  όσο  διάστημα  θέλουν.

Το  κόστος  θα  είναι  περίπου  15.000  ευρώ  τον  χρόνο  για  κάθε  πρόσφυγα,  μόνο  για  την διαμονή,  το  οποίο  θα  φθάσει  τις  50.000  ευρώ  τον  χρόνο  για  κάθε  πρόσφυγα,  αν  υπολογίσεις  την  ιατρική  περίθαλψη,  τα  επιδόματα  και  την  διαχείριση  του  άνεργου  «πρόσφυγα».

Ο  μέσος  ετήσιος  μισθός  του  γερμανού  εργάτη  είναι  περίπου  46.000  ευρώ  τον  χρόνο.

Η  «ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ»  κυβέρνηση  -  της  CIA  και  του  Ρότσιλντ – σκοπεύει  να  ξοδέψει  συνολικά  93,6  δισεκατομμύρια  ευρώ  για  να  τακτοποιήσει  όλους  τους  μουσουλμάνους  πρόσφυγες  μέχρι  το  2020.

Σημειωτέον  ότι  στην  πλούσια σημερινή  Γερμανία  υπάρχουν  860.000  άστεγοι  γερμανοί  ιθαγενείς,  εκατομμύρια  ιθαγενών  συνταξιούχων ζουν  κάτω  από  το  όριο  της  φτώχειας  και  επιβιώνουν  μαζεύοντας  επιστρεφόμενες  φιάλες  ή  τρώγοντας  γατοτροφές,  ενώ  με  κάθε  τρόπο  αποθαρρύνεται  η  δημιουργία  γερμανικών  οικογενειών  και  τεκνοποιίας  των  γερμανών  ιθαγενών.

ΤΕΛΙΚΑ  φαίνεται  ότι  η διορισμένη εβραιοπολωνέζα   Μέρκελ,  μπήκε  στην  
θέση της  Καγκελαρίου  από  τους εβραιοαμερικανούς  μόνο  για  δύο  λόγους: 

  α.  για  να  υπερασπίζεται  την  σταθερότητα  του χρηματιστηριακού  
και  οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου. 
 
(Τσώρτσιλ:  Θα  κάνουμε  την  Γερμανία  μία  παχιά χήνα,  αλλά  ανίκανη  χήνα).

   β.  για  να  συνεχίσει  και  να  επιταχύνει   
την  καταστροφή  της γενετικής  κληρονομιάς 
του  γερμανικού  λαού   μέσω της  ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.


ΧΙΤΛΕΡ:  "Η  ΗΤΤΑ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΗΤΤΑ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ"

Ο  ΧΙΤΛΕΡ  ΣΕ  ΛΟΓΟ ΤΟΥ  ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ  ΟΤΙ:  "Η  ΝΙΚΗ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΝΙΚΗ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  ΚΑΙ  Η  ΗΤΤΑ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΗΤΤΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ".

Η  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ  ΤΟΥΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ  ΣΕ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΣΟΪΜΠΛΕ:  "Ευτυχώς  έχουμε  την  τρίτη γενιά των Τούρκων,
ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό
δυναμικό».

Ο  υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schauble δήλωσε στην εφημερίδα Die Zeit  «Εάν εμποδίσουμε την μετανάστευση θα καταλήξουμε να εκφυλιστούμε λόγω ενδογαμίας. Κοιτάξτε την τρίτη γενιά των Τούρκων, ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό».
Ο  ΚΛΙΝΤΟΝ  ΜΕ  ΤΟ  ΒΡΑΧΙΟΛΙ  ΤΗΣ  ΚΑΜΠΑΛΑΣ




ΤΑ  ΔΥΟ  ΣΧΕΔΙΑ  (ΚΑΛΛΕΡΓΗ  ΚΑΙ  ΓΙΝΟΝ)  ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ  ΚΑΝΟΝΙΚΑ.  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΝΕΙΛΟ  ΣΤΟΝ  ΕΥΦΡΑΤΗ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΘΑ  ΦΥΓΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ.
  

ΣΤΗ  ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ  2066  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  6  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΛΛΑ  7.

Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ
Στην  Ελλάδα  σήμερα  τα  ΜΑΤ  υποχωρούν μπροστά  στους λαθρομετανάστες.  Η αστυνομία και  η  δικαιοσύνη  είναι αδιάφορες.

Το σύστημα της  «Ελληνικής»  παιδείας  

(150.000  καθηγητές  και  δάσκαλοι)

και τα μέσα μαζικής πλύσης  εγκεφάλου  

καλλιεργούν  την  εθνική αυτοπεριφρόνηση

και  όποιος  υπερασπίζεται την  ταυτότητά του  τον  στοχοποιούν  σαν  "ισλαμόφοβο"

και "ρατσιστή".

Οι  υπάλληλοι  ΜΚΟ παίρνουν  τεράστια  

ποσά  από  τους  εβραίους  Σόρος  και  

Ρότσιλντ  και οι «ιθαγενείς» που

διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται  ρατσιστές  

από  τους ξεπουλημένους  δημοσιογράφους !


Οι τούρκοι  πράκτορες  της  ΜΙΤ, οι  δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών εισπράττουν 3.000-6.000 δολάρια το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 ευρώ την ημέρα ανά άτομο, που αναλογούν σε 20-60.000 ευρώ τον μήνα και οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τούς εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας, που έχει μεταβληθεί σε γκέτο του εγκλήματος και της ντροπής.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 



  

4 σχόλια :

  1. Κ.ΠΑΠΑΖΑΧΟ ,ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε κύριε,
      Το να γράψω ένα ή πολλά άρθρα περί θρησκείας (επιστήμη της ιστορικής θρησκειολογίας) είναι εύκολο και μπορεί να γίνει κάποια ημέρα.
      Αν κατάλαβα καλά όμως το πνεύμα του ερωτήματός σας, δεν εννοείται άρθρο περί θρησκείας, αλλά άρθρο περί Θεού, δηλαδή Θεολογία.
      Όπως γίνεται αντιληπτό, η απάντηση θα πρέπει να περιλαμβάνει, να διερευνά και να ερμηνεύει την πιο ουσιώδη υφή του ανθρωπίνου πνεύματος και την σχέση του με το Σύμπαν.
      Ποιός μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο;

      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

    Η «ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
    (Τέτοια ανησυχία είχε εκφράσει και ο…Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ.) !

    Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ «δεν είναι ουδέτερος» στο θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς ανησυχεί για τις εξελίξεις σε περίπτωση εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Σαουσάν Σέμπλι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
    «Δεν είναι πράγματι ουδέτερος σε αυτό το θέμα, διότι είναι της άποψης ότι, εάν ακολουθήσουμε τις δηλώσεις του Τραμπ, τότε πρέπει πραγματικά να φοβηθούμε για το τι θα απογίνει αυτός ο κόσμος ή τι θα μπορούσε να απογίνει, εάν γινόταν όντως Πρόεδρος. Και αυτό επισημαίνει ο υπουργός Εξωτερικών και είναι δικαίωμά του», δήλωσε η κ. Σέμπλι, ενώ η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ περιορίστηκε να επαναλάβει ότι η καγκελάριος δεν αναμιγνύεται στην προεκλογική εκστρατεία και δεν την σχολιάζει.
    Απαντώντας σε αντίστοιχη ερώτηση για την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, η κυρία Σέμπλι προσέθεσε ότι ο κ. Σταϊνμάιερ «έχει σαφέστατα όχι την ίδια εντύπωση».

    Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, σε κομματική εκδήλωση των Σοσιαλδημοκρατών το περασμένο Σαββατοκύριακο, χαρακτήρισε τον κ. Τραμπ «κήρυκα μίσους», αναφερόμενος στο «τέρας του εθνικισμού» και στον λαϊκισμό που εξαπλώνονται σε όλον τον κόσμο.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    H Bουλγαρία ορθώνει φράχτη 484 χλμ στα σύνορα με Ελλάδα

    Ανησυχία στη Σόφια για τα μαζικά κύματα προσφύγων σε περίπτωση που η Άγκυρα ακυρώσει την συμφωνία με την ΕΕ

    Η ανησυχία των κατοίκων στη βουλγαρική πόλη Ρέζοβο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα είναι μεγάλη καθώς εκφράζονται φόβοι για κύματα προσφύγων από την Τουρκία σε περίπτωση που η Άγκυρα ακυρώσει την συμφωνία με την ΕΕ στο προσφυγικό.

    Το δημοσίευμα Deutche Welle αναφέρει πως οι βουλγαρικές αρχές είναι ανήσυχες με το πώς μπορει να διαμορφωθεί η κατάσταση και σκοπεύουν να επεκτείνουν τον συνοριακό φράχτη μήκους 30 χλμ και ύψους 3,5 μέτρων στα βουλγαροτουρκικά σύνορα, στα συνολικά 240 χλμ της συνοριακής γραμμής που χωρίζει τις δύο χώρες. Παράλληλα η Σόφια επιδιώκει να διασφαλίσει τα νότια σύνορα προς την Ελλάδα με ένα φράχτη 484 χιλιομέτρων, μιας και οι βουλγαρικές αρχές ανησυχούν μήπως μετά το κλείσιμο των συνόρων Ελλάδας-ΠΓΔΜ οι πρόσφυγες προσπαθήσουν να εισέλθουν μαζικά μέσω Βουλγαρίας στην ΕΕ.

    Όμως την ίδια στιγμή η Σόφια επιδιώκει σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία και λόγω της τουρκικής μειονότητας στη χώρα. «Το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι μόνο να διατηρηθεί ο δίαυλος επικοινωνίας με την Άγκυρα, αλλά και να διασφαλιστεί ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει την ελεύθερη διέλευση προσφύγων προς της Βουλγαρία», δηλώνει ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος συζήτησε το ζήτημα τηλεφωνικά με την γερμανίδα καγκελάριο Α. Μέρκελ. Λίγο αργότερα ανακοίνωνε ότι η Βουλγαρία θα λάβει επιπλέον 6 εκ. ευρώ βοήθεια από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Παράλληλα η Frontex θα συμβάλλει, με επιπλέον προσωπικό, οχήματα και ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό, στις προσπάθειες των βουλγαρικών αρχών να αντιμετωπίσουν τους διακινητές.

    Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Τίχομιρ Μπετσλόφ η προστασία των βουλγαρικών συνόρων έχει βελτιωθεί. Ωστόσο καθημερινά οι διακινητές βοηθούν δεκάδες πρόσφυγες να περάσουν τα σύνορα προς την Σερβία. Πρόσφατα ο βούλγαρος πρωθυπουργός δήλωνε ότι κάθε μέρα συλλαμβάνονται από συνοριοφύλακες 150 με 200 πρόσφυγες, οι οποίοι επαναπροωθούνται στην Τουρκία. Το ζήτημα αυτό θα βρεθεί στην ατζέντα του πρωθυπουργού Μπορίσοφ, ο οποίος στις 24 Αυγούστου συναντάται στην Άγκυρα με τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

    Ο πρώην επικεφαλής της βουλγαρικής συνοριοφυλακής Βάλερι Γκριγκόροφ δηλώνει στην DW ότι οι διακινητές στα βουλγαροσερβικά σύνορα είναι εξαιρετικά οργανωμένοι, μιας και όπως λέει «μέσα σε 72 ώρες μεταφέρουν τους πρόσφυγες από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα στα σύνορα προς την Σερβία». Ο Γκριγκόροφ θεωρεί απαραίτητες ακόμα και κοινές ελληνοβουλγαρικές περιπολίες συνοριοφυλάκων για να ελεγχθεί αποτελεσματικά η δύσβατη συνοριακή περιοχή μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα κάνει λόγο για φαινόμενα διαφθοράς μέσα στους κόλπους της βουλγαρικής αστυνομίας: «Υπάρχει μια σχέση συνεργασίας μεταξύ διακινητών, αστυνομίας και συνοριοφυλακής, με ανοχή των αρμοδίων», τονίζει ο βούλγαρος πρώην επικεφαλής των συνοριοφυλάκων. Αν δεν καταστραφούν αυτά τα δίκτυα, δεν θα καταστεί δυνατό ένα καθοριστικό πλήγμα κατά των διακινητών και το Ρέζοβο θα γίνεται όλο και συχνότερα ενδιάμεσος σταθμός προσφύγων στον δρόμο για την Ευρώπη, είναι πεπεισμένος ο Βάλερι Γκριγκόροφ.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...