Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;



 Ο  ΤΥΠΙΚΟΣ  ΒΙΟΣ  KAI  H  ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΟΛΩΝ   ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  (ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ  ΤΗΣ  CIA)  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ  ΕΞΗΣ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


1.  ΣΤΑ  ΝΙΑΤΑ  ΟΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

2.  ΣΧΕΔΟΝ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΗΣ  CIA.
3.  ΤΑ  ΑΞΙΩΜΑΤΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΜΕΤΑ  ΣΩΡΗΔΟΝ.
4.  ΕΝΑΛΛΑΓΗ  ΣΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ.
5.  ΟΛΟΙ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ  ΥΨΗΛΕΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ  ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
6.  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΝΤΟΡΟΣ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΓΙ  ΑΥΤΟΥΣ  ΣΤΑ  ΜΜΕ.
7.  ΜΕΓΑΛΟΙ  ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ – ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΣΕ  ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ  ΕΡΓΑΣΙΑ.
8.  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.-

ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ:  ΜΑΝΟΥΕΛ  ΜΠΑΡΟΖΟ

Ο Μανουέλ Μπαρόζο ξεκίνησε  την πολιτική του καριέρα στα 18, σε μια πολιτική οργάνωση μαοϊκών  κομμουνιστών  στην  Πορτογαλία,  αμέσως μετά την επανάσταση των γαρύφαλλων  στην  Πορτογαλία.
Έτσι  ανέλαβε την ηγεσία του Μαοϊκού  κομμουνιστικού  εργατικού κόμματος της  Πορτογαλίας(MRPP).
Ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Πορτογαλία Franck Carlucci, είχε εντολή από την Ουάσιγκτον να φέρει στον… ίσιο δρόμο τον Μπαρόζο.
Υψηλού επιπέδου πράκτορας της CIA, ο Carlucci χειραγωγούσε και χρηματοδοτούσε το κομμουνιστικό  μαοϊκό  κόμμα του Μπαρόζο. Έβλεπε στον νέο Mανουέλ έναν ταλαντούχο πολιτικό με μέλλον.  Ακολουθώντας τις συμβουλές του προστάτη του ο Μπαρόζο μπήκε στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα το (PSD) και ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. Έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός. (ακριβώς  όπως  πολλοί  γνωστοί  "Έλληνες"  πολιτικοί,  δημοσιογράφοι  και  επιχειρηματίες). 
 Η ΕΕ μπορεί λοιπόν να συγχαρεί τον εαυτό της, που είχε για επικεφαλής μέχρι σήμερα έναν κομμουνιστή  πολιτικό, φτιαγμένο και προωθημένο  κατ' ευθείαν  από  την  CIA.

 Άλλωστε  και  οι  ιδρυτές  της    ΣΟΥΜΑΝ  ΚΑΙ  ΜΟΝΕ  (οι  πατέρες,  οι  οραματιστές),  όπως  αποκαλύφθηκε  πρόσφατα,  ήταν  ενεργοί  πράκτορες  της  CIA. 





ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα σχέδιο της CIA»

Σε άρθρο της, η «The Telegraph» στις 27 Απριλίου  2016, κάτω από τον τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα σχέδιο της CIA».  Η ΕΕ αποτελεί άγκυρα για τα περιφερειακά αμερικανικά ενδιαφέροντα, σε συνάρτηση και με το ΝΑΤΟ. Ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως το Μάιο του 1950, με την διακήρυξη «Schuman Declaration», που είχε προωθήσει ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, με στόχο την επαναπροσέγγιση ανάμεσα στη Γαλλία και την Γερμανία –που σταδιακά οδήγησε στην δημιουργία της ΕΟΚ - «είχε μαγειρευτεί από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Dean Acheson σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο Foggy Bottom της Ουάσιγτον». Ο Κάρολος ντε Γκώλ, θεωρούσε τον Μονέ ως πράκτορα των Αμερικανών. Η αμερικανική αντικατασκοπεία χρηματοδοτούσε μυστικά το κίνημα των ευρωπαϊστών επί δεκαετίες.  Για παράδειγμα, ένα memorandum με ημερομηνία 26 Ιουλίου 1950, αποκαλύπτει εκστρατεία για την προώθηση της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το υπογράφει ο στρατηγός William J Donovan, επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών, την εποχή του πολέμου, που υπήρξε ο προκάτοχος της CIA. Μετωπική οργάνωση της CIA, υπήρξε η Αμερικανική Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη (ACUE), με πρόεδρο τον Donovan.  Στο διοικητικό Συμβούλιο του ACUE περιλαμβάνονταν οι Walter Bedell Smith και Allen Dulles, διευθυντές της CIA στην δεκαετία του ‘50, με μέλη της κάστας της CIA που μπαινόβγαιναν στην υπηρεσία αυτή. Σε συνέχεια, ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει πως memo της 11ης Ιουνίου 1965 «δίνει οδηγίες στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκή Επιτροπής ότι πρέπει να προωθήσει τη νομισματική Ένωση». 




Η Κομισιόν εγκρίνει σήμερα  την πρόσληψη  του κομμουνιστή  Μπαρόζο από την Goldman Sachs.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε σήμερα ότι από νομικής άποψης η απόφαση του τέως προέδρου Μπαρόζο να εργαστεί στην Goldman Sachs είναι συμβατή προς την κοινοτική νομοθεσία.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΤΟΥ:   

ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΟΥ.

Διάσημη  φράση  του:  «Στις  διαδηλώσεις  πρώτος  εγώ  πετούσα  πέτρες  στην  αμερικανική πρεσβεία».
Την  ίδια  στιγμή  είχε  ήδη  προσληφθεί  σαν  πληρωμένος  πράκτορας  της  CIA.









ΔΕΥΤΕΡΟΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ:  ΖΑΝ  ΚΛΩΝΤ  ΓΙΟΥΝΚΕΡ


ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (4Η ΔΙΕΘΝΗ). 


ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ  ΓΙΑ  18 ΧΡΟΝΙΑ. 


ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ  ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ  NSA.


Ο Γιούνκερ, ο αμετακίνητος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013, λυσσαλέος προστάτης της χώρας του ως φορολογικό παράδεισο, υποχρεώθηκε σε παραίτηση υστέρα από την εμπλοκή του σε μια απίθανη υπόθεση κατασκοπείας.


Οι περισσότεροι μάρτυρες έχασαν τη λαλιά τους, όταν διαρροές στον Τύπο άφηναν να εννοηθεί ότι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η ΝSA διατηρούσαν και εξακολουθούν να διατηρούν διακριτικές σχέσεις με τον Γιούνκερ, ο οποίος κατά δήλωση του φλέρταρε στο παρελθόν με τη 4η διεθνή και το τροτσκιστικό κίνημα.


Η Daily Mail αναφέρει σε  δημοσίευμά  της  ότι η αδυναμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο ποτό, είναι κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες.

Οι φήμες ότι ο Γιούνκερ είναι ένας μέθυσος άρχισαν να φουντώνουν  όταν έγιναν οι αποκαλύψεις που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την πρωθυπουργία στο Λουξεμβούργο, προσθέτει η Daily Mail και συνεχίζει επικαλούμενη μια έκθεση του πρώην μυστικού πράκτορα Αντρέ Κέμερ όπου περιγράφει μια συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και τον πρώην αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών  SREL, Μάρκο Μιλ. «Προς το βράδυ συναντηθήκαμε στο γραφείο του Γιούνκερ. Είχε μια μυρωδιά από μπαγιάτικο καπνό και αλκοόλ στο χώρο. Το πιο συγκλονιστικό, όμως ήταν ότι ο Γιούνκερ ήταν τύφλα στο μεθύσι. Ζήτησε να του φέρουν δύο εσπρέσο και μας είπε να καθήσουμε.  Χωρίς να κάνει καμία εισαγωγή άρχισε να λέει στον Μιλ:''Μπορώ να γ@@@@@ω, όπου, όποιον και όποτε θέλω. Θα μπορούσες να με γ@@@@@ και εσύ επίσης, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί ο γερμανικός καθωσπρεμισμός σας δεν το επιτρέπει''.  (Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση χρησιμοποίησε τη λέξη γ@@@@ για να υπονοήσει την άδικη συμπεριφορά και όχι με σεξουαλική χροιά). Για περίπου πέντε λεπτά συνέχιζε να βάλλει εναντίον του Μιλ, αλλά δεν θέλω να παραθέσω περισσότερες λεπτομέρειες για ηθικούς λόγους».


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΤΟΥ:   

ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΟΥ.


ΔΙΑΣΗΜΗ  ΦΡΑΣΗ  ΤΟΥ:  « ΔΕΝ  ΕΙΜΑΙ  ΜΠΕΚΡΗΣ».   





ΤΡΙΤΟΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ:  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

                 ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΣΤΗΝ  ΖΩΗ  ΤΟΥ

Ο  Χρήστος Παπουτσής είναι ο καθρέπτης του σύγχρονου  Έλληνα  πολιτικού, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του και έζησε περιφερόμενος στους διαδρόμους των αριστερών  κομματικών γραφείων.
Από την  «εξέγερση  του  Πολυτεχνείου   της  ΜΟΣΑΝΤ», βρέθηκε  εκπρόσωπος της χώρας μας στην έδρα της  Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον,  με μισθό 10.000 ευρώ,  κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να μπει στα σαλόνια της σημαντικότερης ,από πλευράς επιρροής, πρωτεύουσας του πλανήτη.
 Ο Χρήστος Παπουτσής συμμετείχε σε αρκετές πορείες του Πολυτεχνείου, κρατώντας  την  δήθεν  αιματοβαμμένη σημαία, την οποία μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ, αποφάσισε να παραδώσει στην ΠΑΣΠ για φύλαξη...
Το  1978 διορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ  και ταυτόχρονα μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος θέση που κρατά,  για 35 ολόκληρα χρόνια . Το 1984 ο Ανδρέας Παπανδρέου τον συμπεριλαμβάνει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος,  κάτι που θα επαναλάβει το και το 1988 και το 1994 .

 Για μια δεκαετία ο Χρήστος Παπουτσής «μαχόταν» για τα ευρωπαϊκά ιδεώδη στις Βρυξέλες και το  Στραβούργο απολαμβάνοντας  την  πολυτελή ζωή του  ευρωβουλευτή   (παροχές:  δωρεάν κατοικία,  οδηγοί, οικιακές βοηθοί).
  Ο  Χρήστος Παπουτσής  σήμερα  ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και διάθεση  και  καταστρώνει  νέα  σχέδια για το πολιτικό του μέλλον.
 Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΤΟΥ:   

ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΟΥ. 


ΔΙΑΣΗΜΗ  ΦΡΑΣΗ  ΤΟΥ:  ΑΔΥΝΑΤΕΙ  ΝΑ  ΠΕΙ  ΚΑΤΙ  ΔΙΑΣΗΜΟ.  

(Η  νοημοσύνη  δεν  είναι  το  ισχυρό  του  σημείο). 



ΤΕΤΑΡΤΟΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ:   ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

Μαρία Δαμανάκη : Από το Πολυτεχνείο στα στέκια της Goldman Sachs. 


Ενεργό μέλος της "φοιτητικής αντίστασης" εναντίον της δικτατορίας στην Ελλάδα (1970-1974). Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της "λαϊκής εξέγερσης" εναντίον της δικτατορίας (15-17/11/73), εκφωνήτρια του παράνομου ραδιοφωνικού πομπού - Μέλος της Βουλής των Ελλήνων από το 1977 έως το 1993. Κατά την πρώτη της εκλογή, το 1977 σε ηλικία 25 ετών, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποτέλεσε το νεότερο μέλος της Ελληνικής Βουλής που έχει εκλεχθεί ποτέ στην Ελλάδα.
- Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (1986-1990). Η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
- Πρόεδρος του Συνασπισμού της "Αριστεράς και της Προόδου" (1991-1993). Η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος πολιτικού κόμματος στην  Ελλάδα.

Επίτροπος Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (2010 - 2014)

Θέση: Επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος για τους Ωκεανούς του Ιδρύματος The Nature Conservancy.  Στην ηγεσία του οργανισμού «The Nature Conservancy» ως «παγκόσμια διευθύνουσα σύμβουλος, αρμόδια για τους ωκεανούς GLOBAL MANAGING DIRECTOR, OCEANS», εργάζεται η  Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Κομισιόν, Μαρία Δαμανάκη.  (Το  ίδρυμα  είναι  της  Goldman Sachs). 
Πρωτοβουλίες και Προτάσεις: (μόνο  για  τους  εβραίους  και  τους  μουσουλμάνους - οι  καταραμένοι  Έλληνες  πρέπει  να  εξολοθρευθούν). 
1989-90:  Ως Αντιπρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε σημαντικά μέτρα για τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
1999: Βραβείο από τον οργανισμό "SOS Racism" για τον αγώνα της εναντίον του ρατσισμού.

2000: Εύφημο μνεία από το Central Israelite Council of Greece για τις δραστηριότητες της, εναντίον του αντισημιτισμού.
2004-2005: Σχεδίασε το πλαίσιο του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία 

ΜΑΣΑΕΙ  ΓΕΡΑ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΟΡΟΣ.  
Στην Αθήνα  πριν  λίγο  καιρό  ο διεθνής  εβραίος  Σάυλωκ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ.
  
Ποιοι  του  έκαναν  το  τραπέζι; Το  τραπέζι   το  έκανε  ο  κουμπάρος  του  Στέλιος  
Ζαββός  και  συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι: Κυριάκος  Μητσοτάκης,  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος  Μαυραγάνης,  Νότης  Μηταράκης,  
Σίμος  Κεδίκογλου,  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ,  Φίλιππος  Σαχινίδης , Αλέξανδρος  Τουρκολιάς,  κλπ.

Η  ΜΑΡΙΑ  ΔΑΜΑΝΑΚΗ  ΕΞΕΛΕΓΗ  ΣΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ  ΠΡΙΓΚΗΠΑ  ΑΛΒΕΡΤΟΥ  ΤΟΥ  ΜΟΝΑΚΟ  ΚΑΙ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ...




 



Η  ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ  ΤΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,  ΤΟΥ  «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ»,  "ψωμί, παιδεία, ελευθερία" ,  από  το  ΚΚΕ  μεταπήδησε  στο  ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ  και  μετά  στα  μεγάλα  ευρωπαϊκά  σαλόνια  με  αποθέωση  τα  βασιλικά  και  τα   πριγκιπικά παλάτια. 
    (Ίδρυμα Πρίγκιπας Ἀλβέρτος Β', Το 2006 ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δημιούργησε το Ίδρυμα Πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄, το οποίο ασχολείται με την υποστήριξη  βιώσιμων και ηθικών έργων στον κόσμο. Ειδικότερα, το ίδρυμα αυτό ασχολείται με την κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την καταπολέμηση της απώλειας της βιοποικιλότητας και την διαχείριση των υδάτων).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΤΗΣ:   

ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΗΣ.

ΔΙΑΣΗΜΗ  ΦΡΑΣΗ  ΤΗΣ:  «ΕΙΜΑΙ  ΕΒΡΑΙΑ».







ΠΕΜΠΤΟΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ:  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ  ΔΑΝΙΗΛ  ΚΟΕΝ  ΜΠΕΝ  ΝΤΙΤ
(Βραβεύθηκε  από  το  πανεπιστήμιο  Αθηνών  γιατί  βίαζε  αγοράκια  και  κοριτσάκια  των  γκοΐμ,  πέντε  χρονών).

Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν  στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας.  Από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Μάη 1968  θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978.

Το 1984 θα ενταχθεί στους γερμανούς  πράσινους. Το 1989  θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των γάλλων  πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στη Γερμανία.

Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα  Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΘΗΝΩΝ  ΒΡΑΒΕΥΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

Τον Φεβρουάριο του 2012 αναγορεύθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου  Αθηνών...

Ο Κον-Μπεντίτ έχει κάνει μια σειρά από προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το «σεξ με τα παιδιά» στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, κυρίως το 1975 στο βιβλίο του The Great Bazaar (Der grosse Basar), όπου περιγράφει ερωτικές συναντήσεις με παιδιά πέντε ετών την εποχή που ήταν δάσκαλος σε ένα αντι-αυταρχικό νηπιαγωγείο:

«Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν...».

«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;  Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί ...»

Έχει κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει την παιδοφιλία τουλάχιστον από το 2001. Η διαμάχη αυτή ξαναήρθε στην επιφάνεια το 2013 όταν ο Κον-Μπεντίτ θα λάμβανε το βραβείο Theodor Heuss. Υπήρξε μια διαδήλωση από ακτιβιστές κατά της παιδοφιλίας. Ο πρόεδρος του   Ομοσπονδιακού  Συνταγματικού  Δικαστηρίου  της  Γερμανίας αναφέρει  ότι  το  παραπάνω  βιβλίο  ήταν  ο λόγος  για την άρνησή του  να  του  δώσει  το  βραβείο. 
Η υπόθεση προκάλεσε ευρύτερη έρευνα για τον ακτιβισμό υπέρ της παιδοφιλίας που επικρατούσε στο γερμανικό  πράσινο  κόμμα  κατά τη δεκαετία του 1980.

Ο   Κοέν-Μπεντίτ σε ένα γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 1982,  περιέγραψε πως γδύθηκε ερωτικά από ένα πεντάχρονο παιδί.   
Είπε  ότι το «βρίσκει θαυμάσιο όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι αρχίζει να γδύνεται και ότι είναι ένα «τρελά ερωτικό παιχνίδι».




ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΤΟΥ:   
ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΟΥ.

ΔΙΑΣΗΜΗ  ΦΡΑΣΗ  ΤΟΥ:  «ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».





ΚΑΙ  ΛΙΓΗ  ΧΘΕΣΙΝΗ  ΚΩΜΩΔΙΑ:

Λεβέντης:  «Ο Τσίπρας έρχεται συχνά σπίτι μου και τον  συμβουλεύω».

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι συχνός επισκέπτης στο σπίτι μου και ζητά τις συμβουλές μου  ανακοίνωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

 «Ο Τσίπρας  μου  ομολόγησε ότι είχε αυταπάτες, παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη, είναι ένα παιδί 40 ετών άπειρο και από τα οικονομικά και από την πολιτική».








ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια :

  1. Ε ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!

    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....."ΕΓΡΑΨΕΣ"...

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - 1938.
    ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.

    Το ελληνικό κράτος των πρακτόρων πολιτικών και δημοσιογράφων γνώριζε για την ύπαρξη των πετρελαίων από τα… προπολεμικά χρόνια.
    Το Λεύκωμα του έτους 1939, μία έκδοση του Υφυπουργείου Τύπου και Τουρισμού για τα πεπραγμένα του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, κατά τα έτη 1938-1939, που κυκλοφορεί και μπορεί να το προμηθευθεί ο καθένας, περιγράφει τα γεγονότα που μας κρύβουν οι πράκτορες πολιτικοί.
    Στο βιβλίο υπάρχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα στην επίσκεψη του Μεταξά στην περιοχή του Κατακώλου Ηλείας, με τέσσερα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Τι έκανε στην συγκεκριμένη περιοχή ο Ι. Μεταξάς; Έθεσε σε λειτουργία το πρώτο γεωτρύπανο για την άντληση των ελληνικών πετρελαίων.
    Ιδού και οι σχετικές λεζάντες:
    «Κατά την περιοδείαν του ανά την Ηλείαν, ο κ. Πρόεδρος της Κυβερνήσεως επεσκέφθη τας παρά το Κατάκωλον εγκαταστάσεις, όπου γίνονται γεωτρήσεις δια την ανεύρεσιν πετρελαιοπηγών.
    … Εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων, έστρεψεν ο ίδιος ένα μοχλόν και μετέδωσε την κίνησιν εις το γεωτρύπανον, το οποίο ήρχισε να λειτουργεί…
    … Και ετόνισε: «Αρχίσατε την εργασίαν σας. Ο Θεός να βοηθήσει το έργον σας. Είμαι βέβαιος ότι με την δραστηριότητά σας και την πείραν, που έχετε, θα κάμετε παν το δυνατόν, δια να εύρετε το πετρέλαιον, το πολύτιμον αυτό αγαθόν δια τον τόπον μας…».
    Μετά ήρθε ο πόλεμος, η δολοφονία του Ι. Μεταξά και τα υπόλοιπα γνωστά γεγονότα και τα πετρέλαια έμειναν θαμμένα στο υπέδαφος. Οι δε πολιτικοί-ανδρείκελα της ξενοκρατίας, που ανέλαβαν τις τύχες της χώρας μετά τον αντιταλμουδικό αγώνα του Ελληνικού λαού, μιας χώρας ρημαγμένης με τους κατοίκους της να πεινούν, προτίμησαν να λαμβάνουν (και να ξεκοκαλίζουν, αυτοί και οι φίλοι τους…) τα διάφορα σχέδια Μάρσαλ, υποδουλώνοντας την Ελλάδα, παρά να αξιοποιήσουν τον εθνικό μας πλούτο.
    Μέχρι που ήρθε στην εξουσία ο στρατιωτικός δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος και ξεκίνησε, το 1973, την εξόρυξη πετρελαίου στο κοίτασμα του Πρίνου. Μερικούς μήνες μετά (με το «Πολυτεχνείο») ανατράπηκε στις 25 Νοεμβρίου 1973 από τους ιουδαίους Ιωαννίδη – Αλασδράκη - Λαμπράκη.
    Συμπέρασμα: Δύο «δικτατορίες» -συμφώνως με την τρέχουσα «πολιτικώς ορθή» λογική - ξεκίνησαν την άντληση του εθνικού μας πλούτου, η οποία θα άλλαζε την μοίρα της χώρας, που θα γινόταν πλούσια, άρα οικονομικώς και πολιτικώς ανεξάρτητη. Και πολλές «δημοκρατίες» έθαψαν τον εθνικό μας πλούτο, για να είμαστε φτωχοί, άρα οικονομικώς και πολιτικώς εξηρτημένοι από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ακόμα δε και τώρα, που κατήντησαν την Ελλάδα έρμαιο του Μνημονίου, οι πολιτικάντηδες –με διάφορες δικαιολογίες- παραπέμπουν στις καλένδες την εκμετάλλευση του ανεξάντλητου εθνικού μας πλούτου, ψελλίζουν διάφορα περίεργα περί «συνεννοήσεως με τους γείτονες» (εννοώντας συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους – αυτό που ο Ερντογάν-Πασάς απεκάλεσε «καζάν-καζάν»…), ενώ διαδίδουν κιόλας ότι και να ξεκινήσει η διαδικασία, θα φέρει οικονομικά αποτελέσματα σε… πολλά έτη, άρα μην περιμένετε κ.τ.λ.
    Αυτό είναι τεράστιο ψεύδος, διότι με δεδομένη την ύπαρξη αυτού του θησαυρού, μπορεί η Ελλάς να επιτύχει διακρατική συμφωνία και να λάβει «έναντι».
    (Οι πληροφορίες ελήφθησαν από τον κ. Γ Δημητρακόπουλο, συνταξιούχο εκπαιδευτικό).
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Goldman Sachs KAI O ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΜΠΑΡΟΖΟ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Η Ευρωπαία Συνήγορος του Πολίτη έγραψε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ζητώντας διευκρινίσεις για την πρόσληψη του προκατόχου του, του κομμουνιστή και πράκτορα της CIA, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, από την εβραϊκή Goldman Sachs, και εισηγούμενη μια αναθεώρηση του κώδικα συμπεριφοράς των Επιτρόπων.
    «Ο διορισμός, για τον οποίο η Επιτροπή εκτιμά πως συνάδει με τον κώδικα συμπεριφοράς, εγείρει ερωτήματα για την ορθότητα του ίδιου του κώδικα», παρατηρεί η Έμιλι Ο΄Ράιλι σε επιστολή της με χθεσινή ημερομηνία που δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή (Συνηγόρου του Πολίτη), που είναι επιφορτισμένος να εξετάζει τα παράπονα που διατυπώνουν οι πολίτες σε βάρος των θεσμών της ΕΕ.
    «Δεν είναι αρκετό να λέμε πως δεν παραβιάστηκε κανένας κανόνας, πρέπει να λάβουμε υπόψη το πνεύμα και την πρόθεση του εν λόγω άρθρου της συνθήκης και να αλλάξουμε τον κώδικα ώστε να αντανακλά αυτό ακριβώς», προσθέτει.
    Η πρόσληψη, τον Ιούλιο, του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο από την Goldman Sachs ως συμβούλου για το Βrexit προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ευρώπη.
    Η Επιτροπή εκτίμησε ωστόσο ότι δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος, υπενθυμίζοντας απλώς ότι παραμένει δεσμευμένος από το «επαγγελματικό απόρρητο» ως πρώην πρόεδρος του εκτελεστικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Ο κώδικας καλής διαγωγής που υπογράφουν οι Επίτροποι προβλέπει μια 18μηνη περίοδο «ψύξης» μετά το τέλος της θητείας τους, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να ζητήσουν την άδεια του πρώην εργοδότη τους προκειμένου να απασχοληθούν σε ιδιωτική επιχείρηση. Ο Μπαρόζο εγκατέλειψε τα καθήκοντά του τον Νοέμβριο του 2014.
    Εκτός από τις έντονες αντιδράσεις που διατυπώθηκαν κυρίως στη Γαλλία στο πλαίσιο της αριστερής κυβέρνησης ή ακόμα στην Πορτογαλία απ΄όπου κατάγεται, ο διορισμός του Μπαρόζο προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς ευρωβουλευτές και ένα ψήφισμα του προσωπικού της ΕΕ.
    Η Έμιλι Ο΄Ράιλι χαρακτηρίζει «κατανοητές» τις ανησυχίες αυτές, «δεδομένης της σημασίας των προηγούμενων καθηκόντων του και της παγκόσμιας δύναμης, της επιρροής και της ιστορίας της τράπεζας με την οποία συνδέεται στο εξής».
    Η Συνήγορος του Πολίτη ζητεί από την Επιτροπή: να εξηγήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο διορισμός συνάδει με τις ηθικές υποχρεώσεις, να δηλώσει αν έχει ζητήσει ή πρόκειται να ζητήσει τη γνώμη της επιτροπής δεοντολογίας ad hoc και να ορίσει επακριβώς αν σκέπτεται μια μεταρρύθμιση του κώδικα συμπεριφοράς των επιτρόπων.
    Η Ο΄Ράιλι εισηγείται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επιλέξει μια προσέγγιση «κατά περίπτωση» αντί για την τήρηση μιας ανελαστικής περιόδου 18 μηνών που καθιστά την Επιτροπή «λιγότερο δεκτική στο να εξετάσει ευρύτερα προβλήματα ακεραιότητας».
    «Αν και αυτή η νέα προτεινόμενη προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί μια πιο περίπλοκη διαδικασία, θα απέτρεπε ενδεχόμενες ζημίες στον τομέα της φήμης που προκαλούνται από υποθέσεις όπως αυτή», εκτιμά η Ευρωπαία Συνήγορος του Πολίτη.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...