Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΙΧΗ, (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ)».



  ΜΑΡΚ  ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ
Ο Mark Zuckerberg υπερασπίζεται τα «ανοιχτά σύνορα» και δεν θέλει τείχη, αλλά ο  ίδιος  χτίζει ένα  τεράστιο τοίχο γύρω από την ιδιοκτησία του στην Χαβάη.

 Ο πράκτορας  της  CIA  και  ιδιοκτήτης  του  Facebook  (που  έχει  φακελλώσει  όλο  τον  κόσμο)  Mark Zuckerberg δηλώνει ότι είναι αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού για να κρατήσει έξω τους παράνομους αλλοδαπούς, αλλά δεν είναι καθόλου αντίθετος στο να χτιστεί ένας τοίχος για να εμποδίσει τους γείτονές του να βλέπουν την  ιδιωτική  παραλία  του.
Ο δισεκατομμυριούχος δημιουργός του Facebook και φανατικός σιωνιστής, Mark Zuckerberg, επιτέθηκε στο σχέδιο του Donald Trump για την κατασκευή ενός τείχους ασφαλείας γύρω από τα νότια σύνορα των ΗΠΑ. Ο Trump θέλει το τείχος για να αποφευχθεί η ασταμάτητη ροή των παράνομων μεταναστών. Αλλά o Zuckerberg δεν φαίνεται να είναι ενάντια στους τοίχους όταν αυτοί εξυπηρετούν τους (ιδιοτελείς) σκοπούς του.


ΓΙΑΤΙ  ΤΟΣΟ  ΜΙΣΟΣ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΡΑΜΠ;
Το  μίσος  των  εβραίων  για  τον  Τραμπ  είναι  λίγο  περίεργο. Ο  Τραμπ  δεν  επιτέθηκε  ποτέ  στους  εβραίους.  Όπως  οι  Κλίντον,  η  βασιλική  οικογένεια  της  Αγγλίας,  η  βασιλική  οικογένεια  της  Ελλάδος,  η  Λεπέν  στην  Γαλλία  κλπ,  όλοι  αυτοί  που  έχουν  συμπεθερέψει  με  εβραίους,  έτσι  έχει  συμπεθερέψει  και  ο  Τραμπ.


Με τους Κλίντον μάλιστα  έχει μια πολύ  ευδιάκριτη σημειολογική ομοιότητα. Αμφότεροι έχουν συμπεθερέψει με Εβραίους. Η κόρη του Τραμπ  Ιβάνκα, από την πρώτη σύζυγο του Τσέχα Ιβάνα, έχει παντρευτεί τον Τζάρεντ Κούσνερ, γόνο πλούσιου Εβραίου που επίσης ασχολείται με ακίνητα και διαθέτει την εφημερίδα New York Observer. O Tζάρεντ μαζί με τον αδελφό του Τζόσουα ασχολείται με funds όπως και ο Μαρκ Μετζβίνσκυ, γαμπρός των Κλίντον.

ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΑΣ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 

Ο  περίεργος  Πάπας της  Νέας  Εποχής  και  της  ανοιχτής  κοινωνίας  Φραγκίσκος,  δήλωσε  δημόσια ότι: 
α.  "είναι  αντίθετος  στα τείχη".  Ο  ίδιος  ζει (πολυτελώς) με  ασφάλεια  πίσω από  ψηλά τείχη. 
β.  τελευταία  δήλωση  του  Πάπα:  "Ο Ντόναλντ Τραμπ  δεν  είναι χριστιανός".

«Ένας άνθρωπος που θέλει να οικοδομήσει τείχη κι όχι γέφυρες δεν είναι χριστιανός», τόνισε ο Πάπας από το Μεξικό, απαντώντας σε ερώτηση που του έθεσε ένας δημοσιογράφος σχετικά με τις «αντιμεταναστευτικές θέσεις» του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Αυτό δεν αναγράφεται στο Ευαγγέλιο. Ψηφίστε, μην ψηφίζετε. Δεν παρεμβαίνω. Όμως απλά λέω: δεν είναι χριστιανικό», προσέθεσε ο ποντίφικας από την Αργεντινή.

Και  όλα αυτά γιατί ο Trump έχει προτείνει την οικοδόμηση τείχους στα σύνορα - σουρωτήρι των ΗΠΑ με το Μεξικό.
Πόσο "χριστιανικό" όμως είναι να λες, ότι το να χτίζει τείχη «δεν χριστιανικό» και την ίδια στιγμή ο χώρος μέσα στον οποίον μένεις (Βατικανό), να είναι περιφραγμένος;

Το Βατικανό περιβάλλεται από τείχη που χρονολογούνται από περισσότερο από 1.000 χρόνια. Μια καλή χριστιανική πράξη θα ήταν να δώσει εντολή ο καλός χριστιανός Πάπας να γκρεμιστούν.
ΚΑΙ  ΝΕΑ    (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ)  ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ  ΠΑΠΑ:  "ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ  ΣΩΘΕΙ  ΜΕ  ΒΑΣΗ   ΤΗΝ  ΓΕΝΕΤΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΩΓΗ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΝΑ  ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΧΡΙΣΤΟ".

Η Επισκοπική Επιτροπή του Πάπα διδάσκει την τελευταία χριστιανική  θέση  (αποτρόπαιη αίρεση για  ορισμένους  χριστιανούς),  ότι οι Εβραίοι έχουν σωθεί με βάση τη γενετική καταγωγή και δεν χρειάζεται να πιστέψουν στον Κύριο Ιησού Χριστό (!):
 «... δεν έπεται με οποιονδήποτε τρόπο ότι οι Εβραίοι έχουν αποκλειστεί από τη σωτηρία του Θεού επειδή δεν πιστεύουν στην Ιησού Χριστό ως Μεσσία του Ισραήλ και Υιό του Θεού». - Ποντιφική Επιτροπή Θρησκευτικών Σχέσεων με τους Εβραίους, 10 Δεκεμβρίου 2015, Καρδινάλιος Kurt Koch, Πρόεδρος.

ΤΖΩΡΤΖ  ΚΛΟΥΝΕΪ

Τελευταία  ένας άλλος «ανθρωπιστής» προερχόμενος από έναν άλλον σημαντικό βραχίονα της Νέας Τάξης (Χώρο Θεάματος - Γραφείο Προπαγάνδας), ο πάμπλουτος «γόης» ηθοποιός του Χόλυγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, συναντήθηκε με την φράου Μέρκελ ζητώντας της να μείνουν «ανοιχτά τα σύνορα» τόσο της Γερμανίας όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης, για τον ερχομό και την εγκατάσταση και άλλων «προσφύγων» και μεταναστών.

Κι όμως τα ΜΜΕ ξέχασαν την  πρόσφατη  είδηση ότι το ζεύγος Κλούνει, με  απόφαση  δημάρχου   κατάφερε να πετύχει να θεωρείται «παράνομος»  και να καταδικάζεται σε βαρύ πρόστιμο, οποιοσδήποτε πλησιάσει σε λιγότερο από 10 μέτρα τα δυο σπίτια των Κλούνεϊ, τη Villa Oleandra και τη Villa Margherita, στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Βεβαίως  τα σπίτια του πάμπλουτου ανθρωπιστή προστατεύονται με πανύψηλους φράχτες, κάμερες και σεκιούριτι. Μόνον  νάρκες δεν έχουν. Το «πρόστιμο» ισχύει και για την λίμνη (!), καθώς κανένα σκάφος δεν μπορεί να πλησιάζει σε απόσταση κάποιων (αρκετών) μέτρων από την παραλία. Ακόμη και ψαράδες που ζουν στην περιοχή έχουν πρόβλημα. 
Όπως όλες οι γνωστές δημοσιότητες  που φωνάζουν  π.χ.  για τον «έλεγχο των όπλων», θέλουν οι άνθρωποι να μην έχουν καθόλου όπλα για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά οι ίδιοι έχουν να τους φρουρούν πάνοπλοι σωματοφύλακες.

Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ: Απίστευτο! Πρόστιμο αν πλησιάσεις το σπίτι τους

Έχεις 500 ευρώ; τότε μπορείς να προσπαθήσεις να φτάσεις στην εξώπορτα των Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο. Είναι γεγονός, με απόφαση του τοπικού δημάρχου.
Σύμφωνα με τη The Telegraph, είναι παράνομο για οποιονδήποτε να πλησιάσει σε λιγότερο από 10 μέτρα τα δυο σπίτια των Κλούνεϊ, τη Villa Oleandra και τη Villa Margherita, στη λίμνη Κόμο. on Lake Como. Αν βγεις από το αυτοκίνητό σου ή το σκάφος σου και πλησιάσεις τόσο κοντά ώστε να πιστεύουν ότι έφτασες στο... μαξιλάρι τους, τότε αυτόματα παίρνεις πρόστιμο ύψους 550 δολαρίων, δηλαδή 500 ευρώ


 ΤΖΩΝ  ΚΕΡΙ
 

Τζον Κέρι : «Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς σύνορα».
Ο υπουργός  εξωτερικών  των  ΗΠΑ  John Kerry είναι εβραϊκής καταγωγής, (ο παππούς Fritz Kohn άλλαξε σε Kerry το επώνυμο όταν μετανάστευσε στις ΗΠΑ), μέλος της διαβόητης μυστικής εταιρίας ‘Skull and Bones’ («Κρανίο και Οστά»), μέλος επίσης του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης Bilderberg το 2012.
 Ο Κέρι δεν κατήγγειλε μόνο την ιδέα των τειχών στα σύνορα, αλλά ανοιχτά κατήγγειλε την εθνική κυριαρχία μιλώντας κατά των συνόρων γενικότερα  (πλην  του  Ισραήλ  ασφαλώς).

«Το μέλλον απαιτεί από μας κάτι περισσότερο από μια νοσταλγία για κάποιο ρόδινο παρελθόν που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Κέρι  σε  ομιλία  του  σε  φοιτητές. «Πρόκειται να αποφοιτήσετε σε έναν σύνθετο και χωρίς σύνορα κόσμο», κατέληξε.-


ΖΗΝΩΝ   ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...