Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. SATAN-2: ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.






ΟΛΑ  ΤΑ  ΚΡΑΤΗ -  ΚΑΙ  Η  ΤΟΥΡΚΙΑ -  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ  
(ΥΛΙΚΑ  ΚΑΙ  ΗΘΙΚΑ)  ΚΑΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ  ΜΥΣΤΙΚΑ  ΑΝΤΙΑΤΟΜΙΚΑ 
ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΒΙΩΣΗ  ΤΩΝ  ΛΑΩΝ  ΤΟΥΣ, 
(ΟΠΩΣ  ΕΠΡΑΞΕ  ΣΕ  ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΟΧΕΣ  Ο   ΜΕΤΑΞΑΣ). 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΤΗΝ 
ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ  Η  ΕΠΙΒΙΩΣΗ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΗΣ,
  
ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΩΝ   
ΒΡΩΜΕΡΩΝ  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ  ΠΟΥ  ΤΟΝ  ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ. 

 Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ   ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ
 ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  HOT  SPOT 
 ΓΙΑ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

SATAN-2: Το νέο «υπερόπλο» του Πούτιν, ικανό να σβήσει μια χώρα απο το χάρτη  αναπτύσσεται  παράλληλα  με  τα
αντιατομικά  καταφύγια  στην  Ρωσία.

Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας παρακολουθούν προβληματισμένοι τα νέα πυρηνικά καταφύγια που φτιάχνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Οι νέες στρατιωτικές εγκαταστάσεις χτίζονται σε  στρατηγικής σημασίας περιοχές γύρω από τη Μόσχα και εύλογα κάνουν πολλούς να αναρωτιόνται εάν ο Πούτιν προετοιμάζεται για κάποιον επικείμενο πυρηνικό πόλεμο.

Ο Πούτιν, γράφει η Express, έχει παραγγείλει τη δημιουργία μιας εγκατάστασης 400 στρεμμάτων σε μια απομονωμένη περιοχή των Ουραλίων, από την οποία θα μπορεί να διοικεί έναν πόλεμο.

Λέγεται ότι οι Ρώσοι επιστήμονες προχωρούν στην κατασκευή του ισχυρότερου πυρηνικού όπλου που είδε ποτέ η ανθρωπότητα και το ονομάζουν SATAN-2, δηλαδή Σατανάς.

Η Exrpess ισχυρίζεται ότι ο Σατανάς-2 θα έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα στο μέγεθος της Γαλλίας.
Το νέο τρομακτικό μέσο μαζικής καταστροφής μπορεί να αποφύγει το εντοπισμό του από τα ραντάρ και να αφανίσει εκτάσεις στο μέγεθος του Τέξας των ΗΠΑ ή της Γαλλίας, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα  και  η βρετανική Mirror.

Ο πύραυλος με την κωδική ονομασία «Σατανάς 2» φημολογείται ότι αποτελεί το ισχυρότερο όπλο που έχει ποτέ σχεδιαστεί και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία «Στελθ». 


Το όπλο που θα φέρει την «Ημέρα της Κρίσεως» δημιουργεί ανησυχία και φόβο στις στρατιωτικές διοικήσεις της Δύσης, καθώς η σύγχρονη τεχνολογία αντιπυραυλικής άμυνας θεωρείται εντελώς ανίκανη να το εντοπίσει και να το σταματήσει.
Η επίσημη ονομασία του είναι “RS-28 Sarmat” και αναμένεται πως θα αντικαταστήσει τους πεπαλαιωμένους σοβιετικούς πυραύλους R-36M, για τους οποίους οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν το παρατσούκλι «Σατανάς».
«Υπό αυτή την έννοια οι πύραυλοι Sarmat που θα διαδεχθούν τους R-36M, σε κάποιο βαθμό αναμένεται πως θα καθορίσουν την κατεύθυνση προς την οποία θα αναπτυχθεί η εξέλιξη της πυρηνικής κούρσας στον κόσμο», αναφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Zvezda.
«Ο πύραυλος εικάζεται ότι θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και 12 πυρηνικές κεφαλές, ικανές να καταστρέψουν ολοκληρωτικά μια περιοχή στο μέγεθος του Τέξας ή της Γαλλίας», συμπληρώνει ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.
Επίσης  θα έχει τη δυνατότητα να πλήξει στόχους σε απόσταση τουλάχιστον 10.000 χιλιομέτρων, επιτρέποντας στη Μόσχα να επιτεθεί σε ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, καθώς και μεγάλες πόλεις στις ακτές δυτικά και ανατολικά των ΗΠΑ.


Ο δρ. Λόρεν Τόμπσον, κορυφαίος αναλυτής σε στρατιωτικά θέματα, δήλωσε στο The National Interest:

«Η πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας όχι μόνο συνεχίζει να υφίσταται αλλά και πιθανώς να μεγαλώνει».

«Και μπορεί να ξεκινήσει», συνέχισε ο ίδιος, «από μια πιθανή μελλοντική σύγκρουση στις τρεις βαλτικές χώρες, Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία».

«Η ιστορία ίσως μια ημέρα να γράψει ότι η μεγαλύτερη στρατηγική γκάφα στην ιστορία ήταν η αποτυχία των Αμερικανών ηγετών να πάρουν σοβαρά την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου».

Η Ρωσία διαθέτει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο με 7.300 πυρηνικές κεφαλές.




Σημερινή  δήλωση  του  Τσίπρα:
"Με ανθρώπινη και αποτελεσματική διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών και με αλληλεγγύη στην κατανομή του βάρους φιλοξενίας τους. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ολάντ στη σημερινή μας Σύνοδο, σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ευρώπης διακυβεύεται σήμερα στη Μεσόγειο.

Ως χώρες της περιοχής αυτής, ως χώρες της πρώτης γραμμής της ΕΕ, ως χώρες- μέλη του ευρώ, ως φιλοευρωπαϊκές χώρες όπου η ΕΕ συνεχίζει, για μας, να συμβολίζει κάτι το σημαντικό, οφείλουμε να καταθέσουμε τη δική μας προσέγγιση στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε. Απαντώντας στις τάσεις εθνικής αναδίπλωσης και περιχαράκωσης, απαντώντας στις δυνάμεις του εθνικισμού και της ξενοφοβίας που δυστυχώς ξεπροβάλλουν ξανά στην ήπειρό μας".-


  
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...