Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι Rothschild ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την αμερικανική Federal Reserve, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα  και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών.

Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού, ελέγχοντας και το χρηματιστήριο χρυσού του Λονδίνου, το οποίο καθημερινά ορίζει την τιμή του.

O  συνολικός  πλούτος ολόκληρου του πλανήτη  υπολογίζεται από την Ελβετική  Τράπεζα Credit Suisse  σήμερα  στα 400  περίπου  τρισεκατομμύρια  δολάρια  Η συγκεκριμένη οικογένεια,  με   επικεφαλής  τον  Evelyn Rothschild,  ελέγχει  πάνω από τον μισό  συνολικό  πλούτο.

Από το 1815 περίπου, οπότε και οι Rothschild ανέλαβαν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, συνεχώς επεκτείνουν τον έλεγχό τους στις τράπεζες όλου του κόσμου. Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν να πείθουν τους κατά τόπους διεφθαρμένους πολιτικούς (π.χ.  Παπανδρέου)  να δέχονται τεράστια δάνεια, τα οποία όμως δεν μπορούν ποτέ να ξοφλήσουν, και έτσι οι χώρες τους να καθίστανται υποχείρια και θύματα των τραπεζικών δυνάμεων των Rothschild.

Αν κάποιος ηγέτης αρνείται τα δάνεια αυτά, απομακρύνεται ή δολοφονείται.




Για  την  ιστορία.

Όταν  ανήλθε  στην  εξουσία   ο  Αδόλφος Χίτλερ,   συνέλαβε  τον  βαρόνο  Louis de Rothschild  και  η  τράπεζά  του   Rothschild  Bank κατασχέθηκε.  Το  1940  μάλιστα  έγινε  στην  Γερμανία  μία  κινηματογραφική  ταινία  με  τίτλο   "Die Ρότσιλντ".  Η  ταινία  αφηγείται  τις απάτες  των  Ρότσιλντ  και  πώς ο  Νάθαν  Ρότσιλντ   κυκλοφόρησε  το 1815  την ψευδή φήμη, ότι ο Ναπολέων είχε κερδίσει στη μάχη του Βατερλώ,  με  αποτέλεσμα  την  πτώση  των  μετοχών  στο  χρηματιστήριο του  Λονδίνου  και  την  εξαγορά  όλου  του χρηματιστηρίου  από  τον   Ρότσιλντ.   Η  ταινία  τελείωνε  με  την  φράση:  «ο  αγώνας  εναντίον  των  Ρότσιλντ  συνεχίζεται». 

  Σύμφωνα  με  τους  ιστορικούς  η  σχεδιαζόμενη  απόβαση  και  κατάληψη  της  Αγγλίας  από  τους  Γερμανούς  το  1941  είχε  σαν  πρώτο  σκοπό  την σύλληψη  του  Ρότσιλντ.  Σε  πρώτη  φάση  θα  συλλαμβάνονταν  2.000  άτομα.  Ο  Ρότσιλντ  ήταν  πρώτος  στον κατάλογο.  (Καρτιέ:  Ιστορία  του  Δευτέρου   Παγκοσμίου  Πολέμου).



             
  Η  ΕΘΝΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ  ΠΡΑΞΗ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΦΕΚ  30.03.1841.  ΜΕΤΟΧΕΣ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ  5.000
  
 








Ελληνικό Κράτος 1.000 μετοχές

Ν. Ζωσιμάς 500 μετοχές

Ι.Γ. Εϋνάρδος 300 μετοχές

Βασιλιάς Λουδοβίκος Βαυαρίας 200 μετοχές

Κ. Βρανής 150 μετοχές

Θ. Ράλλης 100 μετοχές

Οι  τραπεζίτες  Ρότσιλντ  κ.α.  (!) ;

ΟΙ  ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ  ΠΟΥ  ΑΝΗΚΟΥΝ;

Η  Ιδρυτική  πράξη  αφήνει  αόριστο το πόσες μετοχές ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς.  Για να μην πάρουμε χαμπάρι ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ «Εθνική» και «της Ελλάδος», αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ανήκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ.  

 Οι 2.750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

Όσον αφορά στις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, , πρόκειται για έναν ακραίο εμπαιγμό διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του Κράτους, εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του Κράτους από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος. Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια, αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του Κράτους οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!


Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα, η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος).

Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι  Κομμουνιστές μιλούν για την περιουσία της Εκκλησίας, να κατασχεθεί, να φορολογηθεί κτλ, αλλά για τα  μεγάλα αφεντικά όχι μόνο δεν λένε λέξη, αλλά αν κάποιος πει κάτι, κατ’ ευθείαν προσπαθούν να απομακρύνουν την συζήτηση από το θέμα αποκαλώντας τον αντισημίτη, Ναζί, Φασίστα και τα γνωστά.

Ο  «επαναστάτες» - τρομάρα  μας -  του ΣΥΡΙΖΑ γιατί άραγε δεν τολμούν να ρωτήσουν ΠΟΙΟΙ είναι οι ιδιοκτήτες της Τράπεζας της «Ελλάδος»  και  ασχολούνται  μόνο  με  τις καθαρίστριες του Δημοσίου;
Ο  ΛΟΡΔΟΣ  ΒΥΡΩΝ  ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ  ΕΝΑ  ΠΟΙΗΜΑ  ΣΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  -  1823



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...