Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ: ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. «Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ».


Ο Ισραηλινός Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας  Gilad Erdan αποκάλυψε σχέδια για λογοκρισία σε όλο τον κόσμο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Διαδικτύου με την οικοδόμηση ενός «διεθνούς συνασπισμού» για την αντιμετώπιση της κριτικής εναντίον των  εβραίων.  Σύμφωνα με ένα άρθρο στους Times of Israel, το σχέδιο Erdan καλεί για “την ανάπτυξη νομοθεσίας σε συνδυασμό με Ευρωπαϊκές χώρες”, οι περισσότερες από τις οποίες ”ενδιαφέρονται πολύ για την ιδέα αυτή.”  Η νομοθεσία θα έχει κοινά χαρακτηριστικά, όπως το να ορίζει τι συνιστά υποκίνηση  μίσους  και ποιες είναι οι ευθύνες των κοινωνικών δικτύων που τα αφορούν σ’ αυτό, δήλωσε ένας εκπρόσωπος για τον υπουργό στην Ισραηλινή εφημερίδα.  «Οι εταιρείες που δεν συμμορφώνονται θα σύρονται στα δικαστήρια πληρώνοντας πρόστιμο», πρόσθεσε.



Οι  διεθνείς  αφέντες   (Ρότσιλντ – Ροκφέλερ – Σόρος)  έδωσαν  εντολή  στην  Ευρωπαϊκή   Κομισιόν,  η  οποία  ανέλαβε  την  πρωτοβουλία  της  διαδικασίας  έτσι  ώστε  οι  εταιρίες  Google,  Facebook,  Twitter  και  Microsoft  να  συμφωνήσουν  χθες  (1/6/2016)  να   λογοκρίνουν  το διαδίκτυο  για να πολεμήσουν την… «ρητορική του μίσους». 


Οι τέσσερις εταιρίες δεσμεύτηκαν πως εντός των επόμενων  ημερών  θα επανεξετάσουν τις αναφορές που έχουν γίνει για «προσβλητικές» και «ρατσιστικές» δημοσιεύσεις, απενεργοποιώντας την πρόσβαση στο περιεχόμενο τους.


Πέραν αυτού όμως, πρόκειται να ενισχύσουν την συνεργασία τους με οργανισμούς που θα βοηθούν  στον εντοπισμό ανάλογων δημοσιεύσεων, έτσι ώστε η αντιμετώπιση της «ρητορικής του μίσους» να είναι  διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αντίστοιχη συμφωνία για φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και των ελευθέρων φωνών του διαδικτύου έχει συνάψει από τον περασμένο Δεκέμβριο η κυβέρνηση της  Μέρκελ για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Τι  περιλαμβάνει  η  στρατηγική της χειραγώγησης του  ηλίθιου  λαού από  τους  πολιτικούς  και  τους  δημοσιογράφους και  πως  εξασφαλίζεται  ο βαθύς ύπνος των χειραγωγημένων  προβάτων:

ΜΕ  10  ΑΠΛΕΣ  ΜΕΘΟΔΟΥΣ 

1.     Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ  ΤΗΣ  ΠΡΟΣΟΧΗΣ   

2.     Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η  ΕΤΟΙΜΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ

3.     Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

4.     Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

5.     ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

6.     ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

7.     Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ

8.     ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ

9.     ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΝΟΧΗΣ

10.   ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Βολταίρος:   «Aν θες να καταλάβεις ποιος σε εξουσιάζει,  δες σε ποιον δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική».


Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ  ΤΟΥΣ  ΓΡΑΦΕΙOΚΡΑΤΕΣ  ΤΩΝ  ΒΡΥΞΕΛΩΝ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΙΤΕΙ  ΓΡΗΓΟΡΑ  ΜΕΤΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Τι προωθεί αυτή τη στιγμή  η Ευρωπαϊκή Ένωση και τι αναμένεται να γίνει στο εγγύς μέλλον.  Ανταπόκριση  από  το  κέντρο  του  θηρίου. 

ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ  


Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει την θέσπιση νομοθετικών μέτρων για να καθορίσει το πλαίσιο με το οποίο οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, όπως το Facebook, το Twitter και η Google θα διαγράφουν αναρτήσεις ρητορικής μίσους και παρακίνησης στην βία, σύμφωνα με έγγραφο που περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Η ταχεία αναπαραγωγή και εξάπλωση της ρητορικής μίσους και των ψευδών (!)  ειδήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επιφέρει αυξημένες πιέσεις στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο για να αφαιρούν ταχέως αναρτήσεις με τέτοιο περιεχόμενο.

 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 

ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ  -  ΘΟΛΩΝΕΙ  ΤΑ  ΝΕΡΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΠΑΡΟΥΝ  ΧΑΜΠΑΡΙ  ΟΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ  ΣΕ  ΤΙ  ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ  ΤΑ  ΜΕΤΡΑ.  
ΑΝ  ΗΘΕΛΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙ  ΝΑ  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ  ΤΗΝ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ  ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΠΑΙΔΙΩΝ,  ΝΑ  ΔΙΩΞΕΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΔΙΚΑΣΕΙ  ΤΟΝ  ΕΠΙΦΑΝΗ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΕΒΡΑΙΟ  ΚΟΕΝ  ΜΠΕΝ  ΝΤΙΤ  (ΚΑΙ  ΤΟΣΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ)  ΠΟΥ  ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ  ΜΕ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ  ΟΤΙ  ΒΙΑΖΕ  ΜΙΚΡΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΣΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΑ. 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:
 
 
 
2.    «ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ».

Σε ένα προσχέδιο εγγράφου πολιτικής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τονίζει πως υπάρχουν «σημαντικές αποκλίσεις στις προσεγγίσεις που ακολουθούνται για την αφαίρεση παράνομου περιεχομένου – όπως στην υποκίνηση στην τρομοκρατία, τη ρητορική μίσους, αναφορικά με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ή στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας».

«Τέτοιες αποκλίσεις μπορεί να δικαιολογούνται σε κάποιες περιπτώσεις (π.χ. σε συγκεκριμένους τύπους παράνομου περιεχομένου), αλλά σε άλλες περιπτώσεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του συστήματος (π.χ. με την καθυστέρηση διαγραφής αναρτήσεων τρομοκρατικής προπαγάνδας)», υπογραμμίζεται.

Η Επιτροπή τονίζει ότι μπορεί να προχωρήσει στην θέσπιση νομοθετικών και/είτε μη νομοθετικών μέτρων μέχρι το τέλος του χρόνου για να αντιμετωπίσει «τον νομοθετικό κατακερματισμό και την αβεβαιότητα που αφορά την αφαίρεση παράνομου περιεχομένου σε διαδικτυακές πλατφόρμες».






ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΤΗΣ  ΙΟΥΔΑΙΑΣ  ΜΕΡΚΕΛ  Ή  ΚΑΣΝΕΡ

Η Γερμανία τον περασμένο μήνα παρουσίασε νόμο, σύμφωνα με τον οποίο θα επιβάλλονται πρόστιμα σε εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έως και 50 εκατομμυρίων ευρώ, αν αυτές αποτυγχάνουν να διαγράφουν γρήγορα αναρτήσεις μίσους, με την νομοθεσία εντούντοις να εγείρει ανησυχίες ότι ενδέχεται να απειλήσει την ελευθερία του λόγου.

Τον περασμένο χρόνο το Facebook, το Twitter, το YouTube (Google) και η Microsoft συμφώνησαν σε έναν κώδικα δεοντολογίας της ΕΕ για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο και την αφαίρεση αντίστοιχου περιεχομένου εντός 24 ωρών, με την Επιτροπή όμως να επικρίνει τις εταιρείες ότι δεν δρουν αρκετά γρήγορα.

Οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς, όπως τονίζουν, δεν είναι υπόλογες για το περιεχόμενο που αναρτάτε στις πλατφόρμες τους και δεν είναι υποχρεωμένες να παρακολουθούν ενεργά τις αναρτήσεις των χρηστών. Εντούτοις, πρέπει να κατεβάζουν από τις σελίδες τους παράνομο περιεχόμενο έπειτα από ειδοποιήσεις.

«Η Επιτροπή θεωρεί ότι η µεγαλύτερη διαφάνεια και ένα προβλέψιµο περιβάλλον θα δημιουργήσουν τα κίνητρα για τους παρόχους να λάβουν προληπτικά μέτρα για να διατηρήσουν ένα υγιές  (!) διαδικτυακό οικοσύστημα».

Ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος σημείωσε πως η Επιτροπή εξετάζει την υιοθέτηση της αρχής του αποκαλούμενου «καλού Σαμαρείτη», μέσω της οποίας οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο αν αναζητούν ενεργά παράνομο περιεχόμενο στους ιστοτόπους τους, ελπίζοντας ότι με αυτό το μέτρο οι εταιρείες θα δρουν περισσότερο προληπτικά.
Η ενδιάμεση αξιολόγηση αναμένεται να υιοθετηθεί τον Μάιο.

Από τα παραπάνω που διαβάζουμε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, διαπιστώνουμε πως το διαδίκτυο, το μόνο ίσως μέσο ενημέρωσης με σχετική ελευθερία κινήσεων και λόγου,  θα αποτελεί παρελθόν στο αμέσως προσεχές μέλλον. 

Δεν θέλουν κανείς να μιλάει, ούτε να έχει γνώμη και φυσικά επ ουδενί λόγο να την εκφέρει.-








Υ.Γ  Στην ιστοσελίδα του Κεντρικού  Ισραηλιτικού  Συμβουλίου  Ελλάδος, γράφτηκε  ότι  στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του WJC (Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου) παρουσιάστηκε υπό μορφή βιβλίου μια έκθεση «για τον αντισημιτισμό στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», με τίτλο «The Rise of Anti-Semitism on Social Media» και ότι «για την εκπόνηση της έρευνας καταγράφηκαν και αναλύθηκαν δεκάδες εκατομμύρια αναρτήσεις σε 20 διαφορετικές γλώσσες στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Instagram, σε blogs και σε άλλες πλατφόρμες του κυβερνοχώρου. Τα αποτελέσματα κατέδειξαν περισσότερες από 382.000 αναρτήσεις «αντισημιτικού» περιεχομένου για το 2016! Δηλαδή, 43,6 «αντισημιτικά» σχόλια ανά ώρα, ή αντίστοιχα μία «αντισημιτική» ανάρτηση ανά 83 δευτερόλεπτα».

Δηλαδή  επιβεβαιώνεται  ότι  όλος  ο  πλανήτης  αντιστέκεται  στην  υποδούλωση  που  του  επιβλήθηκε  από  τους  τοκογλύφους.

Ο  ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ  ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ  ΣΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΗΣ  ΕΣΘΗΡ

ΕΣΘΗΡ  3,13Δ

Ες                   "Εν πάσαις ταῖς κατὰ τὴν οἰκουμένην φυλαῖς ἀναμεμεῖχθαι δυσμενῆ λαόν τινα τοῖς νόμοις ἀντίθετον πρὸς πᾶν ἔθνος".

 

Ες                       "Μεταξύ όλων των φυλών της οικουμένης έχει διασπαρή και αναμιχθή ένας δύστροπος λαός, ο οποίος με τους ιδικούς του νόμους είναι αντίθετος προς κάθε άλλο έθνος".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:
 

 
1.     TΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙOΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ

2.       Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ME ΚΩΔΙΚΟ «Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». (Κωδική του ονομασία: “The Overlord”‏ FACEBOOK, ΕΝΑ  ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ  CIA ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ  ΥΠΕΥΘΥΝΟ



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 





1 σχόλιο :

  1. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ» ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
    Εκδήλωση για τον «αντισημιτισμό» στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της ΕΣΗΕΜΘ, στην Θεσσαλονίκη. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού, Καταρίνα Φον Σνούρμπάιν, η οποία αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αυστηρής λογοκρισίας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδού πως ομολογεί ότι οι διεθνείς σιωνιστές κρύβονται πίσω από το πρόσφατο κύμα λογοκρισίας:
    «Οι επίσημες αποφάσεις της Ε.Ε. και η ευρωπαϊκή νομοθεσία υπάρχουν από το 2008, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων αντισημιτισμού, ρατσισμού, ξενοφοβίας, αλλά «μόνο δεκαπέντε από τα εικοσιοκτώ κράτη μέλη έχουν καταφέρει να τις μεταφέρουν στη νομοθεσία τους, με τον σωστό τρόπο. Πρέπει να είναι συνεχής και η ενημέρωση των δημοσίων λειτουργών, (δασκάλων, δικαστικών, κ.ά.), ώστε να είναι αποτελεσματικοί στην εφαρμογή της νομοθεσίας για τα εγκλήματα της ρητορικής μίσους. Έχει υιοθετηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο μια συμφωνία, ένας «κώδικας δεοντολογίας» σε συνεργασία με τις μεγάλες ξένες εταιρίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Youtube, Microsoft), να αποαναρτώνται από το ίντερνετ εντός 24ωρών, σχόλια, ή αναρτήσεις με ρατσιστικό, αντισημιτικό περιεχόμενο»
    Εν συνεχεία μίλησε η εκ ΔΗΜΑΡ προερχόμενη γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία αφού χαρακτήρισε τον αντισιωνισμό «την πιο διαχρονική και ανθεκτική στο χρόνο μορφή ρατσισμού και διακρίσεων», τάχθηκε σαφώς υπέρ της λογοκρισίας, δια της «άμεσης αποανάρτησης» από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των αναρτήσεων και σχολίων που ενοχλούν τους σιωνιστές – σημάδι ότι κάτι τέτοιο θα νομοθετηθεί προσεχώς και στην Ελλάδα.
    Επί του θέματος της λογοκρισίας τοποθετήθηκε και ο Β΄ αντιπρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ, ο οποίος φυσικά τοποθετήθηκε υπέρ: «Να αναλάβει τις ευθύνες του και ο Τύπος, αλλά και οι κυβερνήσεις. Ο κώδικας δεοντολογίας είναι για να αναλάβουν διαμορφωτές της κοινής γνώμης το βάρος της ευθύνης τους, όταν συμβάλλουν στην προβολή του αντισημιτικού μίσους. Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να μένουν απαθείς στην προβολή, ή αντισημιτικών απόψεων και απόψεων βίας και μίσους, μέσω του διαδικτύου».
    Επιπλέον, παρουσιάστηκε και κάποια έρευνα τεσσάρων «ερευνητών» που δείχνει ότι «η Ελλάδα στην κορυφή των ευρωπαϊκών χωρών, όπου επικρατούν αντισημιτικές απόψεις».
    Στην έρευνα, που έγινε σε δείγμα χιλίων ατόμων, ετέθησαν τρία ερωτήματα, τα οποία απαντήθηκαν ως εξής: Πρώτον εάν υπάρχει εκμετάλλευση του Ολοκαυτώματος από τους Εβραίους, όπου το περίπου στο 40% δήλωσαν «απόλυτη βεβαιότητα» και το 25% «βεβαιότητα». Στο ερώτημα, εάν υπάρχει ταύτιση στον τρόπο που αντιμετωπίζει σήμερα το Ισραήλ τους Παλαιστινίους με το πώς οι Ναζί αντιμετώπιζαν τότε τους Εβραίους, η απάντηση ήταν 40,02% «συμφωνώ απόλυτα» και 24,67% «συμφωνώ». Στην τρίτη ερώτηση εάν οι Εβραίοι «έχουν δύναμη» με οποιοδήποτε τρόπο, ως πολίτες, ως κράτος, ή ως επιχειρηματίες, το 71,07 δήλωσε βεβαιότητα, «ανεξάρτητα από το πώς θέτεις το ερώτημα».
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...