Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

200.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΕΝΩ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑΤΡΟΙ  ΦΕΥΓΟΥΝ  ΓΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΧΩΡΕΣ  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΛΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΝΑ  ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥΣ.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών της δεύτερης ημέρας της διημερίδας με θέμα τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά (28-29 Μαρτίου  2017), ανακοινώθηκε η σύσταση του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής κος Σ. Μεζίτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργία του Ινστιτούτου καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες γιατρούς να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μεταξύ τους τόσο προς όφελος των ασθενών όσο και προς όφελος της Ελλάδας. 

«Ο μεγάλος αριθμός των Ελλήνων γιατρών συνθέτουν ένα επιστημονικό δυναμικό υψηλής ποιότητας, με αναγνωρισμένες διεθνώς περγαμηνές και ικανότητες, με τεράστια εμπειρία και μεγάλη κοινωνική προσφορά , οι οποίοι είναι σήμερα διασκορπισμένοι σε όλα τα σημεία της υφηλίου και αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλάδος».



Το φίδι ως το  Ελληνικό  σύμβολο της Ιατρικής

 Η λέξη όφις είναι ομόριζη της λέξης οφθαλμός. Και οι δύο παράγονται από το θέμα *οπ- του οράω -ορώ: του βλέπω (Μέλλων ενεργ. Όπ-σομαι: όψομαι. Μέλλων παθ. Οπ-θήσομαι; οφθήσομαι, Αορ. παθ. ώφ-θην κλπ. Ο όφις απ' την οπ-ή του, οπ-τάζει (βλέπει). Είναι ο αόρατος προ-ορός (-φρουρός) του σπιτιού, ο άγρυπνος θυρα-ωρός (=θυρωρός) ώρα με ψιλή = φρουρά, φυλακή) και τιμα-ωρός; τιμωρός των εχθρών του οίκου.
Η παράδοση για το «φίδι-φυλακα» του σπιτιού, του ναού, του μύλου, της αποθήκης κ.λ.π., είναι πολύ παλαιά. Οι «θεές των όφεων» φυλάνε τις μινωικές αποθήκες των ανακτόρων της Κνωσού (εκεί βρέθηκαν), όπως το ίδιο φυλάει ο Σωσίπολις, ο σωτήρας της πόλης, την Ολυμπία. Την Αθήνα την προστατεύει ο οικουρός όφις, που ήταν μια «απεικόνιση» του Εριχθονίου φιδο-ήρωα Ερεχθέως. Όταν μάλιστα οι Πέρσες πλησίαζαν στην Αθήνα - γράφει ο Ηρόδοτος - το ιερό φίδι χάθηκε κι έτσι ο λαός τάχθηκε με την άποψη ν’ αδειάσουν την πόλη (Ηρόδ.8.4!.2.). Το φίδι εξ’ άλλου με το να απορρίχνει το δέρμα του, ανανεώνει την ζωτικότητά του κι έτσι γίνεται σύμβολο της αθανασίας, της δύναμης, της αναγέννησης, (με την έννοια της ανανέωσης) και της Ιατρικής.Το δέρμα του φιδιού, που απορρίχνεται πίσω από το ερπετό, καθώς εκείνο ανανεώνεται, ονομάζεται και γήρας στα αρχαία ελληνικά. Γήρας = δέρμα του φιδιού, φιδοπουκάμισο, αποβαλλόμενο δέρμα φιδιού.
 


  Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ινστιτούτου προβλέπονται τα εξής :

-  η δημιουργία και λειτουργία του κόμβου    www.greekdoctorsnet.com για τη διεθνή διασύνδεση των Ελλήνων Ιατρών ανά τον κόσμο
-  η διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτικού, κοινωνικού, επιστημονικού και επαγγελματικού διαλόγου για θέματα που άπτονται των σκοπών του Ινστιτούτου.
-  η απονομή ειδικών Βραβείων Αριστείας σε Έλληνες Ιατρούς
-  η ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων
-  η ανάθεση, ανάληψη και διεξαγωγή μελετών, ερευνητικών έργων, εφαρμογών και έργων, με τη συνεργασία των εταίρων και μελών της εταιρείας και άλλων φορέων (ερευνητικά ινστιτούτα, πανεπιστήμια κ.α.) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για θέματα σχετικά με τους σκοπούς της εταιρείας.
-  η ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας με εθνικές , ευρωπαϊκές και διεθνείς δομές
-  η συμμετοχή σε ανάλογους ευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους φορείς
-  η ανάπτυξη και εκτέλεση δραστηριοτήτων εκπαίδευσης και κατάρτισης Ελλήνων Ιατρών ανά τον κόσμο.
-  η έκδοση και διάθεση εντύπων, μελετών, εργασιών, αποτελεσμάτων ερευνών και προτάσεων πολιτικής για θέματα που άπτονται των σκοπών του.
-  η ανάπτυξη ανοικτού διαλόγου και ηλεκτρονικής διαβούλευσης καθώς και η δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης και ηλεκτρονικής βάσης διεθνούς ανταλλαγής πληροφόρησης.
 

ΜΙΑ  ΤΥΠΙΚΗ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,  ΕΝΑΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  ΓΙΑΤΡΟΣ  ΣΤΟ  ΒΕΛΓΙΟ,  Ο  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ  ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ.

Η Κλινική Μπρουγκμάν είναι η νοσοκομειακή πολιτεία του Βελγίου.  Επείγοντα περιστατικά, καρδιολογική μονάδα, μονάδα ραδιοϊσοτόπων, ορθοπεδική, ερευνητικά εργαστήρια και ανάμεσα στα δεκάδες κτίρια της πολιτείας, η γεροντολογική μονάδα.  Ο  Μακεδόνας  ιατρός  Ευστράτιος Τσελεπίδης ασκεί ακριβώς αυτή την ειδικότητα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πανεπιστημιακά νοσοκομεία των Βρυξελλών. Ο ίδιος εξειδικεύτηκε σε μία από σπανιότερες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης, όντας μετανάστης δεύτερης γενιάς στις Βρυξέλλες όπου ζει τα τελευταία 55 χρόνια, όταν η οικογένειά του εγκατέλειψε τις Σέρρες.

"Αν μπορούσα να συγκρίνω την εικόνα που υπερισχύει στο Βέλγιο, σε αντίθεση με την Ελλάδα, θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα των γιατρών στην πατρίδα μου είναι το γεγονός ότι δεν αμείβονται καλά. Είναι αδύνατον ένας καθηγητής πανεπιστημίου να πληρώνεται με 1.500, το πολύ 1.700 ευρώ το μήνα. Είναι αδιανόητο ένας γιατρός να λαμβάνει μηνιαίες αποδοχές που φτάνουν τα 1.000 έως και 1.200 ευρώ".

«Ο μισθός που μου δίνει το κράτος στο  Βέλγιο  είναι 12.500 ευρώ το μήνα»


«Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου ως υποδιευθυντής της κλινικής είναι 12.500 ευρώ το μήνα. Παλαιότερα δούλευα ως διευθυντής σε άλλη κλινική με μισθό 20.000 ευρώ. Πλέον όμως είμαι συνταξιούχος και δεν επιτρέπεται από το νόμο να κατέχω τη θέση του διευθυντή. Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχουν ελλείψεις σε γιατρούς, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου μου ζήτησαν να ξαναεργαστώ εδώ. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 500.000 βέλγοι ηλικιωμένοι έχουν περάσει από τα χέρια του. Με γνωρίζει σχεδόν ολόκληρο το Βέλγιο», λέει με χαμόγελο.

Όταν αποφάσισε να βγει στη σύνταξη πριν από μερικούς μήνες άνοιξαν διαδοχικά όλες οι επαγγελματικές πόρτες. Όπως λέει 19 νοσοκομεία του ζήτησαν να συνεργαστεί μαζί τους. «Κι όλα αυτά ενώ δεν είχα ειδοποιήσει κανέναν ότι συνταξιοδοτούμαι».

«Δεν μπορούσα να σταματήσω την ιατρική και να πηγαίνω για ψάρεμα. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι μόνο συνήθεια αλλά και αγάπη. Άλλωστε στην οικογένειά μου η ιατρική είναι πάθος. Ο γιος μου είναι πλαστικός χειρουργός και η κόρη μου γυναικολόγος».

ΤΟΝ  ΚΑΛΕΣΑΝ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.

«Το 1992 μου ζήτησαν να πάω να δουλέψω ως διευθυντής στο ΙΚΑ. Ο μισθός που μου πρόσφεραν ήταν 86.000 δραχμές. Όταν προσπάθησα να νοικιάσω ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών διαπίστωσα ότι θα έπρεπε εκτός από το μισθό μου, να συμπληρώσω χρήματα από την τσέπη μου. Το ύψος του ενοικίου; 90.000 δραχμές!»

Ο ίδιος επισκέπτεται τη Ελλάδα έρχεται όταν βρίσκει χρόνο. Περιμένει τη στιγμή που θα βγει στη σύνταξη και η γυναίκα του. Να πηγαίνουν στο χωριό του, την Πεπονιά για 3 και 4 μήνες το χρόνο.

Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΠΡΩΤΗ  ΣΕ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΓΙΑΤΡΩΝ.  ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ  ΑΝΑΛΟΓΕΙ  ΕΝΑΣ  ΓΙΑΤΡΟΣ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.
Η Ελλάδα αναδεικνύεται πρώτη σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε «παραγωγή» γιατρών, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αναλογία γιατρών - πληθυσμού, το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που παρέχει στους Έλληνες ασθενείς παραμένει στις τελευταίες θέσεις. Σε όλη την επικράτεια οι γιατροί αριθμούν περί τους 62.000, ενώ η αναλογία ιατρών -κατοίκων είναι 1:185 (Αθήνα 1:150), σε αντίθεση με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο που είναι 1:350. Παρεμφερής είναι η κατάσταση σε ό,τι αφορά στις μεσογειακές χώρες. Στην Ισπανία λόγου χάρη η αναλογία γιατρών προς κατοίκους είναι 1/296 και στην Ιταλία 1/266. Αντίθετα, στην Βρετανία και την Γαλλία η αναλογία είναι 1/562 και 1/336 αντιστοίχως.
ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑΤΡΟΙ  ΦΕΥΓΟΥΝ  ΓΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΧΩΡΕΣ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, από την 1η Ιανουαρίου 2016 έως τις 24 Οκτωβρίου 2016 είχαν εκδοθεί από τον Σύλλογο για γιατρούς-μέλη του 1.018 πιστοποιητικά για το εξωτερικό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015, ο ΙΣΑ εξέδωσε 1.521 πιστοποιητικά για το εξωτερικό, το 2014 1.380 πιστοποιητικά και το 2013 1.488 πιστοποιητικά. Η χρονιά με τη μεγαλύτερη «διαρροή» γιατρών της Αθήνας προς το εξωτερικό παραμένει το 2012, οπότε ο ΙΣΑ εξέδωσε 1.808 πιστοποιητικά. Συνολικά από το 2010 έως και την Δευτέρα 24/10, ο ΙΣΑ έχει εκδώσει σε γιατρούς-μέλη του συνολικά 9.330 πιστοποιητικά για το εξωτερικό, ενώ εκτιμάται ότι συνολικά κατά τη διάρκεια της κρίσης τουλάχιστον 18.000 Ελληνες γιατροί έχουν αναζητήσει καλύτερη εργασία σε χώρες του εξωτερικού.
Η πλειονότητα των πιστοποιητικών που εκδόθηκαν από τον ΙΣΑ αφορούσε σε γιατρούς που είχαν ήδη λάβει την ειδικότητά τους στην Ελλάδα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δουλειά στο σύστημα υγείας. Οι πρώτες χώρες στις προτιμήσεις των γιατρών που ζήτησαν πιστοποιητικό για το εξωτερικό παραμένουν και το 2016 το Ηνωμένο Βασίλειο (487), η Γερμανία (102), η Κύπρος (77) και η Γαλλία (75) και ακολουθούν η Ελβετία και η Σουηδία (58 και 44 αντίστοιχα). Σταθερά τα τελευταία χρόνια η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι τόπος εργασίας για Ελληνες γιατρούς. Στη Βρετανία   η ζήτηση  για γιατρούς ειδικοτήτων συνεχίζεται. Σε ελληνικές ιστοσελίδες αναρτώνται συνεχώς αγγελίες για νέες «άμεσες» θέσεις εργασίας για το βρετανικό ΕΣΥ για πολλές ιατρικές ειδικότητες –καρδιολόγους, ορθοπεδικούς, εντατικολόγους, γυναικολόγους, πνευμονολόγους, οφθαλμιάτρους, δερματολόγους κ.ά.– με αμοιβές που ξεκινούν από 28.000 αγγλικές λίρες για τον πρώτο χρόνο (χαμηλή αμοιβή για τα δεδομένα της Αγγλίας) και ανεβαίνουν ανάλογα με την προϋπηρεσία και τον βαθμό.
ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΛΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΝΑ  ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥΣ.
Η Τουρκία είναι έτοιμη να καλωσορίσει Έλληνες γιατρούς οι οποίοι φέρεται να ζητούν δουλειά στο εξωτερικό, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Muezzinoglu.
«Περίπου 7.000 γιατροί στην Ελλάδα ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό. Και εμείς τους χρειαζόμαστε. Οι πόρτες της Τουρκίας είναι ανοιχτές στους 7.000 γιατρούς της Ελλάδας. Τους προσκαλώ να υπηρετήσουν αυτή τη χώρα και το έθνος με τις γνώσεις τους», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός.
«Η Τουρκία συνήθιζε να έχει την Ελλάδα ως παράδειγμα. Αλλά από το 2002, η Τουρκία έχει αρχίσει να πετυχαίνει πολλά περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα», δήλωσε ο ίδιος.
Ένα διάταγμα της 2ας Οκτωβρίου 2011 επιτρέπει την απασχόληση ξένων γιατρών και νοσηλευτών στην Τουρκία, καθώς εγκρίθηκαν νέοι κανονισμοί αναφορικά με τις εργασιακές συνθήκες το 2012.
Σήμερα, 24 Έλληνες γιατροί εργάζονται σε τουρκικά ιδιωτικά νοσοκομεία, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Υπηρεσιών Υγείας, του τουρκικού Υπουργείου, İrfan Şencan. «Η ιατρική εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι κοντά στα standard της Τουρκίας. Οι ανάγκες του ιδιωτικού τομέα μπορούν να καλυφθούν από γιατρούς από την Ελλάδα», ανέφερε στο Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu ο Şencan.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

  1. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΜΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ "ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο μίστερ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ:

    ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ:

    ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΗΘΕΝ " ΠΡΟΝΗΠΙΑ "

    1) ΣΤΑ "ΠΡΟΝΗΠΙΑ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ, Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΕΠΙΔΙΔΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ!!

    ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ :
    «Barnevarn».

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Barnevarn», ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ"

    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ !

    ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.....

    ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΙΔΟΙΜΑΖΩΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ο μίστερ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΙΚΕΤΕΥΩ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ!!

    ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Οργάνωση: ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, Συνέντευξη της Ιρίνα Bergseth στον Δημοσιογράφο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας ΑΥΡΙΟ [9.5.13]. http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/03/blog-post_190.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/Child_Welfare_Services_(Norway), όπου διαβάζουμε πολύ «ενδιαφέρουσες» πληροφορίες για τη δομή και τα «έργα» της περιβόητης Barnevernet.
    https://karavaki.wordpress.com/2016/12/21/the-hell-of-norway/

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

      ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ασχολήθηκαν επανειλημμένα με το συγκεκριμένο θέμα.

      Διαβάστε το άρθρο των «Αυτοχθόνων Ελλήνων»:

      ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

      Επίσης οι «Αυτόχθονες Έλληνες» ασχολήθηκαν με τα συναφή θέματα στα παρακέτω άρθρα τους:

      1. Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
      2. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

      3. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΗΣ «ΑΒΑΝΤΙ», ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.

      4. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ: «ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΑΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΛΑΝΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ»;
      5. Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
      6. Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ:

      "ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016".

      ΑΤΥΧΩΣ.......

      ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

      ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ " ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ" ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.....

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑ ΑΔΙΚΑ.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ


      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...