Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ…ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ.


«Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες». 
"Το ερώτημα, που συχνά εγείρουν οι λογικοί άνθρωποι, είναι πώς και γιατί τα ηλίθια άτομα καταφέρνουν  να  καταλαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις εξουσίας". 
"Ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος είναι ηλίθιοι άνθρωποι και οι εκλογές παρέχουν σε όλους αυτούς μία  θαυμάσια ευκαιρία για να βλάψουν όλους τους υπόλοιπους, χωρίς να κερδίσουν το  παραμικρό από τις  ενέργειές  τους."



ΟΙ  ΑΡΧΑΙΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΗΤΑΝ  

ΟΙ  ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

ΤΗΣ  ΓΗΣ
Ο  Γκάλτων,  ο ιδιοφυής  Άγγλος  ιδρυτής  της  ευγονικής 
 επιστήμης,  το  1892  στο  έργο  του  για τις
«Βιολογικές βάσεις της  νοημοσύνης»
 απέδειξε,  ότι  η  ανθρώπινη ευφυΐα  είναι  η  κατ΄εξοχήν  
θεμελιώδης  γνωστική  λειτουργία  και  ο  βαθμός της νοητικής  δύναμης των  ατόμων  μιας  κοινωνίας  
είναι  αυτός  που  παίζει  τον  πιο  σπουδαίο  ρόλο
στην  οικονομική, κοινωνική και  πολιτιστική  ανέλιξη  
ενός  λαού.
Ο  Γκάλτων  εκτίμησε  ότι:  «οι  ευφυέστεροι  
(και  ωραιότεροι)  άνθρωποι  που  έζησαν  ποτέ  στην  
γη,  ήταν  οι  αρχαίοι Έλληνες  του  5ου  και  του  4ου 
αιώνα  π. Χ.».  
Επίσης  έγραψε  ότι:  «οι  Έλληνες  του  4ου αιώνα   είχαν
το ανώτερο πνευματικό επίπεδο  όλων  των  εποχών».
         Ο  Γκάλτων  έδινε  στους  αρχαίους  Έλληνες,  με
σημερινούς  όρους,  μέσο  όρο  ευφυΐας, πάνω  από
130  μονάδες.  Ο τυπικός  Έλληνας  της  εποχής  εκείνης 
ανήκε  στην  κλίμακα  του ευφυούς  προς τον πολύ ευφυή.  
Η  σημερινή μετρήσιμη μέση ευφυΐα των  αμερικανών 
υπολογίζεται  στο  102  και  των  ευρωπαίων  στο  108.
    Για  τον  μέσο  Άγγλο  της  εποχής  του  (19ος  αιώνας),  ο  Γκάλτων  παραδεχόταν  ότι  υπολείπονταν  κατά δύο                        επίπεδα  στην  ευφυΐα  από  τους  Έλληνες,  (δηλαδή  περίπου  20  με  30  σημερινές  μονάδες).  
Κατά τον  Γκάλτωνα  οι  Άγγλοι  είναι  ο  δεύτερος  σε  ευφυΐα  λαός  της  γης,  μετά  τους αρχαίους  Έλληνες. Όπως  χαρακτηριστικά  έγραψε  «οι  σημερινοί  άγγλοι    είναι  δύο  επίπεδα  ανώτεροι  των  Νέγρων  της Αφρικής   και  δύο  επίπεδα  κατώτεροι  των  αρχαίων  Ελλήνων».    

ΓΥΡΩ  ΣΤΟ  300  ΜΕ  400  Μ.Χ.  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΛΛΑΞΑΝ

Οι  ταλαίπωροι  Δαναοί  παράτησαν  την  πατροπαράδοτη  
ενασχόληση  με   την  φιλοσοφία  και  την  επιστήμη,   τις τέχνες  και  τον  αθλητισμό,  
κατήργησαν  τα  θέατρα   και  τους  Ολυμπιακούς  αγώνες  και  ξεπατώθηκαν, 
για  εκατοντάδες χρόνια,  
σε  ατελείωτες  δεήσεις,  προσευχές, λιτανείες, παρακλήσεις,  κραυγές   και  γογγυσμούς,   μπας  και  φθάσουν οι φωνές  τους   στα  (ανύπαρκτα)   αυτιά   ενός  αιμοβόρου  σημιτικού  θεού –τέρατος με  την  ονομασία  Γιαχβέ – Μολώχ. 


   
ΣΧΕΔΟΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ    ΜΑΘΗΤΕΣ  ΣΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΦΥΣΙΚΗ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τακτικής έκθεσης του ΟΟΣΑ για τις ικανότητες των 15χρονων μαθητών στα Μαθηματικά, τις Φυσικές Επιστήμες και την Ανάγνωση, η Ελλάδα βρίσκεται στην 42η θέση για το 2015 επί 65 χωρών συνολικά, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην Ευρώπη αλλά… από το τέλος!

ΣΧΕΔΟΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΤΗΝ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.  (ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΟΡΟΣ  ΠΟΥ  ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ  ΠΟΣΟ  ΧΑΖΟΣ  Ή  ΕΞΥΠΝΟΣ  ΕΙΣΑΙ).

Σταθερή στην 81η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για την ανταγωνιστικότητα παραμένει η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forumγια το 2015-2016 που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.  Η Ελλάδα κατατάσσεται χαμηλότερα από χώρες όπως η Ρουάντα (58η από 62η πέρυσι), η Μποτσουάνα (71η από 74η πέρυσι) αλλά και το Τατζικιστάν (80η από 91η πέρυσι).

Το ποσοστό του ΑΕΠ που η Ελλάδα δαπανά για έρευνα και τεχνολογία, είναι μόλις 0,6%, έναντι περίπου 4% που δαπανούν χώρες όπως το Ισραήλ και η Φινλανδία.

ΟΙ  ΑΝΟΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Ο Ιωάννης  Μεταξάς σημειώνει στο ημερολόγιό του  για  τους  Έλληνες  ψηφοφόρους:
«Η ιδέα  πως θα έτρεχα από μπακάλικο σε μπακάλικο, από χωριό σε χωριό, να παρακαλώ να με ψηφίσουν.
Η  ιδέα  να δικαιολογούμαι για τα παράπονα που θα είχαν  και  να ταπεινώνομαι.
Η  ιδέα πως θα έλεγα ψευτιές.
Η  ιδέα  πως  θα  εκολάκευα  ανθρώπους  που δεν εκτιμούσα.
Η  ιδέα  πως  θα έκανα επαίνους σε παλιανθρώπους.
Η ιδέα πως θα έκανα συμβιβασμούς με την συνείδησή μου  και θα αδικούσα ικανούς, για να ευνοήσω ανικάνους, υποκύπτοντας εις την θέλησιν του άλφα ή του βήτα φίλου του κόμματος.
Η ιδέα ότι θα εξευτελιζόμουν στον έναν και στον άλλον, για να μαζεύω χρήματα για τον κομματικό αγώνα.
Η ιδέα πως θα εζήμιωνα οικονομικώς το σπίτι και θα έπασχε η οικογένεια μου, όλα αυτά με έκαναν να ανατριχιάζω και να βλέπω το βάραθρο που οδηγεί η φιλοδοξία τους τίμιους πολιτικούς».


Η  ΔΙΑΓΝΩΣΗ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ
ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  
«ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»


  «Οι  έλληνες  πολιτικοί  εμφανίζονται  ψυχικά  διαταραγμένοι  και  έχουν  λόγο  και  συμπεριφορές  με  χαρακτηριστικά  από το φάσμα  της  ψυχοπαθολογίας. Παρουσιάζουν  παθολογικό ναρκισσισμό,  διγλωσσία,  αλαζονεία, ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΛΗΨΗ  ΤΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.   Θεωρούν ότι είναι  υπεράνω του νόμου  και  ζουν  στο  δικό  τους  φανταστικό  κόσμο.  Οι  υποσχέσεις τους  είναι  προϊόν ψεύδους ή λαθεμένης εκτίμησης της πραγματικότητας.  Μπερδεύουν την πραγματικότητα με το ψέμα και  ζουν σε μια κατάσταση που δεν είναι απολύτως ρεαλιστική.  Συχνά ο λόγος τους προσομοιάζει με το παραλήρημα ενός ΨΥΧΩΣΙΚΟΥ.   Παίζουν το θέατρο του παραλόγου και στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι».


  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΣΥΛΛΟΓΙΣΤΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  1821
«Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμονται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες. Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι Γκοΐμ αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας...».

«ΤΑ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ».-


ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΣΧΟΛΙΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΦΙΛΟΝΟΗ.  17 Μαΐου 2017

Θεωρώντας ὡς σωτήρα τὸν …δυνάστη τους!!!



        
 Οἰκογένειες Rothschild καὶ Rockefeller!

Οἰκογένειες οἱ ὁποῖες -γιὰ εὐνοήτους λόγους- δὲν συμπεριλαμβάνονται στὴν ἐτησία ἀξιολόγηση τοῦ ψευδοοίκου «Forb’s»  μὲ τοὺς πλουσιοτέρους ἀνθρώπους.

Ὅλοι μας τοὺς ὑβρίζουμε, τοὺς καταρώμεθα καὶ τοὺς ἀναθεματίζουμε. 
Ὡστόσο, γιὰ ἔναν παράδοξο λόγο, ἐὰν κάποιος δὲν εἶναι ὑπάλληλός τους, ὁ λαὸς δὲν τὸν ἐμπιστεύεται.
Παπαδῆμος, Στουρνάρας, Βαρουφάκης, Τσακαλῶτος, Καζάκης καὶ τόσοι ἄλλοι…
Τί εἶναι αὐτή ἡ ἠλιθιότης τελικά, πού κάνει τούς Ἕλληνες νά βλέπουν ὡς σωτῆρες τους τούς ὑπαλλήλους τοῦ δολοφόνου τους; Μέ ποιάν λογική;


Ὅλα αὐτά, δείχνουν ὅτι ζοῦμε τὴν ἐποχὴ τῆς ἀπολύτου παρανοίας. Ἡ λογικὴ κι ἡ ὀρθὴ σκέψις, ὄχι ἁπλῶς ἐκλείπουν, ἀλλὰ ἔχουν ἐξαφανισθεῖ ἐντελῶς…
Καὶ ὕστερα ἀναρωτιέται (ὁ ἴδιος ἠλίθιος ποὺ κάνει σωτῆρες τέτοια ἀνθρωποειδῆ) γιατὶ πηγαίνουμε ἀπὸ τὸ κακὸ στὸ χειρότερο…

Μεταξᾶς Γιῶργος

  ΟΙ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ  ΠΟΛΛΑ  ΠΡΟΣΟΝΤΑ,  ΑΛΛΑ...
Οι Νέοι Έλληνες επιδεικνύουν μεγάλη πνευματική ζωντάνια. Είναι έξυπνοι, ερευνητικοί, πνευματώδεις και επινοητικοί, αλλά αβαθείς. Η παρατεταμένη πνευματική προσπάθεια και η ακρίβεια δεν τους αρέσουν, η δε αποστροφή τους στη χειρωνακτική εργασία είναι περισσότερο εμφανής.  Τα ελαττώματα των Ελλήνων, σε μεγάλο βαθμό, πρέπει να αποδοθούν στη μακροχρόνια υποταγή τους σε ξένες φυλές. Η εξυπνάδα τους συχνά εκφυλίζεται σε πονηριά, η ευρηματικότητά τους σε ανειλικρίνεια, η λιτότητά τους σε απληστία και η επινοητικότητά τους σε απάτη που προσκολλάται σε διάφορα κόμματα με την ελπίδα της κρατικής απασχόλησης και ξοδεύει την ύπαρξή του ασκόπως, περιφερόμενο στα καφενεία και στους δρόμους όταν το κόμμα τους είναι εκτός εξουσίας

ΑΛΛΑ  ΣΗΜΕΡΑ   ΑΝΤΙ  ΝΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,  ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ...

Τα αποτελέσματα  έρευνας της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας   για το διαδικτυακό σεξ, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών είναι άκρως αποκαλυπτικά.

        Σύμφωνα με την έρευνα, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα στοιχεία της έρευνας είναι πρωτοφανή, καθώς φανερώνουν πως η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ  200.000  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Από τα περίπου 20 εκατομμύρια επιστήμονες που έχουν κάνει τουλάχιστον μία επιστημονική δημοσίευση, το 1% (περίπου 200.000) έχει ελληνικά ονόματα. Αν εστιάσει κάποιος μόνο στους κορυφαίους επιστήμονες (εν ζωή ή όχι), το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού.
  Η  ΔΙΑΦΘΟΡΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ:  «Ο  Έλληνας  Βιομήχανος  μου  έδειξε   το  περιεχόμενο ενός τεράστιου βιβλίου, που επρόκειτο ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ σε όλη μου τη ζωή!  
Ξεφυλλίζοντάς το μου έδειχνε ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 
Ο τάδε 100 χιλιάδες, ο έτερος 80 χιλιάδες, ο τρίτος 150 χιλιάδες.
ΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
Πρόσεξα  ότι ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε πολλά από αυτά τα ονόματα».

ΤΑ  ΠΡΟΒΑΤΑ  ΤΗΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
α.   Κοσμοσυρροή πιστών στο σπίτι πασίγνωστου ηθοποιού για να προσκυνήσουν τον… σκούφο του Αγίου Παϊσίου. 
β.    Ιερέας έθεσε σε προσκύνημα τις... πλαστικές παντόφλες του Γέροντα Παϊσίου.  
γ.  Προσκύνημα  σε  ναό  στα...  γυαλιά  του  Αγίου  Παϊσίου.

ΤΑ  ΠΡΟΒΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ
ΡΑΒΙΝΟΣ:  «Σόιμπλε,  η ακροδεξιά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ΒΙΟΠΟΙKIΛΟΤΗΤΑ της Ευρώπης».
ΣΟΪΜΠΛΕ:  "Ευτυχώς  έχουμε  την  τρίτη γενιά των Τούρκων, ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό.  Θα  φροντίσουμε να αναπτυχθεί η ''βιοποικιλότητα'' της Ευρώπης: στο Πακιστάν, στο Κονγκό, στην Ακτή του ελεφαντοστού, στην Μαδαγασκάρη υπάρχει σωρεία ''εξωτικών οργανισμών'' που σίγουρα θα εμπλουτίσουν την φτωχή, ομοιογενή και τόσο βαρετή ''άνθρωπο- πανίδα'' της Ευρώπης".

 ΕΝΑ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ
Ο 10χρονος Ουίλιαμ (Βασίλειος) Μαΐλλης, με καταγωγή από την Κάλυμνο, είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από δημόσιο Λύκειο στις ΗΠΑ και έγινε δεκτός σε πολλά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το φημισμένο Carnegie Mellon University. «Το ΙQ του Ελληνόπουλου, βάσει της εκτίμησης του κοσμήτορα της Σχολής του είναι 200 και έχει φωτογραφική μνήμη. Ό,τι διαβάζει, ό,τι δει και ακούσει το απομνημονεύει και είναι σε θέση να το αναλύσει και να το αναπαραγάγει».
Όταν ήταν επτά μηνών άρχισε να αρθρώνει προτάσεις, ενώ σε ηλικία ενός έτους έλεγε το αλφάβητο ορθά και ανάποδα. Οταν ήταν 21 μηνών ήταν σε θέση να διαβάζει και όταν συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια διάβαζε Ιστορία και μπορούσε να γράψει σύντομη ιστορία, ενώ ζωγράφιζε. Μάλιστα έγραψε το βιβλίο «Η Χαρούμενη Γάτα». Σε ηλικία 2 ετών έμαθε τον πολλαπλασιασμό και στα τρία ήταν σε θέση να κάνει διαιρέσεις με πολυψήφιους αριθμούς. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έμαθε την Άλγεβρα και σε πέντε ετών τη Γεωμετρία.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΑΡΘΡΑ  ΤΩΝ 
  "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ". 























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...