Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΗ. ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΩΡΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 1821 OI "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑ.
Με χρηματοοικονομικό σύμβουλο τη Rothschild & Cie η οποία πήρε τη «δουλειά» έναντι τιμήματος που μπορεί να φτάσει τα 3,2 εκατ. ευρώ, προχωρά επίσημα η κυβέρνηση στην προετοιμασία για την έξοδο στις αγορές με διετή ομόλογα, καθώς και στην υποβολή προτάσεων για την διαχείριση του ελληνικού χρέους.

Η σχετική απόφαση ανάθεσης παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και αμοιβής της Rothschild & Cie φέρει ημερομηνία 2 Μαρτίου 2017 αλλά δημοσιεύεται σήμερα, με καθυστέρηση 2,5
μηνών στο diavgeia.gov.gr με την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Η σύμβαση υπογράφτηκε μόλις ένα μήνα μετά το «μυστικό» ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Λισσαβόνα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που είχε τότε αποκαλύψει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύεται, η Rothschild ανέλαβε να παράσχει στο Ελληνικό Δημόσιο τις εξής υπηρεσίες:

1. Αξιολόγηση των υποβαλλομένων εκ των θεσμικών οργάνων (Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., κλπ.) προτάσεων σε σχέση με τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και των επιπτώσεών τους στην υφιστάμενη διάθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους.

2. Επεξεργασία, αξιολόγηση και υποβολή προτάσεων αναφορικά με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ελληνικού δημοσίου χρέους που προέρχεται από τον επίσημο τομέα.

3. Επεξεργασία, αξιολόγηση και υποβολή προτάσεων σχετικά με τα μέτρα ελάφρυνσης του προαναφερόμενου χρέους.

4. Παροχή διευκολύνσεων και υπηρεσιών, καθώς και πραγματοποίηση των απαραίτητων επαφών με διάφορους βασικούς φορείς όπως διεθνείς επενδυτές, διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κλπ., αναφορικά με την προετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

5. Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και προτάσεων σε θέματα αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας.

Αμοιβές

Ως αμοιβή για την παροχή των προαναφερόμενων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προβλέπεται ότι θα καταβληθούν στη Rothschild τα ακόλουθα ποσά:

Α. Ποσό € 99.000,00 θα καταβληθεί μέσα σε διάστημα 60 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης.

Β. Εφόσον οι ανωτέρω χρηματοοικονομικές υπηρεσίες εξακολουθήσουν να παρέχονται και μετά την 25.01.2018 και για διάστημα όχι πέρα από την 25.01.2019, θα καταβληθεί έως την 31.05.2018 στη Rothschild επιπλέον ποσό € 99.000,00.

Γ. Με την προϋπόθεση της επίτευξης του στόχου της εξόδου στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, μέσω έκδοσης κρατικών ομολόγων ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο, θα καταβληθεί ως αμοιβή (success fee) ποσό έως € 3.000.000,00 συνολικά, ως εξής: ποσό έως € 1.500.000,00 μετά την υλοποίηση της πρώτης έκδοσης και ποσό έως € 1.500.000,00 μετά την υλοποίηση της δεύτερης συνεχόμενης έκδοσης.  (Από  το:  Liberal).

ΣΕ  ΑΠΟΓΝΩΣΗ  Η  Ν.Δ.  Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΔΕΝΔΙΑΣ.  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΩΣΕ  ΚΑΙ  ΠΗΓΕ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΤΙΠΟΤΕ  ΝΑ  ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.  Ο  ΑΛΕΞΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΠΑΝΟΣ  ΛΕΝΕ  ΝΑΙ  ΣΕ  ΟΛΑ.


Διαβάστε  και  το  παρακάτω  άρθρο. 


Καθάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ! Ψηφίζει τα πάντα και ρίχνει τον Κυριάκο


Όσοι από εσάς νομίζετε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δεκαπέντε μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, κάνετε λάθος. Η αλήθεια: Ψηφίζουν τα μέτρα, οι Γερμανοί, συγκλονισμένοι από την πρωτοφανή αυτή θυσία, ανοίγουν την κάνουλα των δισεκατομμυρίων και η Νέα Δημοκρατία, ηττημένη στην στρατηγική της, αναζητά νέα ηγεσία! ΣΥΡΙΖΑ για πάντα και Αλέξης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2040!

Δίκαιη εξέλιξη. Πού να μπλέξουν τώρα οι δανειστές με νέα πρόσωπα που θα ζητάνε χαμηλότερα πλεονάσματα και άλλα τέτοια χαζά. Έχουν τον Αλέξη και τον Πάνο που λένε «ναι σε όλα». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα περνάνε κιόλας δίχως να ανοίξει μύτη! Μετρήστε μόνο πόσοι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν παραιτηθεί με τυμπανοκρουσίες από τα προηγούμενα κόμματά τους, επειδή διαφωνούσαν με όσα ψήφισαν οι ΠαπανδρεοΣαμαροΒενιζέλοι. Και τώρα ψηφίζουν σαν υπνωτισμένοι ό,τι τους φέρνουν. Από αντιμνημονιακοί έχουν γίνει οπαδοί του δόγματος «μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Τέτοια μετάλλαξη…

Κατά πως είπε, όμως,  ο υπουργός Πετρόπουλος, τα μέτρα είναι θέμα ανάγνωσης. Το ίδιο ακριβώς είπε και η αντικειμενική ΥΕΝΕΔ, η οποία έδειξε στις οθόνες έναν πίνακα με δύο στήλες. Στην μικρή στήλη τα μέτρα και στην μεγάλη τα αντίμετρα. Σαν να λέμε ότι τα αντίμετρα είναι περισσότερα από τα μέτρα!

Που να ξεκινήσουν να βγαίνουν και οι νέες δημοσκοπήσεις. Εκεί να δείτε μαγικά! Εκεί να δείτε πώς κλείνει η ψαλίδα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, πως δημιουργείται στα ξαφνικά πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει θριαμβευτής.

Δεν είναι «μάγοι» στην προπαγάνδα, όπως τους θέλει ο νέος αστικός μύθος. Ελέγχουν την πληροφόρηση με χίλιους και δύο τρόπους και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός όσο περισσότερο μπορούν. Η προπαγάνδα τους υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή οι βουλευτές δεν ετοιμάζονται να ψηφίσουν το τέταρτο και σκληρότερο μνημόνιο, αλλά να μοιράσουν επιδόματα και συντάξεις στον λαό. Κι ότι όταν συμβαίνει κάτι αρνητικό, οτιδήποτε, δεν ευθύνεται γι' αυτό η κυβέρνηση, αλλά η αντιπολίτευση, σαν να είναι η κυβέρνηση αντιπολίτευση και η αντιπολίτευση κυβέρνηση!

Κάποιοι θερμοκέφαλοι μπορεί να πιστεύουν στα σενάρια που τους σερβίρει η κυβερνητική προπαγάνδα. Η αλήθεια, όμως, είναι μπροστά μας και είναι αδυσώπητη. Είναι η αλήθεια μιας Οικονομίας που δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα, που δεν δείχνει σημάδια αντίδρασης. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να καλυφθεί με προπαγάνδα και non paper. Μπορεί οι βουλευτές να έχουν χίλιους και δυο λόγους για να αποφύγουν την λαϊκή ετυμηγορία, αλλά δεν θα κρύβονται αιωνίως πίσω από τέτοια τερατώδη ψέματα. Θα έρθει αργά ή γρήγορα η ώρα που θα κριθούν από τους ψηφοφόρους τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα οι τόνοι θα ανέβουν και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ρίξουν όλα τα χαρτιά που έχουν στο τραπέζι. Θα ακούσουμε πολλά! Ότι ήρθε η ανάπτυξη, ότι η ύφεση που αναφέρεται στα επίσημα στοιχεία είναι προϊόν Δεξιάς συνωμοσίας, ότι η πτώση της κατανάλωσης στα σούπερ μάρκετ είναι μία παρεξήγηση, ότι ο κόσμος ψωνίζει χαρούμενος στα Mall και αλλάζει τη γκαρνταρόμπα του. Και φυσικά ότι η Νέα Δημοκρατία σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να πιάσει το 50% στις δημοσκοπήσεις. Η ενημέρωση έχει εισέλθει στις μέρες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε άλλη διάσταση. Υπηρετεί πιστά τα έργα και τις ημέρες του καθεστώτος.

Θανάσης Μαυρίδης

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...