Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ», ΤΑ «ΠΑΡΑΣΙΤΑ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΜΩΡΩΝ.

    
«Η ΛΥΣΗ  ΣΤΗΝ  ΛΕΥΚΗ 
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΛΕΥΚΕΣ 
ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ».
 
 Οι  κατευθυνόμενες  από  την  ιδιοκτησία  των  ΜΜΕ  της  Δύσης  "διαμαρτυρίες".  Αν  μπορούσαν,  θα  κατέστρεφαν  με  ταλμουδική  μανία  και  όλα  τα  Ελληνικά  αριστουργήματα.   
    Την ώρα που στην Ελλάδα, το Κράτος καλωσορίζει με κάθε επισημότητα τον φεμινισμό, περιοδικό φεμινιστριών στις ΗΠΑ καλεί τις λευκές γυναίκες να σκοτώσουν τα μωρά τους, προκειμένου «να τερματιστεί η κυριαρχία των λευκών και να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα του ρατσισμού»


Οι φεμινίστριες καλούν να γίνουν εκτρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με αρχή τις ΗΠΑ, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, η οποία προωθεί την δημιουργία ενός μπασταρδεμένου  υπόδουλου  λαού  στην  γνωστή  αρχηγική  ράτσα.

Γράφει αναλυτικά σε άρθρο η γνωστή φεμινίστρια, Nicole Valentine:

«Η ΛΥΣΗ  ΣΤΗΝ  ΛΕΥΚΗ 
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΛΕΥΚΕΣ 
ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ».

Η συγγραφέας του άρθρου κατηγορεί τις «λευκές οικογένειες» πως στέκονται εμπόδιο στον δρόμο για μία «προοδευτική κοινωνία», τις ονομάζει «παράσιτα» και τις κατηγορεί πως «ασκούν πλήρη εξουσία πάνω στους σκλαβωμένους και καταπιεσμένους έγχρωμους ανθρώπους».

«Οι Λευκοί έχουν ενσωματωθεί εκ γενετής στην αίσθηση της κοινής λευκής ταυτότητας και αυτή η ταυτότητα προϋποθέτει την αναπαραγωγή των λευκών στοιχείων και κατ’ αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεται ο κύκλος της λευκής κυριαρχίας στην Αμερική. Ως  εκ τούτου τα στοιχεία (οι μονάδες, τα πλάσματα) της λευκής οικογένειας πρέπει να καταστραφούν».

 «Λευκές γυναίκες: ήρθε η ώρα να κάνετε το κομμάτι σας: Τα λευκά παιδιά σας ενισχύουν την λευκή ρατσιστική κοινωνία, από την οποία επωφελείστε. Αν ισχυρίζεστε πως είστε προοδευτικές και παράλληλα γεννάτε αυτοβούλως λευκά παιδιά, τότε είστε υποκρίτριες. Οι λευκές γυναίκες πρέπει να ενθαρρύνονται με σκοπό να ρίξουν τα παιδιά τους και έπειτα να χρησιμοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και το εισόδημά τους, βοηθώντας τις έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

 

Οι  λευκές  φεμινίστριες  ζητούν να γίνουν μαζικές εκτρώσεις λευκών μωρών, δηλαδή  μαζικές  δολοφονίες παιδιών,  προκειμένου οι λευκές γυναίκες στην Αμερική αλλά και σε όλον τον πλανήτη να βοηθήσουν στην αύξηση και ενδυνάμωση του έγχρωμου πληθυσμού.

Το περιοδικό, στο οποίο φιλοξενούνται αυτά τα άρθρα, αυτοχαρακτηρίζεται ως «αφιερωμένο στην προώθηση της διαφορετικότητας και των πολυπολιτισμικών αξιών», κατηγορώντας ακόμα και τα παιδικά παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια ως ρατσιστικά.
(Από:  Κίμωνας  Χαραλάμπους,  Prisonplanet).
 

 09.03.2017   Ημέρα της Γυναίκας: «Ο φεμινισμός είναι το μέλλον».  Από την χθεσινή συγκέντρωση και πορεία για τα δικαιώματα των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.


 

ΜΙΑ  ΠΡΟΣΦΑΤΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΙΔΗΣΗ

 

 
Ο Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου
στηρίζει τη διεκδίκηση για ασφαλείς
και δωρεάν αμβλώσεις

Ανακοίνωση ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ
Πανεπιστημίου Αιγαίου 28 Μαΐου 2017

 

Σχετικά με την απόφαση των αναισθησιολόγων νοσοκομειακών γιατρών Σάμου να απέχουν από τις αμβλώσεις.

Από δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έγινε γνωστή η άρνηση των αναισθησιολόγων γιατρών του Νοσοκομείου Σάμου να χορηγούν αναισθησία σε γυναίκες που επιθυμούν διακοπή της κύησή τους, επικαλούμενοι ηθικούς λόγους συνείδησης και βασιζόμενοι σε διάταξη του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας που τους παρέχει αυτό το δικαίωμα.

Ως πανεπιστημιακοί δάσκαλοι θεωρούμε οπισθοδρομική και αναχρονιστική την απόφαση των αναισθησιολόγων, με την οποία καταστρατηγείται το αναφαίρετο δικαίωμα των γυναικών να αποφασίζουν για το  μέλλον τους. Έχουν δοθεί αγώνες από το γυναικείο κίνημα για το δικαίωμα στην τεχνητή διακοπή της κύησης.

Η απόφαση των αναισθησιολόγων γιατρών της Σάμου είναι ακόμη πιο κατακριτέα για τις χιλιάδες νέες γυναίκες στο νομό Σάμου (εργαζόμενες, άνεργες, μετανάστριες), τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που η μοναδική τους δυνατότητα να προχωρήσουν σε διακοπή κύησης είναι το ένα και μοναδικό νοσοκομείο της Σάμου στο Βαθύ. Στα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών λόγω της ελλιπέστατης ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης με την υποστελέχωση των νοσοκομείων, έρχεται να προστεθεί η απόφαση των αναισθησιολόγων γιατρών. Απόφαση που στην ουσία της σημαίνει εξαναγκασμό όλων των γυναικών που θέλουν να προχωρήσουν σε άμβλωση ή να ταξιδέψουν σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή να αναζητήσουν ιδιωτικές ιατρικές υπηρεσίες, με ό,τι σημαίνει αυτό σε οικονομικό επίπεδο. Απόφαση που μπορεί όμως να οδηγήσει γυναίκες σε επισφαλείς πρακτικές διακοπής κύησης με άκρως επικίνδυνες επιπτώσεις για την υγεία τους.

Σε καμία περίπτωση το σοβαρό θέμα που προέκυψε με την απόφαση των αναισθησιολόγων στη Σάμο δεν μπορεί να αξιοποιηθεί για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να καταγγελθεί απ΄όλους το γεγονός και ταυτόχρονα αυτό να γίνει η αφορμή για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί της Σάμου.

Διεκδικούμε ασφαλείς και δωρεάν αμβλώσεις μέσα από ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους και όλες.
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...