Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ 2016: ΕΛΛΑΔΑ 93.418, ΤΟΥΡΚΙΑ 1.600.000. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ:   Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ  ΚΑΤΑ  1.600.000  ΑΤΟΜΑ.




ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ  ΤΟ  2013

Οι γεννήσεις στην Ελλάδα, για πρώτη φορά από το 1921, το 2013  ήταν  94.134, ενώ οι θάνατοι ήταν 111.794.  Δηλαδή, το 2013 είχαμε μια υπεροχή θανάτων έναντι των γεννήσεων κατά 17.660 άτομα.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ  ΤΟ  2014

Το 2014, η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη, με τους θανάτους να φθάνουν τους 114.231 και να υπερέχουν των γεννήσεων (93.452) κατά 20.779.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ  ΤΟ  2015

Το 2015, η δημογραφική καθίζηση  ήταν εφιαλτική, αφού οι θάνατοι ανήλθαν σε 121.785 και οι γεννήσεις ήταν μόλις 92.984.  Δηλαδή, το 2015 οι θάνατοι ήταν περισσότεροι κατά 28.801 των γεννήσεων.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ  ΤΟ  2016

Το 2016, οι θάνατοι ανήλθαν στους 118.623 και οι γεννήσεις

 έφθασαν τις 93.418. Δηλαδή οι θάνατοι ήταν περισσότεροι κατά

25.205 από τις  γεννήσεις.
 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ  ΤΟΥΣ  10  ΠΡΩΤΟΥΣ  ΜΗΝΕΣ  ΤΟΥ  2017

Την περίοδο από 1/1/2017 έως 30/10/2017 οι θάνατοι έχουν φθάσει τους 103.767 και οι γεννήσεις είναι μόλις 74.537, δηλαδή έχουμε υπεροχή των θανάτων κατά 29.230.
 
 







 
 

ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑ  ΚΑΙ  Ν.Δ.  ΠΑΝΕ  ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

ΤΟ  "ΕΛΛΗΝΙΚΟ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΕ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
 
"Οι  Ελληνίδες  δεν  γεννάνε,  ενώ  οι  λαθρομετανάστες  γεννοβολούν  σαν  κουνέλια".
Βασικός  λόγος,  όπως  επιχειρηματολογούν  ανοιχτά,  είναι  ο  οικονομικός.  "Οι  λαθρομετανάστες  θα  δουλεύουν  με  μικρότερα  μεροκάματα,  οι  εισφορές  τους  θα  σώσουν  τα  ασφαλιστικά  ταμεία,  τα  κεφάλαια  θα  παραμείνουν  στους  εσωτερικούς  καπιταλιστές  και  θα  αυξηθούν  οι  καταθέσεις,  τα  τραπεζικά  κέρδη  των  τοκογλύφων".  Τι  άλλο  θέλουμε;
Α.   Νίκος Παππάς,  το  δεξί  χέρι  του  Τσίπρα.
 "ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ.  ΤΟ  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".

Στα πλαίσια των διδακτορικών σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde, έγραφε  το  2008:

«Στην Ελλάδα το 10% του πληθυσμού είναι μετανάστες.  Η δημογραφική μεταβλητή με την μεγαλύτερη σημασία φαίνεται ότι είναι η ετήσια εισροή μεταναστών. Οι μετανάστες είναι κυρίως νεαροί και συχνά συνοδεύονται από παιδιά και έτσι η παρουσία τους τείνει να ελαττώνει την τάση για την γήρανση το πληθυσμού. Η σημασία της εισροής μεταναστών είναι φανερή στα αποτελέσματα του σεναρίου “μηδενικής μετανάστευσης”. Αυτό το σενάριο απαντά στην ακόλουθη ερώτηση: Τι θα συνέβαινε εάν τα ελληνικά σύνορα έκλειναν εντελώς και οι αλλαγές στον ελληνικό πληθυσμό εξαρτιόνταν μόνον στις εγγενείς γεννήσεις και το προσδόκιμο ζωής; Αυτό είναι το “χειρότερο” σενάριο. Από όλα όσα εξετάσαμε και αποκαλύπτει σε έναν μεγάλο βαθμό την θετική επίδραση που οι μετανάστες είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν στα επόμενα χρόνια.
 
Σε κάθε περίπτωση, η προφανής συνέπεια σε επίπεδο πολιτικής είναι ότι το επίπεδο της ετήσιας μετανάστευσης είναι πολύ σημαντικό για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδος και ότι τα σημερινά επίπεδα μετανάστευσης δεν είναι αρκετά για να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές συνέπειες της γήρανσης (του πληθυσμού). Στην μελέτη μας δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ νομίμων και παρανόμων μεταναστών. Η ολοκληρωτική νομιμοποίηση των υπαρχόντων ξένων πληθυσμών θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς μια συνεπή και βιώσιμη στρατηγική. Η νομιμοποίηση θα έφερνε αύξηση στα έσοδα της εθνικής ασφάλισης και του φόρου και θα περιόριζε την μεταφορά κεφαλαίων εκτός της χώρας. Μια ενεργητική μεταναστευτική πολιτική ως εκ τούτου είναι απαραίτητη για να σιγουρέψει αρκετές ροές μετανάστευσης».
 
Β.  Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΗΣ  Ν.Δ. Ο  ΓΙΟΣ  ΠΟΥ  ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ
 "ΑΝΟΙΧΤΑ  ΣΥΝΟΡΑ.  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
Ο γιος του Σωτήρη Χατζηγάκη, Μικελής, χαρακτηριστικό δείγμα του «νέου αίματος» της Ν.Δ. και υποψήφιου βουλευτή της στα Τρίκαλα στις επόμενες εκλογές,  σε άρθρο του, με τίτλο «Νέο ιδεολογικό δίπολο;» έγραψε:
"Η ΝΔ είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της προστασίας των προσφύγων. Η παγκοσμιοποίηση δίνει ευκαιρίες για την Ελλάδα και δεν αποτελεί απειλή".

 
«Το  βασικό  σχέδιο  της  Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ  καθορίζει  ότι  ενάμιση  εκατομμύριο  λαθρομετανάστες  θα  εισέρχονται  υποχρεωτικά  στις  χώρες  της  Ευρώπης  κάθε  χρόνο.  Τελικός  στόχος  η  δια  της  βίας  δημιουργία  μιας  νέας  μελαμψής  ράτσας.  Όσοι  αντιδρούν  σθεναρά  και  προβάλουν  αντίσταση  στο  σχέδιο  αυτό,  πρέπει  να  σκοτώνονται». 

Αμερικανός  δημοσιογράφος  Thomas P.M. Barnett,  στο  βιβλίο  του  «Ο  Νέος  Χάρτης  του  Πενταγώνου»,  2004. 
 
 

 

 
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...