Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ: «Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΒΡΑΙΟΙ, Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΪΤΣΜΑΝ

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ


ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ   Illustrated Sunday Herald,  February 8, 1920, page 5

Το 1920 ο Ουίνστον Τσώρτσιλ έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Zionism versus Bolsevism: A Struggle for the Soul of the Jewish People»    Σιωνισμός  εναντίον  του  μπολσεβικισμού:  Ένας  αγώνας  για  την  ψυχή  του  εβραϊκού  λαού),  στην εφημερίδα «Illustrated Sunday Herald», στο οποίο διατύπωσε την διαίρεση  του διεθνούς  Εβραϊσμού ανάμεσα στον  εβραιοκομμουνισμό  και  στον  Σιωνισμό  και  ύστερα  κάνει  έκκληση  στον   Σιωνισμό  να  ελέγξει  αποτελεσματικά  τον  κομμουνισμό. 

Ο Τσώρτσιλ επιβεβαιώνει ανοιχτά  τον ρόλο των Εβραίων στην κομμουνιστική  επανάσταση στην  Ρωσία  και ύστερα μιλάει για τον Σιωνισμό.

O Tσώρτσιλ ήταν πολύ  πιστός στους Εβραίους,  μισούσε  φανατικά  και  ήθελε  να  εξοντώσει  όσους  δεν  αγαπούσαν  τους  εβραίους  και εκείνοι το εκτιμούσαν ιδιαίτερα αυτό.  Την  αγάπη  του  για  τους  εβραίους  και  το  μίσος  του  για  τους  αντισημίτες  το  αναφέρει  έμμεσα  παρακάτω  με  την  ρήση  του  Ντισραέλι.«ΕΒΡΑΙΟΙ,  Η  ΠΙΟ  ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ  ΦΥΛΗ  ΠΟΥ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ».

Ορισμένοι άνθρωποι συμπαθούν τους Εβραίους και κάποιοι όχι, αλλά κανένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι πέρα από κάθε αμφιβολία είναι η πιο δεινή και η πιο αξιοσημείωτη φυλή που εμφανίστηκε ποτέ στο κόσμο. Ο Disraeli, o Eβραίος πρωθυπουργός της Αγγλίας και ηγέτης του συντηρητικού κόμματος, ήταν πάντα αληθινός προς την φυλή του και περήφανος για την καταγωγή του και  είχε αναφέρει σε μια περίσταση: «Ο Κύριος μεταχειρίζεται τα έθνη όπως τα έθνη μεταχειρίζονται τους Εβραίους». Σίγουρα αν κοιτάξουμε το άθλιο κράτος της Ρωσίας, που από όλες τις χώρες του κόσμου οι Εβραίοι δέχονται τη χειρότερη μεταχείριση και σε αντίθεση με τη μοίρα της δικιάς μας χώρας που έχει τόσο προνοητικά διατηρηθεί εν μέσω των τρομερών κινδύνων των καιρών, πρέπει να παραδεχθούμε ότι τίποτα απ΄όσα έχουν συμβεί στο κόσμο δεν έχει διαψεύσει την αλήθεια του σίγουρου ισχυρισμού του Disraeli.

«ΕΒΡΑΙΟΙ,  Η  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ  ΦΥΛΗ».

Στην  διαμάχη μεταξύ καλού και κακού που διεξάγεται στα στήθη ενός άνδρα, πουθενά αλλού δεν έχει τόση μεγάλη ένταση όσο στην Εβραϊκή φυλή. Η διπλή φύση της ανθρωπότητας δεν είναι πουθενά αλλού τόσο δυνατή ή τόσο τρομερά παραδειγματική. Χρωστάμε στους Εβραίους την Χριστιανική Αποκάλυψη, ένα σύστημα ηθικής που ακόμα και αν είχε παντελώς διαχωριστεί από το υπερφυσικό, θα ήταν αδιαμφισβήτητα η πιο πολύτιμη κατοχή της ανθρωπότητας, γεγονός που της δίνει αξία μεγαλύτερη από όλους τους καρπούς της σοφίας και της μελέτης μαζί. Σε αυτό το σύστημα και βάσει πίστεως χτίστηκε μέσα από τα ερείπια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το σύνολο του τωρινού μας πολιτισμού. Kαι θα μπορούσε την ίδια στιγμή αυτή η εκπληκτική φυλή την συγκεκριμένη στιγμή να είναι στη διαδικασία να παράξει άλλο ένα σύστημα ηθών και φιλοσοφίας, τόσο κακόβουλο, όσο ο Χριστιανισμός ήτανε καλοπροαίρετος, που αν δεν συλληφθεί, θα διασπάσει ανεπανόρθωτα ότι ο Χριστιανισμός έχει καταστήσει δυνατό. Θα μπορούσε σχεδόν να φανεί σαν το Ευαγγέλιο του Χριστού και το ευαγγέλιο του Αντιχρίστου να προορίζονται μεταξύ των ίδιων ανθρώπων και αυτή η μυστικιστική και μυστηριώδης φυλή έχει επιλεγεί για τις υπέρτατες εκδηλώσεις, τόσο στα θεϊκά όσο και στα σατανικά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να αποδίδουμε σε κάθε άτομο μια αναγνωρισμένη συμμετοχή στη ποιότητα που δημιουργεί έναν εθνικό χαρακτήρα. Υπάρχουν διάφορα είδη ανθρώπων – καλοί, κακοί και στο μεγαλύτερο μέρος διαφορετικοί – σε κάθε χώρα και σε κάθε φυλή. Τίποτα δεν είναι πιο λανθασμένο από το να αρνηθείς σε ένα άτομο, στο κομμάτι της φυλής και της καταγωγής, το δικαίωμα να δικαστεί στη προσωπική του αξία και συμπεριφορά. Σε ανθρώπους με ιδιόμορφη μεγαλοφυία όπως οι Εβραίοι, οι αντιθέσεις είναι πιο έντονες, τα άκρα διαχωρίζονται ευρύτερα και τα αποτελέσματα των πράξεων είναι πιο αποφασιστικά. Στην παρούσα μοιραία περίοδο υπάρχουν τρεις βασικές γραμμές πολιτικής αντίληψης μεταξύ των Εβραίων. Δύο από τα οποία είναι χρήσιμα και ελπιδοφόρα σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ανθρωπότητα, και το τρίτο απολύτως καταστροφικό. Πρώτον, οι Εβραίοι, που κατοικούν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ταυτίζονται με τη χώρα, εισέρχονται στην εθνική τους ζωή και ενώ τηρούν πιστά τη δική τους θρησκεία, θεωρούν τους εαυτούς τους ως πολίτες με την πληρέστερη έννοια του κράτους που έχουν λάβει. Ένας τέτοιος Εβραίος που ζει στην Αγγλία θα μπορούσε να πει, «Είμαι Άγγλος που εξασκώ την Εβραϊκή πίστη». Αυτή είναι μια αξιόλογη αντίληψη και χρήσιμη στο μεγαλύτερο βαθμό. Εμείς στην Μεγάλη Βρετανία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κατά την διάρκεια του μεγάλου αγώνα, η επιρροή των «Εθνικών Εβραίων» σε πολλά εδάφη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον πλευρό των συμμάχων και στον δικό μας στρατό Εβραίοι στρατιώτες έχουν διαδραματίσει ένα πολύ διακεκριμένο κομμάτι, κάποιοι ανήλθαν στην διοίκηση του στρατού και κάποιοι άλλοι κέρδισαν το τιμητικό μετάλλιο Victoria Cross for valour. Οι Εθνικοί Εβραίοι της Ρωσίας, παρά τις αντιξοότητες που υπέστησαν, κατάφεραν να παίξουν ένα τιμητικό και χρήσιμο κομμάτι ακόμα και στη ζωή της Ρωσίας. Σαν τραπεζίτες και βιομήχανοι κατάφεραν έντονα να προωθήσουν την ανάπτυξη της Ρωσίας σε οικονομικούς πόρους, και ήταν κατά κύριο λόγο υπεύθυνοι στη δημιουργία αυτών των αξιόλογων οργανώσεων, των Ρώσικων συνεργατικών κοινωνιών. Στον τομέα της πολιτικής η στήριξη τους δόθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι σε φιλελεύθερα και προοδευτικά κινήματα, και ήταν από τους πιο δυνατούς υποστηρικτές της φιλίας με τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία.

 «ΕΒΡΑΙΟΙ,  ΟΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ  ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ».

Σε μια βίαιη αντίθεσή σε όλη αυτή τη σφαίρα της εβραϊκής προσπάθειας αυξάνονται τα σχέδια των διεθνών Εβραίων. Οι υποστηρικτές αυτής της απειλητικής συνομοσπονδίας είναι ως επί το πλείστον άντρες που εκτρέφονται μεταξύ των δυσαρεστημένων πληθυσμών των χωρών όπου οι Εβραίοι διώκονται εξαιτίας της φυλής τους. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν εγκαταλείψει την θρησκεία των προγόνων τους, και διαχώρισαν από το μυαλό τους όλες τις πνευματικές ελπίδες για τον επόμενο κόσμο. Αυτή η οργάνωση μεταξύ των Εβραίων δεν είναι καινούρια. Από τις ημέρες του Spartacus -Weishaupt ως τον Κarl Marx, τον Trotsky (Ρωσία), Bela Kun (Ουγγαρία), Rosa Luxembourg (Γερμανία) και την Emma Goldman (Αμερική), αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και για την ανασύσταση της κοινωνίας με βάση τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη, τη ζηλότυπη κακομεταχείριση και την αδύνατη ισότητα, αυξάνεται σταθερά. Έπαιξε, όπως μας ανέδειξε η σύγχρονη συγγραφέας, η κ. Webster, ένα σίγουρα αναγνωρίσιμο κομμάτι στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης. Ήταν ο κύριος άξονας κάθε ανατρεπτικής κίνησης κατά τον δέκατο ένατο αιώνα. Και τώρα επιτέλους αυτό το συγκρότημα από εξαιρετικές προσωπικότητες από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν πιάσει το ρωσικό λαό από τα μαλλιά της κεφαλής του και έχουν γίνει σχεδόν οι αδιαμφισβήτητοι κύριοι αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας.

«Η  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ».

Δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλουμε για το ρόλο που παίζει στη δημιουργία του μπολσεβικισμού και στην πραγματική ανάκαμψη της Ρωσικής Επανάστασης, από αυτούς τους διεθνείς και κατά κύριο λόγο άθεους Εβραίους, είναι σίγουρα πολύ σπουδαίο. Πιθανόν να υπερισχύει όλων των άλλων. Με την αξιοσημείωτη εξαίρεση του Λένιν, η πλειοψηφία των ηγετικών μορφών είναι Εβραίοι. Επιπλέον, η κύρια πηγή έμπνευσης και οδήγησης προέρχεται από τους εβραϊκούς ηγέτες. Έτσι, ο Tchitcherin, ένας καθαρός Ρώσος, επισκιάστηκε από την ονομαστική υποταγή του Litvinoff και η επιρροή των Ρώσων όπως ο Bukharin ή ο Lunacharski δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δύναμη του Τrotsky ή του Zinovieff, του Δικτάτορα του Κόκκινου Οχυρού (Petrograd) ή της Krassin ή Radek – όλοι οι Εβραίοι. Στους σοβιετικούς θεσμούς η υπεροχή των Εβραίων είναι ακόμα πιο εκπληκτική. Και το εξέχων, αν όχι και το κύριο κομμάτι του συστήματος τρομοκρατίας που εφαρμόζουν οι έκτακτες επιτροπές για την καταπολέμηση της αντεπανάστασης έχει ληφθεί από τους Εβραίους και σε ορισμένες αξιοσημείωτες περιπτώσεις από τις Εβραίες. Η ίδια κακή προεξοχή αποκτήθηκε από τους Εβραίους στη σύντομη περίοδο της τρομοκρατίας κατά την οποία κυβέρνησε ο Bela Kun στην Ουγγαρία. Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάστηκε και στη Γερμανία (ειδικά στη Βαυαρία), εφόσον η τρέλα αυτή έχει επιτραπεί να θίξει την προσωρινή προσβολή του γερμανικού λαού. Παρόλο που σε όλες αυτές τις χώρες υπάρχουν πολλοί μη – Εβραίοι, τόσο κακοί όσο ο χειρότερος των Εβραίων επαναστατών, το μέρος που παίζουν οι τελευταίοι σε αναλογία με τον αριθμό τους στον πληθυσμό είναι εκπληκτικό.

 Περιττό να πούμε ότι τα πιο έντονα πάθη της εκδίκησης έχουν διεγερθεί στα στήθη του ρωσικού λαού. Οπουδήποτε θα μπορούσε να φτάσει η εξουσία του στρατηγού Ντενίκιν, πάντα παρέχεται προστασία στον εβραϊκό πληθυσμό και οι αξιωματικοί του προσπάθησαν σκληρά να αποτρέψουν τα αντίποινα και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους. Τόσες πολλές ήταν αυτές οι περιπτώσεις που η προπαγάνδα ενάντια στον στρατηγό Ντενίκιν τον κατηγόρησε ως Προστάτη των Εβραίων. Οι Misses Healy, ανίψια του κ. Tim Healy, αναφερόμενοι στις προσωπικές τους εμπειρίες στο Kieff, δήλωσαν ότι σε πολλές περιπτώσεις οι αξιωματικοί που διέπραξαν αδικήματα κατά των Εβραίων δέχθηκαν μειώσεις στο βαθμό τους και εστάλησαν έξω από την πόλη προς το μέτωπο. Αλλά οι ορδές των ληστών αντιπροσωπεύαν το σύνολο. Η τεράστια έκταση της Ρωσικής Αυτοκρατορίας μολύνεται, δεν διστάζουν να ικανοποιήσουν τη λαχτάρα τους για αίμα και εκδίκηση εις βάρος του αθώου εβραϊκού πληθυσμού όποτε παρουσιαστεί ευκαιρία. Ο ληστής Μάχνο, οι ορδές της Petlura και του Gregorieff, οι οποίοι σηματοδότησαν την επιτυχία τους με τις πιο βίαιες σφαγές, βρήκαν παντού στον ημιαποσταθεροποιημένο, μισοζαλισμένο πληθυσμό μια σφοδρή απάντηση στον αντισημιτισμό στις χειρότερες και πιο αχρείες μορφές του. Το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις τα εβραϊκά συμφέροντα και οι εβραϊκοί τόποι λατρείας εξαιρούνται από τους μπολσεβίκους από την παγκόσμια εχθρότητά τους τείνει ολοένα και περισσότερο να συνδέει την εβραϊκή φυλή στη Ρωσία με τους κακοποιούς, οι οποίοι τώρα διώκονται . Αυτή είναι μια αδικία σε εκατομμύρια ανήμπορους ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους υποφέρουν από το επαναστατικό καθεστώς. Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προωθηθεί και να αναπτυχθεί κάθε έντονο εβραϊκό κίνημα που οδηγεί μακριά από αυτές τις θανατηφόρες συσχετίσεις. Και εδώ, ο Σιωνισμός έχει τόσο μεγάλη σημασία για όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

 «ΣΧΕΔΙΑ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΚΡΑΤΟΣ  ΜΕ  ΕΒΡΑΪΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»

Ο Σιωνισμός προσφέρει την τρίτη σφαίρα στις πολιτικές αντιλήψεις της Εβραϊκής φυλής. Σε έντονη αντίθεση με τον διεθνή κομμουνισμό, παρουσιάζει στον Εβραίο μια εθνική ιδέα ενός διοικητικού χαρακτήρα. Έχει πέσει στην Βρετανική κυβέρνηση, ως αποτέλεσμα της κατάκτησης της Παλαιστίνης, να έχει την ευκαιρία και την ευθύνη να εξασφαλίσει για την Εβραϊκή φυλή σε όλο τον κόσμο ένα σπίτι και κέντρο για τη ζωή του έθνους. Η πολιτική ικανότητα και η ιστορική αίσθηση του κ. Balfour ήταν άμεση για να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Έχουν γίνει τώρα δηλώσεις που αποφάσισαν αμετάκλητα την πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πύρινες ενέργειες του δρ Weissmann, ο ηγέτης για πρακτικούς σκοπούς του Σιωνιστικού έργου υποστηριζόμενες από πολλούς από τους σημαντικότερους Βρετανούς Εβραίους και υποστηριζόμενες από την πλήρη εξουσία του Λόρδου Allenby, κατευθύνονται όλοι στην επιτυχία αυτού του εμπνευσμένου κινήματος. Φυσικά, η Παλαιστίνη είναι πολύ μικρή για να φιλοξενήσει περισσότερο από ένα κλάσμα της Εβραϊκής φυλής και ούτε η πλειοψηφία των εθνικών Εβραίων επιθυμεί να πάει εκεί. Αλλά αν, συμβεί αυτό, θα πρέπει να δημιουργηθεί στη διάρκεια της ζωή μας, από τις τράπεζες της Ιορδανίας ένα Εβραϊκό Κράτος υπό την προστασία του Βρετανικού Στέμματος, το οποίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει τρία ή τέσσερα εκατομμύρια Εβραίους, το γεγονός που θα συνέβαινε στην Ιστορία του κόσμου θα ήταν, από κάθε άποψη, επωφελές και θα ήταν ιδιαίτερα εναρμονισμένο με τα αληθινά συμφέροντα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ο Σιωνισμός έχει ήδη γίνει ένας παράγοντας στους πολιτικούς σπασμούς της Ρωσίας, ως ισχυρή ανταγωνιστική επιρροή στους κύκλους των μπολσεβίκων με το διεθνές Κομμουνιστικό σύστημα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από τη μανία με την οποία ο Τρότσκι επιτέθηκε γενικά στους Σιωνιστές, και ειδικότερα ο δρ Weissmann. Η σκληρή διείσδυση του μυαλού του τον αφήνει χωρίς αμφιβολία με σχέδια για ένα παγκόσμιο Κομμουνιστικό κράτος υπό Εβραϊκή κυριαρχία και αντικρούονται άμεσα και παρεμποδίζονται από αυτό το νέο ιδεώδες, το οποίο κατευθύνει τις ενέργειες και τις ελπίδες των Εβραίων σε κάθε γη προς ένα απλούστερο, πιο αληθινό και πολύ πιο εφικτό στόχο. Ο αγώνας που αρχίζει τώρα μεταξύ των Σιωνιστών και των Μπολσεβίκων Εβραίων είναι κάθε άλλο παρά ένας αγώνας για την ψυχή του Εβραϊκού λαού.

«ΚΑΘΗΚΟΝ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΝΑ  ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ  ΟΤΙ  Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΒΡΑΪΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ»

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις περιπτώσεις αυτές οι εθνικοί Εβραίοι σε κάθε χώρα που είναι πιστοί στη γη της υιοθέτησής τους πρέπει να εμφανίζονται κάθε φορά, όπως πολλοί από αυτούς στην Αγγλία έχουν ήδη κάνει, και να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε μέτρο για την καταπολέμηση της μπολσεβίκικης συνωμοσίας. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να αποκαταστήσουν την τιμή του εβραϊκού ονόματος και να καταστήσουν σαφές σε όλο τον κόσμο ότι το μπολσεβίκικο κίνημα δεν είναι Εβραϊκό κίνημα, αλλά απογοητεύεται έντονα από τη μεγάλη μάζα της Εβραϊκής φυλής. Αλλά μια αρνητική αντίσταση στον μπολσεβικισμό σε κανένα πεδίο δεν αρκεί. Απαιτούνται θετικές και εφικτές εναλλακτικές λύσεις τόσο στον ηθικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Και στην οικοδόμηση με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα ενός Εβραϊκού εθνικού κέντρου στην Παλαιστίνη το οποίο μπορεί να γίνει όχι μόνο καταφύγιο για τους καταπιεσμένους από τα δυστυχισμένα εδάφη της Κεντρικής Ευρώπης αλλά και το σύμβολο της εβραϊκής ενότητας και του ναού της εβραϊκής δόξας, ένα έργο που εναποτίθενται πολλές ευλογίες.

Πόσο  εμπιστοσύνη  πρέπει  να  έχουμε  στους  "ιστορικούς"  μας;
 "Οι Ρότσιλντ  και  οι  Ροκφέλερ  ήταν η κινητήρια δύναμη όλων των πολιτικών και οικονομικών γεγονότων του δέκατου ένατου και  του  εικοστού  αιώνα στην Ευρώπη. Το όνομά τους θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σελίδα της κάθε ιστορίας της κάθε χώρας".
 
 
 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...