Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: «ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ».

Μία  σπουδαία  ιατρική  Έρευνα  στο Πανεπιστήμιο York του Τορόντο:
Τα παιδιά υποστηρίζουν  την  φυλετική  τους  ταυτότητα  από  την  γέννησή τους.

Τα λευκά παιδιά  συνδυάζουν τις φωτογραφίες των λευκών παιδιών με θετικές εικόνες και των μαύρων  παιδιών με αρνητικές εικόνες  εκ  γενετής,  χωρίς  καμία  πολιτισμική  επίδραση.



Η αντίληψη ότι ο ρατσισμός καλλιεργείται κατά τη διάρκεια της ζωής μας, απ' ο,τι φαίνεται καταρρίπτεται, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.  Το Πανεπιστήμιο York του Τορόντο, έπειτα από έρευνα, αμφισβητεί την ιδέα ότι «ρατσιστής γίνεσαι, δε γεννιέσαι».
 
Σύμφωνα με την επικεφαλής της μελέτης για τη μείωση προκατάληψης στα παιδιά, Dr. Jennifer Steele, τα λευκά παιδιά τείνουν να δείχνουν μια «σιωπηρή» προκατάληψη υπέρ των λευκών, όταν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε εικόνες τόσο λευκών όσο και Αφρικανών παιδιών.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου York, εξετάζοντας πάνω από τρεις μελέτες, συμπεριλαμβανομένων 350 συμμετεχόντων ηλικίας 5 έως 12 ετών, κατέληξαν στο γεγονός ότι τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία δημιουργούν μια προκατάληψη υπέρ των λευκών.

Τα ευρήματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Child Development το 2016, έδειξαν ότι τόσο τα παιδιά ηλικίας πέντε έως οκτώ ετών όσο και τα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών είχαν μεγαλύτερη αυτόματη θετική στάση απέναντι στα λευκά παιδιά.

Η Dr. Steele ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ζητήσαμε από τα παιδιά να ταξινομηθούν ανάλογα με τη φυλή, τόσο τα νεαρά όσο και τα μεγαλύτερα λευκά παιδιά παρουσιάζουν μια προκατάληψη υπέρ των λευκών».

Τα λευκά παιδιά συνήθιζαν να συνδυάζουν τις φωτογραφίες των λευκών παιδιών με θετικές εικόνες και των παιδιών από την Αφρική με αρνητικές εικόνες.

Το αντίστοιχο  συνέβη και  με τα  μαύρα  παιδιά.
 

Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν συνεπή σε όλους τους τομείς.

Σε μια δοκιμασία όπου ζητήθηκε από τα παιδιά να αποφασίσουν εάν οι ουδέτερες εικόνες ήταν ευχάριστες ή δυσάρεστες και είχαν δει μια εικόνα παιδιού από την Αφρική πριν δουν την ουδέτερη εικόνα, τα παιδιά δεν εμφάνισαν καμία τάση προς κάτι.

ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΡΧΙΣΕΙ  ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ  Η  ΠΛΥΣΗ  ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΡΕΦΙΚΗ  ΗΛΙΚΙΑ.

Σύμφωνα με τη Steele, η προσπάθεια να εξαλειφθεί μια φυλετική προκατάληψη στα μικρότερα παιδιά θα πρέπει να ξεκινήσει με την προώθηση των θετικών χαρακτηριστικών των άλλων φυλών.
Η ίδια πρόσθεσε ότι οι καθηγητές στην τάξη πρέπει «να δημιουργούν και να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες για να γιορτάσουν την πολυμορφία και να προωθήσουν την πολυπολιτισμικότητα στους μαθητές τους».

Παρά την απίστευτη πλύση εγκεφάλου που επί χρόνια επιχειρείται και η οποία θέλει να μας πείσει ότι αυτό που ονομάζουν ως «ρατσισμό» είναι αποτέλεσμα κοινωνικών στερεοτύπων και όχι φυσικής επιλογής, βλέπουμε ότι η φυσι(ολογι)κή τάση ενός μικρού παιδιού είναι να ταυτίζεται και να νιώθει άνετα, ωραία και οικεία με κάτι όμοιό του. Δηλαδή, τα λευκά παιδάκια με τα υπόλοιπα λευκά και τα μαύρα παιδάκια με τα υπόλοιπα  μαύρα.

Δεν ξέρουμε αν οι ανεγκέφαλοι «αντιρατσιστές» θα ζητήσουν και την ποινικοποίηση των μωρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα αυτή, επειδή έκαναν το έγκλημα να προτιμούν να έλκονται ευχάριστα από ανθρώπους του ίδιου χρώματος με αυτά, αλλά ακόμη κι αυτό το πείραμα έδειξε πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όλοι αυτοί που ονομάζουν ως «ρατσισμό» (συνοδευόμενο από λέξεις «πιλάφι» όπως «μίσος», «μισαλλοδοξία», «μνησικακία», «φανατισμός» κ.τ.λ.) το συναίσθημα διατήρησης όλων των Φυλών όπως τις δημιούργησε η Θεία Πρόνοια της
Φύσης.

ΤΙ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΕΑΝ,  ΟΠΩΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΙΑΤΡΙΚΑ,  Η  ΠΛΥΣΗ  ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ  ΔΕΝ  ΑΠΟΔΩΣΕΙ;

Οι  λύσεις  που  προτείνουν  οι  "αντιρατσιστές"  είναι  δύο: 

α.  δεν  πρέπει  να  γεννιούνται  λευκά  παιδιά  ή  εάν  γεννιούνται  να  τα  σκοτώνουμε
β.  η  λύση  Καλλέργη:  η  κατευθυνόμενη  γενοκτονία,  η  υποχρεωτική  διασταύρωση  νέγρων  με  λευκούς.  Μόνο  μία  ράτσα  θα  μείνει  αδιασταύρωτη,  η  επικεφαλής  ηγετική  ράτσα.


 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...