Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΔΡΑ.



Μπορεί  ο  Ρότσιλντ  να  θριάμβευσε  τοποθετώντας  πρόεδρο  των  ηλίθιων  Γάλλων  ένα  καραγκιόζη  με το  όνομα  Μακρόν,  αλλά   τώρα  ο  Ρότσιλντ  θέλει  να  ξεπεράσει  τον εαυτό  του  και  προχωρεί  στις  επιλογές  του ακόμη  πιο...δημιουργικά.  Προωθεί,  για  κάποιους  λόγους,  για  αρχηγό  των  σοσιαλιστών τον  Λικ  Καρβουνά.  Ο  συγκεκριμένος  δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, είναι η αποθέωση,  η  επιτομή της ροτσιλδικής πολιτικής ορθότητας. Ο Λικ Καρβουνά, βουλευτής Παρισίων και αντιδήμαρχος στην περιοχή Valde Marne,  είναι ο πρώτος που θέτει,  κατ'  εντολήν  Ρότσιλντ,  υποψηφιότητα για την ηγεσία των Σοσιαλιστών στη Γαλλία.
Ο λεγάμενος έχει διπλή υπηκοότητα, την γαλλική και την ελληνική, την οποία απέκτησε τον περασμένο Ιούλιο. Ο πατέρας του είναι Τούρκος και η μητέρα του Ελληνίδα. Είναι δε ο πρώτος βουλευτής στην Ιστορία της Γαλλίας που παντρεύτηκε με… άνδρα, σε μία πανηγυρική τελετή, παρουσία 300 «εκλεκτών» καλεσμένων.

 
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ,  Ο  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  "ΕΡΑΣΜΟΥΣ":

«Θα ήθελα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να χρηματοδοτεί κάθε χρόνο την φοίτηση στο εξωτερικό ενός εκατομμυρίου Ευρωπαίων φοιτητών που, στατιστικά, θα σύναπταν ερωτικές σχέσεις.
Τι εθνικότητα θα είχε ο γιός μιας Ολλανδής γεννημένης στο Άμστερνταμ από γονείς Τούρκους και ένα Γάλλος  γεννημένος στο Παρίσι από Μαροκινούς γονείς; 



 

 

  Ο  Εβραίος  κομμουνιστής,  αναρχικός,  πράσινος  και  βιαστής,  κατά  δήλωσή  του,  μικρών  αγοριών  και  κοριτσιών  των  ηλίθιων  γκοΐμ,  Δανιήλ  Κοέν  Μπεν  Ντιτ,  γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν  στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας.  Από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Μάη 1968  θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978.

Το 1984 θα ενταχθεί στους γερμανούς  πράσινους. Το 1989  θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των γάλλων  πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στη Γερμανία.


Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα  Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.


ΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΘΗΝΩΝ  ΒΡΑΒΕΥΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

Τον Φεβρουάριο του 2012 αναγορεύθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου  Αθηνών...

Μία  Ευρώπη  που  καταρρέει  με  χτυπήματα  από  τα  μέσα.
 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...