Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ: Ο ΜΑΓΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΒΡΑΑΜ. Δ΄ ΜΕΡΟΣ


Η μεγαλύτερη απειλή από καταβολής κόσμου είναι ακόμα μπροστά μας: «Έθνη πολλά συνήχθησαν εναντίον σου Ιερουσαλήμ λέγοντα, ας επιβλέπει ο οφθαλμός μας επί την Σιών. Αλλά τα σχέδια μου δεν γνωρίζουν και τα έθνη δεν καταλαβαίνουν τις προθέσεις μου, που είναι να τους συγκεντρώσω σαν τα δεμάτια στο αλώνι για να τους αλωνίσω. Σήκω και αλώνιζε θυγάτηρ Σιών, διότι θα σε κάνω δυνατή σαν ταύρο με σιδερένια κέρατα και χάλκινες οπλές, για να ποδοπατήσεις  πολλούς λαούς, και ν’ αφιερώσεις τα λάφυρα αυτών σε μένα τον Κύριο» Μιχαίας Δ΄11-16    Αυτά λέει η «ιερή μας Βίβλος».

 

Απόσπασμα από το βιβλίο του Μ. Καλόπουλου:
Αβραάμ ο Μάγος …ο διαχρονικός εμπρηστής της ιστορίας (Θεσσαλονίκη 2000)

Ας αφήσουμε ιουδαίους  "προφήτες" να μας αφηγηθούν, την προσφιλή προφητική τους στρατηγική:
«Προσέξτε τον καιρό ακριβώς εκείνο που θα αποκαταστήσω τον Ιούδα και την Ιερουσαλήμ, θα συγκεντρώσω όλα τα έθνη και θα τα φέρω στην κοιλάδα που ονομάζεται Ιωσαφάτ (κοιλάδα μπροστά στην Ιερουσαλήμ). Εκεί θα κριθούν για ότι έκαναν στον λαό μου τον Ισραήλ… (Μασ: τον οποίον διέσπειραν μεταξύ των εθνών)… τον λαό μου που ξεπουλήσατε στους Έλληνες, ώστε να απομακρυνθούν από την χώρα τους. Εγώ όμως θα τους ξεσηκώσω από τον τόπο όπου τους πουλήσατε και το κακό που κάνατε θα σας το ανταποδώσω… Βάλτε δρεπάνι! Ο καρπός είναι ώριμος να θεριστεί. Μπείτε στο πατητήρι (Μασ: ο ληνός είναι πλήρης) κι αρχίστε να πατάτε! Είναι γεμάτο. Τα λαγήνια (Μασ: υπολήνια) ξεχείλισαν… Μεγάλος θόρυβος από τα πλήθη στην κοιλάδα της δικής. (θόρυβος εδώ είναι η προφητική έκφραση για την “καταπάτηση” αμέτρητων ψυχών) Ο Κύριος θέλει βρυχίσει εκ Σιών… (προσέξτε τώρα την απαραίτητη αποκάλυψη του μηχανισμού της συντέλειας που ακολουθεί) Την ημέρα εκείνη… Σ’ όλα τα ρυάκια του Ιούδα θα τρέχουν νερά, και μια πηγή απ’ τον ναό θα αναβλύζει και θα ποτίζει την ξερή κοιλάδα… εγώ ο Κύριος που κατοικώ στην Σιών θα εκδικηθώ»! (Β.Β Ιωήλ Δ΄1-18 . Μασ. Γ΄)
Το βιβλίο της εθνο-διαμελιστικής μαγγανείας, πραγματικά σε μεγάλα αποκαλυπτικά κέφια!
Όταν ο διαχρονικός προφήτης προφητεύει, απλώς προ-αναγγέλλει, προ-καθορίζει και προ-δεσμεύει (προ-”φυτεύει”) τις εξελίξεις, και με λεπτές αναφορές στη μεθοδολογία, προ-παραγγέλνει συγκεκριμένες εξελίξεις που ο ίδιος δρομολογεί για το μέλλον!
Στην Αποκάλυψη λοιπόν, όπως το θέλουν οι συγγραφείς της και παραγγελιοδότες της τύχης των λαών. Ο Γιαχβέ, δηλώνει ότι πρόκειται να εξοντώσει-εξουθενώσει τα έθνη, σε έναν άλλο, επίσης παρόμοια μοναδικό τόπο! Διαβάζουμε:
«πνεύματα όμοια με βατράχια, που κάνουν τερατουργίες, στέλνονται στους βασιλιάδες όλης της γης για να τους συνάξουν στον πόλεμο που θα γίνει την μεγάλη εκείνη μέρα του (εβραϊκού) θεού… τα πνεύματα μάζεψαν τους βασιλιάδες σ’ έναν τόπο καλούμενο εβραϊστί Αρμαγεδδών» (Β.Β. και Μασ.). Αποκάλ. ΙΣ΄16

Τώρα λοιπόν, μπορούμε καλύτερα να καταλάβουμε τους εντολοδότες προφήτες των βιβλικών γραφών, όταν συνδέουν την μαζική ήττα των εθνών, με την Μεγιδδώ και τον Αρμαγεδδώνα!
Όπως λοιπόν διαβάσαμε λίγο παραπάνω στην Αποκάλυψη, τα έθνη με ακατάπαυστα υποσχεσιακά κοάσματα βατράχων (όπως πολύ απλοϊκά η Αποκάλυψη παρομοιάζει τους εθνοσυνάχτες), θα ξεγελαστούν και πρόθημα θα προχωρήσουν σε μια, ή περισσότερες, πολλά υποσχόμενες συνάξεις.
Η “σύναξη” όμως αυτή, ή οι συνάξεις, δεν θα γίνουν οπουδήποτε, παρά σε έναν ή περισσότερους “τόπους”, που (όπως η κοιλάδα Ιωσαφάτ και η Μεγιδδώ), θα εξασφαλίζουν τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα μαζικής εξάρτησης (άρδευσης) των εθνών, απ’ τους εντολοδότες των εθνοκραχτών βατράχων. Να λοιπόν η λειτουργική βάση του Αρμαγεδδώνα! Εθνοσυνάξεις, με απόλυτο έλεγχο δίψας και πηγών!!!
Προϋπόθεση λοιπόν για την τελική κρίση και καταστροφή των εθνών… η γενικότερη “διατροφική” τους κηδεμονία!!!
Φαίνεται λοιπόν, ότι όλοι εμείς οι απλοϊκοί άνθρωποι, είμαστε ικανοί μόνο να “ζούμε” και όχι να διασφαλίζουμε όσα η ζωή μας χάρισε και με εξαιρετικό μόχθο αποκτήσαμε! Είμαστε τραγικά ένοχοι σημαντικότατων παραλήψεων! Παραδώσαμε την τύχη του κόσμου μας, στον πρώτο που με πανουργία την διεκδίκησε! Τελευταία μάλιστα, ο πολύς και επίμονος λόγος περί “συντέλειας του κόσμου” και Αρμαγεδδώνος… δείχνει να μην είναι δυστυχώς άνευ λόγου και αιτίας!
Το κατακόκκινο βιβλικό νήμα των παθών μας, ξεκινάει πράγματι από τα χέρια του Αβραάμ, και μέσα απ’ τις αφηγήσεις της Βίβλου, μας ξεναγεί στον πολυδαίδαλο βιβλικό λαβύρινθο. Το ιστορικό αυτό νήμα της καταστροφής των αντιπάλων, περνώντας μέσα από τα χέρια πολλών άξιων συνεχιστών του Αβραάμ, ολοκληρώνει την βιβλικά καταγεγραμμένη πορεία του, στα χέρια του αποκαλυπτή Ιωάννη.
Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών! Όλοι οι υπόλοιποι κατοπινοί βιβλικοί προφήτες, με τελευταίο τον Ιωάννη, αντλώντας συνταγές και πρότυπα, από τις ιστορικές εβραιο-ιερατικές παγιδεύσεις, -ως να επρόκειτο για κάποιο μοναδικό διαχρονικό επίβουλο προφητικό ον-, τακτοποιούσαν ασταμάτητα τις λεπτομέρειες, για την μαζικότερη και αποτελεσματικότερη τελική εφαρμογή τους.
Φαίνεται λοιπόν, πως αυτή η τελική φάση των παγκόσμιων βιβλικών δεινών, έχει φτάσει στην τελική της ευθεία, και εντελώς δικαιολογημένα ονομάσθηκε Αρμαγεδδών!
Κατά πως όλα δείχνουν, ο περίφημος αυτός αβρααμογενής Αρμαγεδών, έχει επέλθει προ πολλού και σήμερα απλώς βρίσκεται σε συστηματική εξέλιξη.
Κοιτάξτε γύρω σας! Η αυτονομία και οι ιδιαιτερότητες των εθνών, πριν από πολύ καιρό έχουν καταλυθεί, ή τουλάχιστον, η διαβρωτική τους αλλοίωση βρίσκεται σε ραγδαία εθνο-διαμελιστική εξέλιξη!
Αν και πολλοί έχουν διαισθανθεί και καταγγείλει την άθλια όψη της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης, ελάχιστοι κατάφεραν να το συνδέσουν ορθά με τους συγκεκριμένους βιβλικούς προφητικούς μηχανισμούς μαζικής παγίδευσης εθνών, με το κωδικό πλέον όνομα Αρμαγεδδών.
Οι λαοί, ακούγοντας περιχαρώς, τα υποσχεσιακά βατραχολογίματα των ψιθυριστών εξουσίας (που ενδημούν στις ίδιες τις αλλοτριωμένες κυβερνήσεις τους), έχουν ήδη συγκεντρωθεί και στρατοπεδεύσει, στην φαινομενικά πλεονεκτική για αυτούς “κοιλάδα Ιωσαφάτ”, ή την αντίστοιχη της “Μεγιδδώ”!
Τα διαλυμένα έθνη γοητευμένα απ’ την λεξημαγεία των χειραγωγών τους, χωρίς τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, συνωθούνται σε τεράστιους, πολλά υποσχόμενους, συμμαχικούς, πολυεθνικούς σχηματισμούς. Σε κατάλληλα δηλαδή… εθνονοδοχεία, εθνο-ληνούς, πατητήρια (
Ο.Ο.Σ.Α./ Ε.Ε./ Ο.Ν.Ε. / Ν.Α.Τ.Ο./ Ο.Η.Ε. κ.λ.π.) όπου ήδη υφίστανται συντριπτικές πιέσεις, προς την απόλυτη εξομοίωσή τους.
Τραπεζιτική δεσποτεία. Δανειο-δουλεία. Χρηματιστηριακή υποτέλεια. Έλεγχος πλουτοπαραγωγικών πηγών. Ελεγχόμενη ενημέρωση. Λατρεία του υπερβατικού. Θρησκοληψία. Επιβολή προκατασκευασμένων ειδώλων.[1] Κατευθυνόμενη διασκέδασης. Νόμιμη ιστοριοκτονία. Παραμυθολογημένο μέλλον. Εικονική πραγματικότητα. Δικαιώματα… χωρίς δυνατότητες. Υπόδουλη παιδεία. Λεξιπενία. Ειδική και όχι γενική παιδεία (με παραγωγή ειδημονο-ηλίθιων). Βιοποριστική ευφυΐα. Εθνο-διαμελιστικές μειονότητες. Χάρτινα σύνορα. Δημοκρατικά εκλεγμένες… δικτατορίες. Θρησκευτικές ενοποιήσεις. Πολιτισμική σύγχυση. Συνθήκες σωτηριακού βρόγχου και εθνικής υποτέλειας τύπου «Σέγκεν» κ.λ.π., κ.λ.π.!
Γενικότερα, ανίερες συμμαχίες μαζικής προώθησης συμφερόντων και όχι πολιτισμού, εξασφαλίζουν στα χέρια των ολίγων, την σύγχρονη ροή των ελεγχόμενων μολυσματικών “ιδεών-υδάτων” και την γενικευμένη υλικο-πνευματική “διατροφική” υποτέλεια των λαών!
Η αρχέτυπος αβρααμική ιδέα, του ταυτόχρονου οδυνοποιού και θεραπευτή, σε παγκόσμια πλέον επίπεδα εφαρμογής! Με την σύγχρονη μορφή της ευνοιοκρατίας, και με άριστο δόλωμα το δραστικότερο ψυχοτρόπο δηλητήριο της ανθρώπινης ιστορίας, τον χρηματισμό, ελάχιστοι ανθρωποκυνηγοί “μάγοι”, εξασφαλίζουν ορδές από πρόθημα μισθωμένα “κυνηγόσκυλα”, (ή “βατράχια” επί το βιβλικότερον) πραγματοποιώντας σήμερα, καλύτερα από κάθε άλλη εποχή, το όνειρο των αρχαίων Χαλδαίων προφητών, για μια κεντρική εξουσία, με αυτοκρατορική διάρθρωση και ευνοιο-επικριτική δομή και λειτουργία.
Η άθλια αυτή χαλδαιο-κρατούμενη κολοσσιαία αυτοκρατορία του μέλλοντος, όπου όλες οι τέχνες του πολιτισμού, θα είναι φκιασιδωμένες, καλοπληρωμένες παλλακίδες της εξουσίας των μάγων, διαγράφεται ήδη στον ορίζοντα της πλανητικής ιστορίας! Σύντομα, με τον οριστικό θάνατο της αξιοκρατίας, την νομιμοποίηση της ατιμία, την βουλευτική ασυλία-ατιμωρησία, την μισθωμένη ηθική, και την ωμή αναβίωση του σκληρότερου μισθοφορισμού (την αρχαιότερη μάστιγα του πολιτισμού), θα εξασφαλίζεται η εύρυθμη υποταγή των μαζών, στην νέα τάξη του Χαλδαιικού διευθυντηρίου, που σήμερα έγινε ήδη γνωστή με το όνομα ΝΕΑ ΤΑΞΗ! Ο μακρύς σιδερένιος βραχίονα του, το Ν.Α.Τ.Ο., (ή οτιδήποτε ανάλογο) θα επιβάλει την θέληση του με “βόμβες ειρήνης”, σε κάθε γωνία του πλανήτη, που θα αντισταθεί στην υποχρεωτική σωτηρία!
Σήμερα λοιπόν, βρισκόμαστε ήδη χωμένοι βαθιά στην κοιλάδα του Ιωσαφατ, και ξεδιψάμε ήδη την φυσική μας δίψα, για ειρήνη και ευημερία, απ’ τις πηγές των Χαλδαιο-λευιτικών δυνάμεων! Με το μακρύ χέρι των διεφθαρμένων τραπεζιτικών δανειο-δεσμεύσεων, να ελέγχει τους ζωτικότερους τομείς των εθνών και με τους κουρδισμένους ανθρωπίσκους στις καίριες κρατικές θέσεις, να καθορίζουν την ποιότητα των υλικο-πνευματικών μας αγαθών, πέτυχαν ακριβώς, ότι ορίζει το βιβλικό μοντέλο της ελεγχόμενης άρδευσης και σίτισης των εθνών, κάτω στην κατάμεστη από λαούς κοιλάδα Ιωσαφάτ!!!
Τα έθνη δεν μπορούν, ή δεν θέλουν να υποθέσουν, ότι ο πολιτισμός των τραπεζιτών και των μυστικών λεσχών, δεν μπορεί παρά να είναι μόνο το αρχαιότερο όνειρο του δόλου! Δεν μπορούν, ή δεν θέλουν να δουν, ότι η “άνωθεν” αυτή καθοδηγούμενη σύναξη-ένωση των λαών, είναι η ιδανικότερη μορφή μαζικής θυματοποίησης και δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες για την τελική μαζική “εξόντωση”!
Ελέγχοντας απολύτως τις “πηγές”, οδηγούν τα έθνη σε πολλαπλή αναπόδραστη εξάρτιση: «Το θηρίο υποχρεώνει, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, να χαράξουν το χέρι ή το μέτωπό τους. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, αν δεν έχει χαραγμένο στο χέρι ή στο μέτωπό του τον αριθμό (666) του θηρίου»! (Β.Β) Αποκάλυψη ΙΓ΄ 16-17. Που πολύ απλά σημαίνει, ότι στην πολλά υποσχόμενη διεθνή “αγορά” της ευημερίας, μόνο οι συνεργοί (χέρι) και οι πνευματικά υποταγμένοι ομοϊδεάτες (μέτωπο), θα έχουν δικαίωμα επιβίωσης! Και συνεχίζει γεμάτο καύχηση το γριφώδες κείμενο:
«εδώ χρειάζεται σοφία. Οποίος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου που είναι χξς (δηλαδή 666)» (Β.Β.) Αποκάλυψη ΙΓ΄ 18. Μα είναι ολοφάνερο ότι καμία σημασία δεν έχει το νούμερο (που μπορεί να είναι οτιδήποτε) αλλά το χέρι και το μυαλό (μέτωπο) που δεσμεύεται στην υπηρεσία των συμφερόντων τους!
Η οδυνοποιο-ιαματική σχολή θαυμάτων του Αβραάμ, εδώ, σε εκτεταμένη πλέον διεθνή κλίμακα! Οι “άγγελοι” (σταλμένοι) “σωτήρες”, σε πλήρη ανατρεπτική δράση! Οι ιεροκάπηλοι θεραπευτές, σε αξεπέραστες επιδόσεις!
Ο Αρμαγεδδώνας, είναι δυστυχώς η προδιαγεγραμμένη σύνθλιψη εθνών, και συνεπώς άσπλαχνη εξόντωση αναρίθμητων ανθρώπων. Οι εμπνευστές και δημιουργοί του, έχουν δυστυχώς ξεκάθαρη εντολή να φέρουν αυτόν τον “Αρμαγεδδώνα” μέχρι τα πιο ματωμένα του άκρα: «και ο άγγελος έριξε το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε το αμπέλι (έθνη) της γης, κι έβαλε τα σταφύλια (ανθρώπους) στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του (εβραϊκού) θεού. Το πατητήρι (εθνοδοχία) πατήθηκε έξω απ’ την πόλη (έδρα εξουσίας την Ιερουσαλήμ) κι έτρεξε απ’ αυτό αίμα κι έφτασε ως τα χαλινάρια των αλόγων» Αποκάλυψις ΙΔ΄19,20.
Μαζικοί θάνατοι και ποταμοί αίματος είναι δυστυχώς προσχεδιασμένοι!
Κάποτε ο Αβραάμ, υπέδειξε την εξουσιαστική συνταγή δια του εθνο-διαμελισμού! Αργότερα, στην Αποκάλυψη βλέπουμε την εθνο-συνθλιβή… διάφορα μόνο προς το χειρότερο! Το παράξενο είναι ότι, όταν γράφεις με θεολογημένο τρόπο κατά των ανθρώπων και των εθνών, κανείς δεν εξεγείρετε εναντίων σου! Μάλιστα όσο πιο χυδαία και αποκρουστικά ανθρωποκτόνος γίνεσαι, τόσο θεϊκότερος φαντάζεις!
Τα ίδια μάλιστα ανατριχιαστικά σενάρια, και με τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό, επιβεβαιώνει και η άλλη αβραμική θρησκεία:
«Την ημέρα της κρίσης εκείνος (ο Φαραώ) θα προπορεύεται του λαού του και θα τον παρασύρει μέσα στη φωτιά, όπως οδηγούν τα ζωντανά σε στέρνα για να πιουν. Η στέρνα στην οποίαν θα φτάσουν θα είναι φοβερή». Το ιερό Κοράνιο xoυντ 99
Η φοβερή αυτή “στέρνα” απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα “ζωντανά”, είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! Αυτή είναι λοιπόν η αιματοβαμμένη ολοκλήρωση του εξοντωτικού εθνο-διαμελιστικού αβραμικού ονείρου, που δυστυχώς σήμερα βρίσκεται με αδιόρατους διολισθητικούς ρυθμούς, σε πλήρη παγκόσμια σχεδόν εξέλιξη.
Αν μαγαρίσετε το λιμάνι της πόλεως σας σε μια νύχτα, όλη η πόλη θα σηκωθεί εναντίον σας. Αν κάνετε το ίδιο σε διάστημα δεκαετιών, τότε όλοι θα δεχθούν την διολισθητικά διογκούμενη πληγή, χωρίς ιδιαίτερους γογγυσμούς!
Ο διαχρονικός τραυματοποιός προφήτης, μελετώντας αυτήν ακριβώς την αδράνεια των λαών απέναντι στους αργούς, μεθοδικούς, αόρατους δόλους του βιβλικού ιερατείου, γνωρίζει ότι η διολισθαίνουσα διαφθορά δεν γίνεται αντιληπτή. Οι λαοί κάτω από συγκεκριμένους ρυθμούς και συνθήκες επιβολής πληγών, (σαν το βάτραχο στο αργά ζεσταμένο νερό) δεν καταλαβαίνουν τι τους συμβαίνει, και οι πληγοποιοί δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο αποκάλυψης.
Σήμερα λοιπόν μας απειλούν, ακριβώς μόνο επειδή γνωρίζουν, ότι τα εθνο-διαμελιστικά τους έργα ουδέποτε αναλύθηκαν, ουδέποτε ερμηνεύθηκαν, και συνεπώς ιστορικά έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο!
Μάλιστα, η αρχή του ενός ανδρός, στην οποίαν ιστορικά υπακούει ο διαχρονικός Αβραάμ, μας καθιστά πιθανότατα έρμαιο στις διαθέσεις (για φαντάσου) ενός μόνο ανθρώπου, (ή το πολύ μιας ολιγομελούς ομάδας), και υποκείμενους στις ανεξέλεγκτες εξουσιαστικές αποφάσεις τους, που αναπόφευκτα σημαίνουν καταστροφές τρομακτικής πλανητικής έκτασης!
Για όσους δε νομίζουν, ότι υπερβάλουμε χάριν εντυπωσιασμού… θα ρίξουμε, μια μόνο μάτια υπενθύμισης, στις αδίστακτες προδιαγεγραμμένες βιβλικές μαγγανείες, εναντίων ολόκληρης πια της ανθρωπότητας και των βασικών αγαθών της: «
Και έπεσε εκ του ουρανού επί το τρίτον των ποταμών και επί τας πηγάς των υδάτων Άψινθος και έγινε το τρίτο των υδάτων άψινθος και πολλοί άνθρωποι απέθανον εκ των υδάτων διότι επικράνθησαν» Αποκαλ.Η΄10
Σημειώνουμε ότι η Άψινθος (Herba adsinthii) είναι:
«δρόγη που χορηγούμενη εις μεγάλας δόσεις προκαλεί εκτρώσεις εις τας εγκυμονούσας. Δρα εφ’ ολοκλήρου του νευρικού συστήματος προκαλούσα σφοδράς διαταραχάς, ναυτία και παραφροσύνη» [2] Βλ. Δρανδάκης αψινθιου ποα
Και η συνέχεια του χρονικού της προαναγγελθούσης μαζικής καταστροφής:
«και το τρίτον της θαλάσσης έγινε αίμα και απέθανε το τρίτο των εμψύχων εν τη θαλάσση και το τρίτον των πλοίων διεφθάρη» Αποκάλ.Η΄8,9.
«Και ακρίδες (φθοροποιές δυνάμεις) εξήλθον και εδόθη εις αυτάς εξουσία σκορπιού και είχαν ουράς όμοιας με σκορπιού (όχι “σφήκες” πια και “μέλισσες”, αλλα ιπτάμενοι σκορπιοί!) και κέντρα (δηλητηριώδη κεντριά) εις τας ουράς αυτών και εξουσία να βλάψωσι μόνο τους ανθρώπους και το όνομα του βασιλέα αυτών Εβραϊστί Αβαδδών (Καταστροφέας Αποκάλ. Θ΄4-11
Από που έρχονται άραγε όλες αυτές οι πλανητοφθόρες και ανθρωποκτόνες πληγές; Έχουν καμιά σχέση με τον αρχη-πατριάρχη απ’ την Χαλδαία;
Δείτε μόνος σας:
«Λύσε τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη (Χαλδαία!) Λύθηκαν τότε οι τέσσερις άγγελοι που είχαν προετοιμαστεί (!) για την συγκεκριμένη ώρα και μέρα και μήνα και έτος, να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων… (και το κατηγορητήριο) οι άνθρωποι δεν μετάνιωσαν για τις κλεψιές και τις… μαγγανείες τους… (και η τελική απειλή-διαβεβαίωση της πραγματοποίησης) και θέλει τελεστεί το μυστήριο τούτο καθώς εφανερώθη εις τους προφήτες»! (Β.Β.Αποκάλ.Θ΄15-21και Ι΄7.
Σήμερα οι λαοί, αγνοούν ακόμα και τον όρο «μαγγανεία»! Φαντάζεστε λοιπον, πόσο ένοχοι μαγγανείας μπορούν να είναι;
Είναι μάλλον βέβαιο, ότι οι πραγματικοί «άγγελοι» δεν χρειάζονται καμία προετοιμασία! Η εδώ βιβλική επισήμανση, προορίζεται να ενθαρρύνει κάποιους άλλους “αγγέλους”, να αξιοποιήσουν με θρησκευτική ευλάβεια, όλο τον διαθέσιμο χρόνο και τις οδηγίες, για την προαναγγελθείσα και προετοιμασμένη αυτήν ανθρωποκτόνο καταστροφή!
Κάποιοι λοιπόν, αισθάνονται εδώ και πολύ καιρό, ότι έχουν την θεϊκή άδεια και μπορούν ελευθέρα μαζικά να σκοτώνουν! Οι δε απανωτές δαιμονοποιήσεις τους, προς κάθε κατεύθυνση, απλώς “νομιμοποιούν” ή αν θέλετε αγιοποιούν, τις επερχόμενες δολο-φονικές πληγές!
Υπενθυμίζω ότι όλες αυτέ οι καταστροφές έρχονται μετά από επτά φιάλες “θεϊκού θυμού”[3] καταροποιών υλικών… (δηλαδή… δηλητηρίων!) που “άγγελος” σαν τον καλύτερο μαγγανιστή, «ως κλέπτης», χύνει στα ποτάμια, μολύνοντας τις πηγές των υδάτων, την γη, την θάλασσα, τον αέρα, τους θρόνους (εξουσίες) ακόμα και στον ήλιο (παιδεία[4]) των ανθρώπων! Αποκάλυψις ΙΣ΄2-17
Δώστε εσείς τις διαστάσεις, το είδος, την ένταση των επαπειλούμενων αυτών παγκόσμιων καταστροφών! Δεν πρόκειται για προφητεία μόλυνσης από ανθρωπινή αδιαφορία, όπως εσφαλμένε ερμηνεύουν οι θρησκευόμενοι. Η διατύπωση είναι ξεκάθαρη. Πρόκειται για προμελετημένη και προετοιμασμένη δολιοφθορά εκ μέρους “αγγέλων”… δηλαδή απεσταλμένων!
Αν δεν έχουμε λαθέψει στις εκτιμήσεις μας, και το προφητικό “τρένο” της καταστροφής ξεκίνησε πράγματι… τότε δυστυχώς κανείς δεν ξέρει ακόμα, πιο θα είναι το τρελό τελικό τίμημα της πραγματοποίησης αυτών των πλανητικο-κοινωνικών δηλητηριασμών! Το σίγουρο είναι, ότι κάποιοι που με κληρονομικό πάθος παίζουν εδώ και χιλιετίες τον ρόλο του ειμαρμενοποιού θεού, έχουν τα χάλκινα σπλάχνα, για να πραγματοποιήσουν αυτόν τον τελικό, θεαματικό, βιβλικό τους Αρμαγεδδώνα!

Οι άνθρωποι αυτοί, πρέπει πια να είναι μεθυσμένοι απ’ την κρυφή ακατάγγελτη δύναμη τους!
Αν δεν καταγγελθούν εγκαίρως, ευθέως, μαζικά και δημοσίως, ως οι ασύστολοι παρανοϊκοί δηλητηριαστές της ανθρωπότητας, θα πάσχουν μονίμως απ’ το σύνδρομο της αόρατης υπεροπλίας τους. Αν η συγκεκριμένη αυτή ηγετική αβραμική ομάδα, δεν αισθανθεί σοβαρά τον κίνδυνο της λεπτομερούς ιστορικής αποκάλυψης της, καμία υπαναχώρηση απ’ τα πλανητοκτόνα παιγνίδια του Αρμαγεδδώνα τους δεν πρόκειται να γίνει, και τότε δυστυχώς τα δεινά της ανθρωπότητας δεν θα έχουν πραγματικά τέλος!
Αν δεν αλληλο-αφυπνισθούμε μαζικά και επειγόντως, για να ελέγξουμε αυτή την ζοφερή πιθανότητα και να καταγγείλουμε οτιδήποτε στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, κατονομάζοντας τους με θάρρος… οι απώλειες που επέφεραν στον πολιτισμό και την ανθρωπότητα (χάριν επικράτησης) οι τρεις αβρααμογενείς θρησκείες… θα μοιάζουν με παιδική εκδρομή, μπροστά στον υπολειπόμενο αβρααμογενή Αρμαγεδδώνα! Οι τρεις θρησκείες του Αβραάμ, ξεκλήρισαν πολιτισμικές δομές, που κάποτε οι άνθρωποι ίσως αποκαταστήσουν! Ο τελικός όμως Αρμαγεδώνας, θα σακατέψει ολόκληρο το πλανητικό μέλλον, επιφέροντας ανεπανόρθωτα τραύματα στην πλανητική ισορροπία!
Ο συνετός φύλακας, πρέπει πάντα να υποθέτει το χειρότερο!
Ο σημερινός “μάγος” απ’ το διατροφικό κέντρο της οικουμένης, όπου βρίσκεται ήδη θρονιασμένος, είναι θέμα χρόνου και υπολογισμού των αντιστάσεων, μέχρι να πραγματοποιήσει την απόλυτη ασέβεια. Αργά, ανεπαίσθητα, διολισθητικά, βεβηλώνει μαζικά τις γιγάντιες διατροφικές πηγές της μητέρας φύσης. Συνεργάτες και πραγματική του δύναμη; οι κάθε λογής “Κύκλωπες”. Οι στρατευμένοι εκείνοι “Πολύφημοι” (πολύ-φήμη = αξιωματούχοι) αλλά και εντελώς “μονόφθαλμοι” δυστυχώς επιστήμονες: «που σ’ όλα τα’ άλλα ήταν όμοιοι με τους θεούς, αλλά ένα μοναδικό μάτι βρισκόταν στο μέσο του μετώπου τους… (ειδημονο-ηλίθιοι δηλαδή) και δύναμη κι ορμή και τεχνάσματα ήταν στα έργα τους» Ησίοδος ΘΕΟΓΟΝΙΑ 140.
Αυτοί, που με τα σιδερένια σπλάχνα και την χάρτινη καρδιά, αφού πρώτα καταναλώνουν αδίστακτα τις σάρκες της επιστημονικής τους αξιοπρέπειας, πρόθημα χάριν μισθού, χοροπηδούν ήδη σαν κανίβαλοι, γύρω απ’ την τρυφερή και απογυμνωμένη από κάθε ιερότητα πανώρια φύση.
Με ορθάνοιχτο στόμα σαν τον μυθικό Κρόνο, ασεβέστατος και χαοτικά αχόρταγος, ο σημερινός “Χαλδαίος”, είναι έτοιμος να κατασπαράξει ακόμα και τα ίδια τα παιδιά του! Ησίοδος θεογονια 459. Ανεξέλεγκτα προωθεί κάθε τύπο διατροφικής εξουσίας, με μαζικές γενετικές επεμβάσεις στην πλανητική χλωριδο-πανίδα. Παράγει, και σιωπηλά επιβάλει διεθνώς το εμπόριο γενετικά μεταλλαγμένων τροφίμων, ελπίζοντας να κερδίσει τον οριστικό δόλιο έλεγχος της ανθρώπινης χημείας.
Αδιάφοροι εμείς, παριστάμεθα βουβοί μάρτυρες στον απεχθέστερο βιασμό της φύσης, στο ξέφρενο, πρόχειρο και βεβιασμένο ανακάτεμα των γενετικών χαρακτηριστικών των έμβιων όντων, στην ανήθικη δημοπρασία των τρυφερότερων μυστικών της ύπαρξης και στην βέβηλη εξαργύρωση του γενετικού κώδικα της ζωής!
Το μονοπωλιακό εμπόριο “άγονων σπόρων” (π.χ. εταιρία MONSADO). Τα μυστικά κλονοποιημένα υβρίδια, που υποδουλώνουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Οι μαγικές τροφές που “σώζουν” σκοτώνοντας μαζικά το αύριο. Τρόφιμα ποτά και “ουσίες”, που δημιουργούν εγκεφαλικό εθισμό, μαζική πνευματική καταστολή που μακροπρόθεσμα παράγουν πειθήνιους υποτακτικούς, μαζί με τις χιλιάδες καθημερινές πυρηνικές, χημικές και λοιπές μολυσματικές απειλές, συνθέτουν αμυδρά μόνο το πορτρέτο του σύγχρονου τερατοποιού μάγου.
Όμως, αυτά που ήρθαν είναι ελάχιστα. Αυτά που θα ‘ρθουν να φοβάστε, μας διαβεβαιεί ο φοβοποιός προφητισμός, που ωθεί ασταμάτητα τις ξέφρενες ορέξεις του, στην σταδιακή εκπλήρωσή τους: «Θέλω αφανίσει παντελώς τα πάντα από προσώπου γης. Θέλω αφανίσει άνθρωπον και κτήνος, πετεινά του ουρανού και ιχθύς της θαλάσσης και θέλω εξολοθρεύσει τον άνθρωπον από προσώπου γης… θέλω εκδικηθεί τους άρχοντες και τα τεκνά αυτών… και τους αναπαυόμενους εις την τρυγίαν (συγκομιδή) αυτών, τους λέγοντας εν τη καρδία αυτών, ο Κύριος δεν θέλει αγαθοποιήσει ουδέ κακοποιήσει, τα αγαθά αυτών θέλουσιν είσθε εις διαρπαγήν και οι οίκοι αυτών εις αφανισμόν… Και θέλω καταθλίψει τους ανθρώπους και θέλουσει περιπατεί ως τυφλοί και το αίμα αυτών θέλει διαχυθεί ως σκόνη και οι σάρκες αυτών ως κόπρος» (Μασ.) Σοφονίας Α΄2,3,12,13,17
Ο ωρυόμενος προφητισμός, εκατονταετίες τώρα απειλούσε ακατάπαυστα! Σήμερα πάνοπλος και ανεμπόδιστος, εγγίζει οριακά την εκπλήρωση των αρρωστημένων του πόθων. Με συνεργό την απίστευτη απουσία μας, ο ακατάγγελτος αβρααμισμός έχει αντίπαλο μόνο της υπερβολές του. Με την χαοτική εξουσιαστική του βουλιμιά, έχει υπονομεύσει τόσο τραγικά το πλανητικό μέλλον, που απ’ τον υπολειπόμενο δικό του Αρμαγεδδώνα, υποθέτουμε πως ούτε ο ίδιος δεν πρόκειται να εξαιρεθεί! Διότι:
«το ίδιο το όπλο παρασέρνει τον άνθρωπο» Οδ. τ 14, γράφει σοφά και προφητικά ο Όμηρος πριν από τόσες χιλιετίες!
Σήμερα τα όπλα του πληγόχαρου προφήτη, είναι τρομακτικά. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει, πόση συναίσθηση του έχει απομείνει στο μισάνθρωπο κεφάλι του! Παρά τις διαχρονικές νίκες του, παραμένει οργισμένος και άπληστος σαν τον πρωτοπατριάρχη Αβραάμ. Σήμερα όλες του οι μανίες μπορούν να εκπληρωθούν στο ακέραιο… και δεν ξέρουμε δυστυχώς πόση αυτοσυγκράτηση του έχει απομείνει!
Η μαγγανεία: η θηρευτική τέχνη των δηλητηριασμένων δώρων, μετά από ανενόχλητη διαδρομή χιλιετιών, πρέπει να έφτασε στα χέρια ενός ιερατείου, που απειλεί πλέον ολόκληρο τον κόσμο! Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του:
«(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2
Αδρανήσαμε δυστυχώς ανεπίτρεπτα! Τουλάχιστον, την τελευταία έστω στιγμή, ας παρατηρήσουμε προσεκτικά τις ιστορικές πληγές μας και ας ασχοληθούμε επιτέλους με τους στημένους κραυγαλέους βιβλικούς μηχανισμούς της προαναγγελθείσης καταστροφής μας. Το φάντασμα του Αβραάμ, με την μορφή του Αρμαγεδδώνα, παίρνει συνεχώς σάρκα και οστά, μπροστά στα νυσταγμένα μας μάτια, και σαν μυθικός δρακός, αναδύεται απειλητικά κατ΄ ευθείαν μέσα απ’ τις “μαγικές” σελίδες της χαλδαιικής Βίβλου!
Αν εξακολουθήσουμε να… κοιτάμε αλλού, αγνοώντας τις φυλακτήριες υποχρεώσεις μας… και να τρέχουμε μόνο πίσω απ’ τους αξιοπόθητους ευδαιμονισμούς και τους καθ’ όλα σεβαστούς βιοποριστικούς μας καημούς, τότε… απλά εγκαταλείπουμε τον αξιαγάπητο κόσμο μας, στα χέρια των παρανοϊκότερων “εμπρηστών” της ανθρώπινης ιστορίας!!!
Κάποιοι, δικαιολογημένα ίσως, προβάλουν σαν άλλοθι, την όποια πολιτισμική τους δράση! Δυστυχώς, κάποτε πρέπει να το καταλάβουμε, ότι ακόμα κι αυτές οι πολιτισμικές ενασχολήσεις μας, είναι από μόνες τους οδυνηρά ανεπαρκείς. Είναι οι ποθητές, αλλά ανεπαρκείς τέχνες της ειρήνης! Η οδύσσεια όμως της πλανητικής μας ιστορίας, δυστυχώς δεν κρίνεται τόσο απ’ την πολιτισμική μας παραγωγή, αλλά κυρίως απ’ την αντοχή και την έγκαιρη αντίδραση του πολιτισμού στις επιδρομικές τέχνες του πολέμου!
Ενώ λοιπόν η ιστορική διαδρομή του πολιτισμού, αποδεικνύεται ένας αδυσώπητος έντεχνος διαρκής πόλεμος… εμείς σχιζοφρενικά, φορώντας τις ευγενικότερες παρωπίδες της καθημερινότητας, αμέριμνοι καλλιεργούμε τον πολιτισμικό μας κήπο, και παράγοντας ίσως τα πλέον αξιοζήλευτα πολιτισμικά αγαθά, θέλουμε πεισματικά να αγνοούμε ότι μας απειλεί μια πολεμικότητα συνολική σύνθλιψη! Είναι σαν να συνεχίζεις να χτίζεις το υπέροχο σπίτι σου, στη μέση ενός δασούς, που δυστυχώς καταφλέγεται και πικραμένος αρνείσαι να δεις ότι οι προτεραιότητες έχουν δραματικά αλλάξει! Ή όπως το διατύπωσαν οι σοφοί Έλληνες: «Ω! κάκιστα ζώα, των οικιών υμών εμπιπραμένων αυτοί άδετε;»
“Ω κάκιστα ζώα, ενώ τα σπίτια σας καίγονται, εσείς τραγουδάτε;” Αισώπου μύθοι ΚΟΧΛΙΑΙ
Είναι πραγματικά, σαν να πολλαπλασιάζουμε και εμείς με την σειρά μας τους πολιτισμικούς μας μόχθους επί το μηδέν, όπως κάποτε η φιλότιμη, αλλά και οδυνηρά απληροφόρητη, ανυπεράσπιστη και άδολη Υπατία!
Μόνο με την επίγνωση των πηγών και των μεθόδων της ιστορικής μας αντιπαλότητας, μπορούμε να αποφύγουμε την επανάληψη του σύγχρονου καταδιαμελισμού μας! Ο δικός μας “Κύριλλος”, στέκει ήδη δίπλα μας, το μέλλον μας προκαθορισμένο απ’ τους “προφήτες”, τρέχει στους δικούς του ρυθμούς, ο θερισμός της θλίψις μας θα είναι ανάλογος με την σπορά των πληγών, που με την αδιαφορία μας θα επιτρέψουμε!
Μόνο δημιουργώντας “εξερευνητικό και αποκαλυπτικό θόρυβο” και αποστερώντας τους την έκπληξη των δήθεν θεόσταλτων καταστροφών, υπάρχουν ελπίδες να ξεφύγουμε απ’ τον θανάσιμο κλειό των προφητών! Καταγγέλλοντας ευθέως τα κοινωνιο-διαμελιστικά τους βιβλικά και άλλα σενάρια, τα οποία ακατάπαυστα επιχειρούν να εκπληρώσουν, για να δρέψουν απ’ τους μυθο-θρεμμένους προβατοειδείς πιστούς τις προφητικές δάφνες, ίσως τους αποτρέψουμε απ’ τον πολιτισμο-καταστροφικό προφητικό τους ίστρο!
Ίσως-ίσως (κανείς δεν μπορεί να ξέρει), ακόμα κι “αυτός” ο διαχρονικός Αβραάμ, ή κάποιος επιτέλους ανάμεσα τους, να χόρτασε την ανανταγώνιστη νίκη του, και διστακτικός μπροστά στην κόλαση της ίδιας του της καταστροφικής μανίας, να χρειάζεται κάποιον λόγο υπαναχώρησης, που με την προβατο-σιγή μας δεν του τον προσφέρουμε!
Ένα είναι σίγουρο, καθώς το πλανητικό μέλλον αργά αλλά σταθερά σφαγιάζεται μπροστά στον βωμό του προφητικού μένους, δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς.
Ακούγεται μυθικό, απόκοσμο και εξωπραγματικό, όλα όμως δείχνουν, ότι μπροστά μας έχουμε πράγματι ένα μαινόμενο διαχρονικό όν! Ένα δηλητηριώδες, παραισθησιογόνο, διαχρονικό προφητικό αδελφάτο, που έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου. Μόνο η μαζική μας επίγνωση, που με σθένος, ανελλιπώς και με θορυβώδη τρόπο, θα χρεώνει ακατάπαυστα στους “προφήτες” τις καταστροφές του κόσμου και του πολιτισμού μας, μπορεί να αναχαιτίσει τον “διαχρονικό Αβραάμ”, απ’ την ξέφρενη συντριπτική του αιμοδιψή επιθετικότητα! Αντί, παπαγαλίζοντας να ονομάζουμε Βιβλικές, όλες τις φυσικές καταστροφές, ας διακρίνουμε επιτέλους κάποιες απ’ τις αληθινές “Βιβλικές καταστροφές” που καθημερινά πια μας καταφλέγουν, ξεκινώντας μονίμως από εσκεμμένο εμπρηστικό “προφητικό” χέρι!
Μόνο αντιμαχόμενοι μπορούμε να ελπίζουμε.
Στη κινητικότητα της μάχης, ακόμα και το απρόβλεπτο μπορεί να γεννηθεί! Στην αδράνεια όμως του εφησυχασμού, είμαστε απόλυτα προβλέψιμοι, και τότε εύκολα όλες οι αρχαίες πληγο-προφητείες μπορούν να μας έβρουν.
Μαχόμενοι μπορούμε ίσως να αποδείξουμε, ακόμα και στους προφητο-παρμένους θήτες μας, ότι δεν αποτελούμε τους φυσικούς δούλους κανενός. Ότι το προφητικό ανθρωποκυνηγητό τους, δεν σκοτώνει άβουλα δουλικά όντα και υπανθρώπους, αλλά μάχιμους, αξιοπρεπείς, και βαθυμέριμνους πολιτισμένους ανθρώπους! Χωρίς υπερασπιστική μαχητικότητα, ποτέ και τίποτε δεν περισώθηκε!
Φαίνονται ανίκητοι, αλλά όλοι έχουν την αχίλλειο πτέρνα τους, και στην προκειμένη περίπτωση αυτή είναι η βιβλική τους απομυθοποίηση!
Τα πράγματα μπορεί να γίνουν εξαιρετικά απλά, αν καταλάβουμε ότι το μυστικό του οποιουδήποτε πετυχημένου κυνηγού, είναι η εξειδίκευση, δηλαδή, η συγκεκριμένη θηρευτική του μέθοδος. Αν αυτή γίνει ορατή και ευρύτερα γνωστή και κατανοητή, τότε περιορίζουμε δραστικά την δραματική θυματοποίηση μας!
Τοξεύοντας ασταμάτητα στην μοναδική τους ακάλυπτη αχίλλειο πτέρνα, κοινοποιώντας δηλαδή την εξωφρενικά δύσοσμη, ιερατική ιστορία των παλαιοδιαθηκικών “μάγων”, και βγάζοντας τους σημερινούς θηρευτές του κόσμου, απ’ την προστατευτική τους ανωνυμία, μπορούμε να περιορίσουμε σημαντικά, την απρόσκοπτη, εξευτελιστική ταπείνωση της πανανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Ίσως γλυτώσουμε έτσι κάτι απ’ τον υπολειπόμενο αρμαγεδδώνιο μολυσματικό βιασμό της γης! Ίσως περισώσουμε λίγη ομορφιά και για τους αγέννητους εκείνους ανθρώπους, που περιμένουν τη σειρά τους ν’ απολαύσουν μετά από μας, το υπέροχο δώρο της γήινης ύπαρξης!

ΔΕΝ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΤΥΧΑΙΟ  ΦΥΛΕΤΙΚΟ  ΕΒΡΑΙΟ  ΑΛΛΑ  ΤΗΝ  «ΑΒΡΑΑΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ».
Ας καταγγείλουμε διακριτικά και με προσοχή, όχι γενικά και αόριστα τον λαό των Εβραίων, πράγμα που θα αποτελούσε τεράστιο λάθος και γνωστή ιστορική παγίδα. Όχι τον τυχαίο φυλετικά Εβραίο, που διασπαρμένος ανάμεσα στα έθνη, υφίσταται και θα υποστεί κι αυτός αναπόφευκτα τις τραγικές αρμαγεδδώνιες συνέπειες, αλλά την ολιγάριθμη “αβραμική ομάδα”, που σαν τον «μαθητευόμενο μάγο», μεθυσμένος απ’ την δόξα της ακαταδίωκτης τερατουργίας του, αρέσκεται να “λύνει” πάνω απ’ τους ανυποψίαστους λαούς, “σκληρούς αγγέλους θανάτου”, ανακαλώντας τους κατ’ ευθείαν απ’ την χώρα της πατρογονικής μαγείας, του Χαλδαϊκού “Ευφράτη”!
Ενδέχεται λοιπόν (για φαντάσου), οι ουσιαστικοί αντίπαλοι της ανθρωπότητας, να μην είναι παρά ελάχιστοι μόνο αβρααμοειδείς γέροντες, που ξεχασμένοι στην ακατάγγελτη δύναμη τους, ταράσσουν κάθε τόσο την ανθρωπότητα, για να πιουν το τακτικό τονωτικό αφροδισιακό ποτό της άμετρης εξουσία, διασκεδάζοντας απλώς την γεροντική τους ανία!
Ναι, τόσο χυδαία ενδέχεται να είναι η κατάληξη της αδικαιολόγητης απουσίας μας! Δυστυχώς, ελάχιστοι μόνον άνθρωποι, μπορούν πράγματι πανεύκολα να σέρνουν απ’ την μύτη, την ιστορία ολόκληρης της ανθρωπότητας, επειδή οι καλύτεροι εξ “ημών”, παραμένουμε ενθουσιώδεις, έμμισθοι, μονόφθαλμοι παραγωγοί πολιτισμού, και όχι άγρυπνοι, πολυόμματοι διαχρονικοί φύλακές του.
Δυστυχώς κουβαλάμε τα βάρη των προηγούμενων γενεών, που αρνήθηκαν, ή δεν θέλησαν, ή δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Σήμερα, σαν τον μυθικό Ηρακλή, παγιδευτήκαμε κι εμείς απ’ τον δόλο του Άτλαντα! Ξαφνικά είμαστε αναγκασμένοι να κουβαλήσουμε στους ωμούς μας, την δυσβάστακτη αδράνεια όλων των προηγούμενων γενεών!
Προσέξτε όμως και ας διδαχθούμε απ’ το παράδειγμα!
Ο δόλος του Ατλάντα κατά του Ηρακλή, στήθηκε βασιζόμενος στο ψεύδος της δωρο-προσφοράς των μήλων των Εσπερίδων, δηλαδή της αιωνίου ζωής! Όμως και αντιδόλος του Ηρακλέα, που έδωσα την λύση και επανέφερε τα πράγματα στην θέση τους, στήθηκε περίφημα με την προσποιητή ανάληψη των καθηκόντων του!
Διδακτικότατος… όπως πάντα ο ελληνικός μύθος! Αντιδόλιος ακόμα και ο πανίσχυρος Ηρακλής! Μερικές φορές βλέπετε, η δύναμη μόνη της δεν φτάνει! Στους δόλους μόνο ο αντιδόλος πιάνει! Υπάρχει μάλιστα και το σχετικό αρχαίο ρητό που παραγγέλνει: «Αν δεν σου φτάνει η λεοντή πρόσθεσε και την αλωπεκή»[5]
Αποτινάξετε λοιπόν την πνευματική δουλεία, προσποιούμενοι ίσως… τους πρόθυμους δούλους! Όσα θα δείτε μέσα στην προσποιητή δουλικότητά σας, θα είναι ίσως το καλύτερο υλικό της ανατρεπτικής σας καταγγελίας! Αυτά τουλάχιστον λέει ο Μύθος!
Πρέπει λοιπόν, επειγόντως να διευρύνουμε τους ορίζοντες των προβληματισμών μας. Να αναβαθμίσουμε τον ελεγκτικό μας ρόλο. Ανακαλύψτε μέσα σας τον συνετό φύλακα του πολιτισμού! Ετοιμάστε με προσοχή και εξαπολύστε τις πιο καυτές ερωτήσεις σας, προς πάσαν κατεύθυνση.

Σταματήστε ειδικά, τον χαριστικό έλεγχο προς τους αγιολόγους κάθε κατηγορίας. Οι “άγιοι” οι τιτλούχοι και οι “ήρωες” των θρησκειών μας έφεραν εδώ, στο δύσοσμο αυτό βάραθρο του πολιτισμικού χάους.


Ο εχθροπρόσωπος αντίπαλος, είναι ο φανερός εχθρός και κάποτε καταβάλλεται.

Η προσχηματική αγαθότητα είναι ο ανίκητος εχθρός μας. Ο αγαθοπρόσωπος, ο δολωματικός θηρευτής που αιώνες τώρα εκλαμβάνετε ως φίλος, αδελφός και σωτήρας!

Δεν υπάρχουν λοιπόν εξ ορισμού αθώοι. Η εξαίρεση το απυρόβλητο και το υπεράνω καταργούνται. Αποδεκτοί και σύμμαχοι, είναι μόνο όσοι ικανοποιητικά καταδέχονται να απαντούν στις ελεγκτήριες ερωτήσεις μας.
Το αισχρότερο αμάρτημα που μπορεί να διαπράξει άνθρωπος, είναι να αφήσει στα παιδιά του τις δικές του μάχες!
Κανένας γονιός δεν το παραδέχεται, αλλά κάθε γενιά που εύχεται μονάχα, αντί να μάχεται, και διστάζει να καταγγείλει μαχητικά τους εχθρούς της, ουσιαστικά μεταθέτει τις μάχες της αυτές στα παιδιά της!
Ζούμε μάλλον βουτηγμένοι σε μια τέτοια ακριβώς πολυσυσσωρευμένη φυγόμαχη αθλιότητα. Εμείς όμως, όπως όλα δείχνουν… ούτε το άθλιο αυτό ανοσιούργημα δεν μπορούμε πια να επαναλάβουμε, μια και είμαστε γενιά οριακή!
Τα θεμελιωδέστερα αγαθά της ζωής, κλονίζονται γύρω μας συθέμελα και η ίδια η φύση, χτυπημένη απ’ το βέβηλο χαλδαιικό βέλος, γονατίζει λαβωμένη.
Όλοι οι δόλιοι, αιώνες τώρα συνωθούνται πίσω από αγαθοφανείς σχηματισμούς, καταστρέφοντας τους πιο υπέροχους αρχαίους πολιτισμο-φύλακες θεσμούς. Η παιδεία παράγει μόνο ειδικευμένους δούλους. Οι ονειροπαρμένες και ουρανόμυαλες θρησκείες, σαν τα καλύτερα ψυχοσωματικά ναρκωτικά, σαρώνουν, αποτρέπουν ή οικειοποιούνται, κάθε έννοια γήινης μαχητικότητας.
Η προδοσία γίνεται το αγαπημένο σπορ της ευφυΐας και η εμπιστοσύνη είδος υπό εξαφάνιση!
Τελικά αυτή η απέραντη παθητικότητα των λαών και η αδρανεί με κάνει και αναρωτιέμαι. Δεν ξέρω, αν μας κοροϊδεύουν οι προφήτες υποβιβάζοντας εμάς τους ανθρώπους που αποτελούμε τα έθνη, σε πρόθυμους εραστές βατράχων (βατραχόθελκτους δηλαδή βατραχόμυαλους) ή αν οι βαθύτατοι αυτοί ανθρωπογνώστες προφήτες, έχουν απλώς τέλεια συναίσθηση της νοητικής μας αναπηρίας. Η επιλεκτική μας τύφλωση, έβαλε στο απυρόβλητο κάθε αγιόσχημο και αγιοφανές, αλλά ακριβώς πίσω απ’ την αγαθοπροαίρετη αυτή άκριτη πίστη μας, συνωστίζονται γελώντας σαρκαστικά, όλοι οι δαίμονες την ιστορικής μας κόλασης!
Δυστυχώς, στην καλύτερη περίπτωση, παράγουμε… αφύλακτο πολιτισμό κι αυτό προκαλεί του κλέφτες! Δεν διακρίνουμε ορθά τις προτεραιότητες! Δεν διακρίνουμε τον αγαθοπρόσωπο χαμογελαστό δόλο, κι ας είναι όλα ξεκάθαρα γραμμένα στη χαλδαϊκή Βίβλο που ποτέ δεν ελέγξαμε! Ενώ οι προφήτες έχουν ήδη γράψει της μελανότερες σελίδες της ιστορίας μας, και προ πολλού καθόρισε τον ταπεινωτικότερο τρόπο του χαμού μας, εμείς όχι μονό μεν τους ελέγχουμε αλλά τους λατρεύουμε σαν σωτήρες!
Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε κάτι εξαιρετικά απλό, ότι ακόμα κι απ’ αυτήν την παραγωγή των πολυτιμότερων πολιτισμικών αγαθών, επειγόντως προέχει η ορθή ερμηνεία των παθών μας! Μόνο οι ορθές ερμηνείες των ιστορικών μας σφαλμάτων, μπορούν να μας προσφέρουν τις αποτρεπτικότερες φυλακτήριες υπηρεσίες!
Απ’ την αρχαιότητα, ακόμα κι αυτός ο σκοτεινός πολιτισμοκτόνος προφητισμός, μας χλευάζει προκλητικά χοροπηδώντας ακριβώς πάνω στην συγκεκριμένη αδυναμία μας: «
Αν όπως λέτε είστε απόγονοι σοφών και αρχαίων… τότε βρείτε τι έχει αποφασίσει για την χώρα σας ο Κύριος» !!! Ησαΐας ΙΘ΄12.
Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι προφήτες, τυφλωμένοι από ανεξήγητων διαστάσεων ιδιοτέλεια, αποφασίζουν ότι χειρότερο για το πλανητικό μέλλον. Εμείς ανίκανοι να ανακαλύψουμε την ουσία των υπονομεύσεων τους, τρέχουμε ξεθεωμένοι πίσω απ’ τις τραγικές συνέπειες. Κάποιοι ασθενοποιούν μαζικά. Εμείς, ακούραστοι θεραπεύουμε άτομα… Είμαστε βλακωδώς θεραπευτές ατόμων και όχι επιδημιολόγοι! Εξοντωτική αυτή η ιστοριο-θρησκευτική μας τύφλωση, και δυστυχώς όπως όλα δείχνουν αυτή είναι και η καθοριστικότερη αιτία της ανεπάρκειάς μας.
Μπορούμε να ανακαλύψουμε τον παραμικρότερο νοσογόνο παράγοντα στο παχύ έντερο του κουνουπιού! Να διυλίσουμε δηλαδή, πράγματι τον κώνωπα! Δεν μπορούμε όμως να δούμε το σαρωτικό παλιρροϊκό κύμα της ιστορίας, που αιώνες τώρα, έρχεται τεράστιο και σαρωτικό κατά πάνω μας!
Πραγματικά αξιοθρήνητους μας κατάντησε η ανεμπόδιστη, διαχρονική θρησκευτική ιστοριοκτονία! Η περίεργη αυτή πάθηση μας, μόνο με έρευνα, ανάλυση και θαρραλέα κατανόηση, των δεδομένων ολόκληρης της ιστοριο-θρησκευτικής μας περιπέτειας αντιμετωπίζεται!
Αυτό είναι το κεντρικό νόημα αυτού του βιβλίου. Φυλακτήρια ιστοριο-θρησκευτική έρευνα και όχι πολιτισμική ρουτίνα, μόνο χάριν μισθού! Ο ελληνικός πολιτισμός, αποδείχθηκε το σημαντικότερο αλλά και το πλέον αφύλακτο αγαθό του κόσμου!
Όποιος νοιάζεται για την ζωή και τις αξίες της, ας κάνει κάτι που δυστυχώς ποτέ δεν έγινε σωστά μέχρι σήμερα… ας διαβάσει ερευνητικά την βίβλο! Ξετυλίγοντας το κουβάρι των βιβλικών εξιστορήσεων προς τα πίσω, ίσως φτάσει να παραδεχθεί έγκαιρος, ότι ο Αβραάμ ο μάγος, ο παράξενος εκείνος αστρολόγος, πατάει ακόμα βαριά στο στήθος της πεσμένης ανθρωπότητας!
Το σημαντικότερο όπλο των αντιπάλων, εξακολουθεί να είναι η σκοταδοποιός άγνοιά μας. Μελετώντας την συμπεριφορά του διαχρονικότερου οδυνογεννήτορα μάγου της ανθρώπινης ιστορίας, θα φωτίσετε απίστευτες πτυχές της κατανόησης σας!
Καμιά σχέση δεν έχει αν η προσωπικότητα αυτή, είναι και σε ποιο βαθμό ιστορική, ή κατασκεύασμα της φαντασίας των προφητών. Αυτό που πραγματικά μετράει, είναι ότι οι συνταγές συμπεριφοράς που ενσαρκώνει ο Αβραάμ, είναι εφαρμόσιμες και άκρως επικίνδυνες επιθετικές συνταγές κοινωνικής μαγείας!
Ρίχνοντας φως στις μεθόδους του αντίπαλου, ματαιώνετε δραστικά τα βασικά του πλεονεκτήματα. Δεν υπάρχει πολυτιμότερη και αποδοτικότερη ευφυΐα απ’ την αναλυτική οδυσσειακή αντιπαλογνωσία. Στην έσχατη των περιπτώσεων, ίσως βρείτε και αχρηστεύσετε τουλάχιστον στο άμεσο περιβάλλον σας, τους απλούς μηχανισμούς που γενούν τα σημερινά και αυριανά δεινά της ιστορίας μας!
Αγαπητέ μου αναγνώστη ποιος ξέρει ίσως να είσαι εσύ προσωπικά ο αυριανός πυρήνας αντίστασης στις μεθοδεύσεις μια χούφτας προφητών που μας απειλούν με αρμαγεδδώνιο αφανισμό!
Ποιος μπορεί να ξέρει… ίσως, τα βέλη των δικών σας ερωτήσεων, εκ τύχης αγαθής ή θειας έμπνευσης, να στοχεύσουν με ακρίβεια την αχίλλειο πτέρνα του προφητο-θρεμμένου θηρίου!
Θυμηθείτε, η ορθή διάγνωση, είναι υποχρεωτικά η αρχή πάσης θεραπείας. Έτσι και ο σημαντικότερος αντίπαλος του δόλου, μπορεί να είναι μόνο ο βαθύς γνώστης της άθλιας ιστορίας του!




ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
[1] Η πρόσφατη εισβολή του Σιωνοκρατούμενου Χόλιγουντ, στα καθημερινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, είναι ένας μικρός μόνο προάγγελος μιας ξέφρενης επερχόμενης λατρείας προκατασκευασμένων ειδώλων! Σύντομα θα γίνει κατανοητό, ότι οποίος ελέγχει τις πηγές της παγκόσμιας ψυχαγωγίας, ελέγχει την κοινωνική συμπεριφορά! Επιβάλει νοοτροπίες, καλλιεργεί ανοχές, επιβάλει πρότυπα και όχι μόνο γίνεται οικονομικός “Τιτάνας”, αλλά μπορεί να επιβάλει την ευχάριστη δικτατορία της ψυχαγωγίας και να εξασφαλίσει με τον πλέον ευχάριστο τρόπο την συρρίκνωση του αντίπαλου φιλόμοχθου Ελληνογενούς πολιτισμού!
[2] «Θέλω ψωμίσει αυτούς αψίνθιο και θέλω ποτίσει αυτούς ύδωρ χολής» φωνάζει ο Ιερεμίας (ΚΓ΄15). Αν δίπλα στην δρόγη Αψινθίου, θυμίσουμε και τις δρόγες Νάρδου και Μανδραγόρα, τότε καταλαβαίνετε ότι η Βίβλος δεν στερήθηκε ποτέ απ’ τον απαραίτητο εξοπλισμό βοτανο-μαγείας.
[3] Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι ο θεϊκός θυμός στην βιβλικές εξιστορήσεις, είναι πάντοτε στην υπηρεσία των προφητικών βλέψεων!
[4]
«Την παιδεία δεύτερο ήλιο της ανθρωπότητας ονόμασαν» Ηράκλειτος
[5] Αν δε σου φτάνει το θάρρος του λέοντα, πρόσθεσε και την πονηριά της αλεπούς!
«Αν λεοντή μη εξικνήται πρόσαπτε και την αλωπεκήν» Λύσανδρος.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...