Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: «Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΟΝΕΓΡΑ».



 ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ  28.11.2017
"Ο  πρίγκιπας Χάρι, 33  ετών και η γεννημένη στο Λος Άντζελες Μαρκλ, 36  ετών.
Μία φεμινίστρια, φημολογούμενα εβραϊκής καταγωγής, διαζευγμένη, με μητέρα Aφροαμερικανή και πατέρα Kαυκάσιο και τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της. Ο λόγος για τη Μέγκαν Μαρκλ που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Δον Ζουάν των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.
Η επισημοποίηση του δεσμού του άτακτου κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ έχει προκαλέσει φρενίτιδα τα τελευταία 24ωρα στα social media. Η μαυρομαλλούσα Μέγκαν, μία εργαζόμενη γυναίκα, κόρη αφροαμερικανής και πατέρα ολλανδο-ιρλανδικής καταγωγής- αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι Εβραίος- έκανε το παραμύθι πραγματικότητα".


Τίτλοι  αγγλικών  εφημερίδων:  «Από το Pornhub στο Μπάκινγχαμ». 
Η Αμερικανίδα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και τη λεπτή φιγούρα, δικηγόρος στην τηλεοπτική σειρά "Suits" ήταν σχεδόν άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μια υπερήφανη μιγάδας.  Αμερικανίδα σε καταγωγή, με νέγρικο και λευκό αίμα στις φλέβες της, η Μαρκλ έχει  ήδη καταχωρηθεί ως η «πρώτη μαύρη πριγκίπισσα των Ουίνδσορ». 


 ΠΟΙΟΣ  ΑΝΕΛΑΒΕ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ  ΤΗΝ  ΔΙΑΤΑΓΗ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ;
 

Daily Telegraph:  «Η  ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΣΧΕΣΕΩΝ  ΤΟΥ  ΟΙΚΟΥ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ  Ralph Lauren  ΕΚΑΝΕ  ΤΟ  ΠΡΟΞΕΝΙΟ».

 «Η Βάιολετ φον Βέστενχολτς, που είναι φίλη του Χάρι από τότε που ήταν έφηβοι, είναι αυτή που τους έφερε κοντά.  Η Βέστενχολτς, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Ralph Lauren, συνδιοργάνωσε πέρυσι τον Ιούνιο στο Λονδίνο μια ημέρα για την προώθηση της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.  Ο Χάρι και η 36χρονη Μαρκλ άρχισαν να βγαίνουν τον επόμενο μήνα.

"Μάλλον θα αφήσω τους άλλους να πουν (ποια είναι η προξενήτρα)" δήλωσε στην Telegraph. "Είναι μια φοβερή ιστορία αγάπης και είμαι βέβαιη ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί" πρόσθεσε».


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  15.10.2015:  «Το επιχειρηµατικό δαιµόνιο του Ραλφ Λόρεν.  Η πολυκύµαντη διαδροµή του ιδιοφυούς άνδρα, γιου Εβραίων Εσκενάζι µεταναστών από τη Λευκορωσία, που γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης το 1939 και έχτισε κυριολεκτικά από το µηδέν τον επιχειρηµατικό κολοσσό του, είναι συνώνυµη του αµερικανικού ονείρου».

«Ενθουσιασμένος»  δήλωσε  ο  ιουδαίος  και  μουσουλμάνος  Μπαράκ Ομπάμα με τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι.

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».
 
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...