Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ».



 Ο Μάθιου Νίμιτς (Matthew Nimetz) είναι Αμερικανός διπλωμάτης.  Γεννήθηκε  στην  Νέα  Υόρκη  το  1939.   Σπούδασε  στο  πανεπιστήμιο  του  Χάρβαρντ  και  της  Οξφόρδης.  Στο  θρήσκευμα  είναι  εβραίος.  Αποτελεί τον ειδικό αντιπρόσωπο του   Ο.Η.Ε. για την διαφορά του ονόματος της  Π.Γ.Δ.Μ. με  την  Ελλάδα.  Ο Νίμιτς συμμετέχει και στο διοικητικό συμβούλιο του CDRSEE (Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης Νοτιοανατολικής  Ευρώπης),  το  οποίο  ίδρυσε  και  χρηματοδοτεί  ο  ιουδαίος  Σόρος.








Ο Τζωρτζ Σόρος, γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 με το πραγματικό όνομα György Schwartz είναι Ουγγρο-αμερικανός-εβραίος κερδοσκόπος  τοκογλύφος.   Κέρδισε φήμη ως ο "άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας" αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου  βασιλείου  το 1992.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...