Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΤΙ  ΕΠΑΘΑΝ  ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; 
ΤΕΩΣ  ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: «η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος».
ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΚΑΜΙΝΗΣ:  "όποιος θέτει ζήτημα δημοψηφισμάτων και ψηφισμάτων για την ονομασία, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό. Υποδαυλίζουν το μίσος".
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:  «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘’φούφουτους’’».
Ο  ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ,  Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΠΡΕΣΒΕΙΑ:  "λίγο πριν τις εκλογές, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας περνούσαν την πύλη της αμερικανικής πρεσβείας, προκειμένου να συναντήσουν τον πρέσβη Daniel Speckhard και να τον ενημερώσουν για τα πολιτικά πράγματα της χώρας"...


O  ΤΕΩΣ  ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σε τοποθέτηση για το Σκοπιανό προέβη τη Τετάρτη ο έκπτωτος βασιλιάς Κωνσταντίνος, στην οποία σύμφωνα με την «Καθημερινή» τόνισε ότι «η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος» και κάλεσε την πολιτική ηγεσία της χώρας να «επιτύχει την – ομολογουμένως – δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου:
«Βρισκόμαστε, ενδεχομένως, κοντά σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα. Σε μια στιγμή, όπου καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσα σημαίνει η Μακεδονία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

»Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος.

»Το δικαίωμά μας όμως να τιμούμε, όσα σημαίνει ο συμβολισμός του ονόματος αυτού και την θύμηση όσων είναι χαραγμένων στην ελληνική ψυχή, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο βάσει γεωγραφικών προσδιορισμών και άλλων περιγραφών.

»Οι εικόνες σύμπνοιας αυτών των ημερών αντικατοπτρίζουν την ενότητα που πάντα επιδεικνύει ο ελληνικός λαός στα σημαντικά ζητήματα.

»Εύχομαι, ολόψυχα, η πολιτική ηγεσία να επιτύχει την -ομολογουμένως- δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».



 Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΚΑΜΙΝΗΣ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 
Δεν υπάρχει ακόμα κανένα αίτημα για παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος ώστε να διεξαχθεί το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων.
Η αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, έκανε γνωστό ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα αίτημα για συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου.
Το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε με ψήφους οκτώ κατά και μόνο τρεις υπέρ το αίτημα που υπέβαλε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης του συλλαλητηρίου.

Απατώντας ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε αυτήν την πρόταση, τόνισε ότι «όποιος θέτει ζήτημα δημοψηφισμάτων και ψηφισμάτων για την ονομασία, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό. Υποδαυλίζουν το μίσος. Υπεύθυνη για τον χειρισμό του ζητήματος είναι η επίσημη ελληνική κυβέρνηση, έχοντας απέναντί της τη δημοκρατική αντιπολίτευση. Σήμερα απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία».  


Ο κ. Καμίνης πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα.



 Η  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  "ΕΙΝΑΙ  ΕΓΚΛΗΜΑ  ΟΛΟΣ  Ο  ΚΟΣΜΟΣ  ΝΑ  ΛΕΕΙ  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΕΜΕΙΣ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΛΕΜΕ  ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ".

Δεν πρόκειται να συμμετέχει η Ντόρα Μπακογιάννη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό, όπως διευκρίνισε η ίδια μιλώντας στον Σκάι. Επιπλέον εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα υπάρξει λύση.
«Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» τόνισε.
Σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘’φούφουτους’’», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ  ΤΩΝ  ΗΠΑ  Ο  ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ  ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΑ wikileaks.

Μία  ξεχασμένη  είδηση  της  Κυριακής, 11 Οκτωβρίου 2015
   Η άποψη ότι οι αμερικανοί επιτυγχάνουν τέτοια διείσδυση στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, μέσω πολιτικών πρόθυμων να σπεύσουν στην αμερικανική πρεσβεία για... ενημέρωση, ενισχύεται από τα όσα παρατίθενται στην ειδησεογραφία.
Το 2009 η χώρα βρισκόταν εν μέσω οικονομικής κρίσης και είχε μόλις περάσει μία κρίση ασφαλείας με επιδοτούμενους αναρχικούς - παρακρατικούς να καίνε επί μέρες το κέντρο των Αθηνών, με την ανοχή του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Τότε, λίγο πριν τις εκλογές, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας περνουσαν την πύλη της αμερικανικής πρεσβείας, προκειμένου να συναντήσουν τον πρέσβη Daniel Speckhard και να τον ενημερώσουν για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Επρόκειτο για την Έλσα Παπαδημητρίου, που μετέπειτα υπήρξε υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ του Τζέφρυ, τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος αργότερα υπήρξε Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Σαμαρά και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, διεκδικητή της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.
Εκεί, ο Τζιτζικώστας και η παρέα του, ενημέρωσαν τον αμερικανικό πρέσβη για όλα τα ελληνικά πράγματα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να αναφερθούν στο φλερτ που υπήρχε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και βουλευτές του ΛΑΟΣ, το οποίο εν τέλει κατέληξε στο να είναι πλέον βουλευτές της ΝΔ ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης.

ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ  ΑΝΘΥΠΑΤΟ - ΠΡΕΣΒΗ,  ΤΟΝ  ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟ  ΤΗΣ  ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ  ΜΕ  ΤΟ   ΟΝΟΜΑ  "ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"  ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΙΚΑΝΟΣ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ  ΙΚΑΝΟΙ...

Κατηγόρησαν σφόδρα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ότι ήταν ανίκανος για να διαχειριστεί τα πολιτικά πράγματα, αναφερόμενοι ιδιαιτέρως στα σκάνδαλα και την πολιτική αναταραχή, ενώ ιδιαιτέρως ο Τζιτζικώστας προειδοποίησε τον πρέσβη ότι αν αποκαλυφθεί άλλο σκάνδαλο τότε οι εκλογές θα γίνουν άμεσα.
Η συζήτηση μοιραία περιστράφηκε γύρω από τον «μεγάλο συνασπισμό», ΝΔ - Πασόκ, τον οποίον προέκριναν οι βουλευτές της ΝΔ. Εκείνη την περίοδο, αλλά και αργότερα, τόσο η ΝΔ, όσο και το Πασόκ, ξόρκιζαν και αρνούνταν να συζητήσουν έναν τέτοιο συνασπισμό, όμως οι βουλευτές της ΝΔ τον έβλεπαν εφικτό.
Όλα τα παραπάνω, τα οποία ομολογουμένως φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, βγαλμένο μέσα από ταινία κατασκοπίας, είναι η ζοφερή πραγματικότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Δεν είναι δυστυχώς, ούτε σενάριο, ούτε φαντασία, αλλά η πραγματικότητα, όπως περιγράφεται μέσα από ένα έγγραφο των Wikileaks.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναφορά του αμερικανού πρέσβη Daniel Speckhard προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία συντάχτηκε στις 17 Ιουλίου του 2009 και αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολιτικοί υποτακτικοί των ξένων δυνάμεων, θαμώνες πρεσβειών, πληροφοριοδότες και εντολοδόχοι.



Ο ΑΓΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ



Στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάρτησαν πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας,  κατά την διάρκεια του αγώνα Κυπέλλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Οι οργανωμένοι φίλοι των γηπεδούχων που βρίσκονται στην Θύρα 7 σήκωσαν πανό που με μπλέ γράμματα έγραφε:
«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».





ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο :

  1. .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Η Ζωή κ΄ το έργο του Μ. Αλεξάνδρου μέσα από αποσπάσματα των αρχαίων ιστορικών – Ήρκος Ρ. Αποστολίδης
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=J2Lw3nphF_0
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιαν 2018
    .
    .
    Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την συνέντευξη
    .
    «Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
    .
    μέσα από αποσπάσματα των αρχαίων ιστορικών».
    .
    συζήτηση με τον κον ΗΡΚΟ Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, φιλόλογο, ιστορικό, κριτικό λογοτεχνίας, συγγραφέα του ομωνύμου βιβλίου.
    Οι πηγές της Ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου
    (αποσπάσματα των χαμένων έργων 42 ιστορικών)
    συγκεντρωμένες για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία,
    μὲ παράλληλη αντικρυστά μετάφραση καὶ υποσελίδειο φιλολογικό σχολιασμό
    (πάνω ἀπὸ 1000 σημειώσεις).
    Απόσταγμα της τριακονταετούς ενασχόλησης των Ήρκου και Στάντη Ρ. Αποστολίδη
    με την περίοδο του Ελληνισμού. ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2015.
    ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ 2017.
    Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή
    των Φρυκτωριών και της Αρσινόης Δεληγιάννη «Φιλοσοφικές αναζητήσεις».
    Μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό
    σταθμό Θεσσαλονίκης Radio1d
    στις 23 Ιανουαρίου 2018.
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .

    σταυρουλα ραϊκου
    .
    .
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !
    .
    ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ
    .
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
    .
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ .....
    .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
    .
    .
    ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ :

    .
    ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ !
    .
    .
    .
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...