Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». ΡΩΜΗ: "ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ". Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ME ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤYΡΑNΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 
«ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».
 Στον αγώνα ποδοσφαίρου στην Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου 6  Ιανουαρίου  2018,  και στον αγώνα καλαθοσφαίρισης την Κυριακή 7  Ιανουαρίου  2018  το απόγευμα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν (και αυτοί) ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχθούν στο ελάχιστο το ξεπούλημα του Ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ από  τα  ενεργούμενα  του  τοκογλύφου  Ρότσιλντ,  Τσίπρα  και  ΣόροςΣύριζα.
6.000 και πλέον πατριώτες από την  Ιταλία,  (με  οργανωτή  το  ιταλικό  αντιτοκογλυφικό  πατριωτικό  κίνημα Casapound), αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης (Ισπανοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Σουηδοί, Ρώσοι,  Έλληνες κ.α.) συνέρρευσαν, συντεταγμένα  και  ειρηνικά,  για ακόμη μια φορά στη Ρώμη.








Αρχικά, το απόγευμα του Σαββάτου, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, ένα τεράστιο πανό αναρτήθηκε στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας, με την χαρακτηριστική επιγραφή «MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IT’S HERE»

 (Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ).
Την επόμενη ημέρα, ήρθε η σειρά του PAOK Sports Arena, στον αγώνα καλαθοσφαίρισης με τον Ολυμπιακό, με το πανό να γίνεται ακόμη πιο «σκληρό», καθώς έγραφε «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και μια Ελληνική Σημαία δίπλα.


Βέβαια  είναι  σίγουρα  ότι  τα  όργανα  των  τοκογλύφων  θα βγουν και  θα χαρακτηρίσουν ως «πολιτικό» το μήνυμα των δύο πανό, ζητώντας και τις ανάλογες κυρώσεις.  Πριν  λίγο  καιρό   η  φανέλα  των  ποδοσφαιριστών  της  ΠΑΕ  ΠΟΝΤΙΩΝ  ανέγραφε  ένα  μήνυμα για  τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.  Οι  πράκτορες  του  Ρότσιλντ  επέβαλαν  τον μηδενισμό της  ποντιακής  ομάδας, ενώ αντιθέτως, δεν θεωρήθηκε ως πολιτικό μήνυμα το: «τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» που ανέγραφε η φανέλα κάποιας  ομάδας της Α’ Εθνικής.
 
 
Στις 7 Ιανουαρίου 1978  κομμουνιστές  του  τοκογλύφου  τύραννου  Ρότσιλντ  σκοτώνουν  με  πυροβολισμούς  τρεις  ιταλούς  πατριώτες,  τρία  νεαρά  παιδιά,  την  ελπίδα  της  Ιταλίας  και  της  Ευρώπης,  τους  Franco Βigonzetti,  Francesco Ciavatta  και  Stefano Recchioni. 

Κάθε χρόνο οι Ιταλοί πατριώτες αποτίουν φόρο Τιμής στους Πεσόντες Ιταλούς, ενώ εφέτος έκλεισαν 40 έτη από τις δολοφονίες
.
6.000 και πλέον πατριώτες από την  Ιταλία,  (με  οργανωτή  το  ιταλικό  αντιτοκογλυφικό  πατριωτικό  κίνημα Casapound), αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης (Ισπανοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Σουηδοί, Ρώσοι,  Έλληνες κ.α.) συνέρρευσαν, συντεταγμένα  και  ειρηνικά,  για ακόμη μια φορά στη Ρώμη, για τα εκφράσουν την έσχατη γραμμή Άμυνας των Ευρωπαϊκών λαών απέναντι στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, στην ομογενοποίηση, στην αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως των ευρωπαϊκών κοινωνιών  με  το  σχέδιο  Καλλέργη  και  στην  τοκογλυφική  τυραννία  των  Ρότσιλντ.

 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...