Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΜΕ». ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

Η Αλβανία αποκτά κυριαρχία στο τμήμα της θάλασσας που είχε συμφωνήσει ότι δεν είχε δικαιώματα με τη συμφωνία του 2009.
ΥΠΑΡΧΕΙ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΡΙΖΑ, 
ΠΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΙ  ΜΕ  ΜΑΕΣΤΡΙΑ  Ο 
ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ 
ΤΟΥ;



 
Ο  ΝΑΣΣΟΣ,  ΜΙΑ  ΜΑΪΜΟΥ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΕΓΡΑΨΕ:  "ΤΑ  ΙΜΙΑ  ΑΝΗΚΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ".

ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ  ΝΗΣΙΑ  ΜΑΣ.  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Τρίτη 13 Φεβρ. 2018:
Sahil Güvenlik ve Deniz Kuvvetlerinden Kardak’ta Önleme Devriyesi. Türk güvenlik birimlerinin Kardak kayalıkları bölgesinde bekleyişi sürüyor.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Ακτοφυλακή και Ναυτική Δύναμη για την προστασία των Ιμίων. Τουρκικές μονάδες ασφαλείας παραμένουν στην περιοχή των βραχονησίδων Ίμια.



Α.   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΦΤΙΑΧΝΕΙ  Η  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΚΟΝΤΑ  ΣΤΑ  ΙΜΙΑ.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Cumhuriyet η Τουρκία, μετά την πρόσφατη κρίση στα Ίμια, αποφάσισε την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο νησί
Τσαούς αντασί, που βρίσκεται στα ανοιχτά της Αλικαρνασσού, πολύ κοντά στις ελληνικές βραχονησίδες  των  Ιμίων.  Οι εκσκαφείς μεταφέρθηκαν ήδη στην παραλία Gumusluk για να ξεκινήσουν τις εργασίες τους.
 

Β.   ΑΛΒΑΝΙΚΑ  ΜΜΕ:  "ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ  -  ΑΛΒΑΝΙΑΣ  ΓΙΑ  ΘΑΛΑΣΣΙΑ  ΚΑΙ  ΧΕΡΣΑΙΑ  ΣΥΝΟΡΑ.

 

Το αλβανικό Top Channel επικαλούμενο πηγές από την πρεσβεία των Τιράνων στην Αθήνα αναφέρει ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για τα σύνορα.  Με τη νέα Συμφωνία για τη Θάλασσα η Ελλάδα παραιτείται του δικαιώματος να θεωρηθεί ως σημείο εκκίνησης των 12 μιλίων η βραχονησίδα Μπακρέτα βόρεια της Κέρκυρας, δίνοντας στην Ελλάδα τα ¾ του θαλάσσιου χώρου της περιοχής και πλέον η Αλβανία αποκτά την κυριαρχία στο τμήμα της θάλασσας που είχε συμφωνήσει ότι δεν είχε δικαιώματα με τη συμφωνία του 2009.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αρχική συμφωνία του 2009 για την ΑΟΖ και τα θαλάσσια σύνορα που είχαν υπογράψει Καραμανλής και Μπερίσα, αλλά ακυρώθηκε στη συνέχεια από το Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο, τροποποιείται και μεγάλο μέρος των Οικοπέδων ΙΟΝΙΟ 1 και ΙΟΝΙΟ 2, περνούν στην αλβανική δικαιοδοσία.
 
Ουσιαστικά η ελληνική πλευρά αποδέχεται ότι η μέχρι σήμερα χάραξη της ΑΟΖ έχει γίνει, εν μέρει, με μεθοδολογικά εσφαλμένο τρόπο, άποψη που υποστηρίζει μέχρι σήμερα η Αλβανία. Αποδέχεται δηλαδή ότι οι θαλάσσιοι κόλποι θα πρέπει να θεωρηθούν «κλειστοί», ώστε να ισχύσει η σχετική πρόβλεψη της Σύμβασης της Θάλασσας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές κατέληξαν στη χάραξη των θαλάσσιων συνόρων με βάση την αρχή της ισοδυναμίας. Έτσι, στο σημείο που η απόσταση των δύο χωρών είναι 1,8 μίλια, 0,6 μ. κατοχυρώνονται στην Ελλάδα, 0,6 μ. στην Αλβανία και τα υπόλοιπα 0,6 μ. χαρακτηρίζονται «Διεθνή Ύδατα». Στα υπόλοιπα σημεία θα εφαρμοστεί επίσης η αρχή της ισοδυναμίας, με βάση τη Σύμβαση της Θάλασσας.
Μεταξύ των δύο χωρών θα επαναπροσδιορισθεί η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
Η Ελλάδα και η Αλβανία δεν έχουν ακόμη καθορισμένα σύνορα από το 1914,  όταν η υπάρχουσα συνοριογραμμή επιβλήθηκε από τις Μεγάλες Δυνάμεις και η Βόρεια Ηπειρος εκχωρήθηκε στην Αλβανία.

 

 Πριν 20 χρόνια,  το  1997, η Ελλάδα έστειλε στρατεύματα στην Αλβανία.

Η ανάπτυξη της ΕΛΔΑΛ στην Αλβανία.

Για την αντιμετώπιση της κρίσης, που ξέσπασε τον Μάρτιο του 1997 στην Αλβανία, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας Πολυεθνικής Δύναμης Προστασίας, για τη διευκόλυνση της ασφαλούς και έγκαιρης διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Τον Απρίλιο του 1997, μεταφέρθηκε στην Αλβανία η πρώτη Ελληνική Δύναμη Αλβανίας (ΕΛΔΑΛ), συνολικής δύναμης 803 ανδρών και 224 οχημάτων με αποστολή την εξασφάλιση των κυρίων σημείων εισόδου στην περιοχή των επιχειρήσεων και την παροχή ασφαλούς περιβάλλοντος δράσης στους Διεθνείς Οργανισμούς.
Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής της Δύναμης Προστασίας, άρχισε η αποχώρηση της ΕΛΔΑΛ, η οποία μερικώς ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1997.
Μετά από διμερή συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας παρέμεινε στο Στρατόπεδο ISHBERISH, Ελληνική Αποστολή Συνδέσμων – Συμβούλων και νέα Ελληνική Δύναμη (συνολικά 205 στελέχη), με κύρια αποστολή την υποβοήθηση της αναδιοργάνωσης των Αλβανικών ΕΔ.
Η ΕΛΔΑΛ κατά τη διάρκεια της κρίσης στο Κόσοβο, ενισχύθηκε με τμήμα Μηχανικού, 1 ελικόπτερο CH-47D και ιατρικό προσωπικό.
Σήμερα και στο πλαίσιο της ανακατανομής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, η Ελλάδα συμμετέχει στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στα Τίρανα, με αριθμό επιτελών και Λόχο Υποστήριξης του Στρατηγείου, δύναμης 50 περίπου στελεχών.
Δυστυχώς  ενώ  ο  Ελληνικός  Στρατός  το  1997  είχε  σχεδόν  καταλάβει  όλη  την   Αλβανία,  αντί  να  παραμείνει  τουλάχιστον  στα  Ελληνικά  Βορειοηπειρωτικά  εδάφη,  μέχρι  και  την Αυλώνα,  διατάχτηκε  να  αποχωρήσει.

 

  Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΕΙΧΕ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΑΛΒΑΝΙΑ  ΤΟ  1997,  ΑΛΛΑ  ΔΙΑΤΑΧΤΗΚΕ  ΝΑ  ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.  ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΑΡΜΑΤΑ  ΜΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ  ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΛΒΑΝΙΑ. 

 

Γ.   ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ «ΓΚΡΙΖΑ». ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΑΝ  ΧΘΕΣ.

Ο πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ, Αμερικανός ναύαρχος ελληνικής καταγωγής Τζέιμς Σταυρίδης δήλωσε πώς: «τα Ίμια είναι ελληνικά και θα παραμείνουν ελληνικά».

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μάθουν την αλήθεια και να πράξουν αναλόγως.  Ο  Τσίπρας  και  η  Σόρος  παρέα  του,  μας αντιμετωπίζουν ως «όχλο», μας λένε ψέματα και μας  παραπληροφορύν. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Έκαναν την αρχή με τα συλλαλητήρια, αυτά που ο «Πρωθυπουργός της Ελλάδας» χαρακτήρισε  ως «ετερόκλητο όχλο».
Μετά τα συλλαλητήρια  ο  Τσίπρας έφερε  το σκάνδαλο Νοβάρτις, για να θολώσει τα νερά, για να συνεχίσει το έργο του, που είναι η παράδοση της Μακεδονίας. Οι  Έλληνες όμως δεν  έχαψαν το παραμύθι και συνεχίζουν να θέλουν να ορίζουν οι ίδιοι τις τύχες της χώρας και όχι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Καρανίκας,  ο  Νάσσος  και ο Μπουτάρης.
Η  πρωτοβουλία  των  Ελλήνων  πολιτών  πρέπει  να  καταλήξει   στην  εκπαραθύρωση των νεκροθαφτών της Μακεδονίας.  Η κυβέρνηση  του  Σόρος, με την ανακοίνωση της παραχώρησης του ονόματος  της  Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, που σημαίνει αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας», έδωσε ένα μήνυμα σε  όλους  τους γείτονες.
«Εδώ το μεγάλο παζάρι, όλα τα διαπραγματευόμαστε, όλα τα δίνουμε».
Και το μήνυμα το πήραν οι Αλβανοί, το πήραν οι Τούρκοι και εν καιρώ θα αποδειχτεί ότι το πήραν οι Βούλγαροι, οι Ιταλοί, οι Λίβυοι, οι Αιγύπτιοι κ.ο.κ.
Δεν θα αποφασίσει  για  την  Μακεδονία  μας  μια διεφθαρμένη  τσογλανοπαρέα  του  καρότου, που θρονιάστηκε  με  τα  χρήματα  του  Σόρος στου Μαξίμου, με το συγγενολόι και τις γκόμενες σε υπουργικά έδρανα και κρατικές θέσεις.
Πρέπει να βρει  τον  κατάλληλο  τρόπο  ο  Ελληνικός  λαός,  να  γίνει  ότι  θέλει η πλειοψηφία των πολιτών και όχι οι τσογλανοπαρέες και οι πρεσβείες.

   Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ  ΤΟΥ,  ΓΕΜΑΤΟΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,  ΦΥΛΑΓΟΥΝ  ΤΑ  ΙΜΙΑ.  OI  ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΙΝΑ  ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΕΜΑΘΑΝ  ΝΑ  ΔΙΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ  ΛΙΤΗ  ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ  ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΚΑΡΟΤΑ. 



ΘΕΛΑΜΕ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΜΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΑΛΛΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.

O  Τόνι Ντεσκόσκι, Καθηγητής  του  Δικαίου  στο  Πανεπιστήμιο «Κύριλλος και Μεθόδιος»   των  Σκοπίων  και νομικός  σύμβουλος  της  σημερινής  σκοπιανής Κυβέρνησης  δηλώνει:

«Από το 2006 και μετά ξεκινήσαμε μία ολοκληρωμένη προσπάθεια να αλλάξουμε ταυτότητα, να εισάγουμε αρχαίο dna, να αλλάξουμε την συλλογική μας μνήμη, την μνήμη ενός σλαβικού έθνους ώστε να δημιουργήσουμε κάτι αρχαίο, ένα «Μακεδονικό έθνος» που ήταν στ’ αλήθεια ελληνικό. Μία τρελή απόπειρα να μετατραπεί ένα σλάβικο έθνος σε ελληνικό. Και αυτό προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στο εσωτερικό του κράτους.

Αυτό που μπορούμε να συμφωνήσουμε με τους Έλληνες συναδέλφους μας είναι το να διαχωρίσουμε τα δύο μέρη της περιοχής, το να αποδεχτούμε το εθνικό αφήγημα, όπως το είχαμε αποδεχτεί για πολύ καιρό, αν και ξεφύγαμε τα τελευταία δέκα χρόνια, να στηριχτούμε στις σλάβικες ρίζες μας, κάτι που ξεκάθαρα ικανοποιεί κάθε ελληνική απαίτηση, ελληνική πολιτική απαίτηση, ουσιώδη πολιτική απαίτηση, και το να παραμείνουμε μέσα στο σλαβικό πλαίσιο, που είναι αρκετά μεγάλο για το έθνος μας. Αυτές είναι οι ρίζες μας, και οι ρίζες μας δεν έχουν σχέση με το Αρχαίο βασίλειο της Μακεδονίας. Το πρώτο μήνυμα που πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε στους Έλληνες γείτονές μας είναι ότι τίποτα δεν μας ανήκει μέσα στην ελληνική επικράτεια της Μακεδονίας, αλλά από τη δική μας πλευρά των συνόρων, είναι επίσης Μακεδονία».



ΥΠΑΡΧΕΙ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΡΙΖΑ, 
ΠΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΙ  ΜΕ  ΜΑΕΣΤΡΙΑ  Ο 
ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ 
ΤΟΥ;

Ο  υπουργός  του  Σόρος   Κώστας  Γιαβρόγλου  έγραψε: «καθήκον των αριστερών είναι να πηγαίνουν κόντρα σε κάθε εθνική τάση».
Ο  ΝΑΣΣΟΣ, 
Ο  ΒΟΗΘΟΣ - ΜΑΪΜΟΥ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ
Ο  Νάσσος Θεοδωρίδης είναι η  συριζαία  μαϊμού  του  Σόρος,  που είχε αποκαλέσει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη «επονείδιστο εγκληματία κατά της ανθρωπότητας», την Επανάσταση του ’21 «εθνικιστικό μύθο», το Βορειοηπειρωτικό  έπος έναν ιμπεριαλιστικό / ταξικό πόλεμο και «μύθο», τους Πόντιους ιθαγενή φυλή μουσουλμάνων οι οποίοι διέπραξαν την πιο άγρια γενοκτονία, τα Σκόπια «Μακεδονία», τα Ίμια «Καρντάκ» και πάει λέγοντας Από την επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής απομακρύνθηκε, όπως μας είπαν κι εμείς τους πιστέψαμε λέει, επειδή οι θέσεις του «δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.»  Φαίνεται όμως ότι στα θέματα της εσωτερικής πολιτικής συμφωνούν, γι’ αυτό και  τον επανέφεραν από την «πίσω πόρτα».  Ο  «άνθρωπος»  αυτός  διορίστηκε,  με  γερό  μισθό,  που  πληρώνουμε  εμείς,  τα  κορόϊδα  οι  φορολογούμενοι –για 2η τριετία- στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ανήκει στην «Γενική Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου» η οποία ανήκει απευθείας στο «Γραφείο του Πρωθυπουργού».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΜΕΡΙΚΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ 
ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ  ΒΟΗΘΟΥ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ: 

"ΤΑ  ΙΜΙΑ  ΑΝΗΚΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ". 









Νάσος Θεοδωρίδης: Οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες.
Ο μύθος της "γνήσιας ελληνικότητας" των Ποντίων. Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Νάσου Θεοδωρίδη το οποίο δημοσιεύτηκε στην “Trakya nin Sesi” στις 3/3/2011.

 




«Τα Ιμια ονομάζονται Καρντάκ» έγραψε ο Νάσσος Θεοδωρίδης στο Facebook την νύχτα της επετείου από το θάνατο των τριών ελλήνων αξιωματικών.

Στην ανάρτησή του ο Θεοδωρίδης αναφέρει πως τα Ιμια κατά την παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες, σημειώνοντας πως τα Ίμια «είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο».







Κάποτε  πανηγύριζε  όταν  η  εθνική  ποδοσφαίρου  ηττήθηκε  από  την  Κόστα  Ρίκα.  Το αστείο είναι ότι τότε  υποστήριξε  φανατικά  την Κόστα Ρίκα, δηλαδή ένα άλλο έθνος!

Το ίδιο  έκανε  και για  την Τουρκία  και  για  τα  Σκόπια.  Αν ήταν συνεπής με τις απόψεις του (τις  λεγόμενες  εναντίον  κάθε  έθνους - ας τις πούμε απόψεις) δεν θα έπρεπε να υποστηρίζει κανένα έθνος.  Είναι,  όπως  όλοι  οι  σοροσυριζαίοι,  μόνο  εναντίον του  Ελληνικού έθνους. 


Δ.   ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΜΚΟ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΠΟΒΑΣΗ  ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Κρατήγου κοντά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, διενεργήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο τύπου βαν, το οποίο ανήκει σε ΜΚΟ, που είναι επί της  υποδοχής των λαθρομεταναστών  που  μας  τους  αποστέλλει  μεθοδικά  ο  Ερντογάν  και  υποδέχεται  ο  Τσίπρας  και  η  εκκλησία. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο έφερε δεύτερες πινακίδες κυκλοφορίας που βρισκόταν κάτω από τις κανονικές πινακίδες. Οι δεύτερες αυτές πινακίδες κυκλοφορίας ανήκαν σε αυτοκίνητο του Ελληνικού Στρατού – και δεν ήταν  κλεμμένες, όπως ΔΟΛΙΩΣ γράφεται.  Επιπλέον, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας.



Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΤΟΥΣ  ΚΡΑΤΑΕΙ  ΣΤΟ  ΧΕΡΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΚΒΙΑΖΕΙ:  «ΘΑ  ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ  ΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ΑΛΛΙΩΣ…» 

Τον Απρίλιο του 2017, όταν το σκάνδαλο Novartis ήταν ήδη γνωστό, εβδομαδιαία εφημερίδα δημοσιεύει ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που  αποδεικνύει στενές σχέσεις στελεχών της εταιρείας με γνωστά πολιτικά πρόσωπα και το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών αρχών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι άτομο που έχει πρόσβαση στο υλικό των ερευνών, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τα στελέχη της εταιρείας βιντεοσκοπούσαν ή ηχογραφούσαν τα «κατορθώματά» τους, απάντησε: «Μα για να αποδείξουν στους ανωτέρους του που έδιναν τις μίζες».
Η επίμαχη τελευταία φράση προδίδει ότι τα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους δείχνουν κάποιους να δωροδοκούν και κάποιους να χρηματίζονται. Και αυτά τα βίντεο – σύμφωνα με το δημοσίευμα – βρίσκονται στα χέρια Αμερικανών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων! Δεν αναφέρεται πουθενά η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Εσείς τι πιστεύετε; Αν ισχύουν τα παραπάνω θα υπάρξει πολιτική κάθαρση ή κάποιοι θα εκβιάζονται πολιτικά και ποινικά, από την αποκάλυψη ενός τέτοιου υλικού; Και ποιο θα είναι το αντίτιμο του εκβιασμού; 










 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΕΝΑΣ  ΑΝΤΡΑΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  
Ο  ΔΙΕΘΝΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΤΣΙΑΡΤΑΣ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ  ΤΟΝ  ΕΦΙΑΛΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ:  "ΕΦΙΑΛΤΗ,  ΔΕΝ  ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ  ΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ,  ΑΝ  ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΣ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΕΣΧΑΤΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ".  



"Αλέξη παίζεις με τα νεύρα και την υπομονή των Ελλήνων για το σκοπιανό. Φρόντισε με τους χειρισμούς σου, αυτοί που ήταν στα συλλαλητήρια (και ξέρεις ότι ήταν πάρα πολλοί) και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, να μαζευτούν αυτήν την φορά έξω από την Βουλή, όταν θα ψηφίζεται αυτή η εσχάτη προδοσία τι θα γίνει... Όσο για τα θέματα τύπου Novartis είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να τα ξεδιαλύνει και μη τα κάνετε σημαία".



Δηλώσεις  του  Θοδωρή Ρουσόπουλου  για  τα  Ίμια: 

«Φοβάμαι τη μέχρι στιγμής ουδετερότητα των ΗΠΑ, ελπίζω στην επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον να αλλάξει αυτό.  Δεν μου αρέσει και η σιωπή της Ρωσίας, τη στιγμή που έγινε παρέμβαση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ για το Σκοπιανό. Στο Αφρίν της Συρίας οι Ρώσοι άφησαν τους Τούρκους να φτάσουν στην πόλη.  Δεν είναι βέβαιο, ότι οι Τούρκοι θέλουν να μπουν στην ΕΕ, θέλουν να την απομυζούν.  Στην συνάντηση  που  είχα  με  τον  πρωθυπουργό  της  Τουρκίας  Σουλειμάν Ντεμιρέλ, όπου με την ιδιότητα του δημοσιογράφου τον ρώτησα αν με την εκλογή του ως πρόεδρος θα βελτιωθούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μου  απάντησε:  «Εσείς οι Έλληνες κάνετε πάντα το ίδιο λάθος… Νομίζετε ότι αλλάζουμε εξωτερική πολιτική ανάλογα με τις κυβερνήσεις μας».
Σημείωση:  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ αποδοκίμασε,  έστω  λεκτικά, την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, η Γερμανία της Άνγκελα Μέρκελ ουσιαστικά πήρε την ίδια θέση, οι ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ ένιψαν τα χέρια τους ως Πόντιος Πιλάτος. Μόνον η Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει σιωπηλή.
Ο «τσάρος» της Μόσχας βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον «σουλτάνο» της Άγκυρας Ταγίπ Ερντογάν και  αποφεύγει να πει έστω και μια λέξη. Όπως είναι γνωστό, έχει ήδη υπογράψει μαζί του συμβόλαιο πώλησης των εξελιγμένων αντιαεροπορικών πυραύλων S-400, ενώ έχει και στρατηγικά συμπράξει μαζί του (και με το Ιράν) για τον έλεγχο όλης της Μέσης Ανατολής.


Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΧΑΝΕΤΑΙ

ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ  ΑΡΧΙΖΟΥΝ  ΝΑ  ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΝΤΑΙ.
Εξισλαμίστηκε ο καθηγητής φιλοσοφίας Κοσμάς Μεγαλομμάτης, μετονομασθείς Μουχαμάντ-Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης.

ΕΦΗ  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ:   
«Είμαι Ελληνίδα, αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων».
Η Έφη Καραγιαννίδου, η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ, δήλωσε στο διαδίκτυο, ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα, αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά.

Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα Sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.  Όμως ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή Μεντρεσέ και όχι για  κατασκευή  τζαμιών.




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ.




4 σχόλια :

  1. .
    Σας διαβιβάζω κατά τις απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του, επίκειται διαμελισμός της Ελλάδας.
    .
    Κύριοι Βουλευτές,
    Κατά καθήκον σας διαβιβάζω τις κατωτέρω πληροφορίες, από τον γνωστό μου από χρόνια Έλληνα της Αμερικής (ΗΠΑ) κ. Στυλιανούδη (με email,
    groupvector@verizon.net).
    Ο οποίος μου τηλεφώνησε προ ολίγου από τις ΗΠΑ και αφού μου είπε ότι μπορώ να αναφέρω τα στοιχεία του, μου ανέφερε ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από υψηλόβαθμο βαθμούχο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.
    Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι κατά τις απόλυτα έγκυρες ως είπε πληροφορίες του, επίκειται διαμελισμός της Ελλάδας.
    Με παροχή ως αντάλλαγμα στον Ερτογάν, εκτός από τη Θράκη, και των νησιών μας Μυτιλήνης και Σύρου για να γίνουν υπό τον «έλεγχο» του Ερτογάν αποθήκη μουσουλμάνων μεταναστών.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..
    .
    Τα ανωτέρω επώνυμα, σας μεταβιβάζονται με κάθε επιφύλαξη κατά καθήκον, για έλεγχο.
    .
    Ευριπίδης Μπίλλης
    .
    http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/02/blog-post_591.html


    http://arxaiaithomi.gr/2018/02/15/%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%b6%cf%89-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b1-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …………..
    .
    .
    Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα
    .
    .
    Όταν ομιλούμε για τη μακρόχρονη δημιουργία του Ελληνικού χρέους ουσιαστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ απλό αλλά και περίεργο συνάμα ερώτημα:
    Είναι δυνατόν μία τέτοια «φυσική» επιχείρηση με τέτοιο ουρανό και γή και θάλασσα να έχει ανάγκη δανεισμού ο οποίος τελικά θα την καταχρεώσει
    αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάπτυξη η οποία κυριολεκτικά
    θα την απογειώσει οικονομικά και όχι μόνο.
    Η φυσική επιχείρηση είναι η Ελλάδα η οποία καταχρεωμένη
    βαδίζει το δικό της Γολγοθά ο οποίος βέβαια εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτυπωθεί ως σχέδιο στο μυαλό συγκεκριμένων ανθρώπων
    διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
    .
    Η μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού κράτους μετά τους Παγκοσμίους πολέμους ήταν το δημόσιο
    εκεί όπου οι Έλληνες δούλεψαν συστηματικά
    και στο τέλος τον πλούτο τους τον έκλεψε η ενωμένη Ευρώπη.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….
    .
    http://www.antibaro.gr/article/3742
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 700.000 ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

    Νέα έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας, για λογαριασμό του Βεργίνα TV, σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
    Η δημοσκόπηση αφορούσε τη στάση των Ελλήνων για την ονομασία και τα συλλαλητήρια και πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «Interview» πανελλαδικά.
    Πιο αναλυτικά, το 70% των Ελλήνων δεν θέλει καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια.
    Το 62% δεν θα δεχόταν σύνθετη ονομασία, με χρήση του όρου Μακεδονία, ακόμη κι αν το γειτονικό κράτος προχωρούσε σε τεράστιες αλλαγές.
    Επίσης το 80% των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία.
    Το 90% διαφωνεί με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν λόγο για 140.000 πολίτες, ενώ οι διοργανωτές έκαναν αναφορές για 1,5 εκατομμύριο πολίτες.
    Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχειά της έρευνας είναι πως μόλις το 31% των ερωτηθέντων γνωρίζει για την ύπαρξη της ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ φοβάμαι ότι όσοι συγκαταλέγουν τον καθ. Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτη με άλλους που αποδέχθηκαν το Ισλάμ κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Γιατί ο κ. Μεγαλομμάτης, αφού 'προσχώρησε' ('adhered' και όχι 'was converted') στο Ισλάμ, έχει κάνει κατεδαφιστική κριτική του σημερινού μουσουλμανικού κόσμου.
    Περισσότερα:
    Κοσμάς / Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης: ένας Ρωμιός ανάμεσα στη Χριστιανωσύνη & το Ισλάμ
    https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/16/κοσμάς-μουχάμαντ-σαμσαντίν-μεγαλομμ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...