Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

 ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ:  ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  ΚΛΕΨΙΜΟ,  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
 Ο  ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο  "ΠΡOΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΟΡΑΜΑΤΑ:  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΘΡΙΑΜΒΟ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ.




 Για  να  διαπιστώσουμε  ότι  το  πρακτόρικο  ελληνικό  πολιτικό  σύστημα,  δεν  ενδιαφέρεται  καθόλου  για  τον  Ελληνικό  λαό,  ας  αναφέρουμε  ότι  την  ημέρα  του  θανάτου  του  πρωτεργάτη  της  Εθνικής  Ανεξαρτησίας,  του  Θεοδώρου  Κολοκοτρώνη,  (4  Φεβρουαρίου  1843),  και  ενώ  2.000.000  Έλληνες   αγωνιούσαν  για  την  τύχη  της  Μακεδονίας  στο  Σύνταγμα,  ο  υψηλόβαθμος  μασόνος  Προκόπης  Παυλόπουλος  μιλούσε  σε  συναγωγή  στον  Βόλο.  Εντάξει,  τον  μασόνο  δεν  τον  ενδιαφέρει  η  Μακεδονία.  Την  ημέρα  του  θανάτου  του  Κολοκοτρώνη  διάλεξε,  για  να  μιλήσει  στους  εβραίους  του  Βόλου  και  να  πάρει  την  ευλογία  του  ραβίνου  ο  ανεκδιήγητος  μασόνος;

 Φαντάζεστε  τον  Καποδίστρια,  τον  Τρικούπη,  τον  Βενιζέλο,  τον  Μεταξά,  την  ημέρα  του  θανάτου  του Κολοκοτρώνη,   την  ημέρα  που  όλοι  οι  Έλληνες  αγωνιούσαν  για  την  Μακεδονία  στην  πλατεία  Συντάγματος,  αυτοί  να  ανάβουν  μενορά  σε  μια  συναγωγή;


ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ετοιμάζεται στις 18 Φεβρουαρίου στις  14.00 στα σύνορα αυτή την φορά, στον συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων.


Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία  και  στην Πάτρα.
Ήδη στην διαδικτυακή πρόσκληση για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1. 500 άτομα….

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, η απαίτηση είναι να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου τονίζουν ότι η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Ζάεφ μάλιστα δείχνουν να ενισχύουν το ρεύμα στην Πάτρα. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός είπε για το Σύνταγμα της χώρας του: «Στις συνομιλίες για το όνομα, η απαίτηση για αλλαγή του συντάγματος είναι μία θέση της Ελλάδας, αλλά εμείς έχουμε τη δική μας. Η «Μακεδονία» άλλαξε το σύνταγμα της το 1993, ενσωματώνοντας, το άρθρο 2 στην παράγραφο 49.  Έχουμε κάνει νέο μεγάλο βήμα για την εξάλειψη του αλυτρωτισμού. Ότι κάνουμε τώρα είναι να αποδείξουμε ότι η «Μακεδονία» δεν έχει κανενός είδους φιλοδοξίες είτε εδαφικές είτε άλλες, ότι η Μακεδονία δεν έχει αλυτρωτικές βλέψεις. Η «Μακεδονία» θέλει να χτίσει σχέσεις φιλίας».

Μάλιστα υποστήριξε πως ήδη η χώρα του έχει κάνει υποχωρήσεις στο θέμα προκειμένου να βρεθεί λύση, όμως αυτή η λύση δεν πρόκειται να είναι «με κάθε τίμημα». Τόνισε δε πως «δεν υπάρχει καν δίλημμα» για το θέμα του συντάγματος. «Ξέρουμε τι είναι δυνατόν και πόσο μπορούμε να υποχωρήσουμε. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να βρεθεί λύση σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που κρατά 25 χρόνια, αλλά όχι με κάθε κόστος».


Ο  ΚΟΤΖΙΑΣ  ΒΡΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ

Επίθεση κατά της Ρωσίας και  του  Πούτιν  εξαπέλυσε ο  υπουργός  εξωτερικών  του Τσίπρα  Κοτζιάς, (κομμουνιστής  που  τελείωσε  με  άριστα  την  ταλμουδική  ΚΝΕ)  και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.


Απαντώντας σε πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσσίας, ότι οι Αμερικανοί είναι οι ενορχηστρωτές της «λύσης» στις διαφορές μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων, για να πάρουν με το μέρος τους το σκοπιανό κρατίδιο, είπε τα εξής:


«Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε μια προβληματική δήλωση, τους εξηγήσαμε σε αυστηρό τόνο και εδώ και στη Μόσχα, δεν πρέπει να ανακατεύεστε. Μόλις λύσουμε το θέμα τα Σκόπια θα είναι το πιο φιλικό κράτος για εμάς».
 
ΕΥΤΥΧΩΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ,  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΧΕΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΑΛΛΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΙ  ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.

«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στις επιφυλάξεις της Σόφιας για ενδεχόμενη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας, του τύπου  «Βόρεια Μακεδονία».

«Εναλλακτικές ονομασίες του τύπου «Βόρεια Μακεδονία» είναι «απόλυτα απαράδεκτες για μας» επειδή τα νοτιοδυτικά τμήματα της Βουλγαρίας συμπεριλαμβάνονται σε παρόμοια ονομασία, από γεωγραφική άποψη. Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας», τόνισε ο κ. Μπορίσοφ.
«Στο πλαίσιο διαφορετικών διαβουλεύσεων που έχουν γίνει μαζί μας στο παρελθόν, συζητήθηκαν διάφορες εκδοχές. Θα επαναλάβω, ότι μια από τις εκδοχές που τέθηκαν υπόψη μου ήταν η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», αν δεν κάνω λάθος. Εγώ είπα, ότι αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε εμείς, επειδή αύριο θα πουν, ότι η πόλη Μπλαγκόεβγραντ (διοικητικό κέντρο της ομώνυμης περιφέρειας στη ΝΔ Βουλγαρία) είναι «μακεδονική»», τόνισε ο κ. Μπορίσοφ αναφερόμενος στις επιφυλάξεις της Σόφιας για το θέμα της ονομασίας.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

  1. .
    Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
    .
    Η Μακεδονία είναι η Ιστορία, η Ψυχή και η Καρδιά της Ελλάδας.
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-HLJ9MZnlD6Q/Wn3fvQQDWII/AAAAAAAAe6g/Yb_HiJmQEKApJFsHR7Qr4cRRu0rK4uBbgCLcBGAs/s640/1403325_371254389677443_854002179_o.jpg
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-ndA3bbe5bT8/Wn2ndqaF2rI/AAAAAAAAe5o/uzUIkUwLLhUK4s_EVHgFXHcf6uHuGIwKwCLcBGAs/s640/27935055_1237543906381816_770444746_n.jpg


    .
    .

    ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ , ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΒΑ ΚΙΛΚΙΣ,

    .

    -TΗΝ ΟΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!
    .

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ
    ΧΩPΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ NA ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    ΚΑΙ NA ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,
    .
    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

    .

    Το όνομα δεν πουλιέται.....το όνομα δεν χαρίζεται..
    Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να το προδώσει!
    .
    Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποτρέψουμε κάθε ενδεχόμενο αποδοχής χρήσης του ονόματος Μακεδονία....
    .
    Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί μαζί ενωμένοι έξω από κάθε πολικό συμφέρον ότι δεν μπορούν να παίζουν με μας!
    .
    Να τους δείξουμε ποιοί είμαστε.........
    .
    Είμαστε όλοι Έλληνες!
    .
    Είμαστε όλοι Μακεδόνες!!
    .
    http://eleftheri-patrida.blogspot.gr/2018/02/blog-post_38.html
    .
    .
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
    .
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !
    .
    ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ! !
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !
    .
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ …..
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ………….
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...