Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΥΤΙΝ: «ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ». ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;



 "Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ, η Μόσχα θα σταθεί δίπλα στην πλευρά του εβραϊκού κράτους", δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος, λίγες ημέρες μετά τη διείσδυση από τη Συρία, ενός drone ιρανικής κατασκευής στον εναέριο χώρο του Ισραήλ και την καταστροφή του από τον ισραηλινό στρατό.


«Σε περίπτωση επίθεσης εναντίον του Ισραήλ, όχι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν δίπλα στο Ισραήλ- και η Ρωσία θα βρίσκεται στο πλευρό του Ισραήλ», δήλωσε ο αναπληρωτής πρέσβης στο Ισραήλ, Λεοντίν Φρολόφ.

«Πολλοί από τους συμπατριώτες μας ζουν εδώ στο Ισραήλ και το Ισραήλ γενικά είναι φιλικό έθνος και επομένως δεν θα επιτρέψουμε καμία επίθεση εναντίον του Ισραήλ»,, είπε ο διπλωμάτης σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα.



Ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Μόσχας στο Τελ Αβίβ, στην συνέντευξή του ανέφερε ότι το Ισραήλ είχε δίκαιο να καταρρίψει drone  του εχθρού, αποφεύγοντας να ενστερνισθεί τις απόψεις του ισραηλινού στρατού ότι η Τεχεράνη ήταν πίσω από την πτήση ενός μη επανδρωμένου αεροπορικό όχημα,  το  περασμένο Σάββατο.
 
(Στοιχεία από timesofisrael.com) 
  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Εχέδωρος

echedoros-a.gr



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο :

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...