Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ; ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ: ΑΦΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ME THN ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.



Η φωτογραφία είναι παλιά, αλλά διακρίνονται καθαρά (με τα βέλη).  
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο  ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, σε νεότερη ηλικία.  Μάλιστα,  ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά, προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!  





Από  τις ανακριτικές αρχές διορίστηκε πραγματογνώμονας οικονομολόγος προκειμένου να ερευνήσει το μέγεθος της «μαύρης τρύπας» που έχει δημιουργηθεί σε όλη την ιεραρχία της μασονίας στην χώρας μας, αλλά και για να καταγράψει τις υπόγειες διαδρομές των χρημάτων, όπως και τα χέρια που έκαναν τις χρηματικές συναλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ στο κτίριο της οδού Αχαρνών. 


Οι ανακριτικές αρχές διόρισαν πραγματογνώμονα οικονομολόγο ο οποίος καλείται μέσα σε ένα μήνα να κάνει φύλο και φτερό όλα τα οικονομικά στοιχεία: 1) της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος από το 2008 έως σήμερα , 2) της Τεκτονικής Αδελφότητας από το 2008 έως σήμερα και 3) του Τεκτονικού Ιδρύματος από το 2006 έως σήμερα και να παραδώσει στη συνέχεια την  σχετική έκθεσή του.
Η εντολή που έχει λάβει ο πραγματογνώμονας είναι, μεταξύ των άλλων, να ελέγξει τα βιβλία εσόδων και εξόδων, ποιος ήταν αρμόδιοι για τις αναλήψεις, ποιοί ήταν υπεύθυνοι για τις εισπράξεις των χρημάτων, πότε έγιναν αναλήψεις και από ποιά πρόσωπα, ποιό είναι το έλλειμμα σε κάθε ένα από τρία αυτά τεκτονικά ιδρύματα, κλπ. 

Παράλληλα, ο πραγματογνώμονας θα διενεργήσει οικονομικό έλεγχο από το 2005 έως σήμερα στο «Μεγάλο Στρατόπεδο των Ιπποτών της Ελλάδος και της Κύπρου» (οι λεγόμενοι Ναΐτες Ιππότες), από το οποίο εκταμιεύτηκαν περίπου δυο εκατ. ευρώ και πορεύθηκαν στην οδό Αχαρνών.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια :

  1. στην αρχική φωτό με τα βελάκια .... δεν ειναι ο Παυλόπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αναμφισβήτητο ότι στην φωτογραφία είναι ο Παυλόπουλος και ο "σεβάσμιος" της Στοάς Καραμανλής.
    Η συγκεκριμμένη φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες, με επεξήγηση ότι πρόκειται για τον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο και ποτέ ο Παυλόπουλος δεν την διέψευσε.
    Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της μασονικής στοάς.
    Ακόμη και ο μασόνος πρόεδρος των Ιλλουμινάτων το επιβεβαίωσε, με ατράνταχτα στοιχεία, σε άρθρο του που ανάρτησαν παλιότερα οι "Αυτόχθονες Έλληνες".
    Ερώτημα: Δεν έχει δικαίωμα ο Ελληνικός λαός να γνωρίζει αν οι πολιτικοί του είναι μέλη ανεξέλεγκτων μυστικών εταιρειών;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...