Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ: «ΝΑΙ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΠΟΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:  "Ο  ΣΑΜΑΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,  ΜΙΑ  ΜΑΦΙΑ".

ΙΤΑΛΙΚΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΜΕΙΣ  ΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΙΤΑΛΙΑ  ΤΗΝΜΑΦΙΑ,  
ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΝ  ΕΧΕΤΕ  
ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ". 
 Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ ζητά να παρακαμφεί η Δικαιοσύνη και να γίνει «ανταλλαγή» στρατιωτικών.              
Ο  ΤΥΠΙΚΟΣ  ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,  ΟΠΑΔΟΣ  ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.

Οι Τούρκοι «στήνουν» κατηγορητήριο για να καταδικάσουν 5 χρόνια Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Ο Ερντογάν βάζει θέμα «ανταλλαγής» των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους.

Φίλης: Δεν είναι μείζον το ζήτημα με τους Έλληνες στρατιωτικούς.

ΕΠΙΣΗΜΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ:

«Κυκλώματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ διαμοίραζαν κυριολεκτικά τα ιμάτια του ελληνικού λαού, πολλά χρόνια πριν μας οδηγήσουν στην κρίση και τα μνημόνια. 
Δεν χωράει σήμερα καμιά αμφιβολία, μετά τα εξοπλιστικά, τη Siemens, τη Novartis και τις μίζες του μετρό, ότι σε ανώτατο κρατικό και πολιτικό επίπεδο είχε απλώσει τα πλοκάμια της μια συμμορία διαφθοράς. 
Η διαφθορά είχε γίνει κανόνας στις σχέσεις μεταξύ του κράτους και μεγάλων εταιρειών. Ό,τι μαύρο χρήμα κυκλοφορούσε με βαλίτσες, τσάντες και κρυφούς λογαριασμούς, για να φτάσει σε τσέπες κρατικών και πολιτικών λειτουργών, ακόμα και κομμάτων  εξουσίας, που λειτουργούσαν με όρους μαφίας.  
Πρόκειται απλούστατα για μια αντίδραση πάλι με όρους συμμορίας, που αποσκοπεί να εκφοβίσει τη Δικαιοσύνη, την κυβέρνηση και τους μάρτυρες, για να μείνει στο σκοτάδι η δράση της».

"ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΧΘΕΣ:  


"ΠΡΟΣΠΑΘΩ  ΝΑ  ΓΛΥΤΩΣΩ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΕΣΩ  ΕΞΑΙΤΙΑΣ  ΤΟΥ  ΜΑΛΑΚΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΡΩΝΗ".

Την επανεξέταση  όλων των κρίσιμων διατάξεων του σχεδίου νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα αναμένεται να ζητήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΑΥΓΗ από το Μέγαρο Μάξιμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ο πρωθυπουργός ακούστηκε να λέει:
-Προσπαθώ να γλιτώσω από τον Ερντογάν δεν θα πέσω εξαιτίας του μαλάκα  του  Τσιρώνη.
Οι διατάξεις του προς ψήφιση νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις. Φιλοζωικές οργανώσεις, φορείς και φιλόζωοι πολίτες καταγγέλουν πως το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου μειώνει τα πρόστιμα για την κακοποίηση ενώ τονίζεται ο κίνδυνος να αυξήσει τελικά τον αριθμό των αδέσποτων ζώων.
Σύμφωνα με πληροφορίες-γράφει η ΑΥΓΗ- αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί ένα πρώτο σχέδιο, στο οποίο δεν έχουν συμπεριληφθεί πολλές από τις παρατηρήσεις που κατατέθηκαν κατά την κατάρτισή του. Ως εκ τούτου, από το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζονται να ζητήσουν την επανεξέταση όλων των κρίσιμων διατάξεων.


Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ ζητά να παρακαμφεί η Δικαιοσύνη και να γίνει «ανταλλαγή» στρατιωτικών

Είναι επίσημο: Ο Ερντογάν συνδέει τους Οκτώ με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς


Σε μια πρωτοφανή δήλωση για κυβερνητικό βουλευτή, το μέλος της ΚΟ των Ανεξ. Ελλήνων, ζήτησε ουσιαστικά την καταστρατήγηση της διάκρισης των εξουσιών, θέτοντας το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Οκτώ με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς

Στην άκρως επικίνδυνη για τα δημοκρατικά ήθη της χώρας, «να παρακαμφθεί» η ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να ανταλλαγούν οι οκτώ Τούρκοι που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, προχώρησε την Τετάρτη ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης!

«Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω πού θα μπορούσε να μας κοστίσει αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση», είπε στον ΣΚΑΪ. Είναι η πρώτη φορά που μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου προτείνει δημοσίως την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών (Εκτελεστική, Νομοθετική, Δικαστική) η οποία θεωρείται θεμέλιο του δημοκρατικού πολιτεύματος και του δυτικού πολιτισμού.

Ο κ. Κατσίκης έφθασε στο σημείο να προτείνει να ζυγίσουμε «ποιο θα είναι το όφελος και ποια θα είναι η ζημία» από αυτήν την κατάσταση, δηλώνοντας ανοιχτός σε μια συζήτηση για παράκαμψη της απόφασης του Αρείου Πάγου ο οποίος, ως γνωστόν, έχει κρίνει οριστικά ότι οι οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί –που κατηγορούνται από το καθεστώς Ερντογάν ως πραξικοπηματίες– δεν πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία καθώς εκεί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν» είπε για το ενδεχόμενο ανταλλαγής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, στον απόηχο και των αποκαλύψεων των όσων δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος για τις συνομιλίες που είχε με τους αξιωατούχους της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Βάρνα. Ο ίδιος παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ένα τέτοιο σενάριο συζητείται στο παρασκήνιο.

Ο κ. Κατσίκης είπε εξάλλου ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος είναι ο πρώτος που διατύπωσε τον όρο «όμηροι» για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς. «Ομηροι», σημαίνει ότι κρατούνται για ανταλλαγή, παρατήρησε ο κυβερνητικός βουλευτής.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...