Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η ΙΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η «ΣΥΝΕΤΗ» ΙΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΚΕΛ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:    1.   ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ».   
 2.   ΟΙ «ΓΕΝNΑΙΕΣ» ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: «ΧΤΙΣΤΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΕΙΧΗ». 
3.   ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.
4.    Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ. 
5.    ΜΙΑ (ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΜΑΖΙΚΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ. "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ". 
6.   ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ  ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ.
 
Η ANGELA MERKEL γεννήθηκε ως το πρώτο παιδί του HORST KASNER, του γένους KAZMIERCZAK και της HERLIND KASNER του γένους  JENTZSCH στις 17 Ιουλίου 1954 στο Αμβούργο (αν και μη εξακριβωμένες πηγές θέλουν να γεννήθηκε στις Η.Π.Α.) και έλαβε το όνομα ANGELA DOROTHEA KASNER. Φέρεται να έχει δύο αδέλφια τον Marcus και την Irene. Ο πατέρας, το νόθο παιδί της Εβραίας ANNA RYCHLICKA KAZMIERCZAK, από το εβραϊκό προάστιο του KAZMIERCZAK της Πολωνίας, και του LUDWIK WOJCIECHOWSKI, είναι παπάς της ευαγγελικής εκκλησίας· η μητέρα της είναι Εβραία από την Πολωνική Γαλλικία, και δασκάλα. Το επίθετο της μητέρας της JENTZSCH είναι εβραϊκό επίθετο από την Δανία, καθότι ένας Εβραίος πρόγονος της έφυγε από την Δανία και κατέληξε στη Πολωνία. Ο προππάπους της από την πλευρά της μητέρας του πατέρα της λεγόταν LUDWIK KAZMIERCZAK, έμενε στο Posen της Πολωνίας και πολέμησε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Όμοια με τον Χέλμουτ Κολ, οι πρόγονοί της ανήκουν στην εβραϊκή φατρία των Κοέν, την κάστα των ιερέων. 

«Εμείς  οι  εβραίοι  λέμε:  ο  Χίτλερ  σκότωσε  έξι  εκατομμύρια  εβραίους.  Κατά τον ίδιο τρόπο  σήμερα   οι  Ρώσοι  θεωρούν  ότι εξήντα έξι εκατομμύρια Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί στα ρωσικά στρατόπεδα συγκέντρωσης από τον  κομμουνισμό ,  μία  ιδεολογία  που  δημιούργησαν  και  κατεύθυναν  δικοί  μας  Ιουδαίοι».

Ιουδαίος  Ισραήλ Σακάκ (1933-2001), καθηγητής οργανικής χημείας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και πρόεδρος της Ισραηλινής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη.





Η  ΜΕΡΚΕΛ  ΕΔΩΣΕ  ΔΩΡΕΑΝ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ  ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.

ΔΟΥΛΕΨΤΕ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

Αυτό εξηγεί και την αναπάντεχη για πολλούς ενέργεια της να χορηγήσει πριν από χρόνια στο Ισραήλ σχεδόν δωρεάν τα γερμανικά πολεμικά υποβρύχια τύπου Delfino–Boote. ενώ είχε δηλώσει ότι το 2018 θα παρέδιδε στο Ισραήλ και την δεύτερη παρτίδα των υποβρυχίων. Αυτή η ενέργεια της Μέρκελ θα κοστίσει στους Γερμανούς φορολογουμένους περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μέρκελ   κάνει  τα στραβά μάτια στο παράνομο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ.  Σε μια ομιλία της μάλιστα το δικαιολόγησε, λέγοντας ότι το Ισραήλ πρέπει να είναι ικανό να αμυνθεί στις απειλές κατά της ύπαρξης του, που προέρχονται από το Ιράν.


Ο προπάππους της LUDWIK KAZMIERCZAK με τη στολή του Πολωνού οπλίτη που πολέμησε τους Γερμανούς


ΓΙΑΤΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΤΟ  ΕΥΡΩ 

Όπως  περιγράφει ο Udo Ulfkotte στο βιβλίο του «Gekaufte Journalisten» («Εξαγορασμένοι Δημοσιογράφοι»), στο 5ο κεφάλαιο,  το  ευρώ  δημιουργήθηκε  για  να φτάσουν οι  οικονομικές  και  κοινωνικές  αλληλεξαρτήσεις σε τέτοιο τραγικό σημείο, έτσι ώστε οι ευρωπαϊκοί  λαοί να αποδεχτούν  μία δικτατορία των Βρυξελλών και να καταστρέψουν από μόνοι τους κάθε έννοια εθνικής ταυτότητας.
Η κυρία Μέρκελ συμμετέχει με  ιδιαίτερη  χαρά σ’ αυτή τη καταστροφή της Γερμανίας. Μέχρι το 2012 δεν γνώριζε σχεδόν κανένας, ότι η κυρία Μέρκελ όχι μόνο χαρίζει την Γερμανία στις Βρυξέλλες, αλλά ότι διαθέτει μάλιστα ισραηλινό διαβατήριο και ότι τριγυρίζει με τους υψηλά ιστάμενους Σιωνιστές στην Ιερουσαλήμ.
Το να είσαι Εβραία είναι κάτι το φυσιολογικό, αλλά το να είσαι Σιωνίστρια και να γυρνάς με τους  Εβραίους προκρίτους στην Ιερουσαλήμ και να ασχολείσαι με την σιωνιστική πολιτική στη Γερμανία, εναντίον των Γερμανών...
Η κα. Μέρκελ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που ν’ αρνείται την γερμανική σημαία. Θα ήταν περισσότερο ενδεδειγμένο να είναι πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ.
 Είναι εξακριβωμένη Εβραία, αλλά και Σιωνίστρια, με ένα σιωνιστικό παράσημο της μυστικής (ανδρικής) στοάς Bnei Brith που βραβεύει μόνο άρρενες Εβραίους. Η κυρία Μέρκελ πρωτοπορεί και εδώ, ως η μοναδική γυναίκα στην μακρόχρονη ιστορία της εβραϊκής αυτής υπερστοάς. Δεν υπερασπίζεται τα γερμανικά συμφέροντα, κάτι που αποδεικνύεται με τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, που απέφερε το 2014 μία ύφεση στην γερμανική βιομηχανία της τάξης του 25%. Η πολιτική της είναι εχθρική προς τη Ρωσία, ρισκάροντας έτσι την ειρήνη με τη Ρωσία.  




ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΤΩΝ  ΣΚΟΠΙΩΝ:  "ΝΑ  ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ".  ΚΑΜΙΑ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ.

ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νικόλα Δημητρώφ  δήλωσε: «Είμαστε δύο χώρες της Ευρώπης του 21ου αιώνα που μοιράζονται τη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μοιρασθεί, μια τέτοια πολιτιστική κληρονομιά, ακόμη και όταν υπό τον όρο αυτόν σημαίνουν διαφορετικά πράγματα ή θέτουν διαφορετική έμφαση»…
Όσον δε αφορά την «λύση» του προβλήματος της ονομασίας, το έθεσε ως εξής το θέμα: «Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα καλύπτει τις ανησυχίες και των δύο πλευρών, όσον αφορά την διάκριση μεταξύ του κράτους της "Μακεδονίας" και της περιοχής της Μακεδονίας στην Ελλάδα. Θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής και να μην εμπεριέχει ζητήματα ταυτότητας και στις δύο πλευρές».



Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΤΟΥ  ΝΑΤΟ  ΓΕΝΣ  ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ  ΔΗΛΩΣΕ:  "ΒΡΕΙΤΕ  ΤΑ  ΜΟΝΟΙ  ΣΑΣ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.  Η  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΧΥΡΟΣ  ΣΥΜΜΑΧΟΣ  ΜΑΣ".
Συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. της «συμμαχίας», Γενς Στόλτεμπεργκ, μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο Anadolu, «άδειασε» για μια ακόμα φορά την Ελλάδα και τάχτηκε στο πλευρό της Τουρκίας παρότι είναι η τελευταία που παραβιάζει σταθερά του κανόνες καλής γειτονίας και τα λοιπά φαιδρά που προβάλλει ως δήθεν «κανόνες» του το ΝΑΤΟ.

Μιλώντας για τους Έλληνες Στρατιωτικούς που βρίσκονται όμηροι του Ερντογάν, λοιπόν, ο Στόλτεμπεργκ αντί να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση στρατιωτών μίας υποτίθεται συμμαχικής δύναμης είπε: «πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία».

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Ευχαριστώ γι’ αυτό την Τουρκία. Οι ανησυχίες της χώρας για την ασφάλειά της είναι θεμιτές».


Θυμίζουμε ότι προσφάτως ο Στόλτεμπεργκ όταν η Τουρκία κατέρριψε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος είχε δηλώσει πως η Ελλάδα δεν έχει παρόμοιο δικαίωμα υπεράσπισης των συνόρων της.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια :

  1. Η ΙΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
    Μια αποτελεσματική απάντηση στις επιθέσεις των αντιαρματικών πυραύλων εναντίον τεθωρακισμένων παρουσίασε πρόσφατα σε ένα διεθνές κοινό ενδιαφερομένων η ADS, θυγατρική της γερμανικής εξοπλιστικής εταιρίας Rheinmetall. Πρόκειται για το νέο σύστημα προστασίας, APS – Active Protection System / Σύστημα Ενεργητικής Προστασίας, το οποίο εντοπίζει με αισθητήρες βλήματα φορητών εκτοξευτήρων και στη συνέχεια τα εξουδετερώνει με ακτινοβολία από ενέργεια και πίεση. Το γερμανικό σύστημα προστασίας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μετά την απώλεια τουλάχιστον δέκα τεθωρακισμένων τύπου Λέοπαρντ από επιθέσεις με μπαζούκα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία κατά Κούρδων παραστρατιωτικών.
    Σύμφωνα με την Rheinmetall η Άγκυρα ενδιαφέρεται για τον εκσυγχρονισμό περίπου 100 αρμάτων μάχης με συνολικό κόστος που υπολογίζεται περίπου στα 50 εκατομ. ευρώ. Λόγω ωστόσο των τεταμένων σχέσεων μεταξύ Άγκυρας και Βερολίνου δεν είναι σίγουρο ότι οι γερμανικές αρχές θα δώσουν τελικά πράσινο φως στην ADS για την πώληση του συστήματος στην Τουρκία.
    Η μεγάλη ζήτηση θεωρείται δεδομένη
    Ακόμα όμως κι αν το αρμόδιο γερμανικό υπουργείο πει τελικά όχι, η διεθνής ζήτηση για το νέο σύστημα προστασίας θεωρείται δεδομένη, αρχής γενομένης από τον γερμανικό στρατό. Τα Λέοπαρντ, που από πολλούς θεωρούνται τα καλύτερα τανκς στον κόσμο, δείχνουν πια την ηλικία τους από τεχνολογικής άποψης.
    Όσο όμως βελτιώνεται ο εξοπλισμός τους, τόσο αυξάνεται το βάρος του που φθάνει πλέον τους 70 τόνους. Για το λόγο αυτό η Bundeswehr ενδιαφέρεται για το νέο σύστημα, το οποίο εκτός από αποτελεσματικό είναι και σχετικά ελαφρύ.
    Το αμυντικό σύστημα της Rheinmetall καλείται να σπάσει τον φαύλο κύκλο των ολοένα και αποτελεσματικότερων βλημάτων και της συνεχούς αύξησης βάρους των τανκς λόγω της βελτιωμένης θωράκισης. Και δείχνει να το πετυχαίνει εξουδετερώνοντας επιτυχώς τα βλήματα.
    Προϋπόθεση για αυτό είναι οι γρήγοροι επεξεργαστές και οι αποδοτικοί αισθητήρες. Έχουμε και τα δύο, δηλώνει ο επικεφαλής μηχανολόγος της ADS. Υπάρχει ωστόσο ήδη ένα αμυντικό σύστημα στην αγορά με παρόμοια αποτελέσματα.
    Πρόκειται για το Trophy ισραηλινής κατασκευής. Βασίζεται ωστόσο σε εξουδετέρωση μέσω εκτόξευσης μικρών βλημάτων και όχι σε ακτινοβολία, όπως το γερμανικό σύστημα.
    Είναι όμως το σύστημα το οποίο δείχνει να προκρίνει το αμερικανικό Πεντάγωνο για βαριά τεθωρακισμένα. Στο μέλλον ωστόσο δεν αποκλείεται οι Αμερικανοί να ενδιαφερθούν και για την εναλλακτική γερμανική πρόταση για ελαφρότερα τεθωρακισμένα.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ.

    ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    «Σπείρα λαθρεμπόρων πυρηνικών εξάρθρωσαν οι τουρκικές αρχές σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε τη Δευτέρα το κανάλι NTV.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν ποσότητα του επικίνδυνου στοιχείου «καλιφόρνιο» αξίας 70 εκατ. δολαρίων.
    Το «καλιφόρνιο» είναι ένα τεχνητό πυρηνικό στοιχείο που χρησιμοποείται σε ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ και εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας με την αξία του να είναι 4 εκατ. δολάρια το γραμμάριο.
    Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο προάστιο Πουρσακλάρ μετά από πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια των τουρκικών αρχών.
    Συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν συμφωνήσει σε πώληση του επικίνδυνου υλικού έναντι 72 εκατ. δολαρίων.
    Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι τουρκικές αρχές αναζητούν πληροφορίες για το πού και το πώς έφτασε στην Άγκυρα το επικίνδυνο υλικό καθώς και για την ταυτότητα του αγοραστή.
    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Daily Sabah οι μόνες χώρες που παράγουν το «καλιφόρνιο» είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...