Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΤΑ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ», OI ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΑ SS ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωτερικός εχθρός




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:   1.  ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ...  
 2.   ΟΙ «ΓΕΝNΑΙΕΣ» ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: «ΧΤΙΣΤΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΕΙΧΗ». 
3.   ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.
4.    Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ. 
5.    ΜΙΑ (ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΜΑΖΙΚΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ. "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ". 
6.   ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ  ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ. 




ΝΟΙΩΘΩ  ΤΟ  ΚΑΚΟ  ΝΑ  ΕΡΧΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ  ΤΙ  ΚΑΝΟΥΜΕ;

  Μία   επιστολή  από  ένα  απλό  Έλληνα  πατριώτη.

 «Είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά για πόλεμο με τους Τούρκους.
Και αναρωτιέμαι τι γίνεται.  Τι κάνουμε.
Ποια είναι η προετοιμασία μας.
Νοιώθω ότι έρχεται το κακό, θέλω να βοηθήσω αλλά δεν μου δίνεται καμιά βοήθεια ώστε να βοηθήσω κι εγώ την κατάλληλη στιγμή.
Και δεν μιλάω μόνο για μένα προσωπικά.
Μιλάω για όλους τους Έλληνες που θέλουν και μπορούν.
Υπηρέτησα 21 μήνες ως οδηγός μέσων αρμάτων Leopard.


Είμαι 47 ετών, δεν έχω κάποια σοβαρή ασθένεια, δεν έχω ούτε κλήση εις βάρος μου, θέλω να βοηθήσω την κρίσιμη στιγμή αλλά μάλλον δεν νοιάζει κανέναν αυτό.
Το ίδιο είμαι σίγουρος ότι νοιώθουν πολλοί ακόμα Έλληνες.


ΔΕΝ  ΦΟΒΑΜΑΙ  ΤΟΥΣ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΟΣΟ  ΤΟΥΣ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ  ΕΧΘΡΟΥΣ

Δεν φοβάμαι τους απέναντι τόσο,
όσο τους υπάρχοντες ανάμεσά μας.
Τους αμφιβόλου ταυτότητας, προέλευσης και σκοπού, που τους νταντεύουμε.

 Σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής σύρραξης, που είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, πολύ πιθανό να παρουσιαστούν τα παρακάτω προβλήματα.


1.    Η Αλβανία να δημιουργήσει πρόβλημα για να ανοίξει δεύτερο μέτωπο, στηρίζοντας έτσι την Τουρκία και με σκοπό πολύ απλά ότι καταφέρει να «αρπάξει» κι αυτή.


2.    Αρκετοί Αλβανοί που μένουν στη Ελλάδα να δημιουργήσουν προβλήματα μέσα σε πόλεις της Ελλάδος στηρίζοντας έτσι τη χώρα τους.
Σας διαβεβαιώνω και πιστέψτε με πως ακόμα και ο καλύτερος Αλβανός αν όχι μας μισεί, τουλάχιστον δεν μας συμπαθεί.


3.    Οι μουσουλμάνοι – Τουρκόφιλοι της Θράκης να δημιουργήσουν εξίσου προβλήματα «αγωνιζόμενοι» για την ανεξαρτησία της Θράκης.


4.    Πιθανόν και τα Σκόπια να δημιουργήσουν πρόβλημα ανοίγοντας κι από εκεί μέτωπο.
Θα είναι μια ευκαιρία για αυτούς αν αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η Ελλάδα.


5.    Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, να δημιουργήσουν προβλήματα, κατά πάσα πιθανότητα καθοδηγούμενοι, όπου κι αν βρίσκονται εντός της Ελλάδος.


6.    Η Αμερική (ΗΠΑ) να μην μπορέσει   ή  να  μη  θελήσει  να  μας  βοηθήσει


7.    Η Ευρώπη (Ε.Ε.) δεν έχει τη δύναμη, δεν νομίζω να έχει τη θέληση και κυρίως δεν είναι σε θέση με τόσα προβλήματα που έχουν όλες οι χώρες, ώστε να μπορέσει να αντιδράσει ουσιαστικά,  πλην ορισμένων ανακοινώσεων που θα εκδώσει.


8. Ο στρατός μας σίγουρα έχει αποδυναμωθεί εξαιτίας της μακροχρόνιας κρίσης.
Ελπίζω και εύχομαι τουλάχιστον το ηθικό να είναι υψηλό αν και πολύ φοβάμαι για το αντίθετο.


9. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει την εμπειρία και κυρίως το σθένος, ώστε να αντιμετωπίσει τέτοιου μεγέθους Εθνικό πρόβλημα.


Τι κάνουμε αν όλα τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα;

NA  ANTIMEΤΩΠΙΣΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ  ΕΧΘΡΟ  
 
Προτείνω για τον «εσωτερικό» πόλεμο των πόλεων να συνεργαστούν άμεσα ο στρατός, η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές ώστε να εφοδιάσουν με όπλα όλους όσους υπόκεινται στα παρακάτω:


1.   είναι Έλληνες
2.   δεν περιλαμβάνονται στην επιστράτευση είτε λόγω υγείας είτε λόγω ηλικίας
3.   έχουν τη θέληση να βοηθήσουν
4.  έχουν λευκό ποινικό μητρώο
5.   έχουν ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα τη στρατιωτική τους θητεία
6.   εξεταστούν από ψυχίατρο
7.   συμφωνούν με τον όρο πως οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα διαπράξουν με το όπλο που τους δόθηκε για προστασία της Ελλάδος, η ποινή θα είναι δεκαπλάσια από την προβλεπόμενη.

Επίσης, να δοθούν όπλα και σε όσες κοπέλες – γυναίκες Ελληνίδες το επιθυμούν, περνώντας πρώτα μια ολιγοήμερη εκπαίδευση από την αστυνομία ή τον στρατό.

Είμαστε λίγοι και έχω την αίσθηση ότι και ο καιρός πλέον είναι λίγος.

Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω, έχετε τον τρόπο να τα δημοσιοποιήσετε – προωθήσετε»

Με τιμή Ευχαριστώ.

Ένας  Έλληνας».
Γ.  Μ.
ετών 47
Θεσσαλονίκη



Αποτέλεσμα εικόνας για λαοι της μικρας ασιας

«Εμείς  οι  εβραίοι  λέμε:  ο  Χίτλερ  σκότωσε  έξι  εκατομμύρια  εβραίους.  Κατά τον ίδιο τρόπο  σήμερα   οι  Ρώσοι  θεωρούν  ότι εξήντα έξι εκατομμύρια Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί στα ρωσικά στρατόπεδα συγκέντρωσης από τον  κομμουνισμό ,  μία  ιδεολογία  που  δημιούργησαν  και  κατεύθυναν  δικοί  μας  Ιουδαίοι».

Ιουδαίος  Ισραήλ Σακάκ (1933-2001), καθηγητής οργανικής χημείας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και πρόεδρος της Ισραηλινής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη.


Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΥΡΙΖΑ  ΕΙΝΑΙ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ

ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε κάποτε ο Γιάννης Λάτσης στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων είναι ιδιοκτησία του διαβόητου κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του διαβόητου Τζορτζ Σόρος είναι το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων, το οποίο διά της ιδιοποιήσεως του ονόματος της ελληνικής Μακεδονίας προσπαθεί να διαμορφώσει μια ψευδεπίγραφη εθνική υπόσταση, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα «Εστία».
Την αποκάλυψη αυτή είχε κάνει ο Έλληνας μεγιστάνας εφοπλιστής Γιάννης Λάτσης, γνωστός επίσης ως καπετάν Γιάννης (1910-2003), μιλώντας με την βυζαντινολόγο και ιστορικό Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, η οποία και κατέγραψε τον σχετικό διάλογο στο βιβλίο της Μια ζωή χωρίς άλλοθι (εκδόσεις Μεταίχμιο).
Για την ακρίβεια, η κ. Αρβελέρ αναφέρει: «Είναι η εποχή του “Μακεδονικού”. Πάνω στην κουβέντα λέω γελώντας του Γιάννη: “Καπετάνιε, τι γίνεται μ’ αυτά τα Σκόπια; Δεν τα’ αγοράζεις, να ησυχάσουμε;”
Μου λέει: “Έτσι όπως τα ’χουν κάνει, δεν πωλούνται πια. Τα έχει αγοράσει άλλος”.
“Ποιος;” τον ρωτώ.
  “Ο Σόρος τα έχει αγοράσει. Ειδάλλως θα τα είχα αγοράσει εγώ και θα ησυχάζαμε”».
Δεδομένων των πατριωτικών αισθημάτων που είχε επιδείξει ο Γιάννης Λάτσης, δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε ότι αν μπορούσε θα είχε «αγοράσει» τα Σκόπια, προσθέτοντας το δικό του ειδικό επιχειρηματικό βάρος στην οικονομική διείσδυση της Ελλάδας στις νεοϊδρυόμενες πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες.


Φαίνεται όμως ότι ο Τζορτζ Σόρος είχε ειδικούς λόγους να θέλει να θέσει υπό τον έλεγχό του τα Σκόπια, απ’ όλα τα νέα κράτη και κρατίδια που προέκυψαν από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας (1991).
Ο Γιάννης Λάτσης (14 Σεπτεμβρίου 1910 – 17 Απριλίου 2003) ήταν Έλληνας μεγιστάνας εφοπλιστής, γνωστός για τη μεγάλη περιουσία του και ιδρυτής μιας τεράστιας οικονομικής αυτοκρατορίας.
Τότε το “Μακεδονικό” ήταν το κυρίαρχο θέμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σχετικό λογοπαίγνιο από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Το σχετικό διάλογο παραθέτει η κ. Αρβελέρ σε άλλο σημείο του βιβλίου της: «Έρχεται ο Καραμανλής στο τηλέφωνο και μου λέει: “Ελένη, τι ήταν η Μακεδονία στο Βυζάντιο;” “Θέμα, κύριε πρόεδρε”… (θέμα = διοικητική περιφέρεια του βυζαντινού κράτους). “Μη μου λες σαχλαμάρες, Ελένη, θέμα είναι τώρα”».


Η ίδια η κ. Αρβελέρ, πάντως, την εποχή εκείνη (1990-1993) είχε ταχθεί υπέρ του ονόματος “Νέα Μακεδονία”. Στο βιβλίο της παραθέτει σχετικό διάλογο με δημοσιογράφους: «Αν πω κάτι θα είναι για τη Νέα Μακεδονία». Και για να στηρίξει τη θέση της πρόσθεσε: «Τι σχέση έχει η Νέα Ελβετία, στον Βύρωνα, με την Ελβετία; Κι έπειτα είναι μια λέξη, είναι Nova-Macedonia και αυτό θέλουν οι Σκοπιανοί. Τελείωσε. Νέα Μακεδονία. Αυτό πιστεύω».
Παρακάτω αποκαλύπτει ότι με το όνομα Νέα Μακεδονία συμφωνούσε και ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το σχετικό απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό:
«Στο διάλειμμα έρχεται ένας τεράστιος κύριος, με χτυπάει στον ώμο και μου λέει: “Μπράβο σας, κυρία Αρβελέρ”. Ήταν ο Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός. “Μπράβο σας γι’ αυτά που είπατε στην τηλεόραση για το Νέα Μακεδονία”. “Ακούστε, κύριε πρωθυπουργέ, εγώ δεν είμαι νονός της Ιστορίας. Εσείς είστε νονός γι’ αυτό να κάνετε ό,τι χρειάζεται”».
Δυστυχώς πέρασαν είκοσι πέντε χρόνια και δεν έγινε τίποτε, με αποτέλεσμα οι ιστορικά ανίδεοι που μας κυβερνούν σήμερα να μιλούν για «έντιμο συμβιβασμό» – λες και χρωστάμε την ιστορία μας στους Σκοπιανούς. Και δεν μας εξηγούν, γιατί είναι έντιμη μια ονομασία του τύπου Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία και δεν είναι έντιμη μια ονομασία χωρίς τον όρο Μακεδονία;

Ή μήπως την εντιμότητα την καθορίζουν αποκλειστικά και μόνο οι επιθυμίες των Σκοπιανών; 
Ή  ΟΙ  ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ;
Το μόνο όνομα που δικαιούται να έχει προσωρινά το κρατίδιο των Σκοπίων είναι "ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ  ΣΕ  ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ  ΒΟΡΕΙΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





7 σχόλια :

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΤΟ ΟΥΪΣΚΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ " ΜΕΝΟΥ" ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ- ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟ- ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ "ΠΟΙΜΝΙΟ " ΚΑΙ " ΔΟΥΛΟΥΣ ΘΕΟΥ ?" ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ?

    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ?

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ? ΕΧΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΙΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΕΧΩΒΑ-ΓΙΑΧΒΕ, ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ 40.000.000 εκατομμ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΊΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΩΣ: " ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ...ΑΓΑΠΗΣ ??"

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ...ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ...ΣΩΣΟΥΝ ?

    ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ?

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1974, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ' 90 ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ?

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ Ο κ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΔΕΛΦΙΑ?

    ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΝ ΣΩΘΟΥΜΕ ?

    ΕΙΘΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ...

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΙΣΡΑΗΛ), ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ 1453. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ.

    Γράφει ο αείμνηστος Καθηγητής Κονδύλης:
    «Καμία προστασία και καμία συμμαχία δεν κατασφαλίζει τελειωτικά όποιον βρίσκεται μαζί της σε σχέση μονομερούς εξάρτησης. Η αξία μιας συμμαχίας για μιαν ορισμένη πλευρά καθορίζεται από το ειδικό βάρος της πλευράς αυτής μέσα στο πλαίσιο της συμμαχίας. Ισχυροί σύμμαχοι είναι άχρηστοι σ’ όποιον δεν διαθέτει ο ίδιος σεβαστό ειδικό βάρος, εφ’ όσον ανάλογα με τούτο εδώ αυξομειώνεται το ενδιαφέρον των ισχυρών. Ίσως να θεωρεί κανείς «απάνθρωπα» και λυπηρά αυτά τα δεδομένα αν όμως ασκεί εθνική πολιτική αγνοώντας τα, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί σε μια κατάσταση όπου τη λύπη για την ηθική κατάπτωση των άλλων θα τη διαδεχθεί ο θρήνος για τις δικές του συμφορές».
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ...Η ΚΟΙΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ,ΑΝ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ: «Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΜΟΝΟ 48 ΩΡΕΣ».

    Η Ελλάδα διαθέτει έναν από τους πιο δυναμικούς πολεμικούς αεροπορικούς στόλους. Οι πιλότοι μας είναι οι καλύτεροι σε όλο το ΝΑΤΟ και ο στόλος μας ο πιο ισχυρός στη Μεσόγειο.
    Σε παλιότερη συνέντευξή του ο καθηγητής ελληνοτουρκικών σχέσεων Άγγελος Συρίγος είχε δηλώσει ότι: «πιθανή επιθετική ενέργεια των τούρκων θα είναι στα Ίμια, στις Οινούσσες, λίγο έξω από τη Χίο και η περιοχή Λαδόξερα, έξω από τη Σαμοθράκη». Κύριος στόχος των Ελλήνων πιλότων που αναγνωρίζονται ως οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ, ακόμα και από τους Αμερικανούς σύμφωνα με την τελευταία άσκηση Red Flag στις ΗΠΑ, σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη θα είναι τα Στενά των Δαρδανελίων, όπως και την ένδοξη περίοδο 1912-13 στους Βαλκανικούς πολέμους. Βασική αποστολή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας είναι η απαγόρευση εξόδου των τουρκικών μονάδων επιφανείας, των υποβρυχίων τους στο Αιγαίο με ειδικές αποστολές TASMO (Tactical Air Support for Maritime Operations). Αυτό θα επιτευχθεί με την ξαφνική καταστροφή όλων των κύριων μονάδων του εχθρικού Στόλου από την Πολεμική μας Αεροπορία, με την χρήση αντι-πλοϊκών πυραύλων AM-39 Exocet. Ένα μαζικό ελληνικό πλήγμα σε όλες τις κύριες μονάδες του τουρκικού στόλου, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χώρες, διότι τότε στο ελληνικό Αρχιπέλαγος θα αρμενίζει μόνο το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό μας ελέγχοντας τα πάντα. Αυτήν την επικίνδυνη αποστολή θα κληθεί να πραγματοποιήσει η ελληνική Πολεμική Αεροπορία με αεροσκάφη τύπου Mirage-2000, ενώ για τα υπόλοιπα τουρκικά σκάφη υπάρχει «μέριμνα».
    Ο συνδυασμός αεροσκαφών Mirage 2000 και πυραύλων AM-39 Block II Exocet θα εξουδετερώσει τις εχθρικές μονάδες επιφανείας. Η ικανότητα αυτή επιδείχτηκε το Μάιο του 2012, όταν ένας πύραυλος Exocet εκτοξεύτηκε από Mirage 2000 της 332 ΜΠΚΠΚ στο Πεδίο Βολής Κρήτης. Ο πύραυλος πέταξε σε χαμηλό ύψος σχεδόν πάνω από τα κύματα πλήττοντας τον στόχο του με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας ότι η Πολεμική μας Αεροπορία έχει την ικανότητα να πλήξει θανάσιμα από απόσταση ασφαλείας, οποιονδήποτε ναυτικό στόχο της ανατεθεί.
    Την ίδια στιγμή, στον αέρα η τουρκική αεροπορία με μαζικές εξόδους F-16 θα προσπαθήσει «απεγνωσμένα» να κυριαρχήσει. Αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο. Σύμφωνα με Ισραηλινούς ανώτατους αξιωματικούς που «κόβει το μάτι τους», η τουρκική αεροπορία σε πιθανή σύγκρουση με την ελληνική θα επιζήσει μόνο 48 ώρες.
    Το περιβάλλον του ελληνικού Αρχιπελάγους αλλά και η σύνθεση της κύριας απειλής που είναι το τουρκικό Ναυτικό, αποτελούν μια εφαρμογή των επιχειρήσεων ΤΑΥΝΕ ή TASMO, οι οποίες θα αναλάβουν σε περίοδο επιχειρήσεων να εξουδετερώσουν την απειλή που πρεσβεύουν οι μεγάλες μονάδες επιφανείας.
    Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι αποβατικές ενέργειες στην περιοχή της Δυτικής Θράκης από τους Τούρκους, διότι και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι από τον Έβρο δεν περνάνε «με καμία προσπάθεια». Στα σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν και τα πανίσχυρα και αόρατα Υποβρύχια τύπου 214, οι φονιάδες του βυθού, οι οποίοι θα χτυπήσουν τους τούρκους, πριν προλάβουν να απλωθούν και να πάρουν θέσεις για ναυμαχία.
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. Με το παραπάνω Ελληνικό σχέδιο στο τραπέζι των Επιχειρήσεων, αφήνουμε πίσω κάθε αμυντικό σχεδιασμό. Η πανωλεθρία των Τούρκων είναι δεδομένη, αν κλείσουμε και τα Στενά ώστε να μην κατέβουν στο Αιγαίο τα Πολεμικά που είναι αγκυροβολημένα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟ 1974, ΟΤΑΝ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΗΡΩΪΚΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΣΕ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ 200.000 χιλ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ Ο ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ....

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ?

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ17 Μαρτίου 2018 στις 11:56 π.μ.

    ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
    .
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ
    Η' ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!!!
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=9WhOv0xSyGg
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2018
    .
    TI ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ XΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ;;;;;;
    .
    .
    .
    ΣΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΝΔ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=1-q5lclHjME
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2018
    .
    .

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    .
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
    .
    ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !!!!!!
    .
    ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΑΝΑΡΧΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ???????
    .
    ΠΡΟΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    .
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=oGMLu...
    .
    .
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=oGMLu1WGY5g
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ17 Μαρτίου 2018 στις 11:58 π.μ.

    .
    .
    ΜΗΝΥΜΑ
    .
    ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ …………
    .
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ :
    .
    ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !
    .
    Η ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !
    .
    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ !
    .
    Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΝΝΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !
    .
    ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ,
    .
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ
    .
    ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ! ! !
    .
    ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΜΑΤΗ
    .
    ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ
    .
    ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ !
    .
    Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
    .
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ !
    .
    ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    .
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,
    .
    ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ …………..
    .
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ , ΘΕΜΑΤΑ , ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ,
    .
    ΚΑΡΜΠΟΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ………………..
    .
    ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ , Η ΤΒ , ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ , ΤΑ ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ,
    .
    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ , ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ , Ή ΒΑΘΕΙΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ,
    .
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,
    .
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ !
    .
    ΖΩΝΤΑΝΑ ΖΟΜΠΙ ……………………….
    .
    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ! ! !
    .
    .
    .
    BINTEO
    .
    Δεν θα υπάρχει διαφυγή εαν εγκατασταθεί το 5G δίκτυο
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=LgqKx_s9-cE
    .
    .
    ΠΑΡΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ! ! !
    .
    .
    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΥΓΙH ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ .
    .
    .
    ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ……………
    .
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ………………………
    .
    ΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ! ! !
    .
    ΚΑΙ Ω ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
    .
    ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗΣ ,
    .
    ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…………..
    .
    ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ !
    .
    ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ !
    .
    ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ΜΑΣ !
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ !
    .
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ - Σ .Κ .Ε .Ψ .Η .! ! !
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...