Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΙΤΑΛΙΑ, Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ. ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ. ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


  ΜΑΤΕΟ  ΣΑΛΒΙΝΙ,  Ο  ΠΡΩΗΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΠΟΥ  ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ  ΝΑ  ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ  ΤΟΝ  ΙΤΑΛΙΚΟ  ΛΑΟ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο Ιταλικός λαός στις  εκλογές  του  Μαρτίου  του  2018  έκανε  ένα τεράστιο  βήμα προς την Ελευθερία από  την  τοκογλυφική  σκλαβιά  του  Ρότσιλντ. 

Στις  ιταλικές  εκλογές  πρώτο κόμμα, αναδείχθηκε το «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» με 32,61%, ενώ ο εθνικός συνασπισμός της "Λέγκας του Βορρά ", των "Αδελφών Ιταλών" και της "Φόρτσα Ιτάλια" , έφτασαν μαζί το 37,03%.
Πρωτοφανής  ήταν  η  κατάρρευση της Ιταλικής αριστεράς, που αποτελεί και τον πιο πιστό σύμμαχο των τοκογλύφων του πλανήτη. 

 (Μόνιμη  επιδίωξη  όλων  των  ιδεολογιών,  όλων  των   θρησκειών,  όλων  των  κυβερνήσεων, όλων  των  μυστικών  υπηρεσιών,  είναι  η  θέση  και  η  αντίπαλη  θέση                          αντιπαλότητα)  να είναι  κατειλημμένες  από  δικά  τους  στελέχη. 

Διαβάστε  και  τα  άρθρα  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων"  για  την  στημένη  αντιπαλότητα,  την  ψευδοαντιπαλότητα,  που  κατασκευάζουν  εκ  των  προτέρων  οι  ειδικοί  στην  δημιουργία  θρησκειών  και  ιδεολογιών  για  τα  πρόβατα. 

1.  Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΛΕΟΝ ... 
2.   Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. Β΄ ΜΕΡΟΣ. Ο ΝΕΟΣ ΒΑΡΒΑ...)
 
Το αριστερό κόμμα  Liberi e Uguali, το  Ιταλικό ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε μόλις το 3,4%, στην πιο ξεφτιλισμένη πτώση της Ιταλικής αριστεράς από τον καιρό της ίδρυσης της. Ακόμα χειρότερα, το κεντροαριστερό κόμμα του Ρέντζι, που ως χτες κυβερνούσε την Ιταλία, είδε τα ποσοστά του να υποχωρούν στο 18,7%. 
Ο Ματέο Σαλβίνι, που γεννήθηκε το 1973, ανέλαβε την αρχηγία της συντηρητικής Λέγκας του Βορρά.
Ο Ματέο Σαλβίνι,  είναι  πρώην κομμουνιστής, ηγετικό στέλεχος της “Κομμουνιστικής Επανίδρυσης”, Δημοτικός Σύμβουλος στο Μιλάνο (1993) με τους κομμουνιστές. Το 1997 επικεφαλής του ψηφοδελτίου των  «Κομμουνιστών Παντανίας», κατέλαβε στην τοπική Βουλή 5 από τις 210 έδρες.
Τι ώθησε τον  πρώην  κομμουνιστή στη Λίγκα, στην  οποία  επικράτησε  απέναντι στον  Μπόσι κι έγινε Γραμματέας της; 
Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Η αριστερά έγινε φιλοευρωπαϊκή και ξέχασε ότι ως αριστερά όφειλε να υπερασπίζεται την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους».
O Matteo Salvini στις εκλογές του Μαρτίου  2018 συνεργάστηκε με κορυφαίους διανοούμενους και πανεπιστημιακούς της κομμουνιστικής αριστεράς, όπως ο Alberto Bagnai, ο  οποίος  σήμερα είναι  Γερουσιαστής της Λίγκας και ο κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομολόγος εναντίον του ευρώ. Η συμφωνία ήταν:  «Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  και  του ΔΝΤ».
Η  λεγόμενη αριστερά από δήθεν  προστάτιδα της εργατικής τάξης, έγινε ο καλύτερος σύμμαχος των παγκόσμιων νονών, προωθώντας με λύσσα και με βία, την λαθρομετανάστευση, τον λαθρεποικισμό και τη λαθροεισβολή, κατακρεουργώντας έτσι τα κοινωνικά, εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα της εργατιάς.
Ο μεγάλος Ιταλός ηθοποιός Claudio Amendola παραδείγματος χάριν, ο αγαπημένος ηθοποιός της Ιταλίας σήμερα, ο κύριος εκπρόσωπος της αριστεράς και μάλιστα της επαναστατικής αριστεράς στο καλλιτεχνικό στερέωμα εξέπληξε πριν λίγο καιρό και μετά τις εκλογές στην Ιταλία, μάλλον προκάλεσε σοκ στην “αριστερά” όταν σε εκπομπή του μεγαλύτερου ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού La7, φιλοξενούμενος της Myrta Merlino, δήλωσε: «Ο Matteo Salvini είναι ο πιο ικανός πολιτικός των τελευταίων είκοσι χρόνων».
«Η πολιτική κατάσταση είναι διαφορετική, η εργατική τάξη ψηφίζει τη δεξιά. Ο Salvini δεν πρόδωσε τις ιδέες του. Ο Salvini αντιπροσώπευσε τους εργάτες, βρέθηκε πλάι τους. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της Λίγκας, κατέκτησε το έδαφος. Τώρα η Λίγκα και τα 5 αστέρια πρέπει να βρουν μια κυβερνητική ομάδα».
Ο  Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε μετά  τις  εκλογές: «Για την Ιταλία αποφασίζουν οι  Ιταλοί, όχι οι Γερμανοί, ή άλλες εθνικότητες.  Μόλις   αρχίσω να  δουλεύω στο υπουργείο Εσωτερικών, θα αρχίσουν οι απελάσεις των λαθρομεταναστών».

Οι  προγραμματικές κυβερνητικές θέσεις των δύο ιταλικών  κομμάτων,   που τρόμαξαν τους  τοκογλύφους  είναι:
1. Λειτουργία της κυβέρνησης και των κυβερνητικών κοινοβουλευτικών ομάδων:  
Κώδικας ηθικής της κυβέρνησης, κανείς καταδικασμένος στην κυβέρνηση, αλλά ούτε κάποιος για τον οποίο ασκείται δικαστική έρευνα, πλήρης απαγόρευση συμμετοχής σε μέλη μασονικών στοών.
 2. Το νερό είναι Δημόσιο αγαθό
Σύστημα ύδρευσης κρατικό.
3. Γεωργία και Αλιεία made in Italy
Μέτρα στήριξης της Γεωργίας σύμφωνα με τις εθνικές ανάγκες και συμφέροντα. “υπεράσπιση του Made in Italy”.
4. Περιβάλλον, μηδενισμός απορριμάτων
Αποκατάσταση σεισμοπλήκτων.
5. Κρατική Τράπεζα Επενδύσεων και ΑποταμίευσηςΤράπεζα με άμεση εγγύηση του Κράτους.
Για Ανάπτυξη, ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, χρηματοδότηση δημοσίων έργων εθνικής και στρατηγικής σημασίας.
Εγγύηση Αποταμιεύσεων.
Κατάργηση “κάθε νομοθεσίας” που επιτρέπει σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικές εταιρίες να στρέφονται εναντίον χρεωμένων Ιταλών πολιτών χωρίς προηγούμενη Δικαστική εξουσιοδότηση.
6. Σύγκρουση συμφερόντων:
Μέλη της κυβέρνησης δεν μπορούν να έχουν επενδύσει χρήματά τους σε εταιρίες χρηματοπιστωτικές όπως για παράδειγμα η BLACKROCK INVESTMENT, αλλά το ίδιο για Περιφερειάρχες, Δημάρχους, προέδρους-στελέχη οργανισμών που συμμετέχει το κράτος.
7. Πολιτισμός
Το κράτος δεν περιορίζεται στη διατήρηση του πολιτισμού και των μνημείων, αλλά και την αξιοποίηση.
8. Δημόσιο χρέος
Αίτηση διαγραφής χρέους 250 δισεκατομμυρίων προς την ΕΚΤ. μείωση δημοσίου χρέους χωρίς φορολογικές επιβαρύνσεις και λιτότητα.
9. Άμυνα
Προστασία του προσωπικού και των οικογενειών στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ανάπτυξη Εθνικής Βιομηχανίας.

Προσλήψεις στους Καραμπινιέρους.
Επανεξέταση κι επανεκτίμηση των υπαρχουσών στρατιωτικών αποστολών σε διάφορες περιοχές του κόσμου.
10. Εξωτερική Πολιτική
Κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Δημοκρατίας Sergio Mattarella, δεν τίθεται τώρα θέμα συμμετοχής στο ΝΑΤΟ και προνομιακής σχέσης με τις ΗΠΑ.
Όμως υπάρχει κι η Ρωσία που δεν αποτελεί στρατιωτική απειλή αλλά είναι οικονομικός και εμπορικός εταίρος μας κι αυτό σημαίνει άμεση άρση εμπάργκο και κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας.
Η Ρωσία είναι στρατηγικός συνομιλητής μας για την επίλυση των τοπικών κρίσεων σε Υεμένη, Λιβύη, Συρία.
11. Φορολογία, Απλοποιήσεις
15% φορολογία.
3.000 ευρώ αφορολόγητο για κάθε μέλος οικογένειας φορολογούμενου.
12. Δικαιοσύνη
Δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, ανεξαρτησία δικαιοσύνης.
13. Μεταναστευτικό
Κτύπημα των εμπόρων μεταναστών.
Κατάργηση Δουβλίνου.

Άμεση επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους όσων δεν έχουν δικαίωμα αίτησης ασύλου.
Απαγόρευση πώλησης όπλων σε εμπόλεμες χώρες.
Τεμένη: υπαγωγή στο υπουργείο θρησκευμάτων και υποχρέωση διεξαγωγής των όποιων θρησκευτικών λειτουργιών αποκλειστικά στην Ιταλική γλώσσα. Κατάργηση όλων των τεμένων εξτρεμιστικών θρησκευτικών οργανώσεων.


14. Εργασία: Τέλος η άμισθη εργασία μαθητευόμενων, εκπαιδευόμενων, κατάργηση πληρωμών με voucher.

Ο Ιταλός Παυλόπουλος πρόεδρος  Ματαρέλα  ακύρωσε το  Ιταλικό  Σύνταγμα, αρνούμενος το δικαίωμα του  Ιταλικού  λαού να αποφασίζει για τις τύχες του. 
Πάνω  σ’ αυτό δήλωσε: «Η συμμετοχή στην ευρωζώνη είναι θεμελιώδους σημασίας για την Ιταλία». 
Αυτό  λένε  πάντα  οι  πράκτορες  μασόνοι,  αν  δεν  τους  αρέσει  η  επιλογή  του  λαού. Η  βούληση του Ιταλικού λαού για  τους  μασόνους  δεν  έχει  καμία  σημασία.
Οι  μασόνοι  (δεξιοί  και  αριστεροί)  του  Ρότσιλντ  καθοδηγούν με ψέματα και φοβίες την κοινή γνώμη, μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να ψηφίζουν τα  δικά τους κόμματα. Αν όμως κάτι πάει στραβά και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν τους συμφέρει τότε επιβάλλουμε πραξικόπημα.

Ο  μεγάλος  φόβος  του  Ρότσιλντ  εκδηλώθηκε  σε  άρθρο των Financial Times, (πάντα  το  καμπανάκι,  για  τέτοια   ζητήματα,   χτυπάει  πρώτα  στην  Αγγλία),  που αποκάλεσαν  τους  Ιταλούς   βάρβαρους.  Ο  Σαλβίνι  απάντησε  αμέσως  στον Ρότσιλντ: «γράφουν πως φθάνουν οι βάρβαροι. Καλύτερα βάρβαροι παρά δούλοι, που ξεπουλάνε την αξιοπρέπεια, το μέλλον, τις επιχειρήσεις, ακόμα και τα σύνορα της Ιταλίας».

Το Ιταλικό έθνος όμως  θα  αντισταθεί  στην  επιχείρηση εξαφάνισης του από την Ιστορία.
Ό,τι  είναι  να  γίνει,  θα  γίνει. 
Ένα  έθνος  δεν  αποκτά  την  Ελευθερία  του  χωρίς  αίμα.

1 σχόλιο :

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ8 Ιουνίου 2018 στις 6:25 μ.μ.

    ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    .
    Μη βιαστούν οι Κασσάνδρες να μας πουν ότι το λευκό το άκυρο και η αποχή είναι υπέρ τον μεγάλων κομμάτων.
    Όταν θα είναι πάνω από 55% θα πάθουν πανωλεθρία! Διότι θα δουν τον λαό ενωμένο και αποφασισμένο, αυτή θα είναι η νίκη και ας μην μετράνε τα λευκά, τα άκυρα!
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CE%94%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9C%CE%97.jpg?resize=640%2C341
    «Λευτεριά είναι παλικαριά.
    Να ξεκινάς και να μη είσαι σίγουρος»
    Αναμφισβήτητο είναι ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει και ότι ο Ελληνικός Λαός βιώνει την έσχατη ένδεια της νεωτέρας ιστορίας του.
    Επίσης αναμφισβήτητο, αλλά και αναπόφευκτο είναι, ότι ανά πάσα στιγμή αναμένεται η ανακήρυξη νέων εκλογών.
    Και πάλιν με το πρόκριμα διεξόδου από το αδιέξοδο που ταλανίζει την χώρα και τον λαό μας.
    Όμως το καίριο και εύλογο ερώτημα που τίθεται τώρα σε όλους μας είναι: ποίο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών;
    Αναμένεται από αυτές η διέξοδος απο την κρίση, η ανασυγκρότηση της Ελλάδος και η σωτηρία του Ελληνικού Λαού;
    Είναι δυνατόν να αναγεννηθεί η Ελλάδα και η Δημοκρατία μας από όλους τους επί δεκαετίες γνωστούς παρθενογεννημένους με τα δήθεν νέα τους προγράμματα σωτηρίας ή και από τις παρθενογενέσεις νέων κομμάτων, προερχόμενα ως γνωστόν από παλαιά, σάπια υλικά, τα σπλάχνα παλαιών, όλων αυτών οι οποίοι επί δεκαετίες εξαπατούσαν και καταλήστευαν κυριολεκτικά τον Ελληνικό Λαό, και τα οποία ευθύνονται για την μεγαλύτερη ταπείνωση της Ελλάδος;
    Αναντίρρητη διαπίστωση όλων μας είναι ότι η κατάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας επιδεινώνεται συνεχώς.
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………..
    .
    .
    Διότι αντίσταση της Ελλάδος σημαίνει τον σπινθήρα για μία γενίκευση της αντίστασης κατά των άθλιων πρωταγωνιστών και υπευθύνων για την κατάντια της Ευρώπης.
    Ο Βίκτωρ Ουγκώ είπε: «για να είσαι ελεύθερος πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός!». Ευρισκόμαστε σε μία φάση που οδηγεί στην ολοκληρωτική φτωχοποίηση του λαού μας, η οποία μετά θα γίνει βίωμα και συνείδηση όλων μας.
    Εκ του λόγου αυτού, η μάταιη προσμονή «Εθνοσωτήρων» και στις επόμενες εκλογές είναι πια παρελθόν.
    ΛΥΣΗ για την σωτηρία της Πατρίδας μας ευρίσκεται τώρα μόνο στα χέρια ολόκληρου του Ελληνικού Λαού!
    Ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: «δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο.
    Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που διοικεί ένα λιοντάρι!»
    Εμείς οι Έλληνες, για την σωτηρία της Πατρίδας μας, οφείλουμε να επιμείνουμε τώρα και σε μία εθνική κάθαρση, να διερευνήσουμε όλα τα σκάνδαλα, να στείλουμε στην φυλακή όλους εκείνους τους ΑνθΕλληνες και να ζητήσουμε ευθύνες και από εκείνους τους ξένους που παρανόμησαν σε βάρος της Ελλάδος.
    Μετά από αυτό θα αποκαλυφθούν πολλές βρώμικες συνεργασίες ΑνθΕλλήνων πολιτικών και με τους Δανειστές.
    Η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και το δίκαιο καταχτιόνται, δεν χαρίζονται από άλλους!
    *Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ν.Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη.
    Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα.
    Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
    Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Πολιτιστική Κληρονομιά στην Αθήνα.
    http://arxaiaithomi.gr/2018/06/08/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81/
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...