Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ. ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;

ΕΝΑΣ  ΨΕΥΤΗΣ,  ΠΡΟΔΟΤΗΣ,  ΚΑΙ  ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
ΕΝΑΣ  ΓΝΗΣΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΚΝΙΤΗΣ.  ΕΝΑΣ  ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ  ΔΕΙΛΟΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΟΣΠΟΥ  ΧΑΙΡΕΤΑΙ  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ  ΠΤΩΜΑΤΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΑ  23  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018,  8  ΤΟ  ΑΠΟΓΕΥΜΑ,  ΔΗΛΑΔΗ  ΜΕ  ΤΟ  ΦΩΣ  ΤΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ  ΑΚΟΜΗ,  100  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  ΕΙΧΑΝ  ΚΑΕΙ  ΖΩΝΤΑΝΟΙ.  ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ  ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ  ΚΑΙ  ΓΙΑΓΙΕΣ  ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ.  ΜΕΤΑ  4   ΩΡΕΣ,  ΣΤΙΣ  12  ΤΗΝ  ΝΥΧΤΑ,  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΚΑΙ  ΦΟΝΙΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΔΗΛΩΝΕΙ  ΘΕΑΤΡΙΚΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΙΣ  ΚΑΜΕΡΕΣΟΤΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΜΑΤΙ  ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΛΑ.   ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ (11.30  Μ.Μ.),  ΟΙ  «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΓΡΑΦΟΥΝ  ΑΡΘΡΟ  ΟΤΙ  ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΑΝ  ΠΟΝΤΙΚΙΑ,  ΠΟΥ  ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ  ΑΜΕΣΩΣ  (5  ΛΕΠΤΑ  ΜΕΤΑ  ΤΑ  ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ).
 
ΣΗΜΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.

    

Άρθρο  των  «Αυτόχθονων  Ελλήνων»  που  δημοσιεύθηκε  τα  μεσάνυχτα  της  Δευτέρας  προς  Τρίτη,  23  προς  24  Ιουλίου  2018. 
Τέσσερεις  ώρες  πριν  δημοσιευθεί  το  άρθρο  (στις  8  το  απόγευμα)  πάνω  από  100  Έλληνες  είχαν  καεί  σαν  ποντίκια. 
Ο  συγγραφέας  του  άρθρου,  όταν  το  έγραφε  στις  εντεκάμιση  το  βράδυ  δεν  το  γνώριζε  αυτό,  αλλά  παρακολουθώντας  τις  ειδήσεις  κατάλαβε  ότι  κάτι  δραματικό  εξελισσόταν,  γι  αυτό  έγραψε: 
«H Αττική ΚΑΙΓΕΤΑΙ 200  οχήματα  και  100  σπίτια  καίγονται – 150  άτομα  εγκλωβισμέναΕγκλωβισμένοι στο Μάτι: Τουλάχιστον 10 άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα.».
 

Αυτό  που  υποψιαζόταν  ο  αρθρογράφος  στις  11.30  το  βράδυ,  από  μακριά,  δεν  το  γνώριζε  ο  αναίσθητος  κνίτης  «πρωθυπουργός»  προδότης  κομμουνιστής  την  ίδια  ώρα;  Έπαιζε  θέατρο  με  τους  υποτακτικούς  του  μπροστά  στις  κάμερες  στις  12  την  νύχτα;  Ποιό  από  τα  δύο  είναι  περισσότερο  απαίσιο  για  τον  δολοφόνο  του  Ελληνικού  λαού.

Χαιρόταν  μέσα  του  για  την  φρικτή  μοίρα  των  Ελλήνων,  σαν  τους  φίλους  του  τους  σκοπιανούς;  Παπούδες  και  γιαγιές  βρέθηκαν  με  τα  εγγόνια  τους  καμμένοι  μαζί.  Αυτή  την  τύχη  προετοιμάζει  για  όλους  τους  Έλληνες  ο  απαίσιος  κνίτης;ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  ΤΩΝ  «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ»:

«Γύρισε σαν τον κλέφτη στην Αθήνα από διακοπές στη Μονεμβασιά, ο ανεπρόκοπος Προκόπης.

Σε ΠΥΡΙΝΟ ΚΛΟΙΟ η ΧΩΡΑ: Σκάνε φιάλες προπανίου – Σπεύδουν ενισχύσεις στα διυλιστήρια- Kαίγονται σπίτια και στην Πεντέλη – Εκκενώνεται ορφανοτροφείο
200 οχήματα και 100 σπίτια καίγονται – 150 άτομα εγκλωβισμένα -Α.Τσίπρας: «Προβληματίζομαι…» –
Κωμική παράσταση Τσίπρα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής: Δεν καταλαβαίνει τι του λένε! Ο  μασόνος  πρόεδρος  Παυλόπουλος  το  2008  έκαψε  την  μισή  Αθήνα  και  πήρε    δικαίως   τον  τίτλο  Νέρων  ο  Β΄.  Λέτε  σήμερα  ο  προδότης   πρωθυπουργός  του  να  κάψει – εκτός  των  άλλων -  και  την  μισή  Αττική  και  να  πάρει  τον  τίτλο  Νέρων  ο  Γ΄;»
Σε  τρία  λεπτά  άλλο  άρθρο  και  σε  άλλα  τρία  λεπτά  τρίτο  άρθρο.  Η  αττική  καίγεται  και  έχουμε  νεκρούς.  Προσοχή:  μεσάνυχτα  Δευτέρας  προς  Τρίτη.   

24  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018,  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
  
ΚΑΙΓΕΤΑΙ  σήμερα  όλη η ΕΛΛΑΔΑ. 

Μπαράζ πυρκαγιών στην Κορινθία.
Ενώ η Αττική ΚΑΙΓΕΤΑΙ, η Θεσσαλονίκη ΠΝΙΓΕΤΑΙ.
Έφτασε στην θάλασσα η φωτιά στην Κινέτα.
Αγνοείται αγοράκι στην Ραφήνα – Αστυνομικοί φωνάζουν το όνομά του από τα μεγάφωνα των περιπολικών.
Εξερράγη βενζινάδικο στο λιμάνι της Ραφήνας.
Φρεγάτα και αρματαγωγό ανοικτά του Ζούμπερι για να απεγκλωβίσουν εκατοντάδες κατοίκους
Μπήκε η φωτιά στην πόλη της Ραφήνας.
Εγκλωβισμένοι στο Μάτι: Τουλάχιστον 10 άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε Ανατολική & Δυτική Αττική.
Δίχως ρεύμα η Κρήτη – Παρατεταμένη διακοπή λόγω  καύσωνα.
Ανησυχία στους Αγίους Θεοδώρους -Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά.
Επιστρέφει εκτάκτως ο Τσίπρας μετά τις πυρκαγιές.  Δεν  πρόλαβαν  να του  καταθέσουν  τα  30  αργύρια  για  την  Μακεδονία.
ΔΥΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΑΡΘΡΑ  ΤΟΥ  ΛΕΥΤΕΡΗ  ΠΑΝΟΥΣΗ

Δεν τους ενδιαφέρουμε...Μάρτυς μου ο Θεός...
Παρακολουθώντας τα δρώμενα σε φέησμπουκ και τουίτερ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο μέσος αριστερός, όχι μόνον δεν δίνει δεκαράκι για τα δεκάδες θύματα της πυρκαγιάς αλλά η πλειοψηφία αυτών των κόκκινων ανθρωποερπετών, το χαίρονται κιόλας.

Οι ψυχές τους, αν ξάφνου αποκτούσαν μορφή, θα έμοιαζαν σαν εκείνο το κόκκινο ερπετό που σήκωσε ο πρωτοκιτσάτος δήμαρχος Φαλήρου και ευτυχως βρεθηκαν πέντε καλόγουστοι Έλληνες να το κατεβάσουν.
Κόκκινοι γυμνοσάλιαγκες, με φτερά Βεελζεβούλη.

Κι εντάξει... Εκείνος ο ανεκδιήγητος δήμαρχος έκαμε ότι έκαμε από αρρωστημένη αισθητική άποψη.
Οι κόκκινοι χαχόλοι ξερνάνε το μίσος τους, από ιδεολογία.
Γιατί όπως έγραψε και κάποιος συριζαίος στο τουίτερ, στο Μάτι διέμεναν κυρίως άνθρωποι των μεγαλομεσσαίων κοινωνικών στρωμάτων και άνω, που προφανώς τους άξιζε να πεθάνουν με φρικτό θάνατο!
Δεν ξέρω τι θα έλεγαν οι άρρωστοι του συριζα, αν δεν υπήρχε ο δήμαρχος Μεγάρων, που έσωσε τον κοσμάκη στην Κινέττα. Γιατί κι εκεί θα υπήρχανε νεκροί, αν δεν βρίσκονταν ένας λογικός άνθρωπος, να αποφασίσει εδώ και τώρα και να διεκπεραιωσει επιτυχώς την εκκένωση της περιοχής.
Και στην Κινέττα δεν εχουν χτισει εξοχικα μονον οι ψηφοφοροι του Κουλη, οπως φαντασιωνονται για το Ματι οι κοκκινοι συμμοριτες...

Και δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να καταλάβετε την ψυχική αρρώστια του μέσου αριστερού. Μπορείτε να τη δείτε πως αντανακλά στα λόγια, στα έργα και στις φάτσες αυτωνών που εκλέξανε οι αριστερές μάζες.
Μίσος-μίσος-μίσος!

Μίσος προς κάθε τι το ελληνικό!
Μίσος που τους είναι αδύνατο να συγκρατήσουν για να μην τους βγει σε ένα σαρδόνειο χαμόγελο, ενώ κατακεραυνώνουν όσους τολμάνε να μιλήσουν την αλήθεια, παρά το τριήμερο "πένθος"

Γι αυτό και το μόνο που κατάφεραν να αρθρώσουν, απάνω από τα καρβουνιασμένα πτώματα των νεκρών, ήταν ότι φταίει ο ΣΚΑΙ!
Εμείς δεν τους ενδιαφέρουμε ούτε τόσο δα.
Τους ενδιαφέρει μοναχά η εικόνα!
Άλλωστε και ο κόσμος τους ολάκερος, μια εικόνα είναι...    

Και για να μην μου λέτε ότι σας γράφω ότι γουστάρω, σας δίδω εδώ τη πρόταση ενός συριζαίου, για το τι θα έπρεπε να γίνει, ώστε η "εικόνα" των γεγονότων, να ταιριάζει με την εικόνα που θέλουν να στήσουν οι συριζαίοι για τα "γεγονότα"

"...  ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με αρμοδιότητες ανάπτυξης και προώθησης πολιτιστικών δομών, έκανε αυτή την πρόταση. Να προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής δωρεάν εισιτήρια και μεταφορά όσων πυρόπληκτων θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στην Επίδαυρο, στις 17 και 18 Αυγούστου.

Το επιχείρημά του; 
«Προφητικό και διαχρονικό, το κύκνειο άσμα του Σοφοκλή όπου ο βασιλιάς Οιδίποδας, τυφλός και ανήμπορος, αποζητά τη λύτρωση, αλλά και απαντήσεις για την τραγική του μοίρα», αναφέρει στην πρότασή του.

Μάλιστα, προτείνει «να παρακολουθήσουν την ίδια παράσταση και δημοσιογράφοι και μη που αυτές τις ημέρες σκύλευσαν στον πόνο και στην καταστροφή» γιατί «Θα καθρεφτίσουν καλύτερα στον Κρέοντα ή στον Πολυνείκη το μένος τους για την χαμένη εξουσία. Ίσως ακόμη αντιληφθούν τη ρήση του Antonio Gramsi στα τετράδια από τη φυλακή ότι: Ο λαϊκισμός  είναι η χειρότερη μορφή υφέρποντος φασισμού».

Προς (αναγκαστική) πολιτική επιμόρφωση όλοι όσοι δεν συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ!


Pronews

Ναι-Ναι!
Μετα τη μεγαλύτερη εκατόμβη νεκρών από φυσική[;] καταστροφή, ένας συριζαίος εισηγείται να πάνε όσους επέζησαν δωρεάν στη Επίδαυρο, για να παρακολουιήσουν τον Οιδίπποδα επί Κολωνώ!
Και μαζι με τους ανθρώπους που έχασαν τους δικους τους, να στείλουν στο θέατρο και στους δημοσιογράφους, που τολμησαν να πουν και δυο κουβεντες παραπανω για την αληθεια που ειδαμε ολοι μας...
Ως ένοχους λαϊκισμου [κατά τον Γκράμσι] 

Τρέλα;
Ηλιθιότητα;
Σαδισμός;
Τίποτα από όλα αυτά. Απλώς αριστερά. Αγνή, πούρα, διαχρονικη και παντοτινή αριστερά.
Μια ορδή βουλιμιαίων και ψυχικά νοσούντων πλασμάτων, που θα σκότωναν και τη μάνα τους ακόμα για μια θεση στο δημοσιο.
Και προπαντός, μάζες φτηνών, λούμπεν, ακαλλιέργητων, κακόγουστων και ημιπαράφρονων βολεμένων, που μισούν κάθε τι το ελληνικό, επειδή ακριβώς μισούν θανάσιμα τους εαυτούς τους.

Αυτή είναι η αριστερά, από τον αρχηγό τους, ίσαμε τον τελευταίο ροζοκόκκινο χαχόλο.

Δεν τους ενδιαφέρουμε.
Ποτέ δεν τους ενδιαφέραμε. Ούτε το 1922 τους ενδιαφέραμε, ούτε το 1945 τους ενδιαφέραμε, ούτε τώρα τους ενδιαφέρουμε.  
Το όραμα τους, το πάθος τους, ο πόθος τους, η πιο παλιά και σταθερή τους προσδοκία είναι ο αφανισμός του Γένους των Ελλήνων.
Και να εισαστε βεβαιοι οτι βαθια μεσα τους πανηγυριζουν ακομα και τώρα στο ακουσμα της ανακαλυψης ενος νέου νεκρου...

Για να ιδουμε αν ήσαν τίποτα λαθρέποικοι οι νεκροί, θα είχαν μούτρα να μιλάνε για ΣΚΑΙ και Επίδαυρους ή θα είχαν πέσει στο βαζάκι με τη θλίψη, να θρηνούν τους "καημένους τους προσφυγες";

Όχι δεν τους ενδιαφερουμε.
Και φανηκε αυτο πεντακαθαρα στην παγερη αδιαφορια με την οποια αντιμετωπισαν το κακό.
Όπως με την ίδια παγερη αδιαφορια ειχαν αντιμετωπισει τις πλημμύρες στη Μάνδρα.   
Ποιος πρωθυπουργος, ποιος υπουργός, ποια περιφερειαρχις, ποιος γραμματεας και ποιος φαρισαίος, εμφανίστηκε στο μέτωπο της πυρκαγιας;
Ουτε καν ο αρχιπαπάς τους!

Ναι, ρε Ελληνες. Όσο σκληρο, οσο τρελο και αν ακουγεται, ουτε ο αρχιεπισκοπος δεν φανηκε κοντά στους πάσχοντες Έλληνες.
Ελληνες ειναι, αστους να καουν!
Που ετσι και ητανε αλβανοκογκολεζοι θα εβλεπες τωρα τους ιερωνυμους, τους τοσκες και τις δουρες, να πετανε σταυρους και πετραχηλια για να τρεξουν να βοηθησουν τους λαθροεισβολεις.
Με τα χερια τους θα πεφτανε να σβηνουνε τις φλογες, ετσι και κινδυνευαν τιποτα μουσουλμανοι.
Όχι να αφησουν πεντε ασχετους μπατσους να εκτρεψουν τα αυτοκινητα με τον κοσμακη προς το καιομενο Ματι! 

Και σας τα λέγω αυτά, διότι το καλοκαιρι δεν περασε.
Θα ερθουν και αλλοι δυνατοί ανέμοι. Θα ξεσπασουν και αλλες πυρκαγιες. Κι ο μόνος που θα στέκεται πλάι στον Ελληνα, θα ειναι ο Θεος.
Αν δεν μας έχει σιχαθει και Τουτος...

Οι βραδυπενθούντες


Λοιπόν, αν δεν το γνωρίζατε να σας ενημερώσω εγώ...
Σήμερα λήγει το τριήμερο πένθος που είχαν κηρύξει οι ροζοκόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες για να μην τους κράζει το πόπολο.
Από δω και στο εξής μπορείτε να τους ξεχέζετε χωρίς ενοχές...

Τωρα βεβαια ειναι να απορεί κανείς... Γιατί κηρύχτηκε πένθος ρε μάστορα;
Οργή έπρεπε να κηρυχτεί. Ετήσια εθνικη οργή!
Διότι το πρώτο πράγμα που οφείλεται ως πράξη σεβασμού προς τους νεκρούς είναι να καρατομηθούν κάποιοι από τους ηθικούς αυτουργους του θανάτου τους.
[Όχι όλοι φυσικά, διότι τότε θα έπρεπε να αδειάσει το δημόσιο...]
Και να καρατομηθούν σκληρά. Χωρίς έλεος. Κι από τους πρώην κι απο τους νυν. Γιατι μονον ετσι μπορει να μάθαιναν οι επόμενοι τι περιμένει τους ανίκανους, τους καραγκιόζηδες, τους ψεύτες, του άρπαγες και τους λαοπλάνους...  

Αλλά αντί να κηρυχθεί ετήσια λαϊκή οργή, κηρύχτηκε τριήμερο πένθος. Στο οποίο φυσικά συμμετείχε προς μεγάλη της ανακούφιση και η γαλάζια πολιτική συμμορία. Που είναι το ίδιο υπεύθυνη με την ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία.
Διότι και στη φωτιά και στην πλημμύρα και στην προδοσία, το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο.
Σαν σιαμαία αδερφάκια, που αν αποκόψεις τον ένα, σκοτώνεις τον άλλον...

Γιατί, πως να το κάνουμε βρε αδερφέ...
Ο βασικότερος λόγος που χιλιάδες ελληνόφωνοι ψηφίζουνε την ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία είναι ο δικαιολογημένος τρόμος τους μήπως έρθει στην εξουσία η γαλάζια πολιτική συμμορία και η οικογένεια μητσοτάνταμς. Το αυτό ισχύει και αντίστροφα...  

Άλλωστε, δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι, αν στις φωτιές είχαμε κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι νεκροί θα ήσαν ίδιοι ή και περισσότεροι. Το είχε αποδείξει στις φωτιές της Ηλείας και ο αμίμητος Κωστάκης Καραμανλής, ο επονομαζόμενος και Βούδας ή Μπούρδας.

Και για να μην μιλάμε μοναχά για φωτιές, πλημμύρες και λοιπές φυσικές καταστροφές, πέστε μου εσείς σε ποιο καίριο ζήτημα εθνικής, εσωτερικής ή εξωτερικής πολιτικής διαφέρει η γαλάζια συμμορία από τη ροζοκόκκινη συμμορία;

- Στο κορυφαίο για την σημερνή Ευρώπη ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής;
Μα εδώ ο προκαθήμενος της οικογένειας Μητσοτάνταμς, τρέχει να τάξει, από αφρικανό σε ασιάτη και από αλβανό σε τσιγγάνο, για να αποδείξει την αφοσίωση του στο νεοταξίτικο σχέδιο της γενοκτονίας των Ελλήνων...

- Στους διορισμούς και στο πελατειακό κράτος ή στο συμμάζεμα των φόρων και των φορομπηχτικών;
Ωστόσο ο ίδιος ο καπετάν Μητσοτάνταμς διατηρεί το ρεκόρ σε μετακλητους υπαλληλους οταν ηταν υπουργος, ενώ από κάτου αναμένουν δεκάδες χιλιάδων μητσοτακικά κομματόσκυηλα, για να φύγουν οι συριζαίοι και να νέμονται αυτοί το δημόσιο.
Και φυσικά επειδή δεν πρόκειται να διώξει κανείς, κανέναν από το δημόσιο. Αυτό που θα συμβεί θα είναι να προστεθούν τα καινουρια κομματοσκυλα στα πλαια κομματοσκυλα.
Αρα να μεγαλωσει το κρατος και συνεπως να αυξηθουν οι φοροι, για να πληρωθουν και οι νεοεισερχομενοι παρασιτοι...

- Ή μηπως πιστεύετε οτι οι γαλαζιοι συμμοριτες δεν θα προδωσουν τη Μακεδονια, την Ηπειρο ή τη Θρακη;
Σωπατε, καλε...
Ηδη ο καπεταν Κουλης εχει καθησυχασει τη μανταμ Μερκελ οτι, ετσι και του δωσουν αυτουνου την εξουσια, θα τηρησει τη συμφωνια των Πρεσπων, που θα περασουν ετσι κι αλλιως απο τη βολη οι ροζοκοκκινοι συμμοριτες..

Λοιπον; 
Σε τι διαφερει η γαλαζια συμμορια απο τη ροζοκοκκινη συμμορια;
Εξόν φυσικά από τα χρώματα...
Όχι κυρία μου. Το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο. Κι αν νομίζεις ότι θα γινει κατι τις καλυτερο για του Ελληνες, αν ερθει στην εξουσια η οικογενεια Μητσοτανταμς ή καμια Φωφη ή κανας Θεοδωράκης, είσαι βαθιά γελασμένη.
Καλυτερα δηλαδη να πας να ψηφισεις την κ. Τατιανα Στεφανιδου, παρα αυτους...

Και μην ακους που σου λενε για πενθος και τετοιες μαλαγανιες, για να σε ξεγελασουν.
Δεκαρα δεν δινουν αυτοι για σενα την Ελληνιδα.
Μωρέ όλοι μας να καουμε, τα γαλαζοροζοκόκκινα καθαρματα θα στησουνε γλεντι, γιατι θα εχουν πετυχει αυτο που τους ανεθεσαν εργολαβικα τα αφεντικα τους.
Τη γενοκτονια των Ελληνων...

Ποιοι πενθουντες λοιπόν και ποιοι βραδυπορουντες;
Αυτοι ειναι ολοι τους βραδυπενθουντες. 

Ανθρώπινες σαύρες της αρπαχτης που δεν γνοιαζονται να κουνηθουν απο την καρεκλα τους, ακομα και αν τυλιχτει στις φλογες μεχρι και η πλαζ της Βουλιαγμενης [που παει το αλβαναριό για να αποδειξει οτι ειναι νοικοκυραιοι κι όχι τίποτα μπατίρηδες...] ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
       Υ.Γ.
Η  ΗΘΙΚΗ  ΕΝΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΚΝΙΤΗ.

Του Σάκη Μουμτζή,  Η ευθιξία είναι άγνωστη στην Αριστερά,  LIBERAL.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018
Ο Α. Τσίπρας και η παρεούλα του δεν είναι ούτε αναίσθητοι ούτε δειλοί. Αυτή η ψυχρή αντιμετώπιση μιας καταστροφής έχει τις ρίζες της στην κοσμοθεωρία με την οποία έχουν διαπαιδαγωγηθεί όλοι τους και έχει συνδιαμορφώσει χαρακτήρες και συμπεριφορές.
Ένας άνθρωπος είναι εύθικτος όταν έχει χαράξει με πολύ σαφή τρόπο τα όρια εντός των οποίων θα πρέπει να λειτουργήσει. Να θέσει τις αρχές που θα καθοδηγούν την συμπεριφορά του. Να σέβεται την ηθική σύμβαση της κοινωνίας μέσα στην οποία ζει και υπάρχει. Να έχει τελικά μια συγκροτημένη αντίληψη για τις αξίες που υπερασπίζεται και, πάνω απ΄όλα, για την αξία της ίδιας των ανθρώπινης ζωής.
Με το ίδιον ακριβώς τρόπο λειτουργούν και οι κοινωνίες και οι μικροκοινωνίες. Έχουν τους ηθικούς κανόνες τους.
Αν ένας πολίτης διαπιστώσει πως κάποια ενέργεια του υπερβαίνει αυτά τα ηθικά όρια, πέραν της ποινής που θα του επιβληθεί, θα καταβάλλει και ένα πολύ υψηλό προσωπικό τίμημα. Αυτό των τύψεων, της οδύνης, της ενοχής, της εσωτερικής λογοδοσίας.
Αν ο παραβάτης των ηθικών ορίων είναι δημόσιο πρόσωπο, τότε η αντίδραση του καθορίζεται από την ευαισθησία του και την αντίληψη που έχει για την ηθική διάσταση και τις συνέπειες των πράξεων του. Αυτοκτονεί ή παραιτείται.
Η Αριστερά από την κοσμοθεωρία της δεν αναγνωρίζει την αυτονομία της Ηθικής. Θεωρεί πως η κινητήρια δύναμη της Ιστορίας είναι η πάλη των τάξεων, που είναι μια πάλη για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας. Όλες οι υπόλοιπες παράμετροι της ανθρώπινης δραστηριότητας υποτάσσονται σε αυτήν την πάλη.
Η πολιτική, για τους μαρξιστές δεν έχει ηθικό πρόσημο. Δεν έχει σχέση με την Ηθική. Όλοι οι κανόνες που θέτει η «φωτισμένη πρωτοπορία» εξυπηρετούν την επίτευξη του τελικού σκοπού. Του μεγάλου οράματος. Άρα, εξ ορισμού, κινούν την Ιστορία προς τα εμπρός. Προς την «πρόοδο».
Η επίκληση κάποιων ηθικών ενστάσεων και η αντίθεση σε πράξεις εγκληματικές, θεωρούνται μικροαστικά κατάλοιπα που δεν συμβαδίζουν με την «επαναστατική συνείδηση». Αν παρατηρηθούν, στην ιστορική διαδρομή, κάποιες «υπερβασίες», υπάρχει και η αυτοκριτική στα όργανα του κόμματος.
Συνεπώς ο Α. Τσίπρας δεν είναι δειλός. Δεν φοβάται να πάει στα καμμένα. Απλώς δεν θεωρεί άξιο λόγου το γεγονός πως χάθηκαν, επί της πρωθυπουργίας του, εκατό και πλέον ζωές. Κατά την κοσμοθεωρία του, συμβαίνουν αυτά μέσα στην Ιστορία. Όμως, τα προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.
Το βασικό μέλημα του Α. Τσίπρα και της παρέας του, σήμερα, είναι αυτή η καταστροφή να μην επισκιάσει το γεγονός της «εξόδου από τα μνημόνια». Να μην αμαυρώσει το success story. Oι νεκροί θα ξεχαστούν, όπως λησμονήθηκαν τόσοι και τόσοι. Στην Ιστορία θα μείνει η εικόνα του στο Καστελόριζο να εξαγγέλλει το τέλος των μνημονίων.
Πάντα η Αριστερά αδιαφορούσε για τον ανθρώπινο πόνο, γιατί η θεωρία της δεν είναι επικεντρωμένη στον άνθρωπο, αλλά στις συλλογικότητες των κοινωνικών τάξεων. Εκεί μέσα στοιβάζονται όλοι. Τα προσωπικά δράματα των ανθρώπων αφήνουν ασυγκίνητους τους μαρξιστές. Σημασία έχει η ταξική πάλη.
Συνεπώς, τους Συριζαίους δεν θα τους κρίνουμε με τα κριτήρια που έχουμε για τους κανονικούς ανθρώπους. Αυτοί έχουν άλλο κώδικα αξιών που δεν αναφέρεται στον άνθρωπο.
Δια ταύτα:
Όσοι περιμένετε πολιτικές εξελίξεις λόγω των πυρκαγιών, κακώς περιμένετε. Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ηθικά όρια αντοχής, γιατί δεν έχουν ηθική.
Άλλωστε το είπε προχθές ο πρωθυπουργός. « Εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε». Τον πιστεύω!


Ζ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...