Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Ο ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ «ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΝ «ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ».

Washington Post: «Η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στο 2008 μετά το 2030! - Εχει καταστραφεί ολοκληρωτικά».


Αβραάμ Λίνκολν:  «H ψήφος είναι πιο δυνατή από την σφαίρα. Με την σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις έναν εχθρό, με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον της χώρας σου και των παιδιών σου».Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Δεκέμβριος του 1982 ή του 1983 ήταν που ναυάγησε το «Χρυσή Αυγή» και πνίγηκαν κμποσοι.
Ανάμεσα σ’ αυτούς που πνίγηκαν και ο αδελφός ενός που διεσώθη.
Αυτόν τον διασωθέντα και κάποιους άλλους τους περισυνέλεξε ένα ρωσσικό εμπορικό πλοίο και εγώ (επειδή ήμουν γάτα από τότε) μίλησα μαζί τους, από το γραφείο μου στα ΝΕΑ, μέσω του «Ελλάς Ράδιο».
Οι μαρτυρίες τους συγκλονιστικές.
Μίλησαν για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας των φορτηγών που κουβαλούσε με 10 μποφώρ το φέρυ μπόουτ, μίλησαν για τον καταπέλτη που ήταν σαθρός και μόλις πεσαν τα φορτηγά επάνω του με λύσσα, άνοιξε κι’ άφησε την θάλασσα ζωντανή να μπουκάρει στο πλοίο και να το βυθίσει, μίλησαν για πολλά που θα στερούσαν από τον ιδιοκτήτη του πλοίου το να πάρει την …ασφάλεια.
Την επομένη ημέρα, τα ΝΕΑ κυκλοφόρησαν μ’ αυτό το πρωτοσέλιδο αλλά, σύμπασα η δημοσιογραφική κοινότητα είχε πάει στην Ραφήνα, να υποδεχθεί τους διασωθέντες και να πάρει μαρτυρίες!
Μετά από τρείς ημέρες, βρήκα το σπίτι του διασωθέντος που είχε χάσει τον αδελφό του στο ναυάγιο, και πήγα και τον βρήκα, σε μία «παράγκα» στο Παγκράτι που έμενε με την οικογένει του, για να μου πει περισσότερα.
Ξέχασε αυτά που σου είπα, μου είπε.
Ήμουν σε μεγάλη σύγχυση, θέλω να μ’ αφήσεις στο πένθος μου.
Έφυγα…
Ξαναπήγα, όμως, στο σπίτι του μετά από τρείς μήνες!!!
Δεν ήταν κποιος εκεί…

Οι γείτονες μου είπαν πως είχε πάρει ξαφνικά μια μεγάλη «κληρονομιά» και είχε μετακομίσει οικογενειακώς σε άγνωστη κατεύθυνση.

Να μωρέ, θέλω να πω με ποιό τρόπο θα το «βουλώσουν» οι πληγέντες από τις δολοφονικές πυρκαϊές και θα ξεχάσουν τις σορούς των συγγενών τους.!!!


Washington Post: «Η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στο 2008 μετά το 2030! - Εχει καταστραφεί ολοκληρωτικά».

  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,  ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΑ  ΞΕΝΑ,  ΕΙΣΑΓΟΥΝ  ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ  ΜΕΘΟΔΙΚΑ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,  ΚΑΙΝΕ  ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο  ΜΑΣΟΝΟΣ  ΝΕΡΩΝ  ΕΚΑΝΕ  11  ΗΜΕΡΕΣ  ΝΑ  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ  ΤΑ  ΚΑΜΕΝΑ.  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΝ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  40  ΧΡΟΝΙΑ.
Προσέξτε  το  ύφος  της  δήθεν  κατακαημένης  κουκουβάγιαςανάμεσα  στα  καμένα  ερείπια, του   δήθεν  λυπημένου  και  περίσκεπτου  Παυλόπουλου.  
Σε  πόσες  κηδείες  των  αθώων  θυμάτων  πήγε  ο  Παυλόπουλος  και  ο  Τσίπρας; 

11  ημέρες  μετά  την  καταστροφή,  επιτέλους,  ο  μασόνος  «πρόεδρος  της  δημοκρατίας»  κ.  Νέρων  Παυλόπουλος  επισκέφθηκε  τον  τόπο  που  κάηκαν  100  Έλληνες. 
Αν  όμως  οι  καμένοι  δεν  ήταν  Έλληνες,  αν  η  πυρκαγιά  έκαιγε  100  λαθρομετανάστες,  φανταστείτε  τι  θα  γινόταν.  Από  την  πρώτη  ώρα  ο  Παυλόπουλος,  ο  Τσίπρας,  ο  Μητσοτάκης,  ο  Ιερώνυμος, ο  Καλλέργης,  ο  Σόρος,  ο  Ρότσιλντ  κλπ  θα  κατέφθαναν,  όλοι, εκεί.  Ατελείωτες  θα  ήταν  οι  θρηνωδίες  για  τους  «πρόσφυγες».  
«Ευτυχώς»  για  τον  Παυλόπουλο  και  τον  Τσίπρα  οι  νεκροί  είναι  Έλληνες  και  όχι  λαθρομετανάστες,  δηλαδή  αναλώσιμα  παιδιά  ενός  κατώτερου  θεού    και  όχι  του  μεγαλοδύναμου  Ιεχωβά.
Αλλήλου – Γιαχ  (=  δοξάστε  τον  Ιεχωβά).

Ο  «αρχιεπίσκοπος»  Ιερώνυμος  δεν  πήγε  ακόμη  στον  τόπο  της  τραγωδίας  των  Ελλήνων.  Αν  οι  νεκροί  ήταν  βέβαια  «πρόσφυγες»,  θα  βρίσκονταν  μαζί  με  τον  Πάπα  καθημερινά  εκεί να  σκούζουν  σαν  πουτάνες  σε  μπουρδέλο.  
«Ιησού  (Γιαχ-σούα = η  σωτηρία  του  Ιεχωβά)  Χριστέ,  σώσον  τους  λαθρομετανάστες». ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΚΑΛΗ  ΕΙΔΗΣΗ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΗΠΑ:

O Μπάνον έδειξε την CΙΑ και τον Σόρος ως τη μήτρα όλου του Κακού.

Ο Στηβ Μπάνον σε συνέντευξή του στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Σερβικής Δημοκρατίας (RTRS), είπε,  ότι ο Τζωρτζ Σόρος είναι «ο πατέρας όλων των κακών», που με αμερικανικά   χρήματα προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνιση της Ευρώπης. «Ελέγχει μη κυβερνητικές οργανώσεις που συνδέονται με τα μέσα ενημέρωσης της αριστεράς».
«Νομίζω ότι ο Τζορτζ Σόρος εξαπλώνει μια πολύ αρνητική επιρροή στον κόσμο, και πιστεύω ότι έκανε πολλά για να βλάψει την Ευρώπη».
«Όλη η επιχείρηση με τους μετανάστες, και τα ανοιχτά σύνορα έκανε πραγματικά κακό ορισμένες χώρες».
«Όλα αυτά προέρχονται από τις πρωτοβουλίες του Σόρος», είπε ο Μπάνον, αν δεν μίλησε για το γεγονός ότι η Cia, η USAID, η USSIS, είναι συγκοινωνούντα δοχεία με το Ίδρυμα Σόρος.
 Ο Τραμπ έκοψε την επιχορήγηση στην CΙΑ και για αυτό απολύθηκαν πολλοί πράκτορες στα Βαλκάνια αλλά και στις ΗΠΑ, από τον αριστερό στρατό που διαδήλωνε κατά του Τραμπ.

 Ότι είπε ο Μπάνον για τον Σόρος πρέπει να το ερμηνευθεί  σαν:  «η CΙΑ και ο Σόρος είναι οι  γονείς  όλων των κακών». «Όλη  η επιχείρηση με τους μετανάστες  και τα ανοιχτά σύνορα που έκανε το  μεγάλο  κακό  σε  πολλές  χώρες είναι δουλειά της  CΙΑ και του Σόρος».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...