Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ, "ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ".
Κάτι  πολύ  περίεργο  πρέπει  να  συμβαίνει  στο  «ανώτατο  ακυρωτικό  δικαστήριο  του  ελληνικού  κράτους»  τα  τελευταία  χρόνια.  Όπως  κατήγγειλε  προχθές  η  Κωνσταντοπούλου,  ο  κομμουνιστής  σύντροφος  κομισάριος  Κοντονής,  «υπουργός  της  δικαιοσύνης»  της  τραγικής  κομμουνιστικής  κυβέρνησης  Τσίπρα  -  Σόρος,  πήγε  παράτυπα  και  κρυφά  στον  Άρειο  Πάγο,  σαν  μεταμφιεσμένη  αλεπού.  Τώρα  η  εισαγγελέας  του  Αρείου  Πάγου  εζήλωσεν  δόξαν  φιλολόγου  και  θέλει  να  φορέσει  τα  γυαλιά  στον  Μπαμπινιώτη,  «διορθώνοντας»  με  εγκυκλίους  την  Ελληνική  γλώσσα. Πως  πρέπει  άραγε  σήμερα,  νομίμως,  να  αποκαλούμε  τον  κλέφτη  πολιτικό  ή  π.χ.  τον  βλάκα,  δολοφόνο  και  προδότη  Τσίπρα;  Η  εισαγγελία  του  Αρείου  Πάγου  δέχεται  προτάσεις.Λνουν τ λαθρομεταναστευτικ …καταργντας το!!!Μ τ ν παγορεύουν τν χρήση τς λέξεως λαθρομετανάστευσις κα λαθρομετανστης, στν πραγματικτητα καταργον τ διο τ πρβλημα!!! 
π τν 1η Αγούστου 2018 λληνικ γλώσσα γίνεται πι φτωχ χάριν τς εγενικς προσφορς τν νεοταξικν πηρετν ΣΥΡΙΖΑ, πο μ νεολογισμος προσπαθον ν λύσουν τ πρόβλημα πο μαστίζει κα πειλε τν κοινωνία μας!!!
γ πιμένω ν καταργήσουν κα τν λέξη λαθρμπορος κα ν τν ποκαλον παράτυπο μπορο παρτυπο πιχειρηματία, γι ν μν κάνουν χρήση μειωτικν γι τν προσωπικότητα κφράσεων, μις κα δν τος νδιαφέρει διότης το γκλήματος λλ τ πς θ νομιμοποιήσουν τ …παράνομο, πιβλλοντς το ς νμιμον!!!
Τ
διο φυσικ πιβλλεται ν γν κα γι τς λξεις λαθρεπιβάτης, λαθροκυνηγς κλπ.
Φυσικ… Γι ν μν προσβάλετε τν προσωπικότητα τν κλεφτν, τν ληστν, τν βιαστν θ λέτε παράτυπα εσερχόμενοι στς οκίες σας ….ντός σας!!!
σο γι τν φοβία τς ξενοφοβίας, ς πάψουν τος στρουθοκαμηλισμος… Δν προκαλεται π τν χρήση τς λληνικς γλσσης, ς πρς τν διότητα το εδους τς μεταναστεσεως, λλ π τν γκληματικότητα πο νεβαίνει συνεχς, καθς κα τν κίνδυνο γι μς τς γυνακες, πο δν μπορομε πλον λεθερα ν κυκλοφορήσουμε στν δρόμο, εδικ τ βράδυ. Ατ μλιστα εναι πο τ βιώνουμε λες μας λλ οδες νδιαφρεται γι ν μς προστατεσ!!!
Στν τελικ μως ρνομαι ν κάνω τέτοιαν δικία πέναντι στν οκονομικ μετανστη, πο εναι μετανστης κα δν εσέρχεται λαθραα στν χώρα μου.
Δ
ν γίνεται ν βάλουμε στ διο τσουβάλι τν νθρωπο πο ρχεται μ τατότητα κα μ δεια εσόδου γι ν δουλέψ κα ν προσφέρ, μ ατν πο μπουκάρει κα εσβάλλει παράνομα στν Πατρίδα μας κα στν κάθε πατρίδα.
λλ μν νησυχετε…
ΣΥΡΙΖΑ ε
ναι… θ περση…
πως κριβς πέρασαν κα λες ο πιδημίες χολρας λλ τ νθρώπινο εδος πεβίωσε.
 


ΚΑΙ  ΤΩΡΑ  ΣΟΒΑΡΑ.   

ΑΝ  ΘΕΛΕΙ  Η  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  ΝΑ  ΕΡΓΑΣΤΕΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ,  ΑΣ  ΚΑΛΕΣΕΙ  ΤΟΝ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  ΝΑ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΠΟΥ  ΓΡΑΦΕΙ.

Φταν (πντα κα) μνον τ αθαρετα

Τι επιδιώκει μ’ αυτό το πρωτοσέλιδο ο γνωστός πρακτορίσκος;;;
Πρώτον, να εμπεδώσει υπογείως στο πόπολο ότι για τις πυρκαϊές φταίν τα αυθαίρετα.
Δεύτερον ότι, η συντριπτική πλειοψηφία του κοσμάκη, είναι υπέρ της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων και
Τρίτον, ότι η κυβέρνηση των αχρήστων και ανικάνων, έχει ρεύμα και απήχηση στον κόσμο.
Άξιος ο μισθός του από την ΕΥΠ!


Σημεισεις
Οι διαφορές είναι τεράστιες…
ταν κουκουλώθηκε η ευθύνη της πρεζούς εξαδέλφης του Πολάκη, για τον θάνατο μιας τετράχρονης, η υπόθεση αφορούσε αυτούς και τον μ@λάκα τον πατέρα της μικρής, που βγήκε στα κανάλια και έλεγε «να μην συμβεί ξανά αυτό σε ψηφοφόρο του Σύριζα».

ταν, με την βοήθεια του Κούγια, κουκουλώθηκε το φονικό της Αίγινας, η υπόθεση αφορούσε στις οικογένειες τεσσάρων νεκρών (που τα πήραν και το βούλωσαν), μία ξένη τουρίστρια που πήρε κι αυτή τα φράγκα της και γύρισε μ’ ένα πόδι λιγότερο στην πατρίδα της, τον θετό γιο ενός γηραλέου υπουργού και την σέξυ συμβία ενός άλλου, που γ@μιόντουσαν επάνω στο ταχύπλοο.
Τώρα, όμως, με 93 πιστοποιημένους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων, η υπόθεση αφορά σε όλη την κοινωνία και είναι δύσκολο να κουκουλωθεί.
Καταλάβατε «παπαγάλοι»;
Α, όλα κι όλα
Εγώ την πρωϊνή μου ενημέρωση την ξεκινώ πάντα από το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕΕ…

Με «φτιάχνουν» τα πρωτοσέλιδά του, με κάνουν υπερήφανο, που έχουμε μια κυβέρνηση αποφασισμένη για όλα.
Μια κυβέρνηση που δεν διστάζει να τα βάλει με τους Ρώσσους και τους Τούρκους, που δεν ντρέπεται να γλύφει  τα π@πάρια του Τράμπ, που θα γκρεμίσει οτιδήποτε έχει σχέση με το παλαιό καθεστώς αυθαιρεσίας.
Έστω και με αυθαίρετο τρόπο…
Κραυγή απογνώσεως:

Αλέξη, διώξε τον Καρτερό από επικεφαλής του επικοινωνιακού σου επιτελείου και πάρε την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Να αποσύρει και την μήνυση που έχει κάνει κατά του 14ου αντιπροέδρου της Ευρωβουλής.
Αυτές είναι «μαγκιές» Αλεξ…
Διεκδικώ την πατρότητα…:
«Μία αυθαίρετη κυβέρνηση, για να μην «καεί», βάζει μπροστά τ’ αυθαίρετα».
Γιούπιιιιι!!!


 

βριστς σκυλεουν νεκρος


Πηγανεις σ μαν κηδεα κα γι τν νεκρ, πο ταν θμα ατοκινητιστικο, δν λς: «ς πρσεχε!»…
Δ
ν λς «δν ταν καλς δηγς»…
Δ
ν λς, τλος πντων, κτι πο ν τν θ;γ… Οτε πς δν εχε καλ ντανακλαστικ στ ν μν προσχ περισστερο κα ν ποφγ ατν πο λθε καταπνω του…
Στ
ν τελικ οδποτε λς πς ατς φταιγε πο πγε κα σκοτθηκε….
Πολλ
δ μλλον ταν κμη σορς εναι ζεστ
Τ διο κνεις κα γι κποιον σθεν πο πεβωσε.
Δ
ν σχυρζεσαι πς δν πρσεξε τν γεα του…
Κα
, ο κθε λογς νθρωποι, σ λα τ μκη κα  πλτη τς γς μας, ντιμετωπζουν μ σεβασμ τν κθε νεκρ…!!!
λοι σβονται τος νεκρος… Τος κθε εδους νεκρος…
Πουθεν
τση σκλευσις, σο δ
κμη κα στς πλον πρωτγονες φυλς το πλαντου μας, σεβασμς πρς τος νεκρος εναι ατονητος…
Μ
νον δ δν σχουν ατ.
Ατ πο ζομε μες, μνον π τος «προοδευτικος» πανθρπους τν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θ μποροσαν, σ παγκσμιο πρτη, ν λγονται κα ν πρττονται.
ντρεψαν κμη κα τ παγκσμια δεδομνα στοιχειωδν καννων νθρωπνου συνπεριφορς κα  σεβασμο πρς τος νεκρος!!!


Διαβάστε  και  τα  άρθρα:
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΔΟΥΛΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ; ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; «ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ»

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 3.000 ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο…ΚΟΥΓΙΑΣ

«800 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ. «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ»; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ: «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;» ΚΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΟΤΖΙΑ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ». ΚΑΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: «ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».


 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ; ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


TΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΑΤΕΛΕΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΙ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΟΛΩΝΙΑ.


2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΪ ΣΑΝ «ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ». ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;Η ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ (ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.


Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ


Ο ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ «ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΝ «ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ».


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, 2.600 ΝΕΟΙ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΟΡΔΑΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ Α΄, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΑΝ ΦΑΡΑΩ ΓΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ.


Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕ, ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ».


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ: «ΙΕΡΕΜΙΑΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ: «Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ». ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΣΑΦΑΤ.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. 


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ 


ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ» ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥ 1950, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ.  

ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 


Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ ΞΥΠΝΑ. 


ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ; 


ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ, ΑΠ΄ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΟΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ». ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΠΑΡΟΖΟ: ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 
 

1 σχόλιο :

 1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ......"ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΠΟ"!!!!!

  Η ΘΑΝΟΥ,Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ,Ο ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΑΧΟ.

  ΑΓΓΛΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ.
  ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ

  https://ahuwahzeus583992924.worldpress.com

  VATICAN DEATH SQUAD OF COLUMBUS

  ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ K of C!

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΑΔΡΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ....ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΎΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

  ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ....ΤΟ HOUSE OF BAD LUCK,ROMAN TRIBUNAL OF FALSE JUDGEMENT,FASIST BOULE SOCIETY=ΣΠΦ=ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΠΑΥΛΟΥ/ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ,DESPOTIC PRINCES....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ DEW.

  ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ;
  ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ!
  ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΙ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ,ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΙ,ΙΣΑΥΡΟΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΗΓΑΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΔΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ.
  ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.


  Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!
  ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ;!; ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΝΝΙΑ,ΣΩΣΤΑ;
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΟΛΟΝ ΟΜΩΣ!

  Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.


  ΚΑΙ....ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;!

  ΟΛΑ ΆΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

  ΟΙ 'ΣΠΦ' ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ,ΚΑΙ Η ΚΑΥΣΙΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...