Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ – ΤΑ ΖΩΑ - ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.


ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΛΛΟΙ  ΕΞΥΠΝΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  Σ' ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΒΛΑΜΕΝΗ  ΜΠΑΝΑΝΙΑ,  ΠΑΡΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ  ΚΑΙ  ΑΝΙΨΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;  ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΔΟΥΛΕΜΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ:  ΑΛΛΑ  ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ  ΠΡΕΣΒΗ,  ΑΛΛΑ  ΣΤΟΝ  ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ  ΛΑΟ.  Δήλωση Κυριάκου  Μητσοτάκη,  γιου  πρώην  πρωθυπουργού, που  η  αμερικανική  πρεσβεία προετοιμάζει  σαν νέο  πρωθυπουργό,  με  τη  καθοδηγούμενη  ψήφο  του  πασίγνωστα καθυστερημένου  και  διεφθαρμένου  Έλληνα  ψηφοφόρου: «Έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία. Αλλά λέω επίσης, ότι θα σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή. Αλλά η δική μας η ΝΔ θα ψηφίσει κατά»!


Η  δήμαρχος Καβάλας, (με 9.220 ψήφους και ποσοστό 24,48% είχε περάσει στον 2ο γύρο)  Δήμητρα Τσανάκα, εξ αφορμής του ερχομού 250 «προσφύγων» στην πόλη της Καβάλας και της επικείμενης μεταφοράς συνολικά 2.000 «προσφύγων», οι οποίοι θα καταλήξουν – σε πρώτη φάση  - στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου: «Μακάρι όλη Ελλάδα να πάρει σε μετανάστες αυτό που της αναλογεί… Πρέπει να πάρουν τα ασυνόδευτα μέσα στην Καβάλα που δημιουργούν τα προβλήματα και πρέπει να μοιράσουν στις γειτονιές ανά δύο οικογένειες σε σπίτια για να μπορέσουν να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στον αστικό ιστό όπως εντάχθηκαν παλιότερα και οι Αλβανοί και όποιοι άλλοι ήρθαν. Βλέπουμε πόσο διαφορετικός είναι ο Νέος Ζυγός από την ένταξη των Αλβανών μέσα στην  κοινωνία…».

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε τα χαρτιά του: «Το όνομα (της Μακεδονίας)  δεν είναι πρόβλημα… Θα ξεχαστεί!» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» έδωσε η αδελφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής και τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ , Ντόρα Μπακογιάννη.
Εκεί, η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε αυτό που πολλάκις έχει τονίσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα των Σκοπίων ότι δηλαδή αν η Συμφωνία των Πρεσπών κυρωθεί από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας και το ελληνικό κοινοβούλιο τότε «θα πρόκειται για μια διεθνή συμφωνία της χώρας την οποία θα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε».  Άρθρο  του  Λευτέρη  Πανούση.
  
  Αν θέλετε μια εικόνα της Ινδογρεκίας, όταν οι παγκόσμιοι νονοί αποφασίσουν να δώκουν την εξουσία στην οικογένεια Μητσοτάκι, φανταστείτε έναν ανασφάλιστο Έλληνα, με καρκίνο στο τελικό στάδιο, ενώ σέρνεται στους διαδρόμους των νοσοκομείων εκλιπαρώντας τις νοσοκόμες να του χαρίσουν λίγα αυτοκόλλητα μορφίνης.

Και για να συμπληρώσετε πιο ρεαλιστικά την εικόνα, φανταστείτε επίσης την ίδια ώρα, να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στα δημόσια νοσοκομεία οι μαντιλοφορούσες κυρίες των λαθρεποίκων, με το πανάκριβο κινητό και το αντίντας με την απαραιτητη χοντρή κάλτσα στο πόδι. Και παραδίπλα να σκάνε μύτη οι τουρκογύφτισσες, με την πλαστική σαγιονάρα και το τζην, βαστώντας στο χέρι παραπεμπτικά για τελευταίου τύπου ιατρικές εξετάσεις, που κανένας φουκαράς ελληνόφωνος δεν θα δει ποτέ του γραμμένες, στο βιβλιάριο του πτωχευμένου δημόσιου ταμείου του...

Και μην πάτε μακριά...
Διαβάστε εδώ από πάνου, στη φωτό που σας έχω κοτσάρει, το τι βγήκε και δήλωσε η γαλάζια κυρία δημαρχίδα της Καβάλας!
Αν δεν με γελάει η μνήμη μου, τόση μεταναστολαγνεία, τόσον ισλαμοκαυλισμό και τέτοιον "λαθροοργασμό", δεν έχω ματαδεί ούτε από την κ. Μποφίλιου.
Κι όμως η κυρία αυτή δεν ανήκει ούτε στον  συριζα, ουτε στον ανταρσυα, ουτε στην πακιστανικη ενωση.
Ανηκει στη Νέα Δημοκρατία!

Στο τέλος να μου το θυμηθείτε...
Μετά από ένα μικρό διάστημα παραμονής των γαλάζιων πολιτικών συμμοριτών στην εξουσία, εκατομμύρια ελληνόφωνοι κοψοχέρηδες θα κυκλοφορούν και θα παραμιλούν...
- Καλύτερα τσιπράκι παρά το μητσοτάκι...  

Αν νομίζετε ότι με την πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία, πιάσαμε πάτο, είσαστε πολύ γελασμένοι. Περιμένετε να δείτε και τα χειρότερα!
Ο Πινοσέτ και οι άλλοι ημιπαράφρονες δικτάτορες της Λατινικης Αμερικης, που επιχείρησαν να κάμουν πράξη τις θεωρίες του νεοφιλελευθερισμού αλά Φρίντμαν, θα φαίνονται σαν αθώες σταχτομπουτες, μπροστά στην επέλαση των γαλάζιων συμμοριτών.

Ήδη οι λαγοί των μητσοτακαίων έχουν βάνει μπροστά και προετοιμάζουν το πόπολο, για τον κοινωνικό αρμαγεδώνα, που πρόκειται να ακολουθήσει.
Οι δημόσιες δομές που φτιάχτηκαν από τον μόχθο και το αίμα των Ελλήνων, θα διατηρηθούν μοναχά για να εξυπηρετούνται οι λαθρέποικοι, ενώ ο Έλληνας θα αφήνεται να πεθαίνει κυριολεκτικά στον δρομο.

Ποιοι παιδικοί σταθμοί και ποια δημόσια νοσοκομεία και ποια πανεπιστήμια και ποια σχολεία;
Έχεις φράγκα; Ζεις. Δεν έχεις; Πεθαίνεις.
Τόσο απλά...

Η δημαρχίνα της Καβάλας, που εγώ προσωπικά θα τρόμαζα αν την έβλεπα άξαφνα μπροστά μου, εξέφρασε με χαρακτηριστική αφέλεια την κατάσταση που θα επικρατεί στην Ινδογρεκία μετά από λίγα χρόνια.
Ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες και τράπεζες θα κατάσχουν σωρηδόν σπίτια Ελλήνων, για να τα νοικιάζουν με τη σειρά τους στις ΜΚΟ, ώστε να στεγάζουν τους λαθρέποικους που θα αποτελέσουν την πρώτη γραμμή εφεδρείας, για τα εργοστάσια των ευρωμεγιστάνων της παγκοσμιοποίησης.
Ήδη  μαθαίνω ότι γίνονται συζητήσεις μεταξύ των ασφαλιστικών ταμείων και των συριζοΜΚΟ, για την "αξιοποίηση" των κατασχεμένων ακινήτων τους.

Κι αν ο τσιπρουλίνος κάπως διστάζει, γιατί έχει τουλάχιστον να αντιμετωπίσει την αντίδραση των πρώην συντρόφων του, ο μητσοτάκης δεν έχει κανένα κόλλημα στο να κατάσχει ακόμα και τις γκαρσονιέρες των χρεωμένων Ελλήνων, για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη στέγη στους λαθρέποικους.

Ποια Μόρια και ποια Αμυγδαλέζα;
Η δημαρχίδα της Καβάλας πρέπει να είναι ο καλύτερος λαγός για τα λαθρομεταναστευτικά σχέδια της οικογένειας μητσοφρίκη. Οι λαθρομετανάστες, οι λαθρέποικοι και οι λαθροεισβολείς, θα διαμοιραστούν στις γειτονιές της πρώην Ελλάδος, στα πρώην σπιτάκια των πρώην Ελλήνων. Ακριβώς όπως το προανήγγειλε η γαλάζια λαγουδίνα...

Γι αυτό σας λέγω...
Καλύτερα τσιπράκι, παρά το μητσοτάκι...

Άσε το τι έχει να γίνει με την κυριακάτικη αργία, τον κατώτατο μισθό και την παντοκρατορία των πολυεθνικών, στη μελλοντική επικράτεια της οικογένειας μητσοτάκι.
Κι αν η αριστερά, θες από κεκτημένη ταχύτητα, θες από φόβο μην χάσει τους ψηφοφόρους της, κάπως προσπάθησε να συγκρατήσει την κατάσταση, σε σχέση με τον πολύ φτωχό εργαζόμενο, τον φουκαρά τον ιδιωτικό υπάλληλο ή  τον μικροεπιχειρηματία.
Όποιος έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι πολύ μικροί επιχειρηματίες, είτε στο εμπόριο είτε στην παροχή υπηρεσιών, ένιωσαν σαν να είχαν πιει σαμπάνια, όταν είδαν τις ασφαλιστικές εισφορές τους, να κατρακυλάνε από τα 450 εβρά το μήνα στα 170.
Θα μου πεις πως για να το πετυχει αυτο ο τσιπρουλίνος τσάκισε τους μεσσαίους και προς τα άνω επιχειρηματίες, επιβάλλοντας τους τρελές εισφορές που ουσιαστικά μηδενιζουν τα κερδη τους.
Ωστοσο κανενας μικροεπιχειρηματιας δεν σκεφτεται οτι και ο ιδιος στοχευει σε μια ανελιξη, οπότε θα εχει να πλερωνει τα απιστευτα λεφτα σε ασφαλιστικες εισφορες. Αντιθετως ο μεσος μικροεμπορος, μικροεπαγγελματιας, συλλογιεται οτι επι νεας δημοκρατιας πληρωνε 3 φορες πιο πανω για το ταμειο του, απότι επι τσιπρα!
[Αυτος αλλωστε ειναι και ενας απο τους λογους που ο συριζα δεν φαινεται να χανει ψηφους στον χωρο των μικρων και πολυ μικρων επιχειρησεων, ενω κανονικα θα επρεπε εκει να λενε "αριστερα" και να μουτζωνουν]

Στην πραγματικότητα, αυτό που θα συμβεί με το που θα φέρουνε την οικογένεια Μητσοτάκη στην εξουσία, θα είναι ο απόλυτος εφιάλτης για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, που θα καταντήσει να γίνει ο παρίας των μεγιστάνων του εμπορίου.
Και δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μοναχά ένα εχθρικό και αδηφάγο κράτος, που θα νομοθετεί αποκλειστικά για τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και τον βρώμικο πόλεμο των όρνεων της παγκοσμιοποίησης, των τραπεζών, των πολυεθνικών και των κάθε λογής κερδοσκόπων, που δεν θα του αφήνουν ούτε αυτό το ψίχουλο στο τραπέζι...

Και μην νομίζετε οτι τουλαχιστον με τους νεοφιλελευθερους πολιτικους συμμοριτες, θα γινει κατι καλυτερο στη δημοσια διοικηση, ωστε επιτελους  να γλιτώσουμε από το θηρίο της γραφειοκρατίας και τις ληστοσυμμοριες των δημοσιων ή των δημοτικών υπαλλήλων.
Ακούσατε εσείς κανέναν γαλάζιο συμμορίτη να μιλησει ποτε για άρση της μονιμότητας στο δημόσιο, πράγμα που θα ήταν όντως ένα γερο χτυπημα στο πελατειακό κράτος και στο καρκίνωμα των κρατικοδίαιτων κηφήνων;
Καθε αλλο!

Εδώ και η οικογενεια μητσοτακη και παντες οι  πρωτοκλασατοι βαρωνοι των γαλαζιων πολιτκων συμοριων, εχουν κυβερνησει χρονια και χρονια.
Και το αποτελεσμα;
Το δημοσιο διαρκως μεγαλωνε και η χωρα διαρκως βρισκονταν στην αναζητηση δανεικων.
Ε, το ιδιο θα γινει και τωρα.
Απλως οι διορισμοι των γαλαζιων παιδιων δεν θα γινονται κατευθείαν στα υπουργεια. Θα γινονται στις ΜΚΟ, σαν αυτες που ελεγχει και η ιδια η οικογενεια μητσοτακι.

Κι οσο για τον παραγωγικο ιστο της οικονομιας, θα διατηρηθει σε κατασταση νεκροφανειας, ωστε παντες οι εκλεκτοι γαλαζιοι μιζαδοροι, να εισπραττουν το κατι τις τους, απο τους ευρωεβραιοκινέζους μεγαλοεπιχειρηματίες, που θα εισάγουν και θα πουλάνε τα δικά τους προϊόντα, έναντι των ανύπαρκτων ελληνικών. Μέχρι και τον μακεδονικο χαλβα, από τα Σκοπια θα τον παιρνουμε...
Το εχουμε ξαναδει το εργο και το βαρεθηκαμε...

Γι αυτο σας λεγω αδερφια μου...
Αν ειναι να πατε να ψηφισετε παλι καμια  καθεστωτική πολιτικη συμμορια, συλλογιστειτε πρώτα το σοφον...
Καλυτερα τσιπρακι παρα το μητσοτακι
Κι ακομα καλυτερα, αντι να μπειτε στον κοπο να ψηφισετε, καθιστε σπιτι σας και απολαυστε την κ. Κοσιωνη το βραδυ των εκλογων, που θα χει κερδισει η παραταξη του συζυγου της και θα ειναι κατουρημενη απο τη χαρα της.

Γιατι οταν πηγατε και ψηφισατε, διωχνοντας τους σαμαροβενιζελους, ειδατε τι παθατε; Φερατε το τσιπρακι.
Ε τωρα θα ειναι ακόμα χειροτερα τα πραγματα...  
    
Ρε, ουτε η οικονομια θα παει καλυτερα, ουτε τη Μακεδονια θα σωσουμε, ουτε οι λαθρεποικοι θα εκδιωχθουν, ουτε η λαθροεισβολη θα μειωθει, ουτε η παιδεια θα φτιαξει, 
ουτε τα νοσοκομεια θα καλυτερευσουν, ουτε η εγκληματικότητα θα μειωθεί, 
ουτε το δημοσιο θα μικρυνει, ουτε τα χρεη μας θα συρρικνωθούν... 
Απλως οι πολυ πλουσιοι θα γνουν πολυ πλουσιοτεροι, οι φτωχοι θα γινουν φτωχοτεροι 
και οι πολυ φτωχοι θα πεθανουν... 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.  ΜΕ  ΠΟΙΟ  ΒΡΩΜΕΡΟ  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ  ΕΧΟΥΜΕ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ;

Γερμανική  εφημερίδα  “Frankfurter Allgemeine Zeitung” – υπογράφει ο ανταποκριτής της στα Σκόπια, Michael Martens.
Πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης των Σκοπίων, από τα οποία προκύπτει ότι ο Κούλης είχε αναθέσει στην έμπιστη συνεργάτιδά του Μαρία Σπυράκη την μυστική αποστολή, να συναντήσει τον Ζάεφ και να του μεταφέρει ότι ο Κούλης θέλει πολύ να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν το κάνει λόγω του πολιτικού κόστους.
«Ο αρχηγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεν ένας φιλελεύθερος, επιδιώκει όμως την εύνοια της δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και για το λόγο αυτό, αποδέχεται εθνικιστικές θέσεις στο ζήτημα της Μακεδονίας. Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν ανήκει στους οπαδούς της σκληρής γραμμής και αναζητά τις συνομιλίες με τους Μακεδόνες, αποδεικνύεται παρασκηνιακά. Όπως δηλώνει ο Zaev, ο Μητσοτάκης του είχε στείλει ήδη από το Δεκέμβριο του 2017, την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, προκειμένου, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, να του ανακοινώσει ποια είναι η θέση των Ελλήνων συντηρητικών για την επίλυση της διαμάχης για την ονομασία».
Δεύτερη συνάντηση Ζάεφ – απεσταλμένης του Μητσοτάκη:
«Ο Ζάεφ παρατηρεί ότι είχε μία ακόμα συνάντηση στις Βρυξέλλες με τη Μαρία Σπυράκη, την έμπιστη του Μητσοτάκη. Του μετέφερε χαιρετίσματα από τον Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση της Νέας Δημοκρατίας, που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της».


 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. ΖΗΝΩΝΑ...ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
  Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ(ΜΠΛΟΥ) ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΟΛΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

  Η ιταλική κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα για την ασφάλεια, που διευκολύνει τις διαδικασίες απέλασης μεταναστών και απαγορεύει να τους απονεμηθεί η Ιταλική ιθαγένεια.
  Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λέγκα και υπουργό Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, η νομοθεσία είναι «ένα βήμα προς τα εμπρός για να γίνει η Ιταλία πιο ασφαλής».
  Ο Σαλβίνι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι το διάταγμα θα βοηθήσει την Ιταλία «να είναι πιο δυνατή στη μάχη κατά της μαφίας και των διακινητών, να μειώσει το κόστος της εκτεταμένης μετανάστευσης, να εκδιώξει τους παραβάτες και τους ψεύτικους πρόσφυγες, να αφαιρέσει την ιδιότητα του πολίτη από τρομοκράτες και να δώσει στις αστυνομικές δυνάμεις μεγαλύτερες εξουσίες».
  Το Κοινοβούλιο έχει περιθώριο 60 ημερών για να συζητήσει, να τροποποιήσει και να ψηφίσει το νομοσχέδιο, πριν το υπογράψει ο πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα.
  Σύμφωνα με τον Σαλβίνι, το διάταγμα τροποποιεί τους κανόνες για την επεξεργασία των αιτημάτων ασύλου και ευθυγραμμίζει την Ιταλία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
  Προσφέρει ανθρωπιστική προστασία αντί για άσυλο
  Η ανθρωπιστική προστασία, που είναι χαμηλότερος βαθμός ασύλου, που στηρίζεται περισσότερο στον ιταλικό παρά στο διεθνή νόμο, θα μπορούσε να δοθεί εφόσον πληρούνται έξι αυστηρά κριτήρια. Ανάμεσά στα κριτήρια που τίθενται είναι εάν ο αιτών αντιμετωπίζει ιατρική ανάγκη ή εάν είναι θύμα φυσικής καταστροφής.
  Σχολιάζοντας την είδηση ότι η εισαγγελία του Ακράγαντα διεξάγει έρευνα σε βάρος του για τη διαχείριση της υπόθεσης των μεταναστών που διέσωσε το πλοίο Diciotti, o Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκας του Βορρά, Ματτέο Σαλβίνι, φάνηκε άκαμπτος.
  «Μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί. Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν». «Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω», είπε ο επικεφαλής της Λέγκα, τονίζοντας ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα», είπε ο Σαλβίνι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
  Τόνισε, δε, ότι «η Ευρώπη απέδειξε ότι είναι κάτι το απεχθές» και ότι «δεν αξίζει τα χρήματα της Ιταλίας».
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...