Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΗΒ ΜΠΑΝΟΝ: «Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩN ΚΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ».


O Μπάνον έδειξε την CΙΑ και τον Σόρος ως τη μήτρα όλου του Κακού  για  τους  λαθρομετανάστες. 


Το όνομα Στιβ Μπάνον είναι  γνωστό, τουλάχιστον σε όποιον παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.
Επισήμως ο Μπάνον έχει τον τίτλο «Media Executive» και υπήρξε ο επικεφαλής του ΜΜΕ δικτύου «Breitbart News». Όμως χαρακτηρίζεται και ως «πολιτική φυσιογνωμία και  στρατηγιστής», υπήρξε πρώην τραπεζίτης επενδύσεων (στην διαβόητη Goldman Sachs) και φυσικά ένα από τα μεγαλοστελέχη της πολιτικής εκστρατείας του Τραμπ (ήταν «Chief Strategist»).
Η «επίσημη» σχέση του με την κυβέρνηση Τραμπ, έληξε τον Αύγουστο του 2017 όταν έφυγε σχετικά δυσαρεστημένος με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και από την σχέση συνεργασίας του με τον Πρόεδρο Τραμπ. Ουσιαστικά κι εκείνος και ο Λευκός Οίκος άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπάνον, ήταν μάλλον πιο  ακραίος από ότι η κυβέρνηση ήθελε, ή τουλάχιστον ήταν πιο ανυπόμονος και πιεστικός. Λίγο αργότερα ο Τραμπ αποκήρυξε τον Μπάνον και την όποια σχέση τους, μετά από τα  προκλητικά, μειωτικά  και σχεδόν υβριστικά σχόλια που περιέλαβε ο Μπάνον στο βιβλίο του Μίχαελ Βολφ “Fire and Fury”, ενημερώνοντάς τον γι’ αυτά.
O Μπάνον ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ιδρύσει «Το Κίνημα» δηλαδή  έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, έναν μηχανισμό δημοσκοπήσεων και συνάμα think tank, με σκοπό να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει τα λαϊκά δεξιά κινήματα στην Ευρώπη, αυτά που οι αντίπαλοί τους ονομάζουν «λαϊκιστικά».


Ο Στηβ Μπάνον σε συνέντευξή του στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Σερβικής Δημοκρατίας (RTRS), είπε,  ότι ο Τζωρτζ Σόρος είναι «ο πατέρας όλων των κακών», που με αμερικανικά   χρήματα προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνιση της Ευρώπης. «Ελέγχει μη κυβερνητικές οργανώσεις που συνδέονται με τα μέσα ενημέρωσης της αριστεράς».
«Νομίζω ότι ο Τζορτζ Σόρος εξαπλώνει μια πολύ αρνητική επιρροή στον κόσμο, και πιστεύω ότι έκανε πολλά για να βλάψει την Ευρώπη».
«Όλη η επιχείρηση με τους μετανάστες, και τα ανοιχτά σύνορα έκανε πραγματικά κακό ορισμένες χώρες».
«Όλα αυτά προέρχονται από τις πρωτοβουλίες του Σόρος», είπε ο Μπάνον, και  η Cia, η USAID, η USSIS, είναι συγκοινωνούντα δοχεία με το Ίδρυμα Σόρος.
 Ο Τραμπ έκοψε την επιχορήγηση στην CΙΑ και για αυτό απολύθηκαν πολλοί πράκτορες στα Βαλκάνια αλλά και στις ΗΠΑ, από τον αριστερό στρατό που διαδήλωνε κατά του Τραμπ.

 Ότι είπε ο Μπάνον για τον Σόρος πρέπει να το ερμηνευθεί  σαν:  «η CΙΑ και ο Σόρος είναι οι  γονείς  όλων των κακών». «Όλη  η επιχείρηση με τους μετανάστες  και τα ανοιχτά σύνορα που έκανε το  μεγάλο  κακό  σε  πολλές  χώρες είναι δουλειά της  CΙΑ και του Σόρος».ΜΠΑΝΟΝ,  ΕΝΑΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ


O  Μπάνον,  ως προσκεκλημένος ομιλητής σε δείπνο της «Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής» μεταξύ άλλων είπε:
«…θα επαναλάβω αυτό το μήνυμα που μετέδωσε τότε ο υποψήφιος Πρόεδρος Τραμπ για το πώς θα καταστρέψουμε το φυσικό χαλιφάτο του ISIS, θα ορίσουμε την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ως τρομοκρατική οργάνωση, θα καταργήσουμε την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και θα μετακινήσουμε την Πρεσβεία μας στην Ιερουσαλήμ (χειροκροτήματα)… την στιγμή εκείνη ξέραμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο ισχυρότερος υποστηρικτής του Ισραήλ από την εποχή του Ρόναλντ Ρήγκαν, θα ήταν ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ (χειροκροτήματα)… Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος δράσης δεν είναι μέσα από την μετριοπάθεια. Δεν είμαι μετριοπαθής! Είμαι μαχητής! (χειροκροτήματα)… Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον είσαστε περήφανοι να συμπαραστέκεστε στο κράτος του Ισραήλ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι περήφανος που είμαι ένας χριστιανός Σιωνιστής! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι περήφανος που είμαι συνέταιρος σε ένα από τα μεγαλύτερα έθνη επί της γης και του ιδρυτού της Ιουδαιο-χριστιανικής Δύσης (χειροκροτήματα)…


Διαβάστε  και  τα  παρακάτω  άρθρα  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων"  για  να  μάθετε  ποιος  διαμορφώνει  την  πρόσφατη  ιστορία  μας:    ‏


 5.   ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ».

6.  Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΣΘΗΡ;

«ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».


   8.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

  9.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ».

  
    11.   ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
      

   
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...