Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ".

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ».


Διοργανώθηκε με επιτυχία το πρωί του Σαββάτου από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων αγώνας δρόμου 4800 μέτρων, ο οποίος στην αρχαιότητα ονομαζόταν Δόλιχος και ήταν Ολυμπιακό άθλημα.
Ομάδα εφέδρων καταδρομέων τίμησε τη μνήμη του ηρωομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε άνανδρα από Αλβανούς αστυνομικούς την 28η Οκτωβρίου 2018 στις Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.



Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι έφεδροι καταδρομείς με μπλούζες που φέρουν τη φωτογραφία του ήρωα και τη φράση «Η Ελλάδα αρχίζει από την Κερύνεια και τελειώνει στη Βόρειο Ήπειρο - Δεν Ξεχνώ».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...