Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΑΣΧΗΜΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ: "ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ". Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ».
  Ένας Αλβανός, 31 ετών, στην συνοικία Χιλιαδούς στον Βόλο ξυλοκόπησε άγρια δύο αστυνομικούς από το Α.Τ. Βόλου που τον σταμάτησαν για έλεγχο!
Λίγες μέρες μετά την δολοφονία Κ.Κατσίφα από τους Αλβανούς, οι Αλβανοί ξυλοκοπούν Ελληνες αστυνομικούς. Τι άλλο θα βιώσει η χώρα;
Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα, «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους» και βέβαια ούτε καν διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα, όπως είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν.
Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο και τους απείλησε ότι «Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα».
Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό και εισέπραξαν και αυτοί αρκετές «ψιλές».



ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΚΜΑΔΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. 



Ένας  Έλληνας  νεκρός,  ένας  μπάσταρδος  λιγότερος.  

Ο  γεμάτος  λύσσα  ανθελληνισμός  των  Αλβανών,  των  Σκοπιανών,  των  Τούρκων,  είναι  δεδομένος  και  θα  αυξάνεται  συνεχώς  στο  μέλλον,  μέχρι  να  μας  εξαφανίσουν   από  την  γη.

Ο  μεγαλύτερος  όμως  ανθελληνισμός  είναι  αυτός  που  διακατέχει  το  πρακτόρικο  ελληνικό  πολιτικό  και  δημοσιογραφικό  σύστημα.  
Προσέξτε  μόνο  μία  "λεπτομέρεια".  
Μόλις  έφθασε  η  πληροφορία  ότι  οι  αλβανοί  σκότωσαν  ένα  Έλληνα,  πριν  ακόμη  γίνει  γνωστό  τι  ακριβώς  συνέβη,  το ελληνικό  πολιτικό  και  δημοσιογραφικό  σύστημα  άρχισε  να βεβηλώνει τον  νεκρό  Έλληνα,  απλώς  και μόνο  γιατί  ο  νεκρός  είχε  την  ιδιότητα  του Έλληνα.  
Κανένας  σεβασμός  στην  ανθρώπινη  ζωή,  ενός - οποιουδήποτε -  νεκρού  ανθρώπου.    Διατάχτηκε  η  αστυνομία  να  αποκαλύψει  ότι  ήταν   "πρεζόνι".  Οι  δημοσιογράφοι  δεν   αντιμετώπιζαν  τον  (νεκρό !) Έλληνα σαν  άνθρωπο,  αλλά  σαν  "ακροδεξιό",  "εθνικιστή",  "φασίστα".  
Οι  έλληνες  πολιτικοί  ακόμη  χειρότερα. Φέρονται  σαν  να  συμφωνούν  με  το  σύνθημα:  "Ένας  Έλληνας  νεκρός,  ένας  μπάσταρδος  λιγότερος".    


Οι πανάθλιοι ραγιάδες νεοέλληνες αναπαράγουν, με πρωτοφανή αποχαύνωση, τα άθλια στερεότυπα και τα σαθρά πρότυπα που τους πασάρουν καθημερινά οι πράκτορες πολιτικοί και δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ, δηλαδή τα πουλημένα τουρκοκάναλα και οι εφημερίδες, οι πανίσχυροι μηχανισμοί των παγκόσμιων νονών και των εγχώριων εργολάβων τους και η σάπια κομμουνιστική προπαγάνδα, ενώ είναι ανίκανοι για συνδυαστική σκέψη και για απλή λογική.
Δολοφονούν  τους  έλληνες  και οι  έλληνες  δεν  είναι  ικανοί  ούτε  να   διαμαρτυρηθούν.



Οι  εγχώριοι  ελληνόφωνοι  πολιτικοί,  ο  κρατικός  μηχανισμός,  τα  εξαγορασμένα  τουρκοκάναλα  και  ο  ξεφτιλισμένος  ελληνικός - αθηναϊκός  λαός,  (τέτοια  διαφθορά,  ανικανότητα,  πρακτορίλα,   απάθεια  και  αναισθησία  του  αθηναϊκού  μαζάνθρωπου  δεν  υπάρχει  πουθενά  στην  γη),  όλοι  αυτοί,  είναι  φανερά  ανίκανοι  να  διαχειριστούν  το  οποιοδήποτε  πρόβλημα.
Τα  πρόβατα  κάθονται  και  απλώς  περιμένουν  το  μαχαίρι  του  σφαγέα  τους.  

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

  1. Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.


    Ο προϊστάμενος του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής Κωνσταντίνος Χασιώτης και ένας ακόμη αξιωματικός του ίδιου τμήματος, πήγαν προχθές στα Τίρανα της Αλβανίας και παρακάλεσαν ικετευτικά, να τους δώσουν πληροφορίες οι έμποροι ναρκωτικών που παριστάνουν τους αλβανούς αστυνομικούς για τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
    Το ελληνικό κλιμάκιο είχε φθάσει στην γειτονική χώρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έχοντας αρχικά συναντήσεις με τους δύο ελληνικούς συνδέσμους, την Ελληνίδα πρέσβειρα, αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών της Αλβανίας, της Εισαγγελίας και τέλος με τον αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας. Οι Έλληνες αξιωματικοί επεδίωξαν να πάρουν απαντήσεις για κρίσιμα στάδια εξέλιξης του περιστατικού που κατέληξε στον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να διασταυρώσουν τις σχετικές πληροφορίες.
    «Ο αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας Άρντι Βελίου, έδωσε μια συνολική εικόνα της υπόθεσης και την χρονολογική εξέλιξή της, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχε μια τμηματική και αποσπασματική ενημέρωση.
    Το ελληνικό κλιμάκιο των αστυνομικών, εκτίμησαν ότι έλαβαν πειστικές απαντήσεις, σημειώνοντας πάντως ότι δεν είχαν πρόσβαση στο προανακριτικό υλικό και στη δικογραφία, και εξέφρασαν τις σχετικές επιφυλάξεις τους. Ήταν μια άρτια και αναλυτική ενημέρωση, από την οποία όμως, οι Έλληνες αξιωματικοί, δεν μπορούν να πουν αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις από την πλευρά των Αλβανών αστυνομικών, ενώ από τις περιγραφές του αρχηγού της Αλβανικής Αστυνομίας, δεν εντόπισαν ενδείξεις ότι κινήθηκαν παράνομα και εκτός επιχειρησιακού σχεδίου και διεθνών κανόνων εμπλοκής. Επισημαίνεται επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις πως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά από τον τρόπο που τα περιέγραψαν οι Αλβανοί αξιωματούχοι».
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. Είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν να πετούν λάσπη στον νεκρό εθνομάρτυρα, για να εξυπηρετήσουν τα κομμουνιστικά αφεντικά τους. Είναι αυτοί που σακατεύουν στο ξύλο τους Έλληνες που διαμαρτύρονται για την προδοσία της χώρας. Είναι αυτοί που καθημερινά τρώνε ξύλο από αλβανούς και κουκουλοφόρους. Είναι αυτοί που κυνηγούν και συλλαμβάνουν με μανία φτωχούς έλληνες μεροκαματιάρηδες, που πουλούν «παράνομα» σκόρδα και κάστανα και δεν τολμούν να αγγίξουν τους λαθρομετανάστες, που πουλούν φανερά ναρκωτικά.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...