Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΛΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ», ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: Σοβαρά επεισόδια σε πορεία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη: Χημικά από τις δυνάμεις ασφαλείας εναντίον αθώων Ελλήνων διαδηλωτών.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΗΜΕΡΑ 31.10.2018) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ». 

Συγκέντρωση και πορεία με αφορμή την δολοφονία από τουρκαλβανούς του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα πραγματοποιήσουν σήμερα μέλη του Ιερού Λόχου, στην Θεσσαλονίκη.
Η πορεία θα ξεκινήσει στις 18.30 από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και θα κινηθεί ως το αλβανικό προξενείο στην οδό Τσιμισκή.

Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν η Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθοδόξων Σωματείων και το «Παρατηρητήριο για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «Με αφορμή του πρόσφατου γεγονότος του άδικου θανάτου του εθνομάρτυρα Κων/νου Κατσιφα, η ομοσπονδία πατριωτικών και ορθοδόξων σωματείων , μαζί με το παρατηρητήριο για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, καλεί μαζικά τον κόσμο στην πορεία μνήμης την τέταρτη 18:30 από τα δικαστήρια θες/νικης ως το αλβανικό προξενείο που διοργανώνεται από το σωματείο Ιερός Λόχος».

Σημείωση: επειδή μερικά καθάρματα ανακοίνωσαν αντισυγκέντρωση, ε, δεν πάει άλλο. Δολοφονούν τους Έλληνες στις σκλαβωμένες πατρίδες τους. Θα τους δολοφονούν και στην Ελεύθερη Ελλάδα; Πρέπει να αντιμετωπιστούν επιτέλους όλοι αυτοί οι έκφυλοι πληρωμένοι κοπρίτες σαν αυτό που είναι: ξένοι πράκτορες, κατάσκοποι και δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού σε περίοδο πολέμου και να αντιμετωπιστούν ανάλογα, όπως ορίζει ο στρατιωτικός ποινικός κώδικας.


Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μεταξύ διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν πορεία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και αστυνομικών των ΜΑΤ.
Η ένταση ξεκίνησε όταν έφτασε η πορεία στο σημείο από όπου και ξεκίνησε, δηλαδή έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Μερίδα διαδηλωτών θέλησε να κατευθυνθεί ξανά προς το κέντρο της πόλης, ωστόσο η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Επικράτησε ένταση με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.
Οι διαδηλωτές απάντησαν πετώντας πέτρες προς τα ΜΑΤ.
Η ατμόσφαιρα στην περιοχή των δικαστηρίων αυτή την ώρα είναι αποπνικτική.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...