Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ»
Το ελληνικό κράτος μπορεί να σιωπά και η ελληνική κυβέρνηση να μην έχει λάβει καμία θέση ακόμα. Στην Κύπρο, όμως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη μνήμη του Κ. Κατσίφα στη Λεμεσό.
Κάλεσμα σε όλους όσους έχουν συγκλονιστεί στο άκουσμα της δολοφονίας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα απευθύνει το Μέτωπο Αλληλεγγύης Αγώνα Βορειοηπειρωτών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο στις 8 μμ. (Σάββατο 3 – 11 – 2018) στο κέντρο της Λεμεσού, στην πλατεία Διοικητηρίου.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σχετικό δελτίο Τύπου, «Κύπρος και Βόρειος Ήπειρος, δύο κατεχόμενα κομμάτια της Ελλάδας που ζητούν την Απελευθέρωση τους από Τουρκία και Αλβανία. Είναι προφανές ό,τι οι γηγενείς πολίτες των, έχουν κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Στις 28-10-2018, ανήμερα της εθνικής επετείου, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία γιατί δεν δέχτηκε να υποστείλει την Ελληνική σημαία από το χωριό του, τους Βουλιαράτες».
Το δελτίο συμπληρώνει, ότι «Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια αφελληνισμού των χωριών της Βόρειου Ηπείρου.
Μαζικές εκτελέσεις Ελλήνων Βορειοηπειρωτών το 1945, μαζικές φυλακίσεις και εξορίες μέχρι το 1990 και τα τελευταία 30 χρόνια, μέχρι και σήμερα, το 2018, υπάρχει σε εξέλιξη μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατία σε βάρος αυτών των Ελλήνων στην άκρη του Ελληνισμού.
Αλβανοί που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με περιοχές της Βορείου Ηπείρου, έχουν αρπάξει με πλαστογραφημένους τίτλους ιδιοκτησίας και βοηθούμενοι από το αλβανικό κράτος και παρακράτος, εκτάσεις δεκάδων χιλιάδων εκταρίων γης. Οι μεγαλύτερες και οι πιο σοβαρές αρπαγές γης έχουν γίνει στις περιοχές του Αργυροκάστρου, Δελβίνου, Αγίων Σαράντα, Εξαμίλια, Τσούκα, κ.λπ., όπου οι Αλβανοί παράλληλα έχουν πετύχει και την απογύμνωση αυτών των περιοχών από τους Έλληνες νόμιμους κατοίκους εδώ και 3.000 χρόνια».
«Υπάρχουν συνθήκες τις οποίες υπέγραψε η Αλβανική δημοκρατία για σεβασμό των Ελλήνων -σήμερα μειονοτικών- της Βορείου Ηπείρου και τις οποίες δεν τηρεί. Αντίσταση σε όλα τα πιο πάνω θα είναι η καταγραφή και η καταγγελία των βαρβαροτήτων της Αλβανίας στη διεθνή νομιμότητα, που θα δώσει το έναυσμα για απόσχιση από το αλβανικό κράτος, την Απελευθέρωση και την Ένωση της σκλαβωμένης Βόρειου Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα», συμπληρώνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...