Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΖΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΕΤΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.



Ο  διεφθαρμένος  άγγλος  πολιτικός  Ουίνστον  Τσώρτσιλ  αγκαλιά  με  τον  χρηματοδότη  του,  τον  ιουδαίο  μεγαλοτραπεζίτη  Μπέρναρντ  Μπαρούχ.  Ο  μπεκρής  Τσώρτσιλ  έχανε  τεράστια  ποσά  παίζοντας  στο  χρηματιστήριο  και  τον  δάνειζε  πάντοτε,  αζημίωτα,  ο  ιουδαίος  τοκογλύφος.  Όλοι  οι  άγγλοι  πολιτικοί  πάνω  κάτω  την  ίδια  συμπεριφορά  παρουσιάζουν.
 «Συγχαίρω τους πολίτες και τους βουλευτές για την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με την οποία μαζί ανοίξαμε τις πόρτες ΝΑΤΟ και ΕΕ για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας», γράφει ο Ζάεφ, κάνοντας λόγο για ακόμη μία φορά περί «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» και όχι «Βόρεια Μακεδονία», όπως ορίζει η συμφωνία των Πρεσπών.

 ΟΙ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΟΙ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ  ΤΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΤΑ  94%.

Γιατί στην Παρισινή Κομμούνα το 1871, οι «επαναστάτες» φρουρούσαν το ξενοδοχείο και τα σπίτια των Ρότσιλντ;


Οι Ρότσιλντ ήταν η κινητήρια δύναμη όλων των πολιτικών και οικονομικών γεγονότων του δέκατου ένατου αιώνα στην Ευρώπη. Το όνομά τους θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σελίδα της κάθε ιστορίας της κάθε χώρας.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την ιδιαίτερή του ικανοποίηση για τη ψήφιση στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ της αναθεώρησης του Συντάγματος για την αλλαγή ονόματος της χώρας, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Το Foreign Office στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ένα μεγάλο βήμα προς την επίλυση μιας μακροχρόνιας διαμάχης μεταξύ της Ελλάδας και της πΓΔΜ, που ανοίγει το δρόμο για την "Μακεδονία να προχωρήσει προς την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ".
"Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τη Μακεδονία" υπογραμμίζεται.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...