Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΠΡΟΤΑΣΗ: «ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».


ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ - ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
 
ΤΟ  ΟΝΕΙΡΟ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ

Ο πανεπιστημιακός Δημήτρης Μιχαλόπουλος και ο δημοσιογράφος-ερευνητής Σπύρος Χατζάρας μιλούν για την «κομμουνιστική  Επανάσταση» που έγινε  το  1917  στην  Ρωσία. Εξηγούν τον  τρόπο  που   έγινε από τους ιουδαίους  Τραπεζίτες  της  Νέας  Υόρκης.  Η συζήτηση  (29-1-2010)  υπάρχει ολόκληρη στο κανάλι youtube του Σπ. Χατζάρα.

Για  να  ερμηνεύσουμε  το  «παράδοξο»  και  «ανεξήγητο»:  ένα  κυβερνών  κομμουνιστικό  κόμμα  στην  Ελλάδα  ψηφίζει  φανατικά,  την  είσοδο  των  Σκοπίων  στο  «ιμπεριαλιστικό»  ΝΑΤΟ,  τον  ένοπλο  βραχίονα  των  ιουδαίων  τοκογλύφων  της  Νέας Υόρκης.  Ένα  Σέκελ  (σίκλος)  με  δύο  όψεις.
ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ  ΝΕΑΣ  ΥΟΡΚΗΣ  ΚΑΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ:  ΣΤΑΘΕΡΗ  ΘΕΣΗ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΘΕΣΗ  ΜΕ  ΕΙΚΟΝΙΚΗ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.  
ΕΝΑ  ΣΕΚΕΛ  ΜΕ  ΔΥΟ  ΟΨΕΙΣ.

Η  σταθερή επιδίωξη  των  Σιωνιστών  και  όλων  των μυστικών   υπηρεσιών  είναι,  να  έχουν  θέση   και αντίθεση,  κατειλημμένες από δικά  τους  στελέχη.  Η  ευφυέστερη τακτική και  παγίδευση  στήνεται   και λειτουργεί  με  την εικονική  και  κατασκευασμένη   εχθρότητα.  Η  εικονική  και  στημένη  αντιπαλότητα  είναι  η   αποδοτικότερη  μορφή  αντιπαλότητας. ΤΣΩΡΤΣΙΛ:  «Όπου υπάρχουν τρεις Εβραίοι υπάρχουν δύο Πρωθυπουργοί και ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης».  




Του Πέτρου Χασάπη
Να καταργηθούν οι γεωγραφικοί διαχωρισμοί "Δυτική – Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία" και να μετονομαστεί άμεσα η ενιαία Μακεδονία μας σε "Αρχαία Μακεδονία".

Αν δεν δράσουμε γρήγορα, κινδυνεύουμε τελικά,  η Μακεδονία μας να χαρακτηριστεί διεθνώς ως "Νότια Μακεδονία". Αυτό θα είναι η απόλυτη ήττα, ο απόλυτος κίνδυνος για την ασφάλεια της Μακεδονίας και της χώρας. Όταν μάλιστα εμείς οι ίδιοι διατηρούμε γεωγραφικές διαιρέσεις του τύπου "Ανατολική - Κεντρική - Δυτική Μακεδονία", τότε αυτό δένει απόλυτα με το "Βόρεια Μακεδονία" και φυσικά στη συνέχεια και με το "Νότια Μακεδονία".

Τι θα επιτευχθεί με την μετονομασία ολόκληρης της Μακεδονίας σε «Αρχαία Μακεδονία»:

1) Θα αποφύγουμε τον κίνδυνο να ονομαστεί η Μακεδονία μας «Νότια Μακεδονία», κατοχυρώνοντας την ονομασία «Αρχαία Μακεδονία» και στα αγγλικά «Ancient Macedonia», όπως στα σχέδια χαρτών στο τέλος.

Η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δεν είναι αυτοτελής γεωγραφικός προσδιορισμός. Είναι γεωγραφικός ετεροπροσδιορισμός ως προς κάτι άλλο που με λογική συνέπεια είναι η «Νότια Μακεδονία». Και δεν μπήκε τυχαία. Μπήκε σκόπιμα για να δημιουργήσει μελλοντικό γεωπολιτικό πρόβλημα για να κάνουν πολιτικά παιχνίδια οι διεθνείς «προστάτες». Επομένως εμείς πρέπει να σπεύσουμε και να ακυρώσουμε αυτόν τον κίνδυνο, αυτό-ονομάζοντας το άλλο μέρος του ετεροπροσδιορισμού ως «Αρχαία Μακεδονία», αντί για το «Νότια Μακεδονία» το οποίο υπονοείται έμμεσα από τη Συνθήκη.

2) Θα εκνευρίσει τους Σκοπιανούς και θα τους ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και παραβιάσεις τη Συνθήκης, κάτι που θα μας βοηθήσει στην εύκολη λύση της ή ακόμα και στην ακύρωσή της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνοι που θέλησαν να στήσουν τη "Μακεδονία του Αιγαίου" στήριξαν όλη την προπαγανδιστική τους προσπάθεια πάνω στο μύθευμα ότι οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων. Επομένως ο ιστορικά ορθός χαρακτηρισμός της Μακεδονίας μας ως "Αρχαίας Μακεδονίας" θα δημιουργήσει εκνευρισμό στην σκοπιανή ελίτ και θα την οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις.

3) Θα έχουμε την ευχέρεια να μετονομάσουμε αντίστοιχα όλες τις ονομασίες κτιρίων (Πανεπιστήμιο, αεροδρόμιο, υπουργείο κ.λ.π. με τον ανωτέρω επιθετικό προσδιορισμό), αλλά και προϊόντα με αυτή την ονομασία, αποφεύγοντας διεθνή σύγχυση. Διαφορετικά, πέρα από το «Νότια Μακεδονία», θα υπάρξουν και οικονομική σύγχυση και εμπορικά προβλήματα.

4) Θα διατηρήσουμε όλα τα οφέλη του τουρισμού, αφού ολόκληρος ο πλανήτης θα γνωρίζει πως αν θέλει να δει αρχαιότητες, θα πρέπει να έρθει στην πηγή, στην «Αρχαία Μακεδονία».

5) Θα διατηρήσουμε αλώβητη την αρχαία ελληνική ιστορία μας και θα είναι πάντα ταυτισμένη με τη συγκεκριμένη ελληνική γεωγραφική περιοχή.

6) Δύσκολα θα αποτολμηθεί, με ενίσχυση των ξένων «προστατών», η διακινδύνευση και η αρπαγή εδαφών της Μακεδονίας μας, όταν διεθνώς θα ορίζεται πολιτιστικά ως ένας αρχαίος ελληνικός χώρος.

7) Και το σημαντικότερο. Η συγκεκριμένη ενέργεια καλύπτεται απόλυτα από τα άρθρα 3 παρ. 1 και 7 παρ. 1, 2 και 3 της υπογραφείσας Συνθήκης των Πρεσπών και έτσι κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για παραβίαση της συνθήκης.







   Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1878. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.


 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.

"Από την στιγμή που θα συμβεί να αναγνωρισθούν τα Σκόπια ως χωριστό κυρίαρχο κράτος, υποκείμενο του διεθνούς δικαίου, και αποκτήσουν έτσι διεθνή υπόσταση ως “Μακεδονία“, η επιβουλή κατά της Ελλάδας καθίσταται κατάφωρη και αναπόφευκτη"
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ, ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ, ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ. («Ελευθεροτυπία» 28 Μαρτίου 1992).





Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.
 
«Ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα "Μακεδονία" θα συνεχίσει με μεγαλύτερη έμφαση την εκστρατεία απελευθερώσεως της "υπόδουλης" Μακεδονίας. Το κράτος των Σκοπίων δεν δικαιούται να αποκτήσει, με διεθνή αναγνώριση, ένα πλεονέκτημα που δεν έχει κανένα κράτος στον κόσμο: Να χρησιμοποιεί ένα όνομα που και μόνο του προπαγανδίζει εδαφικές επιδιώξεις.»
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,
17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1992




Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.

H Mακεδονία δεν είναι, ούτε ήταν, μία ξεχωριστή διακριτή χώρα με δική της γλώσσα και δικά της ήθη και έθιμα, η οποία κάποτε διασπάστηκε σε βόρεια και νότια.
Η Μακεδονία ήταν πάντοτε μία Ελληνική επαρχία, με ελληνικό γλωσσικό ιδίωμα και ελληνικά ήθη και έθιμα.
Με την προδοσία των κομμουνιστών του Τσίπρα τα Σκόπια ονομάστηκαν «Βόρεια Μακεδονία» σαν ξεχωριστή κρατική οντότητα και η Ελλάδα δέχεται ότι κατέχει ένα τμήμα μιας «Νότιας Μακεδονίας», σαν επαρχιακό της τμήμα.
Το ψυχολογικό μήνυμα που έδωσε ο Τσίπρας προς το εξωτερικό, είναι ότι η επαρχία της Ελλάδος με το όνομα «Νότια Μακεδονία», προφανώς είναι αποσπασμένη από κάποιον κεντρικό κρατικό κορμό, δηλαδή την «Βόρεια Μακεδονία».
Αυτό που έπεται ψυχολογικά αλλά και τελεολογικά είναι ότι κάποια ημέρα η επαρχία «Νότια Μακεδονία» θα πρέπει να αναζητήσει και να ενωθεί με την μητρική κρατική οντότητα που ονομάστηκε από τους κομμουνιστές προδότες του Τσίπρα «Βόρεια Μακεδονία».
Ο Τσίπρας με όλη αυτή την πρωτοβουλία έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την απώλεια Ελληνικών εδαφών.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.

50 χρόνια κρατάει πλέον η αριστερή κομμουνιστική κυριαρχία στην Ελλάδα, η οποία καθήλωσε τον ελληνικό λαό σε πλήρη οπισθοδρόμηση και ανυποληψία από πνευματική, κοινωνική, πολιτική, ηθική και πολιτιστική άποψη.
Στα χρόνια αυτά δημιουργήθηκε ο περιβόητος «αριστερός ελληναράς» (homo pasokus, homo koykoyes, homo syrizeos, κλπ), άτομο με ιδιόμορφη ελαστική και χαλαρή ηθική συνείδηση, ο οποίος μισεί με ταλμουδικό μίσος την «δεξιά» κοσμοθεώρηση, δηλαδή το σύνολο των αντιλήψεων, των ιδεών και των πρακτικών του ελληνικού λαού, που μας κράτησε ζωντανούς σ’ αυτή την γωνιά του κόσμου, το επιβιωτικό πακέτο, που μας έκανε έθνος και κράτος στον βίαιο, ανταγωνιστικό και θανατηφόρο κόσμο που ζούμε.
Τα χαρακτηριστικά που έχει ο «αριστερός ελληναράς», το χειρότερο δείγμα ανθρώπου που έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα σήμερα είναι: ένα νεόπλουτο μισομορφωμένο λιγούρι, ένας τεμπέλης, ψεύτης και ασυνείδητος κλέφτης και καταστροφέας του δημόσιου πλούτου, ένας ισχυρογνώμονας συνδικαλιστής, φοροφυγάς, ανίκανος για εργασία αλλά ικανότατος στην πάρλα και στην απατεωνία, ένα τομάρι που θέλει οι άλλοι να δουλεύουν και αυτός να καταναλώνει. 





Η  ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ  ΕΞΗΓΗΣΗ


Ο  HOMO  GRECUS  ARISTERUS



Πρόκειται  για  ένα  περίεργο  αυτοκαταστροφικό  είδος  ανθρώπου,  που αναπτύχθηκε  τα  τελευταία  100  χρόνια  στην νοτιοανατολική  Ευρώπη.  Παρουσιάζει  περιορισμένες  αντιληπτικές   ικανότητες  και  χαμηλή  ευφυΐα. Ο  εγκέφαλος  του  ιδιαίτερου  αυτού  ανθρώπινου  είδους,  που  αποκαλείται  Homo  Grecus  aristerus, διαθέτει  ελάχιστες  ικανότητες  προσαρμογής  και  τα  τελευταία  70  χρόνια   ψηφίζει  και  εκλέγει  σαν  καθοδηγητές  του  κάτι  ευπροσάρμοστους  χαμαιλέοντες,  (ειδική  ράτσα  ερπετών  που  διασταυρώθηκε  με  τρωκτικά),  συνήθως  από  τις  ίδιες  οικογένειες,  που  επιστημονικά  ονομάζονται  Homo  Karamanlicus,   Homo  Papandreicus,  Homo  Mitsotakeicus.

Τελευταία  ο  Homo  Grecus 
aristerus  έκανε  την  υπέρβαση  και  ψήφισε  κάποιον  Homo  Tsiprikus,  ένα  υπό  εξαφάνιση  ερμαφρόδιτο  ερυθρό  ερπετό  της  αρχέγονης  παλαιοντολογικής  περιόδου, σε  διασταύρωση  με  είδος  γαστερόποδου  πνευμονοφόρου  μαλακίου  (Κοχλίας  ο  πωματίας - Helix  pomatia),  ον  που  παράγει  μία  ιδιαίτερη  παχύρρευστη σίελο  με  εξαιρετική  ικανότητα  πρόσφυσης,  χάρις  στην  οποία  μπορεί  να  έρπει  κατά  μήκος  μιας  λεπίδας  ξυραφιού  χωρίς  να  κοπεί,  διαθέτει  δε  τόσον  θηλυκά  όσον  και  αρσενικά  όργανα  αναπαραγωγής.  Τα  όντα  τύπου 
Homo  Tsiprikus  τα  συντηρούν,  τα  διατρέφουν  και  τα  κρατούν  στην  ζωή,  για  ορισμένους  λόγους,  ειδικοί  βιογενετικοί  οικολόγοι  της  Νέας  Υόρκης  και  όταν  επιβάλλεται,  τα  φέρνουν  ξανά  στο  προσκήνιο  και  τα  αναδεικνύουν.  Ο  Homo  Tsiprikus  μέσα  σε  τέσσερα  χρόνια  έφερε  εις  πέρας  την  αποστολή  του:  αντί  να  βοηθήσει  τον  Homo  Grecus  aristerus στην  προσαρμογή, όπως  πίστευαν  οι  ευήθεις  Homo  Grecus  aristerus ερήμωσε  κυριολεκτικά  την  οικολογική  φωλεά  του  Homo  Grecus  aristerus,  μείωσε  τον  ζωτικό  χώρο  του,  εξεδίωξε  τα  νέα  και  ζωηρά  μέλη  και  εισήγαγε  στην  οικολογική  φωλεά  ξένες  ράτσες,  για  να  αντικαταστήσουν  τους  ηλίθιους  Homo  Grecus  aristerus.

Έτσι  απογοητευμένος  ο   Homo  Grecus  aristerus επιστρέφει   στα  παλιά  κατάξερα  λιβάδια (Homo  Mitsotakeicus).  Αδυνατεί  να  προσαρμοστεί  εκλέγοντας  νέους  και   ζωηρούς  καθοδηγητές. 

Μάλλον  το  είδος  αυτό  θα  εξαφανιστεί  στα  ερχόμενα  χρόνια.

 




Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.

«Κατά την διάρκεια της τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, έστειλε αυστηρή προειδοποίηση στην Τουρκία, υπογραμμίζοντας ότι «όποτε κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν». «Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης, αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία, όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν».
O γράφων (Ζ.Π.) κάποτε πίστευε ότι το κύριο αίτιο κακοδαιμονίας, που βύθιζε στον πάτο τον Ελληνικό Λαό, ήταν η πρακτόρευση ξένων συμφερόντων της ιθύνουσας τάξης του, η πρακτορίλα των πολιτικών του.
Σήμερα, πιο ώριμος, πιστεύει, ότι δεν είναι αυτό ή το σωστότερο, δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό.
Η ανάγνωση και η σημασιολογική αποκωδικοποίηση ανακοινώσεων, σαν την παραπάνω του Αποστολάκη, δείχνει ότι κάτι πολύ βαθύτερα καταστροφικό, συμβαίνει στην νοημοσύνη των ηγητόρων της πατρίδας μας. Προσέξτε, την παραπάνω ανακοίνωση, δεν την έβγαλε ένας φτωχός αμόρφωτος καραβανάς δεκανέας. Ο Αποστολάκης δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Ήταν ανώτατος διοικητής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τώρα υπουργός εθνικής αμύνης. (Βέβαια  ήταν  και  υπασπιστής  του  κλέφτη  Παπαντωνίου  του  Κλεφτοπασόκ,  αλλά  αυτό  είναι  μία  άλλη  ιστορία).  

Η ποιότητα και η έκφραση του λόγου και των σκέψεων, σου δίνει την αίσθηση, ότι το μέσο πνευματικό επίπεδο των ηγητόρων αυτής της χώρας είναι εξαιρετικά χαμηλό, αλίμονο, χαμηλότερο από τους  περισσότερους  ανατολίτες τριτοκοσμικούς φύλαρχους.
Όχι, για την παρακμή της νεοελληνικής κοινωνίας δεν φταίει μόνο η πρακτορίλα, η απατεωνία, οι ψεύτες και οι κλέφτες πολιτικοί. Το πρόβλημα είναι βαθύ, τραγικό και ίσως αθεράπευτο.
Δυστυχώς το πρόβλημα βρίσκεται στον εγκέφαλο. Πάσχει η διανοητικότητα των νεοελλήνων, η σωστή σκέψη, ο ορθός συλλογισμός.
Ο μέσος δείκτης ευφυΐας, η μέση νοημοσύνη, έχουν πέσει δραματικά στον Ελληνικό πληθυσμό. Είναι δυστυχώς γενετικό χαρακτηριστικό και δεν επιδέχεται τρόπους για βελτίωση. Η σκέψη, η μόρφωση , η νοημοσύνη, η αντίληψη, η ευφυΐα, (και  ταυτόχρονα  η  τιμιότητα,  η  συνέπεια,  η  ευθύτητα,  η  ακεραιότητα),  έχουν πάρει την κατιούσα, ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.
Αρκετοί δυτικοί το έχουν προσέξει,  το  έχουν καταγράψει και τους έχει κάνει εντύπωση ο κατώτερος τύπος εγκεφαλικού συλλογισμού, που επικρατεί, ιδίως στους σημερινούς κατοίκους των Αθηνών
Οι  σκέψεις,  οι  κρίσεις,  οι  συλλογισμοί  που  κυριαρχούν  στους  νεοέλληνες,  και  ιδίως  στις  λεγόμενες  μορφωμένες  ανώτερες  (και  αριστερές)  τάξεις,   περιέχουν  κάτι  το γύφτικο, κάτι το  ανατολίτικο.  Δεν  δείχνουν  καθόλου  διανοητικότητα  αρχαιοελληνικού,  ευρωπαϊκού,  δυτικού  τύπου.  

 Κλασσικό  παράδειγμα  ο  Τσίπρας.  Όταν  αρχίζει  να  μιλάει  τα  παρατηρείς  όλα:  χαμηλό επίπεδο συλλογισμών,  διανοητικότητα και φαντασία τελείως κατωτέρου επιπέδου,  διανοητικοί συνειρμοί γεμάτοι ανακολουθίες  με  ηλίθια χαλαρότητα και απονεύρωση.  Αυτό  που  κυριαρχεί  στον  λόγο  του  είναι  μία μη παραγωγική, στείρα, άστοχη  και επιφανειακή επιδερμική  διαταραγμένη ρηχή σκέψη,  
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ  ΜΕ  ΤΕΤΟΙΑ  ΗΓΕΤΙΔΑ  ΤΑΞΗ..


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.

Ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, ο Μιχαήλ Πατσίκας, σε δηλώσεις του προς το euronews είπε με τελείως αφελές και άπειρο ύφος: «Αλυτρωτικές σκέψεις από τους Έλληνες δεν υπάρχουν». «Το συλλαλητήριο είναι η γιορτή της δημοκρατίας». Αφού το συλλαλητήριο είναι η γιορτή της «ανύπαρκτης» δημοκρατίας του Σόρος, φάτε τώρα με τον τόνο τα δημοκρατικά ληγμένα δακρυγόνα. «Αλυτρωτικές σκέψεις από τους Έλληνες δεν υπάρχουν». Δηλαδή να πάψουμε να ενδιαφερόμαστε για τα θέματα του Ελληνισμού εκτός των συνόρων; Έτσι πάψαμε να ενδιαφερόμαστε για τον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως και από 200.000 έμειναν εκεί τώρα 2.000 γέροντες.


ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ.



Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.


«Η  Μέρκελ  έδιωξε  τον  Σαμαρά  και  διόρισε  πρωθυπουργό  τον  Τσίπρα.  Aποστολή του Τσίπρα ήταν να δώσει τη Μακεδονία».  


(Οι  "Αυτόχθονες  Έλληνες",  χρόνια  τώρα,  γράφουν  κάτι  διαφορετικό;).


ΕΠΙΣΗΜΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  ΜΕΣΩ  ΤΗΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ  ΤΗΣ  ΣΟΦΙΑΣ  ΒΟΥΛΤΕΨΗ,  ΤΗΝ  17.01.2019:



"Στις 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπρόβνικ μια συνάντηση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια την κ. Μέρκελ.
Και ήλθε στο γραφείο μου, το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, το δελτίο από το Γραφείο Συνδέσεώς μας στα Σκόπια, όπου αναφερόταν ότι η Μέρκελ είπε πως «το πρόβλημα με το όνομα και την ταυτότητα αυτού του κράτους αποτελεί βάρος για όλους». Ταυτότητα!
Για ταυτότητα μιλούσε ήδη από τότε η κ. Μέρκελ. Και έλεγε επίσης εκείνο το τηλεγράφημα ότι οι Σκοπιανοί είπαν της Μέρκελ πως στην Ελλάδα πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς και επομένως δεν έχουν κατάλληλους  συνομιλητές στην Αθήνα.
Έπρεπε λοιπόν να φύγει ο Σαμαράς για να βρουν συνομιλητή οι Σκοπιανοί. Έτσι άρχισαν τα διάφορα προσχήματα για να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πέσει η κυβέρνηση  Σαμαρά.
Αποστολή του  διορισμένου  Τσίπρα  ήταν να δώσει τη Μακεδονία.  
Γι’ αυτό τους επαινούν οι δανειστές. Μετά την δήθεν έξοδό μας από τα μνημόνια είχαμε πέντε κραχ στις τράπεζες.
Επίσημα ανακοινώθηκε ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 οι τράπεζες έχασαν το 55% της χρηματιστηριακής τους αξίας. Μέσα σε τέσσερις μέρες έχασαν άλλο 16%.
Τις μέρες που ήταν εδώ η κ. Μέρκελ το δεκαετές ομόλογο βρισκόταν στο 4,32%. Δεν τα ξέρουν αυτά οι δανειστές; Τα ξέρουν.
Αλλά πήραν την Μακεδονία και δεν τους νοιάζει γιατί έχουν στρογγυλοκαθίσει πάνω στο υπερταμείο. Γι’ αυτό έβαλαν στο υπερταμείο τους αρχαιολογικούς χώρους. Για να μπορούν, αν συμβεί κάτι, να πάνε κατευθείαν να πάρουν τις εισπράξεις από την επισκεψιμότητα, γιατί αυτό είναι το μόνο ζεστό χρήμα".

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ;  
   ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; 
   O  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ: 
 «Ο κ. Τσίπρας ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως είχε γραμμάτια».
Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σε εκδήλωση σήμερα (10.01.2019) στην Κοζάνη, όπου παρουσιάστηκε επίσημα η υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη για την περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια είπε:
«Η πολιτική πρωτοβουλία αυτή του κ. Τσίπρα βρίσκεται απέναντι στο 70% του ελληνικού λαού. Μία κυβέρνηση της αριστεράς βρέθηκε απέναντι στο λαό , απέναντι σε όλους τους Έλληνες.
Ο κ. Τσίπρας ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως είχε γραμμάτια, δεν ξέρω τι, αναλάβει για να εξοφλήσει.





 Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.



ΠΑΝΤΑ  ΕΤΣΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ  ΔΗΘΕΝ  ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΝΑΤΟΪΚΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΣΥΡΙΖΑ  ΣΠΡΩΧΝΕΙ  ΜΕ  ΜΑΝΙΑ,  ΜΕ  ΤΑ  ΔΥΟ  ΤΟΥ  (ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ)  ΠΟΔΙΑ,  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΣΤΟ  ΝΑΤΟ.   

ΕΛΛΑΔΑ  1952.  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ    ΑΝΔΡΕΑΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΤΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ).


Μαρτυρία  τοῦ  Ἀνδρέα  Ἰωσήφ, ὑπουργοῦ τοῦ Πλαστήρα τὸ 1952.   (στὴν ἐκπομπὴ τῆς ΝΕΤ, 28 Μαρτίου 2002) : 

" Ἰωσήφ -  «Γιατὶ πρέπει νὰ ἐκτελέσουμε τὸν Μπελογιάννη» ; 

 Πλαστήρας -  «Ξέρεις γιατί ; Μοῦ μήνυσαν οἱ Ἀμερικανοὶ ὅτι θὰ μὲ κρατήσουν πρωθυπουργὸ ἄν τὸ κάνω».

 Ἰωσήφ -Ρώτησα τότε τὸν ὑπουργὸ Γεώργιο Καρτάλη, ἐὰν σκοπεύη νὰ παραιτηθῆ σὲ περίπτωση ἐκτελέσεως τοῦ Μπελογιάννη.

 Καρτάλης – «Οἱ Ἄγγλοι μοῦ εἶπαν νὰ μείνω»!




Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (1871-1910),
Ἔκκλησις πρὸς τὸ Πανελλήνιον Κοινόν», 1907):
«Ντροπή Σας νὰ συζητᾶτε μὲ τὸν Σκυλόφραγκο ἂν ἡ Μακεδονική Σας Γῆ εἶνε Δική Σας Γῆ. Καὶ νὰ τὸν πείσῃς, δὲν τὸν πείθεις τὸ Λῃστή. Ἢ μόνος του ἢ μὲ Σμπίρους βαλτοὺς θὰ προσπαθήσῃ νὰ Σᾶς πάρῃ κάθε Γῆ.
Οἱ Πολιτισμοὶ ποὺ Σᾶς ἔμαθαν οἱ Δασκαλοτσούσιδες νὰ προσκυνᾶτε μπρούμυτα, Σᾶς καμπανίζουν κατάμουτρα μὲ ἄγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.
Καὶ εἶνε ἀνήθικον καὶ ἄσκοπον καὶ τὸ νὰ Σᾶς δώσουν καὶ τὸ νὰ δεχθεῖτέ τι. Καὶ νὰ Σᾶς δώσουν, ἂν εἶσθε Σάπιοι, ὁ πρῶτος Δυνατὸς θὰ Σᾶς τὸ πάρῃ. Τὸ Ἠθικὸν εἶνε ἂν εἶσθε Σάπιοι, νὰ Σᾶς ξεπατώσουν καὶ καθαρίσουν τὴ Γῆ.
Φυλᾶτε τὴ Γῆ Σας καὶ τὴν Τιμή της, μόνο μὲ Σπαθί.
Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι καὶ Σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- νὰ ἐξευτελίζετε τὴ Φυλή. Πάψετε Παλιόγρηες τὶς κλάψες, τὰ σάλια, τὰ μελάνια καὶ πιάστε τὸ ΣΠΑΘΙ.
Τὰ πάντα στὴ Ζωὴ -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτῶνται μὲ τὸ ΣΠΑΘΙ. Καὶ ἔτσι εἶνε καὶ μόνο ἔτσι ΠΡΕΠΕΙ νὰ εἶνε.» 






ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΟΥΖΑΛΑ, ΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ: «ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΦΥΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΗΛΑΝ ΤΟ 1923 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

 


Ο  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΑΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ


«Μια μεγάλη αναπηρία των Ελλήνων είναι η ολέθρια και διεφθαρμένη πολιτική ζωή. Το μέγεθος στο οποίο παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην Ελλάδα και το σημείο στο οποίο ο Έλληνας πολιτικός θα φτάσει, ακόμα και να θυσιάσει την χώρα του μαζί και πολλές ζωές, προκειμένου να κρατήσει το κόμμα του στην εξουσία για ακόμη λίγες εβδομάδες, δύσκολα κάποιος μπορεί να το πιστέψει…»
Έκθεση  του  George Horton, γενικός σύμβουλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σμύρνη 26 και 27 Σεπτεμβρίου 1922.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ








Υ.Γ.




ΟΧΙ  ΣΤΗΝ  ΦΟΒΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΜΙΖΕΡΙΑ.


ΝΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ  ΚΑΙ  ΕΥΦΥΪΑ,  ΤΗΝ  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,  ΤΗΝ  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΤΗΝ  ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΟΣΥΝΗ,  ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.



ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΟΥΝΑΒΙΣ – ΜΟΡΑΒΑΣ – ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»:




Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 


ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΛΩΤΟΣ ΑΞΙΟΣ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ – ΡΗΝΟΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ – ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 

Το έργο θα αλλάξει για πάντα την γεωστρατηγική σημασία της Θεσσαλονίκης.

  



  


Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 



ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

  


 

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 

TO ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΥΘΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ, ΔΥΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.


ΛΟΓΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΡΩΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3.000 ΜΕΤΡΑ ΒΡΑΧΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ;






 Τετάρτη  18  Απριλίου  2018


 ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.




Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 

ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. 







 Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΙAΜΒΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ




Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΙAΜΒΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 









Η «ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΕΛΛΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΤΑΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ , Η ΙΣΧΥΣ, ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.


Το μεγαλεπήβολο σχέδιο να συνδεθεί η Βρετανική, η Αυστριακή, η Ουγγρική και η Σερβική πρωτεύουσα με την Θεσσαλονίκη, μέσω ενός καναλιού που θα ενώνει τους ποταμούς Δούναβη και Μοράβα με τον Αξιό ποταμό, μπορεί να διαμορφώσει το ελληνικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε ένα βασικό κέντρο για τη μεταφορά των εμπορευμάτων προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη και να μετατρέψει την Θεσσαλονίκη σε οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα της Μεσογείου.
Στόχος του έργου είναι η διασύνδεση της Μεσογείου με την Κεντρική Ευρώπη μέσω υδάτινων δρόμων, έτσι ώστε τα φορτία να μεταφέρονται από τις αγορές της Κίνας συντομότερα και με χαμηλότερο κόστος. Οι υποστηρικτές του καναλιού Αξιός - Μοράβας - Δούναβης επισημαίνουν ότι με το συγκεκριμένο έργο ενισχύεται η μεταφορά προϊόντων στις αγορές της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης αλλά και του Καυκάσου και της Μαύρης Θάλασσας, ενώ υποβαθμίζεται αισθητά ο ρόλος των θαλάσσιων μεταφορών και ο στρατηγικός χαρακτήρας των Στενών του Βοσπόρου.


Πριν μερικά χρόνια ταξίδεψα σε όλο το Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

 Η Νεκρά Θάλασσα χάνεται, τα νερά της λιγοστεύουν. Η καταπληκτική πρόταση των εβραίων. Σκέφτονται να κάνουν ένα κανάλι που να συνδέει την Μεσόγειο με την Νεκρά Θάλασσα. Επειδή η Νεκρά θάλασσα είναι εκατοντάδες μέτρα υπό την επιφάνεια της θάλασσας θα την γεμίζουν με νερό από την Μεσόγειο.
Επίσης σκέφτονται αγωγούς από την κεντρική Ασία, την Μεσοποταμία, την Βαβυλώνα κλπ που θα καταλήγουν στην Χάιφα. «Θα κάνουμε την Χάιφα, λεν με ενθουσιασμό, το Ρόττερνταμ της Μέσης Ανατολής».
Έχουν γιγαντιαία σχέδια, δεν είναι φοβικοί και μίζεροι.



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΙ.
Οι έλληνες έμποροι που εργάστηκαν για την προετοιμασία της Επαναστάσεως του 1821 δρούσαν στην Κεντρική Ευρώπη, γύρω από τον Δούναβι και προέρχονταν από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως λ.χ. την Κωνσταντινούπολη, την Τραπεζούντα, τη Σινώπη, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Φιλιππούπολη, το Μελένικο, τον Τίρναβο, το Αρβανιτοχώρι κ.λπ., αλλά και από τα εμπορικά κέντρα του Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους.
Στις αρχές του 19ου αιώνα, το εμπόριο στον Δούναβη και στη Μαύρη Θάλασσα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όπου σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι Έλληνες των νήσων του Ιονίου, εγκατεστημένοι κυρίως στα παραδουνάβια λιμάνια του Γαλατσίου και της Βραΐλας, είτε στις εκβολές του Δούναβη, στον Σουλινά και στην Τούλτσεα. Σε ένα πρώτο στάδιο αυτοί ήρθαν ως άγγλοι πολίτες αργότερα απέκτησαν την ελληνική ή τη ρουμανική υπηκοότητα.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ 289 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ
Μετά το 1846 η ρωσική κυβέρνηση παίρνει μέτρα για τη βελτίωση του πλου μεταξύ Γαλατσίου και Οδησσού, που συνέδεε τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Ο Constantin Buşe διαπιστώνει το γεγονός πως, ενώ στο Γαλάτσι το 1837 βρίσκονταν 152 ελληνικά πλοία, ύστερα από μερικά χρόνια ο αριθμός τους είχε φτάσει στα 289.
Στα τέλη του 19ου αιώνα πολλοί Έλληνες εγκαθίστανται και στη Βεσσαραβία, κυρίως στα λιμάνια Reni και Ismail, και έχουν το μονοπώλιο στο εμπόριο δημητριακών στον Προύθο. Τα δημητριακά έρχονταν από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέσω του Προύθου και φτάνοντας στο Γαλάτσι και τη Βραΐλα τα φόρτωναν σε αγγλικά πλοία μεγάλου εκτοπίσματος και τα μετέφεραν στην Αγγλία, Γαλλία, Αυστρία, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη και στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την περίοδο εκείνην άλλοι Έλληνες από τα νησιά Αίγινα, του Ιονίου Πελάγους (Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος) και του Αιγαίου (Μύκονος, Άνδρος, Νάξος, Πάρος, κ.λπ.), όπως και από την Πάτρα και το Ναύπλιο, εγκαθίστανται στη Βεσσαραβία, κυρίως στο Ismail και Reni, όπως προκύπτει από τον κώδικα του έλληνα υποπρόξενου στο Ismail, που ήταν γραμμένος ο τόπος αναχώρησης των εμπορευμάτων και ο χρόνος άφιξής τους στη Βεσσαραβία (συγκεκριμένα τα τέλη του 19ου αιώνα). Μερικοί από αυτούς διατηρούσαν και τις κατοικίες τους στο Γαλάτσι, στη Βράιλα, στην Τούλτσεα (Tulcea) ή στον Σουλινά.


ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΛΩΣΣΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
«Το Euronews βρέθηκε στη Γευγελή και το News 24/7 μεταφέρει το ρεπορτάζ: Σε αυτή την μικρή πόλη των 15.000 κατοίκων, λειτουργούν 28 ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντας δουλειά σε εκατοντάδες εργαζόμενους.
Οι περισσότεροι κάτοικοι εδώ μιλάνε ελληνικά.
Όπως ο Ίλκο Προκοπιέβικ, που έχει περάσει και τα 18 χρόνια του εργασιακού του βίου σε ελληνικές επιχειρήσεις.
« Για το όνομα υπάρχουν άλλοι που πρέπει να μιλάνε. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας» μας είπε και συμπλήρωσε: « Φυσικά θα ήταν καλό για όλους να βρεθεί μία λύση στο θέμα του ονόματος, μία καλή λύση».
Σε μία πόλη όπου ο βασικός μισθός δεν ξεπερνάει τα 250 ευρώ, όπως είναι η Γευγελή, η πολιτική περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Τον Ίλκο τον συνάντησε η αποστολή του Euronews σε μία ελληνική εταιρεία ενδυμάτων που απασχολεί 300 άτομα προσωπικό.
«Μετακόμισε» το 2004 για να επιβιώσει.
Ο διευθυντής της, Γιάννης Κίακος λέει ότι θα προτιμούσε αυτή η επιχείρηση να βρίσκεται στην Ελλάδα και να απασχολεί εκεί όλο αυτό το προσωπικό, αλλά το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα δεν ευνοεί κάτι τέτοιο. Και δεν βλέπει να αλλάζει κάτι στο άμεσο μέλλον».


Το κρατίδιο των Σκοπίων είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα των κομμουνιστών. 

Πόσο θα αντέξει σαν ανεξάρτητο κράτος; Για να διαλύσει την Ελλάδα ο Σόρος και η Μέρκελ, μας επέβαλαν σαν πρωθυπουργό τον Τσίπρα, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες, (που τους δίνουν σήμερα σωρηδόν την Ελληνική ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου), έτσι ώστε η επακολουθούσα ετερογένεια του πληθυσμού της να δημιουργήσει αστάθεια, διαλυτικές τάσεις και κατακερματισμό της πατρίδας μας. Το «κράτος» των Σκοπίων είναι ήδη πολυφυλετικό και σε 20 χρόνια το πολύ θα διαλυθεί. Από τους 2.200.000 κατοίκους του 700.000 είναι αλβανοί με αλβανική εθνική συνείδηση, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι με μεγάλη γεννητικότητα (ή μέση οικογένεια έχει 4 παιδιά). Με αυτόν τον ρυθμό σε 20 χρόνια οι αλβανοί των Σκοπίων θα είναι η μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα με 1.500.000 άτομα. Οι Έλληνες, οι κρυπτοέλληνες και οι Ελληνίζοντες (αυτόχθονες Έλληνες Μακεδόνες, Έλληνες βλάχοι, Σαρακατσάνοι), είναι η δεύτερη εθνοτική ομάδα με 700.000. άτομα. Η Τρίτη ομάδα είναι οι Βούλγαροι και οι βουλγαρίζοντες με 600.000 άτομα, με χαμηλή γεννητικότητα. Πολλοί από αυτούς (περίπου 350.000) απέκτησαν ήδη καθαρά βουλγαρικά διαβατήρια. Οι υπόλοιποι είναι τούρκοι, γύφτοι, σέρβοι κλπ. Λοιπόν, όσο και αν θέλει ο Σόρος, όσα κεφάλαια και αν δώσει, για πόσο θα αντέξει αυτό το κατασκεύασμα; Ακόμη και σήμερα η οικονομία του στηρίζεται κατά το ένα τρίτο από την Ελλάδα. Αν αποχωρήσουν μαζικά οι έλληνες επιχειρηματίες την άλλη ημέρα θα χρεοκοπήσει και θα καταρρεύσει. 


  




ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 



Η ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ (ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. 


Το τρεχούμενο πόσιμο νερό είναι το πιο ζωτικό και απαραίτητο υλικό για τον άνθρωπο. Έτσι όλες οι σωστές πρωτεύουσες του κόσμου χτίστηκαν δίπλα σε ένα ποτάμι. Η Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Μόναχο, η Μόσχα, η Βιέννη, η Βουδαπέστη, το Βελιγράδι, η Λισσαβόνα, η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον, το Πεκίνο, το Κάιρο, ΟΛΕΣ οι κύριες πόλεις, έχουν άφθονο τρεχούμενο πόσιμο νερό. Το τερατώδες απάνθρωπο πολεοδομικό συγκρότημα των 5.000.000 κατοίκων που λέγεται ΑΘΗΝΑ, δεν έχει νερό και παίρνει πόσιμο νερό από την άλλη μεριά της Ελλάδος, την Αιτωλοακαρνανία. Ποιές απίθανες καταστάσεις θα προκύψουν στο μέλλον σ’ αυτό το πολεοδομικό τερατούργημα;
Στην Ελλάδα έχουμε βροχές και πνιγόμαστε από πλημμύρες, έχουμε πυρκαγιές και καιγόμαστε από τις φλόγες, έχουμε σεισμούς και πεθαίνουμε από τις κακοτεχνίες. Ορισμένες γειτονιές των Αθηνών χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς πολεοδόμους, σαν από τις πιο πυκνότερες κατοικήσιμες ζώνες του κόσμου. Δεν το βλέπουν αυτό οι «έλληνες πολιτικοί»;

Η πυκνότητα του πληθυσμού σε ορισμένα μέρη των Αθηνών είναι χειρότερη και από του Χονγκ Κονγκ.
Η Αττική με το ζόρι μπορεί να φιλοξενήσει 500.000 Έλληνες. Σήμερα βρίσκονται εκεί και "εργάζονται" 5.000.000 άνθρωποι.

Εάν προκύψουν δολοφονικές πυρκαγιές σε αττικά δάση, αλλά και σε πολυκατοικίες, από ξένους πράκτορες, αν γίνει επανάσταση λαθρομεταναστών κλπ οι οδοί διαφυγής των 5.000.000 κατοίκων της Αττικής είναι ανύπαρκτοι. Υπάρχουν μόνο δύο επικίνδυνοι δρόμοι εξόδου, ένας προς την Κορινθία και ένας προς την Θήβα (πευκώδης - Μαλακάσα).
Στην Αττική υπάρχουν διυλιστήρια πετρελαίου με τεράστιες εύφλεκτες δεξαμενές σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, από την πυκνότερη κατοικήσιμη ζώνη του κόσμου.

Μα επιτέλους τρελάθηκαν τελείως αυτοί οι "ελληνες" πολιτικοί;


  


ΑΡΘΡΟ:   ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

H σημερινή Aθήνα, σαν πρωτεύουσα του νεώτερου ελληνικού κράτους, κατάντησε ένας αδηφάγος καρκίνος, ένας καρκίνος 5.000.000 ατόμων, που δεν παράγουν απολύτως τίποτε, ενώ αντιθέτως απομυζούν και δηλητηριάζουν όλη την ικμάδα του  ελληνικού λαού και πίνουν το αίμα του και τρών τις σάρκες του. Ο καρκίνος αυτός γίνεται σήμερα και αλλογενής καρκίνος. Οι αυτόχθονες Έλληνες κάτοικοι των Αθηνών πεθαίνουν και αντικαθίστανται, μεθοδευμένα από την κυβέρνηση και με χρήματα του Σόρος, από άτομα 200 βαρβάρων εθνοτήτων.
Το 2021, 200 ακριβώς χρόνια μετά την Επανάσταση του Γένους, να ανακηρυχθεί πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους η Πέλλα της Μακεδονίας. Να μεταφερθούν εκεί η προεδρία της Δημοκρατίας, η έδρα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως, όλα τα υπουργεία, η βουλή, οι έδρες των κεντρικών δικαστικών αρχών και όλος ο ανώτερος διοικητικός ιστός της χώρας.
Οι τεράστιες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές αλλαγές που θα προκύψουν, με την ανακήρυξη της Πέλλας σαν της νέας Ελληνικής πρωτεύουσας, είναι αυτονόητες.
Η περιοχή της Πέλλας συγκεντρώνει τεράστια πλεονεκτήματα για την Ελλάδα, αν γίνει εκεί η πρωτεύουσά της.
Ιστορικά η πόλη Πέλλα υπήρξε για κάποιο διάστημα η πρωτεύουσα πόλη ολόκληρης της Ελλάδος.
Γεωγραφικά βρίσκεται στην καλύτερη περιοχή, τόσο σαν σύμβολο, όσον και σαν εύκολο και βατό σημείο διοικητικής πρόσβασης. Με τις αναμενόμενες ανακατατάξεις και αλλαγές των συνόρων στο εγγύς μέλλον και όταν η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ, θα έχει και όλο το απαραίτητο στρατηγικό βάθος.
Έχοντας το Ελληνικό Γένος πρωτεύουσα την Πέλλα υποδηλώνει τις ευρύτερες βλέψεις του, αποκτά συνείδηση της αυτοκρατορικής προοπτικής του, ΚΟΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ, αναδιαμορφώνει και επαυξάνει την μεγάλη ιδέα της ιστορικής του αποστολής, δίνει άλλο αέρα και διαφορετική αυτοπεποίθηση στην Ελληνική ψυχή.
Κοντά στον κωμόπολη Πέλλα και με έμβλημα τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πρωτεύουσας της Ελλάδος, μπορεί να χτιστεί μία υπέροχη ρυμοτομικά νέα πόλη, με θαυμάσια αρχιτεκτονική, εύκολα προσβάσιμη, με ωραία πάρκα και τεράστιες λεωφόρους, γεμάτη πράσινο και άριστη ποιότητα διαμονής και ζωής, εφάμιλλη των καλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων. Ποτέ δεν θα έχει πρόβλημα υδρεύσεως, αποχετεύσεως και ενέργειας. Είναι μία τεράστια πεδινή περιοχή, δίπλα σε τέσσερεις ποταμούς, σχετικά κοντά σε προστατευμένη θάλασσα, Στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας θα γίνει το μεγαλύτερο ποτάμιο και θαλάσσιο λιμάνι της Μεσογείου. στις εκβολές του Αξιού. Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης στην πεδιάδα της Πέλλας. Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο (Αριστοτέλειον Περιπατητικόν Πανεπιστήμιον) στα Στάγειρα Χαλκιδικής.

O Ελληνικός λαός είναι σπουδαίος λαός. 
Το Ελληνικό οικονομικό και εμπορικό δαιμόνιο (αν αφεθεί ελεύθερο από πολιτικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις), μπορεί να θριαμβεύσει πάλι. Όπως στον 17ο και 18ο αιώνα η Αυστροουγγαρία και όλη η κεντρική Ευρώπη είχε κατακτηθεί οικονομικά και εμπορικά από τους Έλληνες Μοσχοπολίτες, τους Έλληνες Κοζανίτες, τους Έλληνες Γιαννιώτες, έτσι και σήμερα μπορεί να επαναληφθεί αυτό το σενάριο. Οι δραστήριοι Έλληνες Μακεδόνες και Ηπειρώτες έμποροι με τα χρήματα που κέρδισαν στην Ευρώπη και με τις δωρεές τους, προετοίμασαν την πνευματική και ιδεολογική αναγέννηση του Ελληνικού λαού, τον Ελληνικό διαφωτισμό και την Επανάσταση του Γένους. Αυτοί οι άξιοι Έλληνες δώρισαν όλα τα πλούτη τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και στον Ελληνικό λαό και έδωσαν το παράδειγμα αργότερα στους πλούσιους Σιωνιστές να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ.
Δεν πρέπει να φοβόμαστε, εμείς οι Έλληνες, σε όλους τους τομείς και ειδικά στον οικονομικό τομέα, κανένα. Αν αφήσουν οι πράκτορες πολιτικοί μας και οι βρωμεροί κομμουνιστές τον Ελληνικό λαό ελεύθερο να επιχειρήσει, θα τους διαλύσουμε όλους στην κονίστρα της οικονομίας. Κοιτάξτε τι κάνουμε στην εμπορική ναυτιλία, σε ένα τομέα που δεν μπορούν να αναμιχθούν οι έλληνες πολιτικοί και οι κομμουνιστές.
Πάρτε άλλο παράδειγμα τον 17ο και 18ο αιώνα, όταν δεν υπήρχαν έλληνες πολιτικοί, «ελληνικό κράτος» και κομμουνιστές για να εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα των Ελλήνων. Η οικογένεια Σίνα χτυπούσε στα ίσα τους Ρότσιλντ στην Βιέννη και στην Βουδαπέστη. Η οικογένεια Δούμπα κυριαρχούσε στην κεντρική Ευρώπη και δεν άφηνε να ξεμυτίσει κανένας Σόρος. Οι Έλληνες κυριαρχούσαν σαν επιχειρηματίες, έμποροι, επιστήμονες μουσικοί. Γίνονταν Δούκες, βαρόνοι, υπουργοί, πρωθυπουργοί σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Μπορώ να αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα.
Γιατί να φοβόμαστε τον ανταγωνισμό; Η ράτσα μας ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ δημιουργική και δραστήρια. Αρκεί να απαλλαγούμε από δύο πράγματα: από τους έλληνες πολιτικούς και τους κομμουνιστές.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


23 σχόλια :

  1. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ........
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ
    Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ..........
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΕΟΣ !
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ......
    Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συμπατριώτη,
      Η απίστευτη προδοσία του εφιάλτη Τσίπρα και του εθνοπροδοτικού κόμματος ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑ έχει κινητοποιήσει όλους τους Έλληνες πατριώτες. Καθένας τους, ανάλογα με την ψυχοσύνθεση, την ιδιοσυγκρασία του και τις γνώσεις του, προσπαθεί στο μέτρον των ικανοτήτων του, να συμβάλλει κι αυτός - και καλά κάνει - στην αντιμετώπιση των συνεπειών της προδοσίας. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για το πως θα αντιμετωπιστεί η προδοσία και καθημερινά εμφανίζονται νέες. Πολλοί προτείνουν τις μαζικές μηνυτήριες αναφορές. Άλλοι τις συνεχείς πορείες. Άλλοι τις καταλήψεις. Ορισμένοι προτείνουν την λύση του Τραχίνιου Αθηνάδη. Ο άγνωστος σε μας συγγραφέας της πρότασης Πέτρος Χασάπης προτείνει την αλλαγή του ονόματος. Κάθε καλόπιστη πρόταση είναι δεκτή και πρέπει να εξετάζεται.
      Την γνώμη των «Αυτόχθονων Ελλήνων» ίσως την γνωρίζεις. Πρώτον, σύλληψη, δίκη και τιμωρία όλων των προδοτών που υπέγραψαν την προδοσία.
      Δεύτερον, η περιοχή των Σκοπίων είναι όντως Βόρεια Ελληνική Μακεδονία. Η Μακεδονία αυτή είναι σκλαβωμένη από συμμορίες ξένων εποίκων (βουλγαρόφωνων και αλβανών), που καμιά δουλειά δεν έχουν στα δικά μας χώματα. Οι γηγενείς έλληνες Βορειομακεδόνες (οι εκδιωχθέντες, αλλά και οι παραμείναντες εκεί) πρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο αυτής της Ελληνικής επαρχίας και να ζητήσουν την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα. Να προσαρτηθεί επίσημα στην ελληνική επικράτεια και να ενοποιηθεί έτσι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ! ( ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ )
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΒΑΡΙΑ ΘΛΙΨΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΕΠΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ …….
      ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΑ , ΕΓΙΝΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΔΙΧΩΣ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ………
      ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ………..
      ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ( ΣΤΟΙΧΕΙΑ )
      ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΟΡΙΑΚΕΣ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ :

      Ποιος ο λόγος της συμφωνίας των Πρεσπών

      https://www.youtube.com/watch?v=mL0vw_ivYV0
      Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλ 2018

      Ελληνάρες πρέπει όλοι να το δείτε !!!
      Δείτε το με Υπομονή …
      Πρέπει να γνωρίζουμε μερικά πράγματα …
      Τέλος η κοροϊδία από τους προδότες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
      Παρακολουθήστε την εκδήλωση που διοργάνωσε το ΙΝΟΔΕ με θέμα:
      "Ποιος ο λόγος της συμφωνίας των Πρεσπών;" , την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, στις 19:45 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση , Μασσαλίας 24....
      Kεντρικός ομιλητής: Κρις Σπύρου τ. βουλευτής και τ. πρόεδρος της πολιτειακής βουλής του Νιου Χαμσάιρ.
      Συμπράττουν οι: Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Πρόεδρος ΙΝ.Α.Δ.Ε. Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρος

      ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ομιλία Νίκος Λυγερός Θήβα 3-Φεβ-2018

      https://www.youtube.com/watch?v=L3p1_XBvupY
      Δημοσιεύτηκε στις 3 Φεβ 2019

      Tάκης μουσσάς & Αριάδνη Νούκα ΝΕΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

      https://www.youtube.com/watch?v=iFbv-8LRb5E&t=77s
      Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβ 2019

      Συνέντευξη Ν. Λυγερού στον Γ. Αντύπα, 8/2/2019. 'Βάλτε το Θέμα' - Θέμα Radio 104,6fm

      https://www.youtube.com/watch?v=mAhY3QLIGzY&t=7s
      Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβ 2019

      ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ :
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ή ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Ή ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ή ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ …..
      ΥΣ.
      ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ….


      ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ( ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ )
      ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !
      ΧΑΙΡΕΤΩ ,
      ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ !
      -

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ.

    ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    1. Στην Ελλάδα, το εμπόριο της ψεύτικης ομοιοπαθητικής καλά στέκει. Μέχρι και κανονικοί γιατροί την εφαρμόζουν για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Ακόμη χειρότερα, την εφαρμόζουν άτομα χωρίς τη παραμικρή ιατρική εξειδίκευση, ή με πτυχία από σχολές όπως η Διεθνής Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής του Βυθούλκα.
    ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το 2006 το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Καθιέρωσε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών πάνω στην «Ομοιοπαθητική».
    Η διεθνής επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο.

    2. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ:
    «Έχουμε την ανάγκη να τελειώνουμε με τον καπιταλισμό, έχουμε την ανάγκη να δείξουμε ότι ο κομμουνισμός είναι μια τάση του σήμερα»...
    Σε άλλη χώρα θα ήταν στο Δρομοκαΐτειο, εδώ κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος της Πρωτεύουσας...

    3. Ο προδότης, μασόνος της οδού Αχαρνών, ο σεβάσμιος Παυλόπουλος, τρέχει συνεχώς σαν τρελός σε ξένα μνημόσυνα ουρλιάζοντας: «Ιστορική ευθύνη, ενόψει των ευρωεκλογών, να σταθούμε απέναντι στα μορφώματα λαϊκισμού, ρατσισμού και ναζισμού».
    «Έχουμε ιστορική ευθύνη και αντίστοιχο ιστορικό χρέος, ιδίως ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών, να σταθούμε απέναντι στα μορφώματα λαϊκισμού που αναπτύσσονται σε χώρες και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να τους αποδείξουμε ότι "δεν θα περάσουν"», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη των 4.100 αιχμαλώτων Ιταλών στρατιωτών θυμάτων του ναυαγίου του «ΟRIA», που χάθηκαν τον Φλεβάρη του 1944 στον Σαρωνικό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .
    .
    Είναι απλά μια Μακεδονία, μια πατρίδα, γελοία πράγματα....

    Γελοίοι κι εσείς.... όλοι σας...


    Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

    https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x395/50428414_2286993528000146_2582208237562494976_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=e11fbfe3768260df0395cc16c352e615&oe=5CCDCB66



    ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.....


    - Οι δικηγόροι θα έκαναν αποχή διαρκείας, δεν ξεχνάμε...


    - Οι νοσοκομειακοί γιατροί θα έκαναν απεργία, επίσης...

    - Οι δάσκαλοι, καθηγητές, ομοίως, μήνες ολόκληρους, ξεχνιούνται αυτά;

    - Οι εφοριακοί θα σταματούσαν τις συναλλαγές μέχρι νεωτέρας

    - Οι αγρότες θα είχαν κατεβάσει όλα τα τρακτέρ και θα είχαν κλείσει το σύμπαν μέχρι τελικής πτώσεως..

    - Οι ναυτεργάτες θα έδεναν τα πλοία στα λιμάνια

    - Οι εναέριοι ελεγκτές 2-3 μερούλες κάτι θα έκαναν

    - Οι συμβολαιογράφοι θα σταματούσαν όλες τις συμβολαιογραφικές πράξεις, μηηηηηνες....

    - Οι τραπεζίτες, όσοι δημόσιοι ακόμη, θα έκλειναν τις τράπεζες

    - Οι ΔΕΗτζήδες θα κατέβαζαν τους διακόπτες συνεχώς

    - Οι φορτηγατζήδες θα σταματούσαν τα δρομολόγια

    - Το ίδιο και τα λεωφορεία

    - Οι δημοτικοί υπάλληλοι, απεργία διαρκείας εννοείται..

    - Οι υπάλληλοι στους δήμους καθαριότητας θα άφηναν να βρωμίσει ο ντουνιάς

    - Οι ταξιτζήδες θα ήταν χαμένο είδος στους δρόμους

    - Προσθέστε όσους ξέχασα και μας εκβιάζαν-ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια με τις απεργίες τους, για τα λεφτά τους..

    ΟΜΩΣ.....ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ


    Είναι απλά μια Μακεδονία, μια πατρίδα, γελοία πράγματα....


    Γελοίοι κι εσείς.... όλοι σας...


    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2286993521333480&set=a.375021712530680&type=3&eid=ARB2r53A1xPPV4dVjIu_rCFJcoBL_3GqGpdUv27O7HNGT3u_eYYcvhHyxPsAPslefUlWFbAVz7GFdbuB

    Λένα Σεπτέμβρη

    https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_621.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΚΟ

    ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ,

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ……………..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ………….

    ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕΣΩ

    ΕΕ ,

    ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ ,

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,

    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    ΤΟ ESM ,

    ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ ,

    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,

    ΛΟΓΩ ΟΤΙ :

    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες

    και οι λόγχες και τα όπλα

    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.


    Το κράτος έκανε καλά τη δουλειά του. Αποξένωνε τον Έλληνα από τη φύση και την ιστορία του,

    Δεν δανείζω για να σώσω αλλά για να ελέγξω.

    Το χρήμα κινείται συσσωρευτικά, το δάνειο έχει την
    έννοια ότι ο οφειλέτης δεν παίρνει ακριβώς χρήματα αλλά δεσμεύεται βάσει εικονικών δανείων ότι θα εξαρτάται για πάντα από το δανειστή του.

    Τα κρυφά δάνεια έχουν αξία και όχι τα φανερά.


    Τα κρυφά σύμφωνα με τα οποία πωλείται η Πατρίς ,


    ενώ τα φανερά εξανεμίζονται τόσο γρήγορα από τους τοκογλύφους ώστε γρήγορα να γεννάται η ανάγκη νέων.

    Σε αυτή τη λογική το Ελληνικό κράτος
    ανακηρύχθηκε το 1830 ανεξάρτητο και ήδη χρεωμένο.


    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ

    Με βάση τη νέα αστική λογική που αναπτυσσόταν στην Ευρώπη

    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν

    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες

    και οι λόγχες και τα όπλα

    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.


    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ


    Μας άφησαν χωρίς ΑΜΥΝΑ ή πολεμική - ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ -


    http://www.antibaro.gr/article/3742

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ,
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ :
    ΕΣΤΕΙΛΕ 5 ΒΡΕΦΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΟΥΓΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΣ ΤΡΟΦΟΥΣ ,
    ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΟΣ .
    ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ .
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ,
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΡΑΥΓΕΣ,
    ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ……….

    ΌΠΩΣ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ , ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΓΌΝΙΜΟ ,
    ΑΔΥΝΑΤΕΊ ΝΑ ΠΆΡΑΓΕΙ ΚΆΤΙ ΔΊΧΩΣ ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑ ,
    ΈΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ :
    ΔΊΧΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΕΊ
    ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΠΟΎΣ !

    ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ .


    ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ


    ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΓΛΩΣΣΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ..............

    ΑΡΘΡΟ : ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ……………….

    Άγια κατανάλωση ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ …………

    https://2.bp.blogspot.com/-Y-emOUm69mA/WSUxUOwDf6I/AAAAAAAA7dg/NNOpR7SYWM00fvY1KRmpltt4Lw73TiIFACLcB/s400/2017-05-24_100621.png

    “…Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας

    αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί την πραγματική δύναμη που κυβερνά…» .

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq . . .

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,

    ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ,

    ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.




    ΜΕ ΑΓΑΠΗ !
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ . . .


    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !

    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ………….

    ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟΥ ………..

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ……….


    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ! ! !


    Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,

    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ,

    π.χ ΤΣΟΓΟ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. ,

    Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ,


    ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΣ !


    Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΫΛΗ ,

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ , ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ Η/Υ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ,

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,

    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙΣ ,

    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ

    ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΜΜΕ , ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ,

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ………


    ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ …….


    ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ .

    ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ,

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΩΝ ! ! !


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ,

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ : ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/blog-post_2608.html#ixzz4fXItsHiW
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …………


    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
    ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ……………….


    Άγια κατανάλωση


    ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ …………


    https://2.bp.blogspot.com/-Y-emOUm69mA/WSUxUOwDf6I/AAAAAAAA7dg/NNOpR7SYWM00fvY1KRmpltt4Lw73TiIFACLcB/s400/2017-05-24_100621.png


    «O πιο ασφαλής τρόπος για να προστατευτεί μια Κυβέρνηση είναι να αποσπάται η προσοχή της μάζας από επικίνδυνες πολιτικές ιδέες και έντεχνα να κατευθύνεται μόνο προς την κατανάλωση.»

    Ο Μπερνέζ, δίδαξε πρώτος πως

    η σύνδεση των προϊόντων μαζικής παράγωγης με ασυνείδητες επιθυμίες,

    πείθει τον κόσμο να αγοράζει πράγματα που δεν χρειάζεται.

    Πρόεκυψε έτσι μια νέα πολιτική ιδέα για τον έλεγχο της μάζας η όποια υποστήριζε ότι όταν ικανοποιούνται οι ασυνείδητες επιθυμίες του κόσμου,

    τότε αυτός γίνεται «ευτυχισμένος» και πειθήνιος.

    Τότε ακριβώς ξεκίνησε η εποχή του καταναλωτισμού η
    όποια κυριαρχεί έως σήμερα στον δυτικό κυρίως κόσμο,

    επηρεάζοντας σταθερά τους φόβους και τις επιθυμίες.

    Καθώς η κοινωνία απέρριπτε την προπαγάνδα μετά τον πόλεμο,

    ο Μπερνέζ επινόησε ένα πιο ελκυστικό όνομα για την κοινωνική εκδοχή της: «Δημοσιές Σχέσεις».

    Άρχισε να μελετά επισταμένα τα έργα του θείου του(Φρόυντ) και σύντομα ανακάλυψε ότι δεν χειραγωγεί η πληροφορία τα πλήθη, άποψη που επικρατούσε έως τότε, αλλά το ασυνείδητο.

    Ξεκίνησε να πειραματίζεται με το μυαλό της λαϊκής κυρίως τάξης και να μελετά τα συναισθήματα της.

    Έδειξε το μεγάλο του ταλέντο στη χειραγώγηση των ασυνείδητων επιθυμιών όταν εταιρίες τσιγάρων του ζήτησαν να διερευνήσει τρόπους να αυξήσουν την πελατεία τους και να πείσει και τις γυναίκες να καπνίσουν, θέαμα που έως τότε θεωρούνταν ταμπού, πράγμα που έκανε.



    Έπρεπε να δημιουργηθεί μια νέα νοοτροπία: οι επιθυμίες όφειλαν να ξεπερνούν τις ανάγκες,

    σημασία είχε να αγοράζει η μάζα προϊόντα που δεν χρειάζεται αλλά που επιθυμεί.

    Ο Μπερνέζ, ανέπτυξε διαφορές τεχνικές ώθησης προς τη μαζική κατανάλωση τη δεκαετία του 1920 οι οποίες εφαρμόζονται έως σήμερα.

    Συνέδεσε τα προϊόντα με αστέρες του κινηματογράφου, έπεισε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να προωθήσουν τα αυτοκίνητα τους ως σύμβολα αρρενωπότητας, ξεκίνησε το «product placement» στις ταινίες.

    Το κύμα καταναλωτισμού που ακολούθησε οδήγησε με τη σειρά του στην έκρηξη του χρηματιστήριου καθώς και άδω ενέπλεκα ο Μπερνάρ: δημιούργησε και στήριξε την αντίληψη ότι και η εργατική τάξη μπορούσε να αγοράσει μετοχές δανειζόμενη από τις τράπεζες τις οποίες ο ίδιος εκπροσωπούσε.


    Οι άνθρωποι ήθελαν πια να αποκτήσουν η έστω να κατασκευάσουν η να δανειστούν έναν εαυτό, ανεξάρτητο και διαφορετικό απ’ όλους τους άλλους κι αυτή ακριβώς την εικόνα άρχισε να τους πουλάρι η διαφήμιση.

    Η παλιότερη ιδέα περί της άξιας του ατόμου, που είχε εισήχθη με τον Διαφωτισμό, συμπληρώθηκε με τη νέα ιδέα πως το άτομο είναι οι επιθυμίες του, και πήρε την αξία θρησκείας στις σύγχρονες κοινωνίες.

    Χάρη στις μελετημένες εκστρατείες του Μπερνέζ,

    οι τεχνικές της διαφήμισης έγιναν το μαγικό ραβδί

    που μας κρατεί μόνιμος σε μια μαζική και μαγική αυταρέσκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΒΙΝΤΕΟ


    O Αιώνας του Εαυτού (μέρος 1o).flv


    https://www.youtube.com/watch?v=6TCb_iy7zzQ


    Ανέβηκε στις 20 Απρ 2010

    Ένα μοναδικό ντοκυμαντέρ του BBC που εξηγεί την πρόσφατη οικονομική κρίση (ΗΠΑ-1929) και τη σημερινή κατάσταση στο κόσμο.

    Πώς οι θεωρίες του Σίγκμουντ Φρόιντ χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των λαών, τα δάνεια και την κατανάλωση.

    Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ θα σας προβληματίσει, θα σας αποκαλύψει πολλά,

    πως μας έχουν κοροιδέψει ουκ ολίγες φορές, για τις διαφημίσεις

    για την (υποτιθέμενη και καλά σκηνοθετημένη) οικονομική κρίση του 2009,

    θα θυμώσετε, θα απογοητευτείτε!



    Η κόρη του Μπερνεζ, Αν Μπερνεζ αναφέρει σχετικά: «Ο πατέρας μου χειραγώγησε τον κόσμο κάνοντας τον να πιστεύει ότι δεν θα είχε πραγματική δημοκρατία χωρίς καπιταλισμό και ελεύθερη αγορά…

    Υπαινίσσονταν ότι δημοκρατία και καπιταλισμός ήταν ενωμένα.


    Είναι όμως μια μορφή δημοκρατίας που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως παθητικούς καταναλωτές κι όχι ως ενεργούς πολίτες».



    Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του.



    Ο λαός δε συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων κι έτσι η δημοκρατία περιορίζεται από την ενεργό συμμέτοχη στην παθητική κατανάλωση που κατευθύνεται από ένστικτα και ασυνείδητες επιθυμίες.

    Κι όποιος έχει πρόσβαση σε αυτές τις επιθυμίες, θα κάνει το λαό ότι θέλει».


    Ο δρόμος είχε πια ανοίξει και μια νέα σελίδα είχε γυρίσει για όλους.

    Το ίδιο μοντέλο άρχισε να εφαρμόζεται σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις, μια νέα επιστήμη γεννήθηκε και ανδρώθηκε, ώσπου έμαθε όλους τους τρόπους να μας «πουλάρι» με άνεση οτιδήποτε,

    από τσιγάρα και αυτοκίνητα μέχρι τη δημόσια εικόνα προέδρων,

    ακόμη και τις ίδιες μας τις απόψεις η την επιθυμία μας για πόλεμο η ειρήνη.

    Έκτοτε η νέα μέθοδος εξακολουθεί να διαμορφώνει καθημερινά τεχνητές «ανάγκες»,

    να καθορίζει τα ρούχα που φοράμε,

    την τροφή που προτιμάμε, τα κόμματα που ψηφίζουμε, ακόμη και τις ερωτικές μας προτιμήσεις




    και πολλές απ’ τις βαθύτερες πεποιθήσεις που νομίζουμε αφελώς για ολότελα δίκες μας…





    “…Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας




    αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί




    την πραγματική δύναμη που κυβερνά…»




    Πηγή: Απέναντι Όχθη
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ …

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ - ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ - ΤΟΥ ΝΟΥ ……

    Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ .

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΚΡΙΓΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΥΤΗΣ ΛΑΒΑΣ,

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ………

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ,

    ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ……………

    ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΕΟΣ !
    .
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ………….

    Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ !

    ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ,

    ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΙΞΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ………..

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ !

    ( Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ . )

    ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ

    ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ,
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ
    ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ………………….

    ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ …

    ΜΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ …..

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ……………..

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ
    .
    ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ …..

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ !

    ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ,

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ,



    ΤΟΝ ΝΟΥ ! ! !



    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,


    ( Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ )


    ΕΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ π.χ ΤΣΟΓΟ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. , ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ,


    ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΟΛΩΝ……………………


    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ,

    ΟΠΩΣ Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ,

    ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ,

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ( ΤΟ ΣΩΜΑ ),

    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ,

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ
    ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΜΗ ΥΓΕΙΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΝΟΥ …………….


    ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΑΦΕΝΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ …………….


    ( ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΜΑΣ! ! ! )


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ
    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ :



    ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ! ! !



    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ………..

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ,
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ :
    ================================================
    ΒΙΝΤΕΟ


    ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ !


    ΥΣ.


    ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ,


    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !


    =============================



    ΒΙΝΤΕΟ

    OLYMPUS GAIA ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=0qk-_D2cnuI

    Δημοσιεύτηκε στις 7 Απρ 2014

    ==================================


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ :

    Η κόρη του Μπερνεζ, Αν Μπερνεζ αναφέρει σχετικά: «Ο πατέρας μου χειραγώγησε τον κόσμο κάνοντας τον να πιστεύει ότι δεν θα είχε πραγματική δημοκρατία χωρίς καπιταλισμό και ελεύθερη αγορά…

    Υπαινίσσονταν ότι δημοκρατία και καπιταλισμός ήταν ενωμένα.


    Είναι όμως μια μορφή δημοκρατίας που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως παθητικούς καταναλωτές κι όχι ως ενεργούς πολίτες».



    Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του.



    Ο λαός δε συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων κι έτσι η δημοκρατία περιορίζεται από την ενεργό συμμέτοχη στην παθητική κατανάλωση που κατευθύνεται από ένστικτα και ασυνείδητες επιθυμίες.

    Κι όποιος έχει πρόσβαση σε αυτές τις επιθυμίες, θα κάνει το λαό ότι θέλει».



    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Άγια κατανάλωση http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq



    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ,


    ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :


    Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΚΝΗΡΙΑ !

    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ; ; ;

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΑΦΤΙΑΣ ; ; ;

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ , ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΖΩΗΣ; ; ;

    ΤΟ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ; ; ;

    ( ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του. )




    ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …………………………



    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΑΣ !



    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !


    ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΖΟΜΠΙ ….


    ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ,

    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ,

    ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !

    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΟΥ………….

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ …………

    ΑΙΩΝΕΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ
    .
    ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !

    ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ …………

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΖΟΜΠΙ …………….

    ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ : : :

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! ! !

    ΕΡΕΥΝΗΣΕ ! ! !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………..
    ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,
    ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ - Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α - ΟΛΩΝ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ: «Ο κ. Τσίπρας ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως είχε γραμμάτια».
    Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σε εκδήλωση σήμερα (10.01.2019) στην Κοζάνη, όπου παρουσιάστηκε επίσημα η υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη για την περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια είπε:
    «Η πολιτική πρωτοβουλία αυτή του κ. Τσίπρα βρίσκεται απέναντι στο 70% του ελληνικού λαού. Μία κυβέρνηση της αριστεράς βρέθηκε απέναντι στο λαό , απέναντι σε όλους τους Έλληνες.
    Ο κ. Τσίπρας ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως είχε γραμμάτια, δεν ξέρω τι, αναλάβει για να εξοφλήσει, η αλήθεια όμως είναι σκληρή για την Ελλάδα. Ο κ. Τσίπρας πήρε αποστάσεις από μία εθνική πολιτική που πάει πίσω δεκαετίες.
    Καμία προηγούμενη κυβέρνηση δε δέχθηκε να εκχωρήσει μακεδονική εθνότητα, μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα μακεδονική.
    Βρισκόμουν στο γραφείο μου στη Βουλή, τον περασμένο Μάιο ή Ιούνιο όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο πρωθυπουργός. Με πήρε να μου ζητήσει την άποψη μου για το Ίλιντεν το οποίο είχε ήδη συμφωνήσει.
    Αν δεν υπήρχε έντονη αντίδραση της ΝΔ και των άλλων κομμάτων θα το είχε δεχθεί. Ο κ.Τσίπρας ήταν και είναι πρόεδρος ενός κόμματος που το 2008 τα κορυφαία του στελέχη ζητούσαν να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία σκέτο».
    Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί ευθέως τον πρωθυπουργό ότι πούλησε κανονικά τη Μακεδονία έναντι «γραμματίων», όπως είπε .
    Αυτή τη φορά ο Α.Τσίπρας πρέπει να απαντήσει εάν τελικά η συμφωνία με τα Σκόπια ήταν αποτέλεσμα συνδιαλλαγής ή όχι, αφού ο πρόεδρος της ΝΔ το εννόησε ευθαρσώς.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    «Από την πρώτη στιγμή θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους. Θέσαμε προ των ευθυνών του και τον Πάνο Καμμένο, τον όψιμο Μακεδονομάχο» και πρόσθεσε:
    «Βρισκόμαστε τώρα απέναντι σε μία κυρωμένη συμφωνία. Είχαμε μία ξεκάθαρη συναλλαγή στη Βουλή τις τελευταίες εβδομάδες που ευτελίζουν το κοινοβούλιο. Καταφέραμε με αυτά που έκανε ο Τσίπρας στη Βουλή να γίνουμε μία βαλκανική χώρα στην Ευρώπη.
    Το πρώτο το οποίο θα κάνω ως επόμενος πρωθυπουργός είναι ότι δε θα απεμπολήσω το δικαίωμα της Ελλάδας να ασκήσω βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων. Επίσης την φράση “καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό” δε θα την ακούσετε ποτέ από μένα. Θα αγωνιστώ να κατοχυρώσω τα μακεδονικά προϊόντα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ .........

    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΖΟΜΠΙ ΘΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΕΣ !

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
    Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
    Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
    Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
    σε διεθνή όργανα.
    Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
    Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
    Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.
    Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
    Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
    Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
    Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
    Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
    Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
    αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
    Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
    ασφάλισης.
    Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
    Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
    Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
    Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
    Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
    Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
    Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
    μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
    Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
    Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
    παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
    Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
    Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
    Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
    κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
    Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
    Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους
    Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/
    ΣΟΡΥ….
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_6591.html

    Γιατί η επανάσταση του ’21 εξέπεσε στη Βαυαροκρατία
    νεοελληνικού κράτους, πλήρως εξαρτημένου από τις ευρωπαϊκές ηγεμονίες.
    https://slpress.gr/idees/giati-i-epanastasi-tou-21-exepese-sti-vavarokratia/

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ…
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ………….
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ
    Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ …………
    ΞΥΠΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ……
    ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ
    ΕΛΛΑΔΑ = ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ …….
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ……
    ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΠΑΘΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ……….

    Wakeup Cyprus - ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! (RISE UP Official Video Greek Subtitles)
    https://www.youtube.com/watch?v=6dmXHijPfJM&t=72s

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
    ΤΟ ΚΥ ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ………..

    Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

    https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s
    ΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ :

    ( ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ )...............

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ KAI ΓIA NA ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΕΤΩΝ
    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ ΓΡΑΦΗΣ .........
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ....
    ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ
    ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ..........

    ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΘΝΟΣ, ΔΙΚΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ !
    ΟΛΩΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Reuters ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ» ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ».
    Το Reuters αναφέρει πως παρά την εκχώρηση της Μακεδονίας με την Συμφωνία των Πρεσπών οι αγορές δεν συγκινήθηκαν καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν τις ενδιαφέρει καθόλου καθώς τα μεγέθη δεν είναι ανταλλάξιμα». «Η ατμόσφαιρα δεν ήταν και τόσο θετική. Η Ελλάδα οπισθοχωρεί σε αρκετούς τομείς. Το γενικό πολιτικό κλίμα (σ.σ. στην Ευρώπη) είναι θετικό για τον Τσίπρα και ό,τι έκανε με τη "Μακεδονία" αλλά αυτό δεν αφορά τις αγορές, δεν μπορείς να ανταλλάξεις το ένα με το άλλο».
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΙΛΑΙΑ. 1000 ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aλήθειες και ψέματα για την αιολική ενέργεια

      https://www.presspublica.gr/alitheies-kai-psemata-gia-tin-aioliki-energeia/


      Κατάλογος χωρών ανά ΑΕΠ (ονομαστικό)

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%87%CF%89%CF%81%CF%8E%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%AC_%CE%91%CE%95%CE%A0_(%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C)


      Ο οικονομολόγος Βασίλης Βιλιάρδος στον Τράγκα στις 19 Δεκ 2018

      https://www.youtube.com/watch?v=B8R8tX3u52Q

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΑΨΟΓΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ,

      ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ……….

      ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΛΕΠΤΙΚΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

      ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΜΕΘΟΔΟ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ( ΝΕΚΡΟ ) ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ……………….

      ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 27.20 ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ……….

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ : οι αγορές δεν συγκινήθηκαν καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν τις ενδιαφέρει καθόλου καθώς τα μεγέθη δεν είναι ανταλλάξιμα» ! ! !

      ΜΟΝΟ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

      ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙ 24 ΩΡΕΣ

      ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ……

      ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΘΑΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……….

      ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ

      ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΗΓΕΜΩΜ ΕΛΛΗΝΩΝ ………..

      ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ , ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ……………

      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! (RISE UP Official Video Greek Subtitles)
      ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΠΑΘΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ……….

      Wakeup Cyprus - ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! (RISE UP Official Video Greek Subtitles)
      https://www.youtube.com/watch?v=6dmXHijPfJM&t=72s

      ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
      ΤΟ ΚΥ ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !

      Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

      https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

      ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ Το Σύνταγμα της Ελλάδας, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

      ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……….

      ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! ! ! ! ! ! !

      ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ….

      ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΟ ΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ………………

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,

      Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κ. Άγνωστε,
      Ορισμένες παρατηρήσεις για τα γραπτά σου.
      Πρώτον, πρέπει να γράφεις με μικρά γράμματα. Ο τίτλος ας είναι με κεφαλαία, αλλά το κείμενο με μικρά. Είναι πιο εμφανίσιμο, αλλά κυρίως γίνεται αναγνώσιμο. Τα μεγάλα γράμματα κουράζουν και κανένας δεν κάθεται να τα διαβάσει.
      Δεύτερον, πρέπει να είσαι σύντομος. Κάθε κείμενό σου να μην ξεπερνάει τις 100 λέξεις. Ουκ εν τω πολλώ το εύ. Η φλυαρία δεν είναι σοφία.
      Τρίτον, το κείμενο σου να έχει σχέση με το παρατιθέμενο άρθρο. Το γράφουμε και στις οδηγίες: «Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης θα διαγράφονται».
      Τέταρτον, προσπάθησε να διορθώνεις τα φανερά, τα εξόφθαλμα τουλάχιστον γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Σημασία βέβαια έχει το περιεχόμενο, αλλά και η εμφάνιση δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Λιγόστευε τα θαυμαστικά, τα πολλά κραυγαλέα φωνήεντα, τα «έλεος», τα «ντροπή», κλπ νεοελληνικά επιφωνήματα.
      Θέλουμε να κρατήσουμε μία ποιότητα, την γνωστή ποιότητα των «Αυτόχθονων Ελλήνων», στο ιστολόγιό μας. Είμαστε μαχητικοί, αξιόπιστοι και αυθεντικοί.
      Δεν επιθυμούμε το ιστολόγιό μας να καταντήσει «ανακατωμένος ο ερχόμενος». Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να τηρήσεις τα παραπάνω, άλλαξε ιστολόγιο. Υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…
      Άλλως τα σχόλιά σου θα διαγράφονται.

      Δεν επιδιώκουμε, όπως πολλά άλλα "πατριωτικά" ιστολόγια να καταντήσουμε « ὥσπερ λίθοι τε καὶ πλίνθοι καὶ ξύλα καὶ κέραμος ἀτάκτως μὲν ἐρριμμένα».
      Στο βιβλίο που έγραψε ο Ξενοφών για τον Σωκράτη, στα «Απομνημονεύματα» (3.1.7), υπάρχει το εξής απόσπασμα:
      «καλὸν δὲ καὶ τὸ τακτικὸν εἶναι· πολὺ γὰρ διαφέρει στράτευμα τεταγμένον ἀτάκτου, ὥσπερ λίθοι τε καὶ πλίνθοι καὶ ξύλα καὶ κέραμος ἀτάκτως μὲν ἐρριμμένα οὐδὲν χρήσιμά ἐστιν, ἐπειδὰν δὲ ταχθῇ κάτω μὲν καὶ ἐπιπολῆς τὰ μήτε σηπόμενα μήτε τηκόμενα, οἵ τε λίθοι καὶ ὁ κέραμος, ἐν μέσῳ δὲ αἵ τε πλίνθοι καὶ τὰ ξύλα, ὥσπερ ἐν οἰκοδομίᾳ συντίθεται, τότε γίγνεται πολλοῦ ἄξιον κτῆμα, οἰκία».
      ("Ορθός είναι όμως ο οργανωμένος. Διότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τον ανοργάνωτο στρατό. Δηλαδή, πέτρες, τούβλα, ξύλα και κεραμίδια τα οποία είναι παντού σκορπισμένα δεν έχουν καμία χρησιμότητα…"
      Με όμοιο τύπο καταχωρίστηκε αργότερα στο «Ανθολόγιο» του Στοβαίου του Μακεδόνος.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ .............

      Διαγραφή
  17. Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΘΕΟ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    O Μητροπολίτης Άνθιμος υπέρ των «Πρεσπών»: «Καλή η Συμφωνία για τα Βαλκάνια» – «Κακώς συνεχίζουν τα συλλαλητήρια»

    Την άποψη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή για τα Βαλκάνια, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.
    Στην άποψη αυτή πρόσθεσε ότι κακώς συνεχίζονται τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.
    Θέση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, παίρνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” του Σαββάτου και στον δημοσιογράφο Πάνο Μπαΐλη.
    -Πώς κρίνετε τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τα συλλαλητήρια του λαού;
    "Το έχω ξαναπεί∙ όσοι λοιδόρησαν τα συλλαλητήρια, κακώς έκαναν∙ όπως κακώς κάνουν και όσοι τα συνεχίζουν. Στα Βαλκάνια, οποιαδήποτε «συμφωνία» είναι καλύτερη από την «μη συμφωνία». Για την συγκεκριμένη, των Πρεσπών, φαίνεται ότι χρήζει βελτιώσεων, φυσικό είναι, όμως η ιστορία δεν θα συγχωρήσει τον πολιτικό μας κόσμο συλλήβδην, που «έπαιξε» μικρο-κομματικά παιχνίδια στην εθνικά πληγωμένη πλάτη μας. Ο λαός μας ήθελε την αλήθεια, όχι τον διχασμό! Δεν του άξιζε να διχαστεί σε εθνικόφρονες και μη"!
    Ζείτε σε μια ευαίσθητη περιοχή. Ποιό μήνυμα στέλνετε στην υπόλοιπη Ελλάδα;
    "Η ευαισθησία στην τέχνη γεννά αριστουργήματα, όμως στην γεωστρατηγική δημιουργεί ηττοπάθειες. Γιατί, παρακαλώ, είναι ευαίσθητη η περιοχή μου; Από το βορρά πλέον δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν, όλες οι Χώρες ανήκουν στους ίδιους υπερεθνικούς Οργανισμούς μ’ εμάς. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι τα βόρεια σύνορά μας δεν υφίστανται πια. Τα ανατολικά σύνορα δεν τα συζητάμε, εκτός αν αποφασίσουμε να εκμεταλλευτούμε το Αιγαίο".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
    Μαζικές εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους: 43.000 άτομα στην Α’ Αθηνών

    Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον= κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ παρουσιάζοντας με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.
    Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.
    Σύμφωνα με αυτά σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.
    Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.
    Η εκλογική κάλπη είναι που τους κάνει κάθε φορά να ξεδιπλώνουν τις μαγικές τους ικανότητες.
    Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, είχε επισημάνει ότι «σύμφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».
    Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...