Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ.


  Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.      

              

Φρικιαστικές  εικόνες  αγίων  σκύλων  σε  χριστιανικές  εκκλησίες

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ. 

Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης

Άρεσε γενικώς στην Αλεξάνδρεια,
τες δέκα μέρες που διέμεινεν αυτού,
ο ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης
Αριστομένης, υιός του Μενελάου.
Ως τ' όνομά του, κ' η περιβολή, κοσμίως, ελληνική.
Δέχονταν ευχαρίστως τες τιμές, αλλά
δεν τες επιζητούσεν· ήταν μετριόφρων.
Αγόραζε βιβλία ελληνικά,
ιδίως ιστορικά και φιλοσοφικά.
Προ πάντων δε άνθρωπος λιγομίλητος.
Θάταν βαθύς στες σκέψεις, διεδίδετο,
κ' οι τέτοιοι τόχουν φυσικό να μη μιλούν πολλά.
Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε.
Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.
Πήρε όνομα ελληνικό, ντύθηκε σαν τους Έλληνες,
έμαθ' επάνω, κάτω σαν τους Έλληνας να φέρεται·

κ' έτρεμεν η ψυχή του μη τυχόν
χαλάσει την καλούτσικην εντύπωσι
μιλώντας με βαρβαρισμούς δεινούς τα ελληνικά,
κ' οι Αλεξανδρινοί τον πάρουν στο ψιλό,
ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι.

Γι' αυτό και περιορίζονταν σε λίγες λέξεις,
προσέχοντας με δέος τες κλίσεις και την προφορά·
κ' έπληττεν ουκ ολίγον έχοντας
κουβέντες στοιβαγμένες μέσα του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ  ΓΙΟΥΓΚ:  

 
 "ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΣΕ  ΤΖΑΜΙ,  ΠΑΡΑ  ΣΕ  ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ".

 
«Η  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΕΧΕΙ  ΕΚΔΙΩΞΕΙ  ΤΗΝ  ΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ   ΘΕΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΧΕΙ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ  ΜΕ  ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΑ  ΚΑΙ  ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ.  ΦΥΣΙΚΗ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ».


«Η  επανάσταση  το  1917   των  κομμουνιστών  στην  Ρωσία  δεν  προκαλεί  έκπληξη.  Η  ελληνορθόδοξη  εκκλησία  είχε  ταυτιστεί  με  τα καντήλια  και  τις  εικόνες  της,  με  τις  τελετουργίες  και  τους  θρησκευτικούς  τύπους  της.
Όταν  ένας  ξένος  βρεθεί  στην  Μέση  Ανατολή  και  επισκεφθεί  πρώτα  μια  ορθόδοξη  εκκλησία  και  μετά  ένα  τζαμί,  δεν  μπορεί  να  μην  αναπνεύσει  με ανακούφιση  όταν,  αφήνοντας  την  φορτωμένη  με  λιβάνι  ατμόσφαιρα  της  ορθόδοξης  εκκλησίας,  μπει  σε  ένα  τζαμί,  όπου  κανένα  επιφανειακό  υποκατάστατο  δεν  διώχνει  την  θεία  και  αόρατη  παρουσία  του  θεού.
 Έτσι  στην  ορθόδοξη  Ρωσία οσοδήποτε εγκληματικά  χαμηλό, ακαλαίσθητα κι αξιολύπητα βλακώδες κι οικτρό κι αν είναι το πνευματικό επίπεδο της «επιστημονικής» αντίδρασης, ήταν αναπόφευκτο πως μία μέρα θα ανέτελλε στην Ρωσία ο «επιστημονικός» διαφωτισμός του 19ου αιώνα».
Καρλ Γκούσταφ Γιούνγκ
(από το περιοδικό Neu Schweizer Rundschau – III Μάρτιος 1936, σελίδες 657-69)
Το  άρθρο  δημοσιεύθηκε  στα  Ελληνικά  το  1972,  στο  βιβλίο:  ΚΑΡΛ  ΓΙΟΥΓΚ,  ΤΟ  ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ








ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  Ο  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΤΟΥΣ  "ΕΣΩΖΕ  ΤΗΝ  ΑΘΑΝΑΤΗ  ΨΥΧΗ  ΤΟΥΣ"  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ  ΚΑΙ  ΑΛΛΟΙΩΣΕ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΣΤΗΝ  ΠΑΡΟΥΣΑ  ΖΩΗ,  ΕΔΩ  ΚΑΙ  2.000  ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΛΛΗΝΑΣ  ΓΙΝΟΤΑΝ  ΟΠΟΙΟΣ  ΒΑΦΤΙΖΟΤΑΝ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.  ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΟ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΣΗΜΕΡΑ:

  ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

 

Αρχαιολόγος  Στήβεν Γ. Μίλλερ :  

«Είναι εξαιρετικά ειρωνικό ότι η Αρχαία Ελλάδα εμπνέει περισσότερο τους μη Έλληνες απ' ό,τι τους Έλληνες.
 Και μάλιστα, απ' ό,τι φαίνεται, πολύ σύντομα περισσότεροι μη Έλληνες θα μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά απ' ό,τι σύγχρονοι Έλληνες. Ζω και γηράσκω με τη γυναίκα μου Έφη, σε ένα μικρό Ελληνικό αγροτικό χωριό».

 

Ιστοσελίδα  με  ειδήσεις  στα  Αρχαία  Ελληνικά  βγάζουν  οι…Ισπανοί,  όχι  οι  «Έλληνες».

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ



    90.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ 2018. ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.         

 

 



 

    

 ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ «ΦΥΛΑΓΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ). ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

                          

 

 «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ». Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2019. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΥΦΤΟΕΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

  




ΟΙ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙΕΣΩΣΑΝ  ΚΑΙ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  «ΨΥΧΗ».

Η απίστευτη ιστορία του πρώην Ταλιμπάν που βαφτίστηκε Αλέξανδρος στο Άγιο Όρος


Ο Αχμέτ γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό στο Αφγανιστάν σε περίοδο πολέμου. Το παζλ των παιδικών του αναμνήσεων αποτελείται από σκόνη, φτώχεια, υποχρεωτική ισλαμική εκπαίδευση, πόλεμο, θάνατο. «Δεν θυμάμαι πια ποιός πολεμούσε με ποιόν, υπήρχε ένας συνεχής πόλεμος», λέει χαρακτηριστικά.
Για χρόνια βρισκόταν στους χώρους των ταλιμπάν. Φανατικός μουσουλμάνος ανήκε στο «ριζοσπαστικό» Ισλάμ. Μέχρι που αποφάσισε ότι δεν μπορούσε πλέον να αντέξει αυτό το είδος ζωής – τη δυστυχία, τη φτώχεια, τη βία, τον πόνο και τη μυρωδιά του θανάτου που έβλεπε παντού γύρω του.

Στα 23 ταξίδεψε στα αδιάβατα βουνά στο Πακιστάν και στη συνέχεια στο Ιράν. Εργάστηκε δύο χρόνια εκεί «χωρίς έγγραφα» και τελικά έφτασε στην ακτή της Μικράς Ασίας στην Τουρκία, η οποία γι ‘αυτόν ήταν η πύλη στον παράδεισο της Δύσης.
Ένα χειμωνιάτικο βράδυ πριν από εννέα χρόνια, με ένα φουσκωτό στρώμα από αυτά που τα παιδιά παίζουν στις παραλίες, με δύο κουπιά και τέσσερα μπουκάλια νερό, πήδηξε στη θάλασσα λίγο έξω από τη Λέσβο.
Η θάλασσα ήταν μαύρη,το κρύο τσουχτερό και φυσούσε πολύ. Δε γνώριζα καλό κολύμπι, τα κύματα έμοιαζαν βουνό. Μου πήρε περίπου δέκα ώρες να φθάσω στην απόκρυμνη ακτή με τα βράχια, ήμουν σε απόγνωση επειδή δεν ήξερα αν θα μπορούσα να αναρριχηθώ, ήταν πολύ κοφτερά … Τελικά ανέβηκα περπάτησα αρκετά και ο πρώτο άνθρωπος που συνάντησα ήταν μια μαυροφορεμένη ηλικιωμένη γυναίκα με μαντήλι στο κεφάλι. Δεν την κατάλαβα και δεν με κατάλαβε… Με νοήματα μου έδειξε το δρόμο προς έναν πλακόστρωτο δρόμο και μου έδωσε μερικά νομίσματα για να πάρω το λεωφορείο προς την πόλη. Βρέθηκα σε ένα μικρό κέντρο υποδοχής για τους μετανάστες. Έμαθα ελληνικά και δούλεψα σε διάφορες δουλειές μέχρι να βρω μια κανονική δουλειά σε μια εταιρεία που τοποθετούσε ηλιακούς συλλέκτες. Με πλήρωσαν καλά, απέκτησα ασφάλιση και έκανα τα χαρτιά μου για πολιτικό άσυλο. Εργάστηκα στην ίδια εταιρεία στην Αθήνα για έξι χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια μετά την εργασία πήγαινα στην εκκλησία – κάτι με τραβούσε εκεί. Μου χάριζε ηρεμία, ήθελα να μάθω περισσότερα για τον Χριστό. Βρήκα μια Καινή Διαθήκη. Άρχισα να το διαβάζω. Αποφάσισα ότι ήθελα να γίνω Χριστιανός. Έφυγα από την Αθήνα όταν η εταιρεία έκλεισε και πήγα στην επαρχία όπου απασχολήθηκα σε διάφορες αγροτικές εργασίες. Λίγο πριν το Πάσχα το 2013, αποφάσισα να ζητήσω να γίνω Χριστιανός », λέει ο ίδιος.
«Ήταν Τετάρτη 5 Ιουνίου, όταν βρέθηκα στον Άθωνα να κοιτάζω προς την Σκήτη του Αγίου Ανδρέα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου… Ήταν η μέρα που έγινα χριστιανός και πήρα το όνομα Αλέξανδρος.

Πηγή: dogma.gr


Ο  ΑΓΙΟΣ  ΣΚΥΛΟΣ

ΦΡΙΚΤΕΣ  ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι κυνοκέφαλες εικόνες τoύ Αγίου Χριστοφόρου

   Εικόνες  που  προκαλούν  απέχθεια  και  ρίγος

 

 

  

  Οι  κυριολεκτικά  φρικτές  εικόνες  που  προσκυνούν  οι  χριστιανοί.  Και  μόνο  που  τις  αντικρίζεις  σε  πιάνει  σύγκρυο.  Για  να  μην  αναφέρουμε  τις  παλιές  καταγγελίες  του  μητροπολίτη  Φλωρίνης  Αυγουστίνου,  ότι  πολλά  οστά  "αγίων"  που  προσκυνούν  οι  χριστιανοί  αποδεικνύονται  τελικά  οστά  σκύλων,  που  μας  τα  έστειλε  το  Βατικανό. 

Ο βασιλιάς της Αφρικής που βαπτίστηκε χριστιανός στο Άγιο Όρος



Κάπως έτσι και ο φυλετικός βασιλιάς Tchiffi Zae Jean Gervais, από τους οπλαρχηγούς Krou στην Ακτή Ελεφαντοστού, εντάχθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία στις 7 Ιουνίου, φέροντας ως χριστιανός ορθόδοξος το όνομα του βασιλιά του Ισραήλ, Δαυίδ. Πνευματικός του και αυτός που τον μύησε στην ορθόδοξη πνευματικότητα και τον βάπτισε είναι ο ιερομόναχος Διονύσιος Κουτλουμουσιανός. Το ευτυχές γεγονός της βάπτισης του Αφρικανού βασιλιά δημοσιοποίησε με φωτογραφικό υλικό η ιστοσελίδα pentapostagma.gr.
Ο βασιλιάς Tchiffi Zie Jean Gervais υπηρετεί ως γενικός γραμματέας στο Φόρουμ Βασιλέων, Πριγκίπων και Παραδοσιακών Ηγετών της Αφρικής, το οποίο ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 στη Βεγγάζη της Λιβύης και εδρεύει στη Σίρτη της Λιβύης.
Επίσης, είναι επικεφαλής των Ηνωμένων Βασιλείων της Αφρικής, «μη πολιτικής πλατφόρμας κοινωνικής ανάπτυξης που υποστηρίζει την προεδρία και την εθνική κυβέρνηση, τους θεσμούς και τους λαούς για να υποστηρίξουν τα εθνικά σχέδια ανάπτυξης».



Σε πλήρη εξέλιξη οι μεταφορές αλλοδαπών από τα τουρκικά στα ελληνικά παράλια, 29/05/2019,  Pronews.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταφορές αλλοδαπών από τα τουρκικά παράλια στις ελληνικές ακτές  των  νησιών  του  Α. Αιγαίου.
Σε τρεις ημέρες (27-28-29 Μαΐου) μεταφέρθηκαν  από πλωτά του ΛΣ και FRONTEX 174 αλλοδαποί οι οποίοι αφού καταγραφούν με στοιχεία που θα δώσουν οι ίδιοι χωρίς δυνατότητα επαλήθευσης, θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ των νήσων, πριν αναχωρήσουν για την ενδοχώρα προς μόνιμη εγκατάσταση.
Συγκεκριμένα μεταφέρθηκαν 60 αλλοδαποί στη Σάμο, 9 αλλοδαποί στη Σάμο, 34 στην Κω, 13 στη Λέσβο, 46 στη Σαμοθράκη και 12 στο Φαρμακονήσι.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν είτε με πλωτά του ΛΣ η της FRONTEX είτε συνοδεύτηκαν από πλωτά του ΛΣ ή της FRONTEΧ μέχρι τις ελληνικές ακτές.
Οι αλλοδαποί παράλληλα ενημερώθηκαν από τις αρχές ότι απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τη χώρα σε οποιαδήποτε περίπτωση.


 




Ο ανθέλληνας Φαλμεράυερ:

“…Εδώ βρίσκεται το μυστικό της νίκης της ημισελήνου πάνω στο χριστιανισμό της Ανατολής.
Ο Έλληνας είχε ξεχάσει τελείως την πολεμική τέχνη.
Και ο αγροίκος Τούρκος, όταν ξεσπάθωσε να κατακτήσει την κληρονομιά των Παλαιολόγων και των Κομνηνών, βρήκε μπροστά του έναν τρέμοντα, αλλά ελπίζοντα σε μια από θαύμα σωτηρία φοβισμένο αντίπαλο.
Στο πέρασμα του χρόνου τα πράγματα είχαν αλλάξει τόσο πολύ, που οι εγγονοί των αρχαίων εκείνων ανδρών, οι οποίοι κάποτε στις Πλαταιές και στη Σαλαμίνα διαπληκτίζονταν ποιοι θα πρωτοπολεμήσουν για την ελευθερία του ανθρώπινου γένους, τώρα είχαν καταντήσει να πιστεύουν ότι θα σπιλωθούν αν έπιαναν τα όπλα για να επιδιώξουν να υπερασπιστούν μ’ αυτά την πατρίδα ενάντια στους βαρβάρους…”










Ένας Έλληνας  γράφει: «Η δύναμη των Ελλήνων δεν εδράζεται στα όπλα. Εδράζεται στην πνευματική δύναμη».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ  Ζ.Π.

Η δύναμη, η αληθινή δύναμη, η ισχύς ενός λαού – και του Ελληνικού - εδράζεται στα όπλα και μόνο στα όπλα. Τα περί πνευματικής δύναμης κλπ που διακινούνται στην Ελλάδα, είναι παρηγοριά στον άρρωστο, πριν από τον θάνατό του. Η στρατιωτική δύναμη, το στρατιωτικό ιδεώδες, το πολεμικό πνεύμα, τα καλύτερα όπλα, η αδιάκοπη μαχητική προετοιμασία, το υψηλό πολεμικό ηθικό του λαού, αυτά και μόνο αυτά κάνουν ένα έθνος να αντέχει στον χρόνο. Οι αρχαίοι Κρητικοί με τον στόλο τους, οι Μυκηναίοι με το ακατάβλητο πεζικό τους, οι Σπαρτιάτες, οι Τριήρεις των Αθηναίων, η λοξή φάλαγγα των Θηβαίων, η Σάρισσα των Μακεδόνων, το Υγρό πυρ των Βυζαντινών, οι εκπαιδευμένοι κλέφτες και αρματολοί του 1821 μαζί με την πολεμική ναυτοσύνη των νησιωτών, οι 600.000 λόγχες του Μεταξά κλπ κλπ.
Όταν ένας λαός παύει την προς πόλεμο προπαρασκευή του, στρέφεται σε «ειρηνικές και πνευματικές» δουλειές, αποδιώχνει την στρατιωτική ηθική του, ουσιαστικά παραδίδεται στον εχθρό, υποτάσσεται και χάνεται από την ιστορία. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Έτσι λειτουργεί το Σύμπαν. Πνεύμα χωρίς υλική ισχύ είναι η απόλυτη καταστροφή. Το πνεύμα δημιουργήθηκε άλλωστε για να ελέγξει την ύλη, να την υποτάξει. Όχι για να υπάρχει για να ομφαλοσκοπείται. Δεν δημιουργήσαμε άλλωστε εμείς αυτόν το κόσμο. Ζούμε σ’ αυτόν και πρέπει να λειτουργήσουμε με τους όρους του. 

Αλλιώς μας περιμένει αφανισμός.
Αυτό συμβαίνει από την εμφάνιση του ανθρώπου στην γη, από τότε που ένας ευφυής ανθρωποπίθηκος χρησιμοποίησε το μηριαίο οστούν της αντιλόπης για να επιτεθεί στην αντίπαλη φυλή για να αρπάξει αυτός τον φακόχοιρο να ταΐσει τα παιδιά του. Τα αγαθά είναι περιορισμένα, πόλεμος πατήρ πάντων, η επιβίωση είναι το παν σε ένα λαό και η μόνη μέθοδος είναι ο καλύτερος οπλισμός. 

Τα άλλα είναι μόνο λόγια για παρηγοριά και «πνευματική» δικαιολόγηση της αυτοκτονίας ενός λαού.







ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






1 σχόλιο :

  1. Στην ΧΩΡΑ ΜΟΥ δεν μπορώ να είμαι ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ και θα πρέπει να διαλέξω μεταξύ των 22 εβραιογενων πίστεων. Το θαύμα της ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

    Το έτος 1994, έκανα αίτηση είς το ληξιαρχείον Αθηνών με αριθ. Πρωτοκ. 8642/11-7-94, δι' αλλαγήν θρησκεύματος, η πρώτη αντίδρασις ήταν, να μην θέλουν να πάρουν την αίτηση, όταν μετά από κάποιες λογομαχίες, εδέχθησαν να παραλάβουν την αίτηση. Σε αυτήν την αίτηση ζητούσα να μού απαντήσουν εγγράφως, σε περίπτωση αρνήσεώς των, τους λόγου της αρνήσεώς των. Πράγματι σε επτά ημέρες με ειδοποίησαν να περάσω και να πάρω την έγγραφη απάντηση του Ληξιαρχείου. Πέρασα και μού έδωσαν επισήμως την άρνησή τους, ότι δεν μπορείς να είσαι ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ, μπορείς να είσαι οτιδήποτε άλλο, εκτός από ΄Ελλην. Το χαρτί πού μου έδωσαν είναι του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκεύμα-των-τος, και αναφέρει τα αναγνωρισμένα θρησκεύματα και δόγματα: Α. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
    1. Ισραηλητική
    2. Μουσουλμανική
    Β. ΔΟΓΜΑΤΑ
    1. Αρμένιοι
    2. Ρωμαιοκαθολικοί
    3. Ελληνόρρυθμοι (ουνίτες)
    4. Αγγλικανοί
    Γ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ
    1. Ελεύθεροι Ευαγγ/κοί
    2.΄Ελληνες και Αρμένιοι Ευαγγ/κοί
    3. Αποστολική Εκκλησία της Πεντηκοστής
    4. Ελευθέρα Αποστ. Εκκλησία της Πεντηκοστής
    5 . Εκκλησία του θεού της Προφητείας (Πεντηκοστής)
    6. Χριστιανοί Αδελφοί (πρώην Πλημμούθιοι)
    7. Εκκλησία του θεού
    8. Μεθοδιστές
    9. Αντβεντιστές
    10. Εκκλησία της Χριστιανικής Επιστήμης
    11. Μάρτυρες του Ιεχοβά (Χιλιαστές)
    12. Διεθνής Εκκλησία του Τετραγωνικού Ευαγγελίου
    13. Εκκλησία του Χριστού
    14. Μελετητές της Βίβλου
    15. Εκκλησία Ιησού Χριστού των Αγίων των τελευταίων Ημερών
    16. Χριστιανική Ευαγγ/κή Εκκλησία Ο Διευθυντής
    Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Μού είπαν να διαλέξω μία από τις ανωτέρω Θρησκείες, Δόγματα ή Διαμαρτυρομένους, όποια θέλεις, ΄Ελληνας δεν μπορείς να ονομασθείς, πρέπει να έχεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ, ΙΑΚΩΒ διά να σε αναγνωρήσουμε. Σκέφθηκα να προτιμήσω την Διεθνή Εκκλησία του Τετραγωνικού Ευαγγελίου ή την Εκκλησία Ιησού Χριστού των Αγίων των τελευταίων Ημερών, ακόμη μέχρι σήμερα βρίσκομαι σ' αυτό το δίλημμα, αφού στην ΧΩΡΑ ΜΟΥ δεν μπορώ να είμαι ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ και θα πρέπει να διαλέξω μεταξύ των 22 εβραιογενων πίστεων. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; Αυτή είναι η ανεξηθρησκεία πού επικρατεί στην Χώρα των Ελλήνων, ήλθαν οι απόγονοι του Αβραάμ και μας απαγορεύουν να έχουμε προγόνους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...